Spyros86 Δημ. March 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Εγώ παιδιά είμαι ΥΠΕΡ των φακών ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ και μετά τσουπ πέταμα ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση μόλυνσης Αλλά είναι πολύ ακριβοί και έτσι παίρνω μηνιαίους Εχει τύχει να κοιμηθώ με φακούς και μετά να τα βλέπω όλα άσπρα την άλλη μέρα !!!!!! Ενα ζευγάρι γυαλιά πάντως είναι απαραίτητο γιατί άντε εκεί που είσαι στο κρεβάτι και βλέπεις τηλεόραση και γλαρώνεις να σηκωθείς να τρέχεις να τους βγάζεις Χμμμμ τα Λεϊζερ για διόρθωση μυωπίας πόσο κοστίζουν ? Λογικά οι τιμές θα παίζουν και θα έχουν αλλάξει από τότε που είχε ρωτήσει η ξαδερφή μου αλλά είχε πει 3000 για μέχρι 3 η 5 βαθμό, και 5000 για μεγαλύτερο βαθμό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 ~2500€ δεν θυμάμαι ακριβώς,και δεν έχει ρόλο ο βαθμός. είναι στάνταρ η τιμή γιατί πηγαίνεις με τον οθφαλμίατρο σου στο Διαβαλκανικο(τουλάχιστον για Σαλλόνικα) και κατα κάποιο τρόπο νοικίαζεις τον χώρο. έτσι ώστε να μην υπάρξουν "περίεργες" περιπτώσεις Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Οι ημερισιοι ειναι κακοι , και βεντουζαρουν στο ματι αφηνοντάς το να πνηγεται απο την ξεραϊλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 3000 ΕΥΡΩΩΩΩΩΩΩ ???????? απαπαπαπα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 3000 ΕΥΡΩΩΩΩΩΩΩ ???????? απαπαπαπα :) woudoulis apo oti 8umamai sto panepisthmio ths mosxas didaskei enas ellhnas ka8hghths of8almiatrikhs opou epishs kanei tetiou eidous epembaseis se xamhlo-sxetika-kostos...mia anazhthsh an 8eleis pisteuo na sou edine arketa stoixeia.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Α δηλαδή να πάω και στη Μόσχα αδελφές μου στη Μόσχα ? :) Δεν έχω και πολύ 2 βαθμούς έχω μόνο απλά αν ήταν φτηνά γιατί όχι Αν και στην ουσία αυτή η επέμβαση σημαίνει "καταστροφή" του αμφιφληστρ.... μπλα μπλα μπλα ( μεγάλη λέξη και δεν θυμάμαι πως είναι ) χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 woudoulis apo oti 8umamai sto panepisthmio ths mosxas didaskei enas ellhnas ka8hghths of8almiatrikhs opou epishs kanei tetiou eidous epembaseis se xamhlo-sxetika-kostos...mia anazhthsh an 8eleis pisteuo na sou edine arketa stoixeia.. Έλα βρε freak, σιγά μην εμπιστευτούμε τα μάτια μας στη Ρωσία, εκεί που χρησιμοποιούν μηχανήματα παμπάλαιας τεχνολογίας και είναι πολύ πίσω σε συστήματα ασφαλείας και υγιεινής. Μπορεί ο επιστήμονας που λες να είναι "αρχηγός", αλλά δεν αρκεί αυτό. Άσε που έχει και αρκετά έξοδα για να πας εκεί. Και δεν είναι μόνο μια φορά που πρέπει να πας. Το λέιζερ πρέπει να το ελέγχει νομίζω ο οφθαλμίατρος για κάποιο χρονικό διάστημα μετά την επέμβαση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 kat arxhn an eblepes kai eisoun gnosths iatrikon mhxanhmaton,ta mhxanhmata pou xrhshmopoioun ekei 8a emenes afonos..gia to sugekrimeno 8ema eixan kanei prin peripou 1,5 xrono reportaz se thleoptiko kanali sthn ellada kai pragmatika emeina afonh me ayta pou eida...oso gia ta alla,endexomenos na exeis kai dikio pantos enas filos moy pou ekane epembash se idiotikh klinikh ths 8essalonikhs den exei kanena apolutos problhma,kai meta thn epembash phge mono mia fora nomizo sto giatro gia na dei an ola einai ok,. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 kat arxhn an eblepes kai eisoun gnosths iatrikon mhxanhmaton,ta mhxanhmata pou xrhshmopoioun ekei 8a emenes afonos..gia to sugekrimeno 8ema eixan kanei prin peripou 1,5 xrono reportaz se thleoptiko kanali sthn ellada kai pragmatika emeina afonh me ayta pou eida... Καταρχάς είμαι κι εγώ του επαγγέλματος, οπότε κάποια πράματα τα γνωρίζω. Θέλεις να μας πεις ότι η Ρωσία έχει υπερσύγχρονα συστήματα για λέιζερ επέμβαση; Όπως και να έχει η Ρωσία είναι κράτος ανατολικού μπλοκ. Άλλο δυτική Ευρώπη και άλλο ανατολικές χώρες. Και μην το πάρεις προσωπικά, αλλά έτσι είναι πώς να το κάνουμε. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 de to perno oute prosopika oyte leo oti h rossia exei sunxrona mhnxanhmata..sou milao gia th sygekrimenh ka8edra Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 de to perno oute prosopika oyte leo oti h rossia exei sunxrona mhnxanhmata..sou milao gia th sygekrimenh ka8edra ΟΚ τότε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Κάθε πότε κάνετε βιολογικό καθαρισμό των φακών επαφής; Άλλος οπτικός μου είπε κάθε 3 μήνες, άλλος μου είπε κάθε 6 γιατί πιο συχνά λέει θα λιώσει τον φακό... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Er, εγώ φοράω μηνιαίους (με όλη την σημασία της λέξης :D ) και δεν εμπλέκομαι με καθαρισμούς... Χρησιμοποιούσα τους Bausch & Lomb Softlens 66, αλλά ήταν ακατάλληλοι για τη χρήση που ήθελα (Και τι ήθελα? Να μην τους βγάζω για τεράστια χρονικά διαστήματα, άνω των 10-15 ημερών, και να κοιμάμαι και με αυτούς!) Παρόλο που έκανα το μάτι μου λίγο τούμπανο μέχρι να βρω τη λύση, την βρήκα! Οι Purevision της Bausch & Lomb και οι Night & Day κάποιας άλλης μάρκας είναι φακοί εξ' αρχής κατασκευασμένοι για έως και 30 μέρες συνεχόμενης χρήσης... Φυσικά, τους παράγγειλα από αμερικάνικη σελίδα, με συνολικό κόστος για 12 φακούς ανά μάτι (1 χρόνος) ~160 Ε, ενώ στην Ελλάδα μου ζητούσαν 380... Συνιστώνται ανεπιφύλακτα αν φοράτε φακούς για μεγάλα διαστήματα, εξαιρετικά ξεκούραστοι! Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Er, εγώ φοράω μηνιαίους (με όλη την σημασία της λέξης :D ) και δεν εμπλέκομαι με καθαρισμούς... Χρησιμοποιούσα τους Bausch & Lomb Softlens 66, αλλά ήταν ακατάλληλοι για τη χρήση που ήθελα (Και τι ήθελα? Να μην τους βγάζω για τεράστια χρονικά διαστήματα, άνω των 10-15 ημερών, και να κοιμάμαι και με αυτούς!) Παρόλο που έκανα το μάτι μου λίγο τούμπανο μέχρι να βρω τη λύση, την βρήκα! Οι Purevision της Bausch & Lomb και οι Night & Day κάποιας άλλης μάρκας είναι φακοί εξ' αρχής κατασκευασμένοι για έως και 30 μέρες συνεχόμενης χρήσης... Φυσικά, τους παράγγειλα από αμερικάνικη σελίδα, με συνολικό κόστος για 12 φακούς ανά μάτι (1 χρόνος) ~160 Ε, ενώ στην Ελλάδα μου ζητούσαν 380... Συνιστώνται ανεπιφύλακτα αν φοράτε φακούς για μεγάλα διαστήματα, εξαιρετικά ξεκούραστοι! Υπάρχουν και τέτοιοι φακοί; :shock: Δε το ήξερα. Μπάνιο κανονικά δηλαδή με αυτούς; Δε ξεκολλάνε; Εγώ χρησιμοποιώ αυτούς που κάνουν για 2 χρόνια. Μερικές φορές κοιμάμαι μόνο για κανά μεσημέρι με αυτούς αλλά δεινοπαθώ μόλις ξυπνήσω και αισθάνομαι την ξηρασία στο μάτι μου. Πρέπει να ανοιγοκλείνω τα μάτια μου επί κανά 2λεπτο για να υγρανθούν καλά. Γενικά επιτρέπεται να κοιμάται κανείς με τους φακούς; Τι κινδύνους εμπεριέχει; Έτσι πάντως είχα χάσει έναν φακό σε ένα μεταμεσονύκτιο υπεραστικό ταξίδι. Με είχε πάρει ο ύπνος στο λεωφορείο και μόλις ξύπνησα έπεσε και χάθηκε. Και ήταν και καινούριος, πάνε τα 45€... :cry: Οι δίχρονοι που πήρα κόστισαν 90€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 οι καλυτεροι φακοι ειναι οι ημερισιοι! τους βαζεις το πρωι με την αυγουλα τους κρατας οοολη μερα και το βραδακι πριν πας για υπνο τους πετας απο το παραθυρο!! την επομενη νεο ζευγαρι και παει λεγοντας! καθε κουτι περιεχει μεσα 30 φακους ιδιας μυωπιας και κοστιζει 60 ευρω! εχω δοκιμασει και χρονιους και μηνιαιους κανενας δεν ειναι οπως οι ημερισιοι! πραγματικα βρηκα την υγεια μου. ειδικα με 2χρονους μου βγαινε κυριολεκτικα η παναγια για να βγαλω ολη την μερα με τον φακο μεσα στο ματι! η που θα ξερενονταν απο τον αερα η απο τον ηλιο η θα θολωναν στα καλα καθουμενα η θα ανεβαιναν πανω χωρις λογο κ αιτια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 οι καλυτεροι φακοι ειναι οι ημερισιοι! τους βαζεις το πρωι με την αυγουλα τους κρατας οοολη μερα και το βραδακι πριν πας για υπνο τους πετας απο το παραθυρο!! την επομενη νεο ζευγαρι και παει λεγοντας! καθε κουτι περιεχει μεσα 30 φακους ιδιας μυωπιας και κοστιζει 60 ευρω! εχω δοκιμασει και χρονιους και μηνιαιους κανενας δεν ειναι οπως οι ημερισιοι! πραγματικα βρηκα την υγεια μου. ειδικα με 2χρονους μου βγαινε κυριολεκτικα η παναγια για να βγαλω ολη την μερα με τον φακο μεσα στο ματι! η που θα ξερενονταν απο τον αερα η απο τον ηλιο η θα θολωναν στα καλα καθουμενα η θα ανεβαιναν πανω χωρις λογο κ αιτια! Ναι σίγουρα είναι καλύτερη λύση οι ημερήσιοι, αλλά κοστίζει πολύ ακριβότερα όμως... 30 φακοί 60€, αυτό σημαίνει ότι το μήνα θέλει κάποιος 60 φακούς (αφού έχει 2 μάτια) οπότε 120€ το μήνα;;; :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 για να σου πω την αληθεια δεν ειμαι πολυ σιγουρη για την τιμη γιατι εγω τους περνω τσαμπα αλλα θα ρωτησω και θα σου πω ακριβως. το καλο ειναι ομως πως δεν σε νοιαζει ουτε να τους εχεις καθαρους ουτε τιποτα. εχεις καθε μερα καινουριο πεντακαθαρο ζευγαρι στα ματακια σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Υπάρχουν και τέτοιοι φακοί; :shock: Δε το ήξερα. Μπάνιο κανονικά δηλαδή με αυτούς; Δε ξεκολλάνε; Εγώ χρησιμοποιώ αυτούς που κάνουν για 2 χρόνια. Μερικές φορές κοιμάμαι μόνο για κανά μεσημέρι με αυτούς αλλά δεινοπαθώ μόλις ξυπνήσω και αισθάνομαι την ξηρασία στο μάτι μου. Πρέπει να ανοιγοκλείνω τα μάτια μου επί κανά 2λεπτο για να υγρανθούν καλά. Γενικά επιτρέπεται να κοιμάται κανείς με τους φακούς; Τι κινδύνους εμπεριέχει; Έτσι πάντως είχα χάσει έναν φακό σε ένα μεταμεσονύκτιο υπεραστικό ταξίδι. Με είχε πάρει ο ύπνος στο λεωφορείο και μόλις ξύπνησα έπεσε και χάθηκε. Και ήταν και καινούριος, πάνε τα 45€... :cry: Οι δίχρονοι που πήρα κόστισαν 90€. I cibavision exei tous day and night i opoii mporoun na foriounte sinexws mera k nixta gia 30 meres http://www.cibavision.com/products/contact_lenses/focus_night_day.shtml .Egw xrisimopio tous 02optix p einai k paloi miniaioi k mporoun na forithoun mexri k gia 7 nixtes to mina.Einai fantastikoi oute pou tous niothw. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 το καλο ειναι ομως πως δεν σε νοιαζει ουτε να τους εχεις καθαρους ουτε τιποτα. εχεις καθε μερα καινουριο πεντακαθαρο ζευγαρι στα ματακια σου! Τα καλά τα ξέρουμε δε το συζητάμε, αλλά αν είναι έτσι η τιμή είναι αντελώς απαγορευτική νομίζω... :O Δηλαδή άμα τους φορέσεις και δεύτερη μέρα τι θα πάθεις; Χαλάνε τόσο εύκολα; :worry: Ναι τόσο πρέπει να κάνουν PowerZ και λίγα λες. Για δες εδώ, οι 30 ημερήσιοι κάνουν 18€... http://cgi.ebay.de/30-ACUVUE-KONTAKTLINSEN-1-25-TAGES-LINSEN-CONTACT-LENS_W0QQitemZ7557904551QQcategoryZ30370QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting 12 μηνιαίοι 25,90€ :w00t: Μάλλον οι μηνιαίοι βλέπω να συμφέρουν αρκετά... http://cgi.ebay.de/FOCUS-VISITINT-2-BOXEN-KONTAKTLINSEN-Monatslinsen_W0QQitemZ7556464379QQcategoryZ30371QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Εγώ θα σου δείξω 2 links για να δεις από που πήρα τους δικούς μου... http://www.lensdiscounters.com/catalog/contact_lenses/CL66BL/Bausch-and-Lomb-SofLens-66.html (απλοί μηνιαίοι 66) http://www.lensdiscounters.com/catalog/contact_lenses/CLPVBL/Bausch-and-Lomb-Purevision.html (PureVision, 24ω/30 ημ.) http://www.lensdiscounters.com/catalog/contact_lenses/CLFNDCV/Ciba-Vision-Focus-Night-and-Day.html ( Focus Night & Day, 24ω/30ημ.) Μάλλον οι Έλληνες οπτικοί μας κλέβουν τελικά... Και να φανταστείτε ότι το κουτί των φακών λέει made in Ireland (!!!) και εγώ το αγόρασα από την Ελλάδα μέσω...Αμερικής με 250% έκπτωση της ελληνικής τιμής... Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Εγώ θα σου δείξω 2 links για να δεις από που πήρα τους δικούς μου... http://www.lensdiscounters.com/catalog/contact_lenses/CL66BL/Bausch-and-Lomb-SofLens-66.html (απλοί μηνιαίοι 66) http://www.lensdiscounters.com/catalog/contact_lenses/CLPVBL/Bausch-and-Lomb-Purevision.html (PureVision, 24ω/30 ημ.) http://www.lensdiscounters.com/catalog/contact_lenses/CLFNDCV/Ciba-Vision-Focus-Night-and-Day.html ( Focus Night & Day, 24ω/30ημ.) Μάλλον οι Έλληνες οπτικοί μας κλέβουν τελικά... Και να φανταστείτε ότι το κουτί των φακών λέει made in Ireland (!!!) και εγώ το αγόρασα από την Ελλάδα μέσω...Αμερικής με 250% έκπτωση της ελληνικής τιμής... Πολύ καλό site. Και αρκετά φθηνοί απότι βλέπω. Κάτσε γιατί τυφλώθηκα. 1800 μηνιαίοι φακοί CIBA VISION 38$ μόνο; :w00t: http://www.lensdiscounters.com/catalog/contact_lenses/CLFMCV/Ciba-Vision-Focus-Monthly.html Μάλλον λάθος κάνω. 19,95$ για 3 μήνες πρέπει να είναι, δηλαδή οι 6. Με 79,80$ παίρνεις 24 φακούς δηλαδή για ένα χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Χρυσημοποιείτε? Έχουν ακουστεί πολλά. Ο κάθε ιφθαλμίατρος λέει και αυτό που πηστεύει. Εγώ τόσο καιρώ χρησυμοποιούσα μηνιέους. Αλλά ο οφθαλμίατρός μου σήμερα είπε ότι είναι καλήτεροι οι ετίσιοι και οι διετείς. Μήπως όλοι τελικά μπορεί να προκαλούν προβλήματα? Μια ερώτηση μετά από 2 χρόνια... (το αργόν και χάρην έχει :p ) Μήπως ο οφθαλμίατρος σου, σου πουλάει τους φακούς επαφής; Οι οφθαλμίατροι συνήθως εκθειάζουν τους ετήσιους και θάβουν τους μηνιαίους, όταν πουλάνε (παράνομα υποθέτω) φακούς επαφής, κάτι που μπορούν να κάνουν όμως μόνο με τους ετήσιους (καθώς δεν είναι λογικό να πηγαίνεις κάθε τρείς και λίγο στον οφθαλμίατρο για φακούς επαφής) Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 To έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό! Ξέρεςι τι νομίζω ότι είναι ? Eίμαστε αφοσιωμένοι πάνω στο pc γα κάποια ώρα και ξεχνάμε να ανοιγοκλείσουμε τα μάτια μας και έτσι ο φακός στεγνώνει και θολώνει...νομίζω αυτό είναι! Μην με παρεξηγήσετε αν το πάρετε σαν κοτσάνα ! :lol: :p ;) ΕΔΙΤ: Ή μάλλον τώρα που το σκέφτομαι κάτι πέζετε με την ακτινοβολία! Ίσως να μεταφέρει θερμότητα προς τους φακούς όπου στεγνώνουν και έπειτα θολώνουν! :stupid: :rotfl: :wacko: :whistle: Και όμως η πρώτη σου υπόθεση είναι αυτό που φταίει τις περισσότερες φορές. Όταν καθόμαστε στο PC, ανοιγοκλείνουμε σπανιότερα τα ματιά μας με απότελεσμα να μην υγραίνονται επαρκώς, κάτι που είναι αισθητό πολύ περισσότερο όταν φοράμε φακούς επαφής. Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Και εγώ έτσι ήξερα και ήμουν υπέρ αυτής της άποψης, αλλά είπε στον πατέρα μου γιατί δεν είχα πάει εγώ ότι οι μηνιέοι είναι κατασκευασμένοι από ευτελή υλικά που και σε ένα μήνα μπορεί να αναπτηχθεί κάποιο μικρόβιο. Και μου είπε πως αυτοί για 1,5 χρόνο που μπορεί να κατήσουν και δύο χρόνια έχουν 210 ευρώ αν θημάμαι καλά και είναι καλήτερα τα υλικά που χρησυμοποιούν. Τους φέρνει από Αμερική. Όσο για τα γιαλιά... είναι περιπτώσεις που δεν μπορώ. Κάνω τοξοβολία και δεν βολεύει με τίποτα. Γι' αυτό άλωστε έβαλα. Και αφού τους πήρα είδα ότι βολεύουν και στις προπωνήσεις που κάνω στο ακόντιο καθώς και την ημέρα που έχει ήλιο. ΦΔεν έχω και μεγάλη μιοπία Αρ:1,25 Δεξί:1,5 αλλά όσο να 'ναι... Πολύ φοβάμαι ότι απάντησες μόνος σου με το πιο πάνω post. Είναι ολοφάνερη η διάθεση του οφθαλμίατρου σου να πουλήσει αυθεντία. Άλλαξε οφθαλμίατρο ή τουλάχιστον μην αγοράζεις τους φακούς σου από αυτόν. Το ίδιο έκανα και εγώ πριν αρκετά χρόνια. Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 xrisimopoio kai go fakoys miniaioiys edo kai 5 mhnes,toys Bausch & Lomb Softlens kai eimai eyxaristimenos!milame ekana mpanio me toys fakoys,koimomoyn peripoy 3 ores me toys fakoys kai ola einai mia xara kai den exo kanena problima! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts