Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, elkons said:

Πήρες τα βουνά 😅

Με έχουν εγκλωβίσεις με παστίτσιο πανσέτες και σουβλάκια 

χάλια περνάω 

Just now, Harry636 said:

Με έχουν εγκλωβίσεις με παστίτσιο πανσέτες και σουβλάκια 

χάλια περνάω 

Πωπω κρίμα, χάλια μαύρα. 🤣🤣🤣😂😂😂

8 minutes ago, elkons said:

Αφού πιάσαμε την Έφη Θώδη:

https://youtu.be/nXERY8a8Y8Y

Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go

27 minutes ago, elkons said:

Πήρες τα βουνά 😅

Και μετά τις γιορτές τα λαγκάδια. 😂😂😂

Λευκαντί, Tweety απέξω 

Παρά πολύ κακές επιδόσεις, για κάποιο λόγο πιάνει από Μαλακώντα .

Το καλοκαίρι είχε πολύ πιο γρήγορο 5G (είχα ανεβάσει είχε άνετα 300αρια)

IMG_20250101_173203_611.thumb.jpg.80c8351494302cc4985626ceb42c58fb.jpg

IMG_20250101_173217_010.thumb.jpg.31bdbde5633d8eeb14a1b9215676165e.jpg

https://www.speedtest.net/my-result/a/10606642134

https://www.speedtest.net/my-result/a/10606639351

Επίσης έπεσε πολύ το σήμα. Γενικά η Cosmote τις τελευταίες μέρες εδώ γύρω σε όλες τις κεραίες έχει ρίξει πολύ την ισχύ,δε ξέρω γιατί αλλά είναι περίεργο, ακόμα και στο EDGE.

Καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι το 2025 να φέρει υγεία και ευημερία σε όλους.

Όσο για τα τρία δίκτυα εύχομαι να μην παραμείνουν ΓΤΠ καβάλα και το 2025 με θεωρίες για ιθαγενείς.

Η εμπειρία μου στην επαρχία για ολιγοήμερες διακοπές πολύ βόρεια ήταν γτπ από όλες αλλά βαρέθηκα να ασχολούμαι πια και με τις τρεις. Το κράτος είναι ο καθρέφτης των πολιτών γιατί και οι 300 πολιτικοί είναι άνθρωποι από την δική μας κοινωνία και η κατάσταση με τις εταιρίες ένας ακόμα κλάδος που κάνουν ότι θέλουν χωρίς να υπάρχει καμία εποπτεία.

Και μην ξεχνιόμαστε όλες κρύβουν μια νοντ μέσα και ετζ σα πλας πάουερ 🤣🤣🤣🤣🤣

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

12 minutes ago, cmvr said:

Καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι το 2025 να φέρει υγεία και ευημερία σε όλους.

Όσο για τα τρία δίκτυα εύχομαι να μην παραμείνουν ΓΤΠ καβάλα και το 2025 με θεωρίες για ιθαγενείς.

Η εμπειρία μου στην επαρχία για ολιγοήμερες διακοπές πολύ βόρεια ήταν γτπ από όλες αλλά βαρέθηκα να ασχολούμαι πια και με τις τρεις. Το κράτος είναι ο καθρέφτης των πολιτών γιατί και οι 300 πολιτικοί είναι άνθρωποι από την δική μας κοινωνία και η κατάσταση με τις εταιρίες ένας ακόμα κλάδος που κάνουν ότι θέλουν χωρίς να υπάρχει καμία εποπτεία.

Και μην ξεχνιόμαστε όλες κρύβουν μια νοντ μέσα και ετζ σα πλας πάουερ 🤣🤣🤣🤣🤣

Έτσι ακριβώς. Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά φίλε μου! 

4 ώρες πριν, elkons said:

Λευκαντί, Tweety απέξω 

Παρά πολύ κακές επιδόσεις, για κάποιο λόγο πιάνει από Μαλακώντα .

Το καλοκαίρι είχε πολύ πιο γρήγορο 5G (είχα ανεβάσει είχε άνετα 300αρια)

IMG_20250101_173203_611.thumb.jpg.80c8351494302cc4985626ceb42c58fb.jpg

IMG_20250101_173217_010.thumb.jpg.31bdbde5633d8eeb14a1b9215676165e.jpg

https://www.speedtest.net/my-result/a/10606642134

https://www.speedtest.net/my-result/a/10606639351

Επίσης έπεσε πολύ το σήμα. Γενικά η Cosmote τις τελευταίες μέρες εδώ γύρω σε όλες τις κεραίες έχει ρίξει πολύ την ισχύ,δε ξέρω γιατί αλλά είναι περίεργο, ακόμα και στο EDGE.

Μάλλον έπαιζαν με ανεβασμένη ισχύ και την κατέβασαν. Εκτός εάν είδαν ότι γίνονται εναλλαγές ping-pong. 
Πάντως αν βάλουμε τη κίνηση που έχει στην Εύβοια λόγω πολλών συνδρομητών μια χαρά είναι.

Μια μέτρηση από Markiz λιμάνι με Χρήστο Χολίδη Live. Γενικά στο κέντρο γινόταν ο κακός χαμός, κορναρίσματα και παρκαρισμένα δεξιά αριστερά ακόμα και στη Τσιμισκη. Μπουζούκια γεμάτα, δεν πέρασα βέβαια να δω. 

Αξιοπρεπής η κοσμοτε, η βοντα δεν δοκίμασα βέβαια αλλά αργούσε στο instagram story να ανέβει… https://www.speedtest.net/result/i/6418731178

Suita Λαδάδικα https://www.speedtest.net/result/i/6418769985

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

29 minutes ago, Gv2008 said:

Μόλις το διάβασα και ήθελα να το ποστάρω. Με πρόλαβες 😅😅😅😅

22 minutes ago, aektzhs 1 said:

Χαχαχα έρχονται γρήγορα SA δίκτυα. EDGE SA και τα μυαλά στα κάγκελα 

1 ώρα πριν, aektzhs 1 said:

Και εγώ το βράδυ ξέχασα να το ανεβάσω 💀

Καλησπέρα 

συνεχίζω την καλοπεράσει εδώ  κ

Κατερίνη σήμερα 

Αρκετό ping έχω να το πω 30 έως 50 

είχε σε ένα σημείο δεν δούλευε η cosmote 

Και 5g nsa 

IMG_6281.jpeg

IMG_6282.png

1 hour ago, Harry636 said:

Καλησπέρα 

συνεχίζω την καλοπεράσει εδώ  κ

Κατερίνη σήμερα 

Αρκετό ping έχω να το πω 30 έως 50 

είχε σε ένα σημείο δεν δούλευε η cosmote 

Και 5g nsa 

IMG_6281.jpeg

IMG_6282.png

Πολύ πεσμένη η κοσμοτε σήμερα και Θεσσαλονίκη. Η Vodafone με μονοψήφια στο κέντρο, η κοσμοτε κάπως την πάλευε.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

1 hour ago, Nikolas14 said:

Πολύ πεσμένη η κοσμοτε σήμερα και Θεσσαλονίκη. Η Vodafone με μονοψήφια στο κέντρο, η κοσμοτε κάπως την πάλευε.

Επισκεψη Δελφών (ανάμεσα σε Μαρτίου + Συνδίκα) η κοσμοτέ Ε και κάποιες στιγμές χωρις δίκτυο, ενω η βονταφον 4G σταθερό. Δυστυχώς δεν είχα μαζι μου το f2g να δω.

ΥΓ: σε εσωτερικο χωρο αυτό που έγραψα  

ΥΓ2: το αστείο ειναι οτι λίγη απόσταση πιο πέρα (γήπεδα Γαλαξία) σε εξωτερικό χώρο η κοσμοτε παιζει σταθερο 4G, ενω η βονταφον παρόλο που δειχνει 4G δεν ανοίγει σελιδα...

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Επισκεψη Δελφών (ανάμεσα σε Μαρτίου + Συνδίκα) η κοσμοτέ Ε και κάποιες στιγμές χωρις δίκτυο, ενω η βονταφον 4G σταθερό. Δυστυχώς δεν είχα μαζι μου το f2g να δω.

ΥΓ: σε εσωτερικο χωρο αυτό που έγραψα  

ΥΓ2: το αστείο ειναι οτι λίγη απόσταση πιο πέρα (γήπεδα Γαλαξία) σε εξωτερικό χώρο η κοσμοτε παιζει σταθερο 4G, ενω η βονταφον παρόλο που δειχνει 4G δεν ανοίγει σελιδα...

Η κοσμοτε εκεί έχει και Micro λόγω μετρό, η Vodafone οριακά λειτουργεί. Στα δημοτικά εκεί προς το espressionist αν αναφέρεσαι, εκεί δεν ξέρω σε κανένα στενό αν πετάει σε Edge η κοσμοτε. 
Εγώ πάντως θα σου πω, Δελφων από την ΕΚΟ μέχρι την 28ης ή Nova είναι για πέταμα, η Vodafone επίσης πολύ μέτρια, η Cosmote παίζει άριστα μέσα έξω.

Edited by Nikolas14

3 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Πραγματικά, δεν ξέρω τις άλλες μέρες, αλλά στον Πύργο του ΟΤΕ, 20 mbps το 4G, με το ζόρι 300 το 5G. Περίμενα να σκοτώνει, αλλά ποιος ξέρει. Επίσης τι αηδίες είναι αυτές ρε παιδιά στο εκθεσιακό κέντρο; Καρακεντρο συμπρωτευουσας και ο χώρος της έκθεσης είναι σε τέτοιο μαύρο χάλι;; Απλά σε αποζημιώνει το καφέ πάνω στον Πύργο σίγουρα. Σταυρούπολη που πήγα για αέριο, ακριβώς απέναντι είχα την 101048, τούμπανος ιστός, δεν έκανα μέτρηση, δεν είχε νόημα, αλλά βλέπω εκεί είναι όλα πολύ ανοιχτά, δε νομίζω να υπάρχει θέμα με το σήμα. Και γενικά όλος ο δρόμος μέχρι Λαγκαδά, φαίνεται να είναι άριστος (από σήμα, γιατί από οδόστρωμα την παλεύει οριακά λολ) 

Καφέ στον πυργο του ΟΤΕ; Πες μας ότι έπιασες το πρωτοχρονιάτικο λαχείο, χωρίς να μας πεις ότι έπιασες το πρωτοχρονιάτικο λαχείο... 

9 ώρες πριν, johnny_htc said:

Πραγματικά, δεν ξέρω τις άλλες μέρες, αλλά στον Πύργο του ΟΤΕ, 20 mbps το 4G, με το ζόρι 300 το 5G. Περίμενα να σκοτώνει, αλλά ποιος ξέρει. Επίσης τι αηδίες είναι αυτές ρε παιδιά στο εκθεσιακό κέντρο; Καρακεντρο συμπρωτευουσας και ο χώρος της έκθεσης είναι σε τέτοιο μαύρο χάλι;; Απλά σε αποζημιώνει το καφέ πάνω στον Πύργο σίγουρα. Σταυρούπολη που πήγα για αέριο, ακριβώς απέναντι είχα την 101048, τούμπανος ιστός, δεν έκανα μέτρηση, δεν είχε νόημα, αλλά βλέπω εκεί είναι όλα πολύ ανοιχτά, δε νομίζω να υπάρχει θέμα με το σήμα. Και γενικά όλος ο δρόμος μέχρι Λαγκαδά, φαίνεται να είναι άριστος (από σήμα, γιατί από οδόστρωμα την παλεύει οριακά λολ) 

Δεν έχει θέμα σε κεντρικούς δρόμους η κοσμοτε… στα στενά έχει. 
Από οδόστρωμα είμαστε χάλια μαύρα και από παρκάρισμα επίσης. 
Όπως ήσουν στην έκθεση έπρεπε να πας προς τη Λεωφόρο Στρατου στα στενά να δεις ένα πάρτυ από διπλοπαρκαρισμένα.

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Καφέ στον πυργο του ΟΤΕ; Πες μας ότι έπιασες το πρωτοχρονιάτικο λαχείο, χωρίς να μας πεις ότι έπιασες το πρωτοχρονιάτικο λαχείο... 

Γιατί τόσο ακριβό είναι;

Ή είναι πάντα γεμάτο;

Κι έλεγα να πάω κάποια στιγμή.

Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο... Πραγματικά δείχνει την κατάσταση της Ευρώπης. Σε σύγχυση. Η Ericsson επιτρέπεται μόνο σε non critical RAN στην Κίνα από εδώ και πέρα. Και αυτό μέχρι να παρθεί η απόφαση στην Ευρώπη επί Τραμπ. Μετά σπάνε οι αγορές στα δύο.

https://www.lightreading.com/5g/huawei-has-hardly-been-weakened-in-european-5g-data-shows

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

12 minutes ago, marios239 said:

Γιατί τόσο ακριβό είναι;

Ή είναι πάντα γεμάτο;

Αυτό και το Electra στη ταράτσα όπως και Macedonia Palace ο καφές πάει κανένα 7€

12 minutes ago, marios239 said:

Γιατί τόσο ακριβό είναι;

Ή είναι πάντα γεμάτο;

Ειναι ωραία εμπειρία, αξίζει να το δεις, αλλά ακριβό.