P_papadis Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό με 3 μπάντες κόντρα σε μια 800αρα; :D Sent from my Galaxy S10e Η Vodafone τουλάχιστον πριν 2 μηνες είχε 2ca στο ίδιο σημείο και έβγαζε ένα 80αρι σε ταχύτητα. Και η cosmote μέχρι 100 όχι παραπάνω. Τώρα για κάποιον λόγο (ίσως βλάβη?) δίνει μόνο 800αρα και αυτή γεμάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Ε, αν πρόκειται για βλάβη, ακόμη πιο άνιση σύγκριση. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. June 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2020 Ε, αν πρόκειται για βλάβη, ακόμη πιο άνιση σύγκριση. Sent from my Galaxy S10e Είπα ίσως δεν ξέρω σίγουρα. Αύριο θα κάνω πάλι και θα δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Ο λόγος που έφυγα από Vodafone ως δεύτερο νούμερο και το έχω απλά να βρίσκεται για να κάνω κανένα speedtest που και που είναι αυτός, ότι δηλαδή σου θέτουν όριο ημερήσιο κι ας έχεις εσύ 20-30Gb καβαντζα. Απαράδεκτο στο 2020 που ζούμε και το ίντερνετ πλέον είναι απαραίτητο εργαλείο κι όχι για διασκέδαση. Πρώτο νούμερο έχω πράσινη και δεύτερο μπλε με μια χαρά Ίντερνετ και σε ταχύτητες (που η Vodafone σε νομό Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής είναι αισχος) και χωρίς όριο στην κατανάλωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Επανέρχομαι με ενα speedtest στο ίδιο σημείο και όντως η Vodafone ίσως είχε βλάβη. Τα νούμερα καλά και για τις 2 αλλά είναι ακόμα 8 το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Αυτό που παρατηρώ καθημερινά στη Μακεδονία που κινούμαι είναι η ολοένα και καλύτερη κατάσταση της Wind και σε κάλυψη και σε ποιότητα κλήσης και σε ταχύτητα ίντερνετ. Ακολουθεί η Cosmote και δυστυχώς τελευταία η Vodafone στο θέμα ταχύτητας Ίντερνετ... κρίμα για μια τόσο μεγάλη εταιρεία πραγματικά...κι ενώ έχει πολύ καλά πακέτα (καλύτερα από Wind). Προσωπικά θα ήθελα πρώτη τη Vodafone γιατί όλοι στην οικογένεια μου εκεί είναι... αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Και δεν το παρατηρείς μόνο εσύ αυτό φίλε μου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Πάντως δυτική Θεσσαλονίκη η wind είναι για τα μπάζα. Ενώ δείχνει φουλ σήμα, δεν λειτουργεί τίποτα στο ίντερνετ. Με το που αλλάζω σε κοσμοτε όλα είναι όπως πρέπει Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Πάντως δυτική Θεσσαλονίκη η wind είναι για τα μπάζα. Ενώ δείχνει φουλ σήμα, δεν λειτουργεί τίποτα στο ίντερνετ. Με το που αλλάζω σε κοσμοτε όλα είναι όπως πρέπει Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Σε αυτό θα συμφωνήσω. Μένει φίλος μου στον Εύοσμο και είναι απογοητευμένος ενώ η κοπελιά του που έχει Vodafone είναι πολύ καλά με ταχύτητα ίντερνετ γύρω στα 40mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Ευοσμο είμαι και γω. Τραγικά πράγματα η wind. Η θα την καταργήσω τελείως ή θα πάω σε voda/cosmote Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 θέρμη Θεσσαλονίκης τώρα: WIND 31,4/16,2 COSMOTE 28,2/7,5 VODAFONE 3,7/2,8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Τόσο χαμηλά η βονταφον; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Τόσο χαμηλά η βονταφον; Δυστυχώς ναι... Οι μόνες ώρες που έχω πετύχει γύρω στα 20-29 είναι πολύ νωρίς το πρωί που δεν έχει κίνηση. Η δε Cosmote όταν δεν έχει κίνηση το δίκτυο φτάνει τα 45-60. Η Wind σταθερή. Νωρίς πρωί μπορεί να φτάσει και 35-40. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μόνο που αξίζει στη Vodafone είναι η άψογη ποιότητα ήχου αλλά και η ακαριαία πραγματοποίηση κλήσης με VoLTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Ακαριαία έχω κι εγώ Volte με Wind. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά στην ποιότητα ήχου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Ακαριαία έχω κι εγώ Volte με Wind. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά στην ποιότητα ήχου. Εγώ έχω καρτοκινητό και όσες φορές έχω μιλήσει μαζί τους μου απαντούν ότι δεν υποστηρίζεται παρά μόνο στα συμβόλαια....100 χρόνια πίσω βρε παιδί μου η Wind....έλεος...χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Ναι, μόνο στα συμβόλαια υποστηρίζεται προς το παρόν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Σημαντική επισήμανση, σε ευχαριστούμε! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Παρακαλώ, πρέπει το συντομότερο να μπει και στα καρτοκινητά. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά η ποιότητα συνομιλίας. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Ακαριαία έχω κι εγώ Volte με Wind. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά στην ποιότητα ήχου. Μήπως παίζει και το 4G+ της WIND στο Note 8 Pro; Μου κάνει εντύπωση που λειτουργεί το VoLTE σε Mediatek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Μήπως παίζει και το 4G+ της WIND στο Note 8 Pro; Μου κάνει εντύπωση που λειτουργεί το VoLTE σε Mediatek. Κι εμένα λειτουργεί το VoLTE με Cosmote, αλλά 4G+ δεν είδα ποτέ στη συσκευή. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Μήπως παίζει και το 4G+ της WIND στο Note 8 Pro; Μου κάνει εντύπωση που λειτουργεί το VoLTE σε Mediatek. Το 4g+ όχι δυστυχώς. Volte κανονικότατα Σε 9 pro διαβάζω ότι παίζει το 4g+. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Το 4g+ όχι δυστυχώς. Volte κανονικότατα Σε 9 pro διαβάζω ότι παίζει το 4g+. Λόγο Snapdragon ίσως. Συσκευή της Xiaomi με Mediatek παίζει 4G+; Αλλά και γενικότερα συσκευές με Mediatek παίζουν 4G+; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Σήμερα το πρωί ήμουν σε Μουδανιά και Φλογητά Χαλκιδικής. Μουδανιά: Cosmote 183/43 Wind 159/15 Vodafone 48/8. Φλογητά: Cosmote 15/6 Wind 30/0.77 Vodafone 15/6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Σήμερα το πρωί ήμουν σε Μουδανιά και Φλογητά Χαλκιδικής. Μουδανιά: Cosmote 183/43 Wind 159/15 Vodafone 48/8. Φλογητά: Cosmote 15/6 Wind 30/0.77 Vodafone 15/6Να υποθέσω πως έκανες τις δοκιμές στο κέντρο των Νέων Μουδανιών (Cosmote). Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Να υποθέσω πως έκανες τις δοκιμές στο κέντρο των Νέων Μουδανιών (Cosmote). Όχι. Στο κλειστό γυμναστήριο έγιναν οι δοκιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts