mixtri Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, p_k said: Κανένα πρόβλημα με roaming. Τη μισή Ευρώπη γύρισαν τα παιδιά και δεν υπήρχε θέμα πουθενά. Με NOVA. Γιατί να έχει πρόβλημα; Το χρησιμοποεί κανένας; Έχεις δει τις τιμές που έχει εκτός ΕΕ; Με Vodafone ενεργοποιείς το πας παντού και τέλος. Όταν έχεις nova αγοράζεις eSIM και τέλος. 3 2 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Εντός Ευρώπης εννοώ.54gb δεδομένα είχαν, θεωρώ υπεραρκετά για λίγες μέρες εκδρομής. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 40 minutes ago, mixtri said: Γιατί να έχει πρόβλημα; Το χρησιμοποεί κανένας; Έχεις δει τις τιμές που έχει εκτός ΕΕ; Με Vodafone ενεργοποιείς το πας παντού και τέλος. Όταν έχεις nova αγοράζεις eSIM και τέλος. Είμαι και εγώ, αλλά και εσύ γίνεσαι πολύ κακός ώρες ώρες... 😀 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου H esim τι σχέση έχει με τις χρεώσεις; 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου eSIM άλλου τοπικού δικτύου φαντάζομαι εννοεί 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Εντάξει, η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Ας μην χαλάμε τις καρδιές μας χρονιάρες μέρες!!!!Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 9 minutes ago, aektzhs 1 said: Ας μην χαλάμε τις καρδιές μας χρονιάρες μέρες!!!!Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, με τον Μιχάλη είμαστε χρόνια φίλοι. Θεωρώ ότι υπερέβαλλε λίγο. Καλή χρονιά και σε σένα φίλε! 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου (edited) Αν ήταν να "χαλάσουμε" τις καρδιές μας για τα δίκτυα κινητής, τότε σαν άνθρωποι και άτομα θα τον είχαμε πιει με το κάνιστρο και στην καθημερινότητά μας... Ερώτηση: Μελομακάρονα μετά παστουρμά και μετά κανταΐφι. Γνωρίζει κανείς τυχόν παρενέργειες; Edited 1 Ιανουαρίου by memoriesradio 2 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 1 minute ago, memoriesradio said: Ερώτηση: Μελομακάρονα μετά παστουρμά και μετά κανταΐφι. Γνωρίζει κανείς τυχόν παρενέργειες; Τρως ban από κάθε μελλοντικό 5G SA σε όλα τα δίκτυα της χώρας 😛 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Αν ήταν να "χαλάσουμε" τις καρδιές μας για τα δίκτυα κινητής, τότε σαν άνθρωποι και άτομα θα τον είχαμε πιει με το κάνιστρο και στην καθημερινότητά μας... Ερώτηση: Μελομακάρονα μετά παστουρμά και μετά κανταΐφι. Γνωρίζει κανείς τυχόν παρενέργειες;Εε. Γνωρίζω τις παρενέργειες, απλά δεν μπορούν να ειπωθούν εδώ μέσα έτσι δημοσίως νομίζω.... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Μήπως ήπιες και γάλα κακάο μετά; Πας για τετραψήφιο download. 9 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Κι όμως καμία παρενέργεια. Μια σόδα για την πέψη και όλα καλά. 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 8 minutes ago, p_k said: Εντάξει, η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο. Για εκτός ΕΕ λέει eSIM. Που ναι όντως χρειάζεται. Με 500ΜΒ που δίνει η Nova δεν κανεις τίποτα. Το ιδανικό είναι να μην χρησιμοποιήσεις καθόλου το νούμερο της νοβα. 14€ τη μερα είναι παρά πολλά. Για εντός ΕΕ, εγώ θα πω πως 2 βδομάδες Ιταλία που έκανα τακτικά χοτσποτ στον υπολογιστή δε χάλασα πάνω απο 20GB. Και άλλοι συνάδελφοι γύρω στα 15-18 χαλάσαν. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 15 minutes ago, panos.k2 said: Για εκτός ΕΕ λέει eSIM. Που ναι όντως χρειάζεται. Με 500ΜΒ που δίνει η Nova δεν κανεις τίποτα. Το ιδανικό είναι να μην χρησιμοποιήσεις καθόλου το νούμερο της νοβα. 14€ τη μερα είναι παρά πολλά. Για εντός ΕΕ, εγώ θα πω πως 2 βδομάδες Ιταλία που έκανα τακτικά χοτσποτ στον υπολογιστή δε χάλασα πάνω απο 20GB. Και άλλοι συνάδελφοι γύρω στα 15-18 χαλάσαν. Ευχαριστώ Πάνο. Δεν είμαι καθόλου υπερβολικός. 15€ την ημέρα είναι απαράδεκτο. Για ΕΕ οκ είναι αλλά πάλι δίνει τα λιγότερα από όλους. Για roaming η Nova είναι αδιαμφισβήτητα η χειρότερη. Άσε που σε κάνει force σε όλα τα φθηνιατζουρικα δίκτυα παγκοσμίως. Εκτός από Σουηδία που σε βάζει Telia!?! 1 ώρα πριν, memoriesradio said: Είμαι και εγώ, αλλά και εσύ γίνεσαι πολύ κακός ώρες ώρες... 😀 Ο Παντελής ΟΤΑΝ με ακούει δικαιώνομαι. Γενικά εύχομαι το 2024 να βάλει η κοσμοτε μια κεραία δίπλα στο σπίτι του με Ν78C και να πάει σε κοσμοτε. 2 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου (edited) 5 minutes ago, mixtri said: Άσε που σε κάνει force σε όλα τα φθηνιατζουρικα δίκτυα παγκοσμίως. Εκτός από Σουηδία που σε βάζει Telia!?! Αυτό δεν θα το ελεγα. Βαζει σε Telekom, Swisscom, Orange, o2, Windtre, AT&T… Στη Σουηδία εμένα πέρυσι σε Tele2 με είχε βάλει. Edited 1 Ιανουαρίου by panos.k2 5 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 5 minutes ago, mixtri said: Ευχαριστώ Πάνο. Δεν είμαι καθόλου υπερβολικός. 15€ την ημέρα είναι απαράδεκτο. Για ΕΕ οκ είναι αλλά πάλι δίνει τα λιγότερα από όλους. Για roaming η Nova είναι αδιαμφισβήτητα η χειρότερη. Άσε που σε κάνει force σε όλα τα φθηνιατζουρικα δίκτυα παγκοσμίως. Εκτός από Σουηδία που σε βάζει Telia!?! Ο Παντελής ΟΤΑΝ με ακούει δικαιώνομαι. Γενικά εύχομαι το 2024 να βάλει η κοσμοτε μια κεραία δίπλα στο σπίτι του με Ν78C και να πάει σε κοσμοτε. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Διότι είμαι συνολικά ικανοποιημένος από τη ΝOVA. Ας βάλει και mmwave. 1 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 1 minute ago, panos.k2 said: Αυτό δεν θα το ελεγα. Βαζει σε Telekom, Swisscom, Orange, o2, Windtre, AT&T… Στη Σουηδία εμένα πέρυσι σε Tele2 με είχε βάλει. Για Ελβετία δε ξέρω. Αλλά windtre, orange, att δεν είναι και οι ακριβότερες ανά χώρα. 1 minute ago, p_k said: Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Διότι είμαι συνολικά ικανοποιημένος από τη ΝOVA. Ας βάλει και mmwave. Όταν θα μαθαίνουν τα τερτίπια σου οι Κινέζοι να σε δω. 6 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Και γιατί δηλαδή να βάλει τις ακριβότερες, διαγωνισμό κάνουμε; 1 minute ago, mixtri said: Για Ελβετία δε ξέρω. Αλλά windtre, orange, att δεν είναι και οι ακριβότερες ανά χώρα. Όταν θα μαθαίνουν τα τερτίπια σου οι Κινέζοι να σε δω. Τι εννοείς; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Just now, p_k said: Και γιατί δηλαδή να βάλει τις ακριβότερες, διαγωνισμό κάνουμε; Το πρόβλημα δεν είναι η τιμή. Είναι ότι σε κάνει force. Παλιότερα δεν το έκανε. Άσε που όταν πάω Ελλάδα ενώ με Cosmote έχω volte roaming, με βάζει καμία φορά σε nova και αναγκάζομαι να μιλάω με 2g… 1 minute ago, p_k said: Και γιατί δηλαδή να βάλει τις ακριβότερες, διαγωνισμό κάνουμε; Τι εννοείς; Ότι με κινεζικό κινητό πάνω σε κινεζικό ran έχουν ήδη φάκελο για εσένα. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Και πάλι δεν καταλαβαίνω... 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου (edited) 39 minutes ago, mixtri said: Ο Παντελής ΟΤΑΝ με ακούει δικαιώνομαι. Γενικά εύχομαι το 2024 να βάλει η κοσμοτε μια κεραία δίπλα στο σπίτι του με Ν78C και να πάει σε κοσμοτε. Ο Παντελής αυτό που χρειάζεται δίπλα από το σπίτι είναι καμιά καλή ταβέρνα με κοψίδια και λοιπά καλούδια. Να δεις για πότε αλλάζει "δίκτυο". Παντελή έλα Πελοπόννησο. Έχω ανοίξει ξυνόμαυρο από την Νάουσα του 2016 πολύ σπέσιαλ. Συνοδεία με ρολό ελάφι και μπριζόλες. Edited 1 Ιανουαρίου by memoriesradio 2 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 1 minute ago, memoriesradio said: Ο Παντελής αυτό που χρειάζεται δίπλα από το σπίτι είναι καμιά καλή ταβέρνα με κοψίδια και λοιπά καλούδια. Να δεις για πότε αλλάζει "δίκτυο". 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου (edited) Μάλλον αυτό θα είναι το τελευταίο μου Post . 😉 Όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έχουν Backdoors και το χειρότερο είναι οτι οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ διοτι δεν υπάρχει τρόπος. Πες οτι κλείνουν ολα τα ASN και τα IP Addresses της Huawei. Πες οτι κλείνουν ολα τα ASN και τα Ip addresses της Ericsson . Φυσικά και δεν στέλνουν τα Backdoors " οτι ζητηθεί " απο τον καθε Vendor ή κυβέρνηση σε πασιφανείς IP διευθύνσεις. Η Huawei θα τα ζηταει ...μεσω Ολλανδικής ... IP address. Η Ericsson θα τα ζηταει μέσω ... Γερμανικής IP. Και το καλύτερο σας το εχω για το τέλος. Η Qualcomm σας εχει ηδη στο χέρι με τα κρυφά Services σε δισεκατομμύρια κινητά τηλέφωνα. ...Οπως και η Mediatek. Δεν ασχολούνται με τον καθένα απο εμας . εκτός και αν ζητηθεί. Edited 1 Ιανουαρίου by HORGRAP 6 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 5 minutes ago, HORGRAP said: Μάλλον αυτό θα είναι το τελευταίο μου Post . 😉 Όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έχουν Backdoors και το χειρότερο είναι οτι οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ διοτι δεν υπάρχει τρόπος. Πες οτι κλείνουν ολα τα ASN και τα IP Addresses της Huawei. Πες οτι κλείνουν ολα τα ASN και τα Ip addresses της Ericsson . Φυσικά και δεν στέλνουν τα Backdoors " οτι ζητηθεί " απο τον καθε Vendor ή κυβέρνηση σε πασιφανείς IP διευθύνσεις. Η Huawei θα τα ζηταει ...μεσω Ολλανδικής ... IP address. Η Ericsson θα τα ζηταει μέσω ... Γερμανικής IP. Και το καλύτερο σας το εχω για το τέλος. Η Qualcomm σας εχει ηδη στο χέρι με τα κρυφά Services σε δισεκατομμύρια κινητά τηλέφωνα. ...Οπως και η Mediatek. Δεν ασχολούνται με τον καθένα απο εμας . εκτός και αν ζητηθεί. Σωστός φίλε, νομίζω τσάμπα συζητάμε εδώ μέσα. Γράφουμε για να γράφουμε, δηλαδή. Μπάμπη, αν και δεν είμαι του ποτού, τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση στους οίνους της Νάουσας. Για όσους γνωρίζουν, είναι από τα καλύτερα κρασιά, όπως και του Αμυνταίου. Και πάλι καλημέρα και καλή συνέχεια. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts