elkons Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 6 minutes ago, Chrischal1908 said: Θα το ξεκινήσει η πράσινη ίσως και τέλος του Μάη! Αυτό θα γίνεται σιγά σιγά ή θα ξεκινήσει όλο αυτό σε μια μέρα σε όλη την Ελλάδα σε όσες συσκευές το υποστηρίζουν? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Ας αφήσουν το SA και ας βάλουν capacity με σταθμούς και n78 στα τουριστικά . Η COSMOTE κάτι ψηλό έκανε φέτος , αλλά ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ με λόγο μη πυκνού δικτύου θα έχουμε θέμα με 800αρες 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 1 minute ago, georgebad said: Ας αφήσουν το SA και ας βάλουν capacity με σταθμούς και n78 στα τουριστικά . Η COSMOTE κάτι ψηλό έκανε φέτος , αλλά ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ με λόγο μη πυκνού δικτύου θα έχουμε θέμα με 800αρες Ισχύει. Έχουν βγάλει άδειες για n78 αλλά δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στην ενεργοποίηση τους,σε αντίθεση με την Vodafone που κουμπώνει πιο εύκολα στα 3500 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 1 ώρα πριν, marios239 said: Νέα Δημητριάδα, Βόλος. Εσωτερικός χώρος. Cosmote Vodafone Nova Η Cosmote κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται από 200-350 mbps, η Vodafone από 30-160 mbps και η Nova από 4-50. Οι συνεργάτιδες έχουν μια αστάθεια που δεν εμφανίζεται τόσο έντονα στην Cosmote. Η Nova, δυστυχώς αρκετά συχνά, κάνει εναλλαγές από την 12022 στην 11064 (Σωρός) σε μη λειτουργική b20! Από 4G το εικονίδιο δείχνει 5G αλλά δεν περνάει kilobyte. Με έχει ρίξει και σε 2G 2-3 φορές. Θέλει λειτουργία πτήσης ή ακόμα και αλλαγή δωματίου για να ξεκολλήσει. Κρίμα, γιατί χαλάει η εμπειρία χρήσης, ενώ χωρίς τις εναλλαγές είναι ανεκτή. Η Nova να κανει το ελαχιστο δυνατο εκτος εαν κατι αλλο συντρεχει στον σχεδιασμο του δικτυου τους να αρχισει να δινει 20 mhz στις Β3,δεν γινεται να παραμενει ακομη κολλημενη στα 10.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 5 minutes ago, CamuCamu said: Η Nova να κανει το ελαχιστο δυνατο εκτος εαν κατι αλλο συντρεχει στον σχεδιασμο του δικτυου τους να αρχισει να δινει 20 mhz στις Β3,δεν γινεται να παραμενει ακομη κολλημενη στα 10.. Η nova έχει μόνο 15mhz στην B3. Σε κάποιες περιοχές δίνει και τα 15mhz στο 4G. 1 hour ago, Chrischal1908 said: Είναι σε φάση αναβάθμισης όλο το δίκτυο. Και η NOVA ετοιμάζει το 5G, SA εντός του έτους. Τελευταίο τρίμηνο υπολογίζω. Να περάσει λίγο ο καιρός γιατί συνεχίζει το επενδυτικό της πλάνο... Ας κοιτάξει πρώτα να κλείσει τρύπες και να βάλει παντού nsa. Έξω θα έχει 5G SA και μέσα edge; Εκτός αν το ενεργοποιήσει χωρίς κάλυψη. Η cosmote έχει στήσει το SA εδώ και μήνες, ακόμα και στην επαρχία, και εκκρεμεί η ενεργοποίηση. 5 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 10 minutes ago, dasnowy said: Εκτός αν το ενεργοποιήσει χωρίς κάλυψη. Η cosmote έχει στήσει το SA εδώ και μήνες, ακόμα και στην επαρχία, και εκκρεμεί η ενεργοποίηση. Τι περιμένει ακόμα τότε και γεμίζω αγωνία 🥲 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 6 minutes ago, elkons said: Τι περιμένει ακόμα τότε και γεμίζω αγωνία 🥲 Μπορεί να θέλουν όταν ενεργοποιηθεί να έχει μεγάλη κάλυψη. 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Just now, dasnowy said: Μπορεί να θέλουν όταν ενεργοποιηθεί να έχει μεγάλη κάλυψη. Όταν ενεργοποιηθεί πως θα το καταλάβουμε; Θα πρέπει να γίνει κάτι πλευράς μας ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 21 minutes ago, elkons said: Όταν ενεργοποιηθεί πως θα το καταλάβουμε; Θα πρέπει να γίνει κάτι πλευράς μας ; Σίγουρα δε Apple συσκευές θα πρέπει να έρθει carrier update 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 7 minutes ago, georgebad said: Σίγουρα δε Apple συσκευές θα πρέπει να έρθει carrier update Και στους πιο φτωχούς με τα android? 🥸 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Just now, elkons said: Και στους πιο φτωχούς με τα android? 🥸 Κάποια galaxy είναι είδη έτοιμα , τωρα από εκεί και πέρα δεν νερω περισσότερα για άλλες μάρκες 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Κάτσε να έρθει πρώτα, να δούμε τι υλοποίηση θα γίνει και βλέπουμε. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 35 minutes ago, p_k said: Κάτσε να έρθει πρώτα, να δούμε τι υλοποίηση θα γίνει και βλέπουμε. Θα γίνει πιστεύω ναι θα το ανοίξει η Cosmote και μετά,με τον ρυθμό που πάει και η nova βλέπω δεύτερη να το ανοίγει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 18 minutes ago, elkons said: Θα γίνει πιστεύω ναι θα το ανοίξει η Cosmote και μετά,με τον ρυθμό που πάει και η nova βλέπω δεύτερη να το ανοίγει Η Vodafone σε θέμα κάλυψης είναι λίγο πιο έτοιμη. Επίσημη πληθυσμιακή κάλυψη τέλος του 2023 ήταν 79 τοις εκατό η vf και 75 τοις εκατό η μαύρη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Θυμίζεις λίγο φίλε μου το σχετικό λινκ με τα ποσοστά γιατί το έψαχνα; 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) 9 minutes ago, aektzhs 1 said: Η Vodafone σε θέμα κάλυψης είναι λίγο πιο έτοιμη. Επίσημη πληθυσμιακή κάλυψη τέλος του 2023 ήταν 79 τοις εκατό η vf και 75 τοις εκατό η μαύρη Εγώ πιστεύω όταν βάλε η πράσινη το Sa θα τρέξουν και οι άλλες 2 οπότε η μαύρη πιστεύω θα τρέξει πιστεύω για 2η που θα τ ενεργοποιήσει ! Επίσης τα 75 και 79% που τα βρίσκεις θέλω να τα βρω και δεν τα βρήκα Edited 3 Μαΐου by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 6 minutes ago, elkons said: Εγώ πιστεύω όταν βάλε η πράσινη το Sa θα τρέξουν και οι άλλες 2 οπότε η μαύρη πιστεύω θα τρέξει πιστεύω για 2η που θα τ ενεργοποιήσει ! Επίσης τα 75 και 79% που τα βρίσκεις θέλω να τα βρω και δεν τα βρήκα Αυτά με ενδιαφέρουν κι εμένα. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 23 minutes ago, p_k said: Θυμίζεις λίγο φίλε μου το σχετικό λινκ με τα ποσοστά γιατί το έψαχνα; 22 minutes ago, elkons said: Επίσης τα 75 και 79% που τα βρίσκεις θέλω να τα βρω και δεν τα βρήκα https://www.sofokleousin.gr/i-nova-ayksise-tin-kalypsi-5g-apo-53-se-75-entos-tou-2023/amp#amp_tf=Από %1%24s&aoh=17147565123028&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com https://www.ot.gr/2023/12/21/epixeiriseis/tilepikoinonies/vodafone-ellados-ypsiles-ependyseis-se-diktya-5g-kai-optikon-inon-diamorfonoun-ena-olokliromeno-psifiako-oikosystima-gia-to-spiti-tin-epixeirisi-tin-koinonia-kai-to-perivallon/ 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 5 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Είναι σε φάση αναβάθμισης όλο το δίκτυο. Και η NOVA ετοιμάζει το 5G, SA εντός του έτους. Τελευταίο τρίμηνο υπολογίζω. Να περάσει λίγο ο καιρός γιατί συνεχίζει το επενδυτικό της πλάνο... Η νόβα πρέπει να δίνει δώρο και 1 τέτοιο πια SA και κουραφέξαλα για την επαρχία 🤣🤣🤣 Γιατί δεν παλεύεται στα χωριά μόνο για G σκέτο είναι και αυτό εκτός σπιτιών πραγματικά τσάμπα βάλαμε κάρτα στο f2g 4 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 21 minutes ago, cmvr said: Η νόβα πρέπει να δίνει δώρο και 1 τέτοιο πια SA και κουραφέξαλα για την επαρχία 🤣🤣🤣 Γιατί δεν παλεύεται στα χωριά μόνο για G σκέτο είναι και αυτό εκτός σπιτιών πραγματικά τσάμπα βάλαμε κάρτα στο f2g Σπίτι σου πώς είναι η Nova? Αρκετοί λέτε πως η Nova είναι τραγική.. νταξει εγώ δεν έχω δει κάτι κακό απλά λίγες εναλλαγές σε Ε αλλά όχι πολλές.. βέβαια δεν έχω πάει σε πολλά μέρη με αυτή,άλλα με Cosmote 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 5 minutes ago, elkons said: Σπίτι σου πώς είναι η Nova? Αρκετοί λέτε πως η Nova είναι τραγική.. νταξει εγώ δεν έχω δει κάτι κακό απλά λίγες εναλλαγές σε Ε αλλά όχι πολλές.. βέβαια δεν έχω πάει σε πολλά μέρη με αυτή,άλλα με Cosmote Μόνο εσύ ο ίδιος θα κρίνεις. 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) 5 minutes ago, p_k said: Μόνο εσύ ο ίδιος θα κρίνεις. Νταξει εδώ τριγύρω αυτό επικρατεί πιο πέρα δεν έχω δει στην Nova δηλαδή δεν έχω πετύχει το μέρος με Ε μέχρι στιγμής θα δω στο μέλλον Edited 3 Μαΐου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) Ε έχει χρόνια να εμφανιστεί εδώ και θα το συναντήσεις σπάνια. Edited 3 Μαΐου by p_k 3 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) 7 minutes ago, p_k said: Ε έχει χρόνια να εμφανιστεί εδώ και θα το συναντήσεις σπάνια. Εδώ δεν έχουν φτάσει το 50% των χρημάτων που θα ρίξουν για τα δίκτυα νέας γενιάς και η κριτική που δέχεται είναι άδικη και αυστηρή! Γνώμη μου θέλει ένα χρόνο ακόμη για να κριθεί. Βέβαια περιμένουμε και την είσοδο του νέου μετόχου για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι... Edited 3 Μαΐου by Chrischal1908 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) 8 minutes ago, p_k said: Ε έχει χρόνια να εμφανιστεί εδώ και θα το συναντήσεις σπάνια. Με το που το είπες τώρα που είμαι σπίτι πήγε σε Ε 🥲🥲🥲 τώρα έχω 4g+ κανονικό . Πρώτο Ε στην νόβα που είχα 🥳😅😅 Edited 3 Μαΐου by elkons 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts