mixtri Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Πλην upload που κερδίζει κατά κράτος ή Vodafone Δεν είναι τραγική η διαφορά. Γενικά το open signal το εμπιστεύομαι μόνο για κάλυψη. Οι ταχύτητες είναι πολύ ανακατεμένες λόγω remote servers. Η Ookla δίνει πιο αξιόπιστα αποτελέσματα εκεί. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 Just now, mixtri said: Δεν είναι τραγική η διαφορά. Γενικά το open signal το εμπιστεύομαι μόνο για κάλυψη. Οι ταχύτητες είναι πολύ ανακατεμένες λόγω remote servers. Η Ookla δίνει πιο αξιόπιστα αποτελέσματα εκεί. Έρχονται τα αποτελέσματα της Ookla, για να δούμε 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 3 minutes ago, p_k said: https://www.insider.gr/epiheiriseis/289255/cosmote-vodafone-nova-mahi-stithos-me-stithos-gia-tin-protia-stis-epidoseis-ton Δες ένα προς ένα τα διαγράμματα. Αλλά εγώ περιμένω τα αποτελέσματα της Ookla. Καμία αλλοίωση και καμία ειρωνεία στα γραφόμενά μου. Μόνο στοιχεία. Ναι, δε βλέπω καμία σημαντική διαφορά μεταξύ vodafone και nova. Στην κάλυψη υπάρχει διαφορά υπέρ της vodafone. Στο 5g δε, τεράστια διαφορά υπέρ της κοσμοτε. Η nova μόνο σε μια ασήμαντη κατηγορία είναι λίγο καλύτερη στο 5g voice app. Για ομιλία καλή είναι. Οταν διαβάζετε αποτελέσματα καλό θα είναι να διατηρείτε την αντικειμενικότητα σας γιατί όσο και να τα αλλοιώνετε δεν αλλάζουν. 4 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 Καμία αλλοίωση δεν έγινε. Είναι προχωρημένη ώρα και βαριέμαι να εξηγώ τα αυτονόητα, δες πάλι τα διαγράμματα. Τέλος. 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 2 minutes ago, p_k said: Καμία αλλοίωση δεν έγινε. Είναι προχωρημένη ώρα και βαριέμαι να εξηγώ τα αυτονόητα, δες πάλι τα διαγράμματα. Τέλος. Εγώ τα βλέπω τα διαγράμματα αλλά δεν έχω κάποια κατάταξη. Αλλη φάπα από εκεί… με τα λιγότερα τεστ και πάλι δε βγαίνει καλή. Και φαντάσου ότι τα μισά είναι από εσένα κάτω από την κεραία στην Αριστοτελους και στο Κάτω Σχολαρι όταν συνδέεται με τον καλο σταθμό. Ξεφτίλα δηλαδή. https://www.speedtest.net/awards/greece 1 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 Εγώ πέρσι τέτοια εποχή θυμάμαι είχαν βγει τα αποτελέσματα και τα συζητάγαμε ενόψει της νέας Nova. Φέτος έχουν ψιλό αργήσει. Ο μόνος σταθερός μήνας από ότι φαίνεται είναι ο Ιούνιος 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 2 minutes ago, mixtri said: Εγώ τα βλέπω τα διαγράμματα αλλά δεν έχω κάποια κατάταξη. Αλλη φάπα από εκεί… με τα λιγότερα τεστ και πάλι δε βγαίνει καλή. Και φαντάσου ότι τα μισά είναι από εσένα κάτω από την κεραία στην Αριστοτελους και στο Κάτω Σχολαρι όταν συνδέεται με τον καλο σταθμό. Ξεφτίλα δηλαδή. https://www.speedtest.net/awards/greece Προς ενημέρωσή σου, έχω κλειστή την επιλογή τα speedtests μου να συμμετέχουν στην εφαρμογή. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 (edited) 1 hour ago, Chrischal1908 said: https://www.google.com/amp/s/www.insider.gr/epiheiriseis/289255/cosmote-vodafone-nova-mahi-stithos-me-stithos-gia-tin-protia-stis-epidoseis-ton%3famp Άρθρο του Σεπτεμβρίου. Έκτοτε έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα και έχουν πέσει πολλές "φάπες"... Edited January 2, 2024 by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 12 minutes ago, mixtri said: Εγώ τα βλέπω τα διαγράμματα αλλά δεν έχω κάποια κατάταξη. Αλλη φάπα από εκεί… με τα λιγότερα τεστ και πάλι δε βγαίνει καλή. Και φαντάσου ότι τα μισά είναι από εσένα κάτω από την κεραία στην Αριστοτελους και στο Κάτω Σχολαρι όταν συνδέεται με τον καλο σταθμό. Ξεφτίλα δηλαδή. https://www.speedtest.net/awards/greece Διαφορά 2,01 μονάδων δείχνουν τα αποτελέσματα. Και έπονται τα νεότερα. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 1 minute ago, p_k said: Διαφορά 2,01 μονάδων δείχνουν τα αποτελέσματα. Και έπονται τα νεότερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπαίνετε στη Βουλή. Για τις έδρες παίζεται. Γίνεται μάχη. 10 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 11 minutes ago, mixtri said: Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπαίνετε στη Βουλή. Για τις έδρες παίζεται. Γίνεται μάχη. Ποια είσοδος στην βουλή,για αυτοδυναμία πάει το πράγμα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 2 ώρες πριν, panos.k2 said: Ακόμα με Β20 εσυ; Κρίμα. Και αν θυμάμαι καλά η Cosmote τα ίδια χάλια είναι εκεί. Β20 ονλι βοντα νοβα ακόμα ναι Η κοσμοτε έχει ν1 που δουλεύει οπότε της καπνίσει αλλά τουλάχιστον λες οκ έχω 5τζι έστω και έτσι. Τραγικο να μην αναβαθμίζουν όλη τη χωρα με μια στοιχειώδη μπάντα ξέρω γω μια β3 ,αλλά ούτε καν αυτή τόσο γραμμένους μας έχουν.Και είναι πολλές περιοχές όπως τη δική μου .. Το ότι έχουν 5τζι η νοβα βοντα σε μεγάλες πόλεις προσωπικά χαίρομαι αλλά δεν μου λέει και κάτι. Είναι δεδομένο πως στα αστικά κέντρα θα υπάρχει ανάπτυξη και εξέλιξη των δικτύων. Στα έκτος πολεων στην ελληνική περιφέρεια τι κάνουν? Β20 ...ξέρω... 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2024 5 minutes ago, Nickchris36 said: Β20 ονλι βοντα νοβα ακόμα ναι Η κοσμοτε έχει ν1 που δουλεύει οπότε της καπνίσει αλλά τουλάχιστον λες οκ έχω 5τζι έστω και έτσι. Τραγικο να μην αναβαθμίζουν όλη τη χωρα με μια στοιχειώδη μπάντα ξέρω γω μια β3 ,αλλά ούτε καν αυτή τόσο γραμμένους μας έχουν.Και είναι πολλές περιοχές όπως τη δική μου .. Το ότι έχουν 5τζι η νοβα βοντα σε μεγάλες πόλεις προσωπικά χαίρομαι αλλά δεν μου λέει και κάτι. Είναι δεδομένο πως στα αστικά κέντρα θα υπάρχει ανάπτυξη και εξέλιξη των δικτύων. Στα έκτος πολεων στην ελληνική περιφέρεια τι κάνουν? Β20 ...ξέρω... Στο δικό μου χωριό έχουν 4G+ η Vodafone, 4G B20 η nova και 5G N1 η Cosmote. Και γραμμές έως 24 adsl και πιάνω 12 που είναι το μέγιστο της περιοχής. 3 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2024 2 ώρες πριν, Nikolas14 said: Στο δικό μου χωριό έχουν 4G+ η Vodafone, 4G B20 η nova και 5G N1 η Cosmote. Και γραμμές έως 24 adsl και πιάνω 12 που είναι το μέγιστο της περιοχής. Θα αλλάξουν αυτά και εκεί μην αγχώνεσαι! Λίγο υπομονή θέλει από όλους μας! Το 2024 είναι χρονιά κομβικής σημασίας! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2024 (edited) 6 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Ποια είσοδος στην βουλή,για αυτοδυναμία πάει το πράγμα Δύσκολο φίλε μου. Δεν έχει βάση το δίκτυο. Οπτικές ίνες; Νοικιάζει. Παθητικό εξοπλισμό; Νοικιάζει. Ενεργητικό εξοπλισμό; Μοιράζεται. Δε ξέρω πραγματικά τι έχει κάνει η διοίκηση. Η Nova έχει κάνει κινήσεις που πλέον δεν την κάνουν να ξεχωρίζει σαν δίκτυο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από το 2009 και μετά έχει χάσει το χαρακτήρα της. Ψάχνεις λόγους για να είσαι συνδρομητής της. Edited January 3, 2024 by mixtri 5 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2024 Στη δική μας περίπτωση, η νόβα ήταν ξεκάθαρη επιλογή για την τιμή που μας έδωσαν. 6+1 κινητά εκεί. Αυτό που βλέπουμε όλοι, είναι η διαφορά στο δίκτυο από πέρσι μέχρι φέτος. Και τα κινητά είναι σκορπισμένα Μακεδονία (κεντρική και Δυτική), Ξάνθη και Αθήνα νότια προάστια.Για μένα ένα συν είναι, το δωρεάν wifi calling από όλες τις χώρες, γιατί μου χρειάζεται.Ναι η Cosmote, είναι καλύτερη σχεδόν σε όλα, δεν νομίζω ότι το αμφισβητεί κανένας, αλλά δεν χρειάζεται να παθιάζεται κανείς με τις εταιρείες. Είναι σαν να παθιαζεσαι με τους υπαλλήλους σου .Ο καθένας όπως βολεύεται. Vodafone δεν πάω ποτέ, για λόγους αρχής.Sent from my iPad using Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2024 1 hour ago, mixtri said: Δύσκολο φίλε μου. Δεν έχει βάση το δίκτυο. Οπτικές ίνες; Νοικιάζει. Παθητικό εξοπλισμό; Νοικιάζει. Ενεργητικό εξοπλισμό; Μοιράζεται. Δε ξέρω πραγματικά τι έχει κάνει η διοίκηση. Η Nova έχει κάνει κινήσεις που πλέον δεν την κάνουν να ξεχωρίζει σαν δίκτυο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από το 2009 και μετά έχει χάσει το χαρακτήρα της. Ψάχνεις λόγους για να είσαι συνδρομητής της. Μια και τον συνδρομητή τον ενδιαφέρουν όλα αυτά. Τον συνδρομητή τον νοιάζει το τελικό αποτέλεσμα. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2024 1 minute ago, p_k said: Μια και τον συνδρομητή τον ενδιαφέρουν όλα αυτά. Τον συνδρομητή τον νοιάζει το τελικό αποτέλεσμα. Εμένα με ενδιαφέρει τι πληρώνω και που πάει. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι που λέει και ο λαός μας, για αυτό αυτή η εταιρεία πάντα θα είναι τελευταία. Δεν είναι θέμα εργαζομένων προς θεού. Είναι θέμα management. Ακυβέρνητο καράβι από τότε που συγχωνεύτηκε με τη Nova, σταθερή @@@, κινητή ανύπαρκτη εξυπηρέτηση (κάνουν 10 μέρες να ενεργοποίησουν βασικές υπηρεσίες, δε ξέρουν τι γίνεται στο δίκτυο… Αυτά δεν ενδιαφέρουν τους συνδρομητές; Αρπαχτές κάνουν και ανθίζουν σε μια εποχή των αρπαχτών. Αυτό λέει πολλά. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2024 Άποψή σου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2024 21 minutes ago, mixtri said: Εμένα με ενδιαφέρει τι πληρώνω και που πάει. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι που λέει και ο λαός μας, για αυτό αυτή η εταιρεία πάντα θα είναι τελευταία. Δεν είναι θέμα εργαζομένων προς θεού. Είναι θέμα management. Ακυβέρνητο καράβι από τότε που συγχωνεύτηκε με τη Nova, σταθερή @@@, κινητή ανύπαρκτη εξυπηρέτηση (κάνουν 10 μέρες να ενεργοποίησουν βασικές υπηρεσίες, δε ξέρουν τι γίνεται στο δίκτυο… Αυτά δεν ενδιαφέρουν τους συνδρομητές; Αρπαχτές κάνουν και ανθίζουν σε μια εποχή των αρπαχτών. Αυτό λέει πολλά. Καλημέρα σε όλους. Πρωί πρωί Σαφέτη ακούς; 1 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2024 1 hour ago, memoriesradio said: Καλημέρα σε όλους. Πρωί πρωί Σαφέτη ακούς; Σε έκδοση Καψάλη. Έπρεπε να παίζει πίσω από τος διαφημίσεις της Nova. Πάντως ότι έχει γίνει outsourcing eg Victus δουλεύει τέντα. 1 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2024 19 ώρες πριν, rebel1 said: Είχες τότε, αλλά μόνο στη λίμνη. Τώρα μιλάμε, έχουν 5g κι οι αρκούδες στα Οντρια... (Βουνό) Η κάλυψη πάνω στον Γράμμο είναι ένα ζητούμενο για τις εταιρείες... Εκεί έστω edge να έχει φτάνει, απλά να έχουμε τηλέφωνο γιατί σε μερικά σημεία, δεν πιάνει καμία Sent from my iPad using Tapatalk Φίλε καλημέρα, αυτό το Σάββατο είναι τα Ραγκουτσάρια; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2024 Φίλε καλημέρα, αυτό το Σάββατο είναι τα Ραγκουτσάρια;Ναι! Sent from my iPad using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2024 Τέλεια!😃 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. January 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2024 13 ώρες πριν, p_k said: https://www.opensignal.com/reports/2023/07/greece/mobile-network-experience H κατάταξη είναι 1. Cosmote 2. NOVA 3. Vodafone Το ίδιο και στην Ookla. Umlaut δεν βρίσκω λινκ Αν το δεις πιο λεπτομέρεια βλέπεις τα παρακάτω, Οι διαφορές των υπόλοιπων μετρήσεων είναι μερικά δέκατα, ακόμα και σε αυτά που δείχνει πως κέρδισε η Nova. Ειλικρινά, οι διαφορές είναι ελάχιστες έως μηδαμινές αλλά αλήθεια η Vodafone έχει κάτι το παραπάνω και σαν κάλυψη και σαν ταχύτητες με βάση αυτά. Βέβαια είναι από Ιούλη 2023 όπως και τα νούμερα των speedtest awards είναι για το πρώτο εξάμηνο του 2023. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τόση μεγάλη σημασία στην παρούσα φάση να λέτε για 2ο και 3ο δίκτυο όταν είναι τόσο κοντά το ένα με το άλλο αλλά απέχουν από την Cosmote που μετρήσεις οργανισμών και εταιρειών την δείχνουν να έχει ξεφύγει, σκοπός είναι τουλάχιστον να την φτάσουν. Ίσως όχι σε ταχύτητες αλλά έστω σε κάλυψη αλλά και σαν εμπειρία χρήσης, υπηρεσιών και εξυπηρέτησης. Vodafone είναι παράδειγμα για μίμηση η εξυπηρέτηση που έχει, έχει live chat στην σελίδα του CU, στις εφαρμογές και στην σελίδα της Vodafone, συνδέεται εκπρόσωπος πολύ γρήγορα και απαντάει γρήγορα. Nova ενώ έχει στις εφαρμογές και στην ιστοσελίδα chat θα αργήσει να συνδεθεί κάποιος και οι απαντήσεις ίσως να μην σου λύσουν καν το πρόβλημα σου. Όπως επίσης να πρέπει να καλείς το 13800 που είναι με χρέωση για να ενεργοποιήσουν το 5g, vowifi, volte kλπ. Το έχω κάνει στο παρελθόν με το chat, άλλη φορά δεν το έκαναν και κάλεσα στο 13700 που με παρέπεμψαν στο 13800, άνθρωπος μου είπε να καλέσω εκεί και όχι το ρομπότ. Eπίσης έχει αναφερθεί πρόσφατα αυτό και στο αντίστοιχο νήμα της Nova. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts