Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως μέχρι τωρα επισκέφτηκα 2 καταστήματα nova , ένιωσα οριακά ότι είναι out of stock . Ρώτησα υπάρχει f2g φοιτητικό ; «Διστυχος όχι» , Θπαρχει καμία προσφορά λόγο των ημερών όπως οι άλλες εταιρίες «Διστυχος όχι» , ωραία μπορώ να βάλω τον αριθμό σε eSIM ? «Λείπαμε Όχι κύριε» . Μα έχετε ρε παιδιά και τπτ ; 🥹🥹Δώστε μπυ έναν λόγο να πάει κάποιες σε εσάς και όχι what’s up και cu . Υπήρχε το 1ευρω ανανέωση . Πάει και αθτο . Ωραία να πάω σε συμβόλαιο στον βασικό αριθμό . eSIM όχι (μου χρειάστηκε το slot της sim στο πρόσφατο ταξίδι κου ) , roaming πραγματικά τις χειρότερες παροχές , extra sim ; Θα ήθελα . Τιμή συμβολαίου ; Ίδια με COSMOTE στην δικιά μου περίπτωση . Τόσο καλό δίκτυο έχετε ρε μάγκες και έχετε σηκώσει τόσο ψηλά τον αμανέ ;

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γιατί πήγες φίλε μου, αφού δεν σε καλύπτει πουθενά;

Απλά τα πράγματα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Just now, p_k said:

Απλά τα πράγματα.

Από περιέργεια ίσως;

2 minutes ago, georgebad said:

Παντως μέχρι τωρα επισκέφτηκα 2 καταστήματα nova , ένιωσα οριακά ότι είναι out of stock . Ρώτησα υπάρχει f2g φοιτητικό ; «Διστυχος όχι» , Θπαρχει καμία προσφορά λόγο των ημερών όπως οι άλλες εταιρίες «Διστυχος όχι» , ωραία μπορώ να βάλω τον αριθμό σε eSIM ? «Λείπαμε Όχι κύριε» . Μα έχετε ρε παιδιά και τπτ ; 🥹🥹Δώστε μπυ έναν λόγο να πάει κάποιες σε εσάς και όχι what’s up και cu . Υπήρχε το 1ευρω ανανέωση . Πάει και αθτο . Ωραία να πάω σε συμβόλαιο στον βασικό αριθμό . eSIM όχι (μου χρειάστηκε το slot της sim στο πρόσφατο ταξίδι κου ) , roaming πραγματικά τις χειρότερες παροχές , extra sim ; Θα ήθελα . Τιμή συμβολαίου ; Ίδια με COSMOTE στην δικιά μου περίπτωση . Τόσο καλό δίκτυο έχετε ρε μάγκες και έχετε σηκώσει τόσο ψηλά τον αμανέ ;

Τελικά είχαν τίποτα; Κανένα κουλουράκι, κανέναν καφέ (σαν αυτά που είχε παλιά το Πλαίσιο στις γιορτές);

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Εγώ δεν θα πήγαινα από περιέργεια σε κάποια εταιρεία που δεν θα με κάλυπτε.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Για την esim την δικαιολογώ στο πλαίσιο ότι τώρα βγήκε και θα πάρει λίγο καιρό να επεκταθεί και στα καρτοκινητά. Στο κομμάτι όμως που δεν την δικαιολογώ είναι στο roaming εκτός ΕΕ και στην καθυστέρηση της υλοποίησης της esim

5 minutes ago, p_k said:

Εγώ δεν θα πήγαινα από περιέργεια σε κάποια εταιρεία που δεν θα με κάλυπτε.

Shopping έκανε ο φίλος Γιώργος. Μπήκε σε ένα κατάστημα να δει προϊόντα & υπηρεσίες. Δεν βρήκε αυτό που ήθελε, βγήκε και έφυγε. Έτσι δεν γίνεται συνήθως;
Εκτός και αν η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε μέλη και τυχόν "αδελφότητες", όπως "Uni Brothers", "Balkan Digital Boys", "USDOG", κτλ...

* "USDOG": United Sales Department Of Greece...

** Τα παραπάνω ονόματα και πρόσωπα ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα ή μήπως όχι;

Edited by memoriesradio

4 ώρες πριν, georgebad said:

Φοιτητικό είχε πέρυσι τέτοια περίοδο. Μετά κόπηκε δυστυχώς. eSIM έδωσαν στα συμβόλαια, roaming δίνει μόλις 53GB για Ε.Ε. Αλλά εκτός είναι πανάκριβη όπως Τουρκία, Ελβετια, Σκόπια. Για εμένα καλά έκανες και δοκίμασες αλλά για κύριο αριθμό δυσκολα. 

3 ώρες πριν, p_k said:

Απλά τα πράγματα.

Γιατί να μην πάει…

Η Nova αγαπητέ είναι μια πολύ καλή εναλλακτική απέναντι στην Cosmote διότι διαθέτει ενα πλήρες πακέτο υπηρεσιών. Εχω φίλους που έχουν Nova σταθερή λόγω τηλεόρασης για να βλέπουν τους αγώνες. 
Ξέρετε πόσος κόσμος πάει συνδυαστικά στη Nova με σταθερή και τηλεόραση ή επιχειρήσεις διότι δίνουν πολύ καλές τιμές στα εταιρικά προγράμματα; 
Χωρια το ΓΕΣ και τα σώματα ασφαλείας που εδώ και αρκετά χρόνια έχουν ομαδικά προγράμματα.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

50 minutes ago, georgebad said:

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι έκανε το «μπαμ» με τις τιμές των συμβολαίων, και ας παραδεχτούμε ότι λόγω της Νοβα έπεσαν σημαντικά οι τιμές συμβολαίων***, αλλα από τότε έμεινε στάσιμη. Εννοείται δεν υπολογιζω τις προσωπικές προσφορές του τύπου 13€ όλα απεριόριστα που πήραμε κάποιοι (συμπεριλαμβανομένου και εμου) γιατί δεν είναι για όλους άρα δεν ειναι ανταγωνιστικές. 

Στα καρτοκινητά δεν έμεινε στάσιμη αλλά χειροτέρεψε και δεν αξίζει για καποιον που θέλει F2G για κύριο νούμερο με 13-15€ το μήνα για νορμαλ χρήση. Οι παροχες είναι πενιχρές. 
Οκ είχε την ανανέωση με το 1€ αλλά αυτό ήταν χρήσιμο μόνο για να έχεις απλά έναν δεύτερο αριθμό. Κατά τα αλλα, είχε και έχει τα χειρότερα πακέτα της αγοράς.

Απο δίκτυο εγώ αυτό που βλέπω είναι ένα αξιοπρεπές δικτυο το οποίο όμως δεν έχει σε ένα μεγαλο μερος της χωρας θεμέλια. Δηλαδή ακόμα φαινεται σε πολλές περιοχές η κατάσταση που επικρατούσε στο παρελθόν με τη Wind και τις Β20, η οποία αν και έχει βελτιωθεί δεν έχει εξαλειφθεί. Υπάρχουν εννοείται και περιοχές που αναβαθμίστηκαν «στο πόδι». Υπαρχουν και άλλες που πραγματικά το δίκτυο «πετάει», φτάνοντας και ξεπερνώντας την Cosmote. 
Κατα τη δίκη μου γενική εμπειρία στην ελλαδα, το δίκτυο έχει το μεγάλο πλεονέκτημα της καλυψης. Όπου και να σταθείς βγαίνει κληση. Κατά τα αλλα θέλει δουλειά. 

*** μόνο στην Ελλάδα είναι πιο φθηνά τα καρτοκινητά απ τα συμβόλαια. Ελληνικότατη πρωτοτυπία αυτό! Σε 5 χώρες εχω ζήσει και πουθενα δεν ήταν φθηνότερο το καρτοκινητο απ το συμβόλαιο. Ίσα ίσα το καρτοκινητο ήταν ασύμφορο. 

Edited by panos.k2

13 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Θήβα να ξέρετε ο καιρός να μην πω τι κάνει. Βροχή το διπλάσιο από ότι με Ντάνιελ(που τότε είχε ρίξει αφάνταστα πολύ),αστραπές ασταμάτητες και και φυσικά θυελλώδεις άνεμοι(9 μποφόρ περίπου σύμφωνα με γνωστό που ξέρει). Λόγω αρκετών διακοπών ρεύματος που έχουν διάρκεια λίγα δευτερόλεπτα το έχω γυρίσει σε δεδομένα. Η Vodafone αντέχει με καμία 50 Mbps σε 5G(και κάπου τόσο 4G+),η Cosmote καμία 30 Mbps σε 4G+. Η Nova σκέτο 4G με 16 Mbps. Λειτουργικές όλες προς το παρόν για συνθήκες χειρότερες από τον Ντάνιελ. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσω πάλι 

Εύχομαι να είστε καλά μετά τα χθεσινά γεγονότα. Δεύτερον μια χαρά άντεξαν όλα τα δίκτυα αλλά η Wind μάλλον την άκουσε χειρότερα απ ολους. Φαίνεται η διαφορά στις ταχύτητες…μακρινή 800αρα μου θυμίζει η κατάσταση αυτή.

1 hour ago, panos.k2 said:

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι έκανε το «μπαμ» με τις τιμές των συμβολαίων, και ας παραδεχτούμε ότι λόγω της Νοβα έπεσαν σημαντικά οι τιμές συμβολαίων***, αλλα από τότε έμεινε στάσιμη. Εννοείται δεν υπολογιζω τις προσωπικές προσφορές του τύπου 13€ όλα απεριόριστα που πήραμε κάποιοι (συμπεριλαμβανομένου και εμου) γιατί δεν είναι για όλους άρα δεν ειναι ανταγωνιστικές. 

Στα καρτοκινητά δεν έμεινε στάσιμη αλλά χειροτέρεψε και δεν αξίζει για καποιον που θέλει F2G για κύριο νούμερο με 13-15€ το μήνα για νορμαλ χρήση. Οι παροχες είναι πενιχρές. 
Οκ είχε την ανανέωση με το 1€ αλλά αυτό ήταν χρήσιμο μόνο για να έχεις απλά έναν δεύτερο αριθμό. Κατά τα αλλα, είχε και έχει τα χειρότερα πακέτα της αγοράς.

Απο δίκτυο εγώ αυτό που βλέπω είναι ένα αξιοπρεπές δικτυο το οποίο όμως δεν έχει σε ένα μεγαλο μερος της χωρας θεμέλια. Δηλαδή ακόμα φαινεται σε πολλές περιοχές η κατάσταση που επικρατούσε στο παρελθόν με τη Wind και τις Β20, η οποία αν και έχει βελτιωθεί δεν έχει εξαλειφθεί. Υπάρχουν εννοείται και περιοχές που αναβαθμίστηκαν «στο πόδι». Υπαρχουν και άλλες που πραγματικά το δίκτυο «πετάει», φτάνοντας και ξεπερνώντας την Cosmote. 
Κατα τη δίκη μου γενική εμπειρία στην ελλαδα, το δίκτυο έχει το μεγάλο πλεονέκτημα της καλυψης. Όπου και να σταθείς βγαίνει κληση. Κατά τα αλλα θέλει δουλειά. 

*** μόνο στην Ελλάδα είναι πιο φθηνά τα καρτοκινητά απ τα συμβόλαια. Ελληνικότατη πρωτοτυπία αυτό! Σε 5 χώρες εχω ζήσει και πουθενα δεν ήταν φθηνότερο το καρτοκινητο απ το συμβόλαιο. Ίσα ίσα το καρτοκινητο ήταν ασύμφορο. 

Πολύ σωστός εδώ, τα καρτοκινητά πλέον με τα συμβόλαια εξισωθηκαν και καλά είναι έτσι. Η Nova πλέον έχασε κάθε πλεονέκτημα στα καρτοκινητά,με τις νέες αλλαγές είναι η χειρότερη σε όλα. 
Το συμβόλαιο οριακά το κρατάω, με βλέπω να πηγαίνω προς Cosmote σαν βασικό αριθμό οταν διακόψω. Διότι η Nova έως τώρα έχει αρκετά σημεία πανελλαδικα που χρειάζεται να στήσουν το 5G σωστά και το LTE ώστε να μπορεί να σηκώσει τη κίνηση. Διότι με 50-60Mbps 5G σε άδειους σταθμούς δουλειά δεν γίνεται. Ωστόσο αν μιλάς πολλές ωρες στο τηλεφωνο ή στέλνεις sms κυριως η Nova σε αυτό το κομμάτι δυσκολα να σε απογοητεύσει.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

7 minutes ago, Nikolas14 said:

τα καρτοκινητά πλέον με τα συμβόλαια εξισωθηκαν και καλά είναι έτσι

Δεν είναι λογικο αυτό. 
Τα ίδια θα πληρώνει αυτός που έχει 2 χρόνια σύμβαση με αυτόν που όποτε θέλει βάζει λεφτά και κάνει φορητότητα όταν του καπνίσει χωρίς πέναλτι;

Για σένα τα έχουμε συζητησει και προσωπικά, το κύριο σου νούμερο θα έπρεπε να ειναι ηδη στην πράσινη. 

Edited by panos.k2

Εγώ νομίζω ότι όλες η εταιρείες έχουν αξιοπρεπές δίκτυο. Απλά η Cosmote έχει ξεφύγει στην πλειοψηφία. Οι εταιρίες αν θέλουν συνδρομητική βάση στα συμβόλαια ας ακολουθήσουν το παράδειγμα Vodafone(και καμιά φορά Nova και Cosmote)με συμβόλαια σε χαμηλές τιμές(πχ με 5 GB 10 ευρώ ή απεριόριστα με 19 ευρώ). Να κανουν δηλαδή τέτοιες προσφορές ανά τακτά χρονικά διαστήματα πχ κάθε Ιούνιο και Δεκέμβριο

Edited by aektzhs 1

Το θέμα είναι ότι η Cosmote έχει μονοπώλιο στη χώρα. Έχει ξεφύγει τόσο που ακόμα και ο απλός άνθρωπος που δεν ενδιαφερεται για τέτοια πράγματα ξέρει ότι η Cosmote είναι η καλύτερη και εν τελει σου λέει «Θα πληρώσω παραπάνω για να πάρω το καλύτερο». Κι εγώ αυτο λέω άλλωστε. 

Για να διατηρεί το τοσο μεγάλο προβαδισμα στην αγορά η Cosmote σημαίνει πως δεν υπάρχει ο απαραίτητος ανταγωνισμός από άποψη ποιότητας υπηρεσιών. 

Στη Σουηδία η 3 που είχε κακή φημη παλιότερα, τώρα έχει περισσότερο κόσμο από την Telenor. Αναφερω τη Σουηδία που είναι ένα παράδειγμα πιο κοντινό σε μας και γνωστό σε συμφορουμιτες.
Τέτοια μεταβολή στα μερίδια της αγοράς τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας δεν έγινε προς το παρόν, ούτε φαινεται να είναι εν εξελίξει. 

Χαλέπα Χανιά η Cosmote γαζώνει η Vf Edge σε εσωτερικό χώρο.Τεστ μόνο στο μπαλκόνι η κόκκινη

03663fe5d81bce35b2f3c8b21224a2d0.jpg
ce0e1807b12818235c12de4b0a3a5b5c.jpg

11f61ab7c19d32f64fc3e5e0e9272497.jpg

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk

Ας πούμε μου αρέσει να ασχολούμε με τα δίκτυα , και εν μέρη το σπουδάζω. Ελπίζω να κάλυψα τα άτομα που με ρωτάω γιατί ενδιαφέρθηκα για κάρτα της nova . Προσπάθησα να την κανω κύριο νούμερο κυρίως γιατί σε ένα σημείο ενδιαφέροντος μου η COSMOTE είναι νεκρή . Για αυτό και πήρα free 2 go , για να δω πως πάει . Αλλά βλέποντας το τι προφέρει στα συμβόλαια της η nova είναι πολύ κατώτερη από τους άλλους . Τέλος παντων . 
Βέροια στην οδό Εγνατία λίγο κάτω από την ελιά 

Nova

https://www.speedtest.net/result/i/5932268891

Cosmote 

https://www.speedtest.net/result/i/5932269524

9 ώρες πριν, TakeOverNet said:

Εννοείς ότι η Nova συνδέει τις κεραίες με FTTH? Άρα το μέγιστο upload στα 100 για όλη την κεραία; Επισης μόνο οι κεραίες σε περιοχές του Nova FTTH θα συνδεθούν με οπτική;

Οι άλλοι 2 τις συνδέουν Παντως σε 10G συμμετρικό δακτύλιο. Εφόσον ισχύει αυτό που λες, μεγάλος υποβιβασμός  

Sorry αλλά πάνω στον ενθουσιασμό σου για το επενδυτικό προγραμμα, μην γράφεις ο,τι να ναι. Θυμίζεις τμήμα marketing και όχι τεχνικό τμημα. 

Στο τέλος του επενδυτικού πλάνο της θα έχει τις διπλάσιες γραμμές FTTH από την Vodafone. Όχι δεν συνδέονται όλες με τους σταθμούς. Μην σας πιάνει πανικός πάντως! Για ένα διάστημα θα προηγείστε στις υποδομές των οπτικών. Η Nova τώρα ξεκίνησε με την νέα διοίκηση και υπό την καθοδήγηση του United Group. Εσείς κρίνετε το δίκτυο και τις υπηρεσίες της πρώην εταιρίας. Ναι καθυστερούν αλλά αναπτύσσονται και έχουν ανοδική πορεία. Κανένας πάροχος δεν είναι τέλειος. Έρχονται νέα πράγματα το 2024. Πιστεύω ότι το black ️ aut οφειλόταν σε κάποια τεχνική αναβάθμιση ή κάτι άλλο τεχνικού χαρακτήρα, κοινώς κάτι "σκάλιζαν"! Είμαι βέβαιος ότι χρόνο με τον χρόνο θα βελτιώνονται. Πάντως μην υποστηρίζετε μια εταιρία (Vodafone) που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε επενδύσει πολλά περισσότερα χρήματα για την ανάπτυξη του δίκτυο της από τότε που ήταν μόνο πάροχος κινητής τηλεφωνίας αλλά επέλεξε άλλο δρόμο πιο κερδοσκοπικό βάσει του μεγέθους και των εσόδων του Vodafone Group. Δεν είστε καθόλου αντικειμενικοί! Απλούστατα μπορούσε να έχει αντίστοιχο δίκτυο με την Cosmote όσο αναφορά την ποιότητα, την κάλυψη και τις ταχύτητες. Αλλά...

Edited by Chrischal1908

Αρνάκι άσπρο και παχύ της μάνας του καμάρι...

Στο τέλος του επενδυτικού πλάνο της θα ...μας πάρει και τα σώβρακα έτσι όπως πάει. Με τέτοια φόρα...

22 ώρες πριν, memoriesradio said:

Αρνάκι άσπρο και παχύ της μάνας του καμάρι...

Στο τέλος του επενδυτικού πλάνο της θα ...μας πάρει και τα σώβρακα έτσι όπως πάει. Με τέτοια φόρα...

Εγω πάντως από δω και μπρος, τοίχο τοίχο μόνο... Έχει πάρει φόρα και δεν ξέρεις από πού θα σε βρει... 🤣🤣🤣

On 7/1/2024 at 12:45 ΠΜ, Chrischal1908 said:

Οι οπτικές ίνες της United Fiber θα φτάσουν τις 500χιλ τέλος του 2024. Με ορίζοντα τις 1,5εκατ γραμμές το 2027. Έχουμε δρόμο ακόμη παιδιά! Φυσικά και θέλει και έχει δουλειά ακόμη το δίκτυο στην κινητή και στην σταθερή.

Το περιμενω, αλλά δεν βλέπω φως σύντομα. Στη Χαριλάου στο γήπεδο του Άρη μέτρησα το πρωί και η Nova είχε 40-45Mbps Download με 4G. Και αν βρει καμια Ν78 θα δεις ταχύτητες 400-500Mbps. 

Πάμε και σήμερα, με κόσμο στο Γήπεδο του Αρη λόγω αγωνα(ήταν μαζεμένοι σε μαγαζιά για το ΑΕΚ Άρης στο κύπελλο Ελλάδος).  

IMG_1229.thumb.png.cb4c064bcd0be40eabb0a9a55f4df5ab.png

IMG_1230.thumb.png.cfdb1e9a0a07d094fc1896a1298c44c5.png

Στη Χαριλάου δυστυχώς με τα κενά που έχει ακόμα είναι απαράδεκτη. Στα ίδια σημεία οι άλλες δυο έχουν 5G κανονικά.

11 minutes ago, Nikolas14 said:

Πάμε και σήμερα, με κόσμο στο Γήπεδο του Αρη λόγω αγωνα(ήταν μαζεμένοι σε μαγαζιά για το ΑΕΚ Άρης στο κύπελλο Ελλάδος).  

IMG_1229.thumb.png.cb4c064bcd0be40eabb0a9a55f4df5ab.png

IMG_1230.thumb.png.cfdb1e9a0a07d094fc1896a1298c44c5.png

Στη Χαριλάου δυστυχώς με τα κενά που έχει ακόμα είναι απαράδεκτη. Στα ίδια σημεία οι άλλες δυο έχουν 5G κανονικά.

Οι άλλες ήταν λειτουργικές;;;;

3 minutes ago, aektzhs 1 said:

Οι άλλες ήταν λειτουργικές;;;;

Η Cosmote δεν είχε κανένα θέμα, βέβαια δεν έκανα μέτρηση. Αλλά ούτε και Vodafone να ειχα τέτοιο χαλί. Έχει 5G N1 εκεί.

Κέντρο Καλαμάτας, στο σπίτι της αδερφής μου, κοντά στα δικαστήρια. 

Η Cosmote με τα δωρεάν unlimited, εξακολουθεί να είναι "πίτα" σχεδόν όλη μέρα. Συνήθως είχε 600+ τέτοια ώρα. 

Screenshot_2024-01-12-12-27-05-322_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2024-01-12-12-26-19-048_cz.mroczis.netmonster.jpg

Η Vodafone υπερδιπλάσιες ταχύτητες και χωρίς 2600. 

Screenshot_2024-01-12-12-28-18-940_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2024-01-12-12-27-35-637_cz.mroczis.netmonster.jpg

Υ.Γ. Nova δεν μέτρησα, δεν έχω MB. Αλλά συνήθως είναι 1η, λίγο πιο πάνω από τη VF. 

Edited by MitsosDaBest13

46 minutes ago, MitsosDaBest13 said:

Η Cosmote με τα δωρεάν unlimited, εξακολουθεί να είναι "πίτα" σχεδόν όλη μέρα. Συνήθως είχε 600+ τέτοια ώρα. 

Υ.Γ. Nova δεν μέτρησα, δεν έχω MB. Αλλά συνήθως είναι 1η, λίγο πιο πάνω από τη VF. 

Φαίνεται όμως ότι η Cosmote κρατάει. Άλλες χρονιές εδινε απεριόριστα και τραβούσε ζόρι. Τώρα που αναβάθμισε και αλλάζουν massive και νέα πάνελ στους σταθμούς είναι αξιοπρεπέστατη κάτω υπό μεγάλη κίνηση όπου αναβάθμισε. Όσο για τη Nova δεν μου κάνει εντύπωση να είναι η 1η στη Καλαμάτα.

9 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said:

Το θέμα είναι ότι η Vodafone έχει απογειωθεί μέσα στις πόλεις με μπόλικα sector (χωρίς να βάζει 1 sector n 78 όπως κάνει η Nova σε αρκετά σημεία στην επαρχία 🤣) αλλά στα έκτος πόλης ακόμα υποφέρει σε αρκετά σημεία.

Τρισάθλια παραμένει η νοβα με τις b20 only  και με αυτό λέει 4g γεωγραφική κάλυψη. Εδώ θα είμαστε η νοβαρα θα αντικαταστήσει τις β20 με n28 για να λέει πανελλαδική κάλυψη 5g. Ξέρουν αυτοί 🤣 

Βάζω συνέχεια κάρτα το παλιό το f2g (που ανανέωσα και τη φυσική sim προσφάτως για τη σιγουριά ότι έχω τελευταίας γενιάς sim) 5€ απεριόριστα για 7 μέρες και βλέπω τα χάλια της. Στις πλατείες όμως δίνει βάρος. Ε τι την ώρα που πίνεις καφέ να μην μπορείς να κάνεις live streaming 🤣

Μόνο δυο συγκεκριμένοι τα βρίσκουν όλα τέλεια. Ας δηλωθούνε επίσημα ότι δουλεύουν στη νόβα να τελειώνουμε 🤣

Edited by cmvr