panos.k2 Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 (edited) 1 hour ago, aektzhs 1 said: Σέρνεται πάλι η vf. Δεν θέλω να φανταστώ το τι θα γίνεται στο 4G Δε ξέρω τι γινόταν στο 4G αλλά ας κρατήσουμε το καλό. Δεν έκανε ούτε μια εναλλαγή. Γενικά έχει σταματήσει τις πολλες εναλλαγές απ όταν καταργήθηκε το 3G. Παλιότερα με τέτοια κίνηση δε θα έβγαζε καν τεστ. Edited August 27, 2023 by panos.k2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 24 minutes ago, panos.k2 said: Δε ξέρω τι γινόταν στο 4G αλλά ας κρατήσουμε το καλό. Δεν έκανε ούτε μια εναλλαγή. Γενικά έχει σταματήσει τις πολλες εναλλαγές απ όταν καταργήθηκε το 3G. Παλιότερα με τέτοια κίνηση δε θα έβγαζε καν τεστ. Ας κρατήσουμε το θετικό. Όντως εναλλαγές έχει σταματήσει,αλλά τουλάχιστον στην περιοχή όταν τους κάναμε πολλά παράπονα(πριν την κατάργηση του 3G). Εγώ με βάση την εμπειρία μου έχω παρατηρήσει πως εκεί που το 5G ζορίζεται και το 4G ζορίζεται και δεν μιλάω μόνο για vf,αλλά για όλες τις εταιρείες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 7 minutes ago, aektzhs 1 said: Εγώ με βάση την εμπειρία μου έχω παρατηρήσει πως εκεί που το 5G ζορίζεται και το 4G ζορίζεται και δεν μιλάω μόνο για vf,αλλά για όλες τις εταιρείες Αν δεν υπάρχει Ν78 είναι λογικο, αφού οι υπόλοιπες μπάντες είναι και στο 4G. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 20 ώρες πριν, p_k said: Γίνονται μετρήσεις και υπάρχουν στη σελίδα της ΕΕΤΤ. Δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε πρωταθλητές στη συνωμοσιολογία. Οι μετρήσεις αυτές είναι για τα πανηγύρια. 10 λεπτά δουλειά για να τις ξεγελάσεις. η nova σύμφωνα με τις μετρήσεις που μου έστειλες είναι περίπου 100 φορές πάνω από το όριο. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 Εγώ έστειλα screenshot από το net monster. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 Ερώτηση: Στην περίπτωση που προανέφερα (ο σταθμός βάσης της Nova βρίσκεται πάνω στο βουνό μαζί με κεραίες ραδιοφωνίας τηλεόρασης ΕΡΤ κλπ) υπάρχει κάποιος περιορισμός στην ισχύ; Πραγματικά, ήμουν στα 15χλμ με οπτική επαφή και είχα σήμα στα -60dBm RSSI. Επίσης φαίνεται να έχει σχετικά στενή δέσμη (πχ ένα πάνελ). Λίγο πιο δυτικά, δεν περνάει σήμα. Σαν να είναι κεντραρισμενη για την πόλη. Έχει καλύψει κενά και στον πολεοδομικό ιστό με αυτή την εγκατάσταση.Μέσα στο σπίτι μου αυτή τη στιγμή (Ι. Θεοτόκη, ψηλός όροφος, οριακή οπτική επαφή). Είναι το PCI 13 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 7 minutes ago, georgeavl3 said: Ερώτηση: Στην περίπτωση που προανέφερα (ο σταθμός βάσης της Nova βρίσκεται πάνω στο βουνό μαζί με κεραίες ραδιοφωνίας τηλεόρασης ΕΡΤ κλπ) υπάρχει κάποιος περιορισμός στην ισχύ; Πραγματικά, ήμουν στα 15χλμ με οπτική επαφή και είχα σήμα στα -60dBm RSSI. Επίσης φαίνεται να έχει σχετικά στενή δέσμη (πχ ένα πάνελ). Λίγο πιο δυτικά, δεν περνάει σήμα. Σαν να είναι κεντραρισμενη για την πόλη. Έχει καλύψει κενά και στον πολεοδομικό ιστό με αυτή την εγκατάσταση. Μέσα στο σπίτι μου αυτή τη στιγμή (Ι. Θεοτόκη, ψηλός όροφος, οριακή οπτική επαφή). Είναι το PCI 13 Στα λόγια μου έρχεσαι. Έτσι ξεγελάς τις μετρήσεις κάτω από το σταθμό. 9 minutes ago, p_k said: Εγώ έστειλα screenshot από το net monster. Ναι. Και είδα ότι έχεις nsa disconnected N1 όταν το lte έχει rsrp περίπου -102dBm. Αν υποθέσουμε το frequency gain των 800, θα έπρεπε να σε αποσυνδέσει στα -116dBm. Κάπου 10dB πάνω από το όριο υπολογίζω. 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 (edited) Ιωαννινα σε εσωτερικό χώρο στα όρια Κιάφας-Κέντρου σήμερα το μεσημέρι. Πολυ κοντά στην οδο Ρωμα @p_k Nova 5G. Σχεδόν τα ίδια και με Vodafone Σάπιο Cosmote 5G(στα τελευταία δευτερόλεπτα της μέτρησης πήγε 4G) Edited August 27, 2023 by panos.k2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 Η κόρη μου τελείωσε τη σχολή, όπως σωστά θυμάσαι, έμενε στη Ρώμα. Πολύ δύσκολη περιοχή, με πυκνοτατη δόμηση. Το πρώτο σπίτι ήταν σε στενό κοντά στην Αρχ. Μακαρίου, κι εκεί δύσκολη περιοχή. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 (edited) 35 minutes ago, panos.k2 said: Ιωαννινα σε εσωτερικό χώρο στα όρια Κιάφας-Κέντρου σήμερα το μεσημέρι. Πολυ κοντά στην οδο Ρωμα @p_k Nova 5G. Σχεδόν τα ίδια και με Vodafone Σάπιο Cosmote 5G(στα τελευταία δευτερόλεπτα της μέτρησης πήγε 4G) Πω πω ping στην πράσινη. Έσπασες μέχρι και το δικό μου ρεκόρ με 354 έξω από την Θήβα. Βέβαια εγώ το έκανα με κόκκινη,αλλά και πάλι Edited August 27, 2023 by aektzhs 1 Διόρθωση 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, p_k said: Η κόρη μου τελείωσε τη σχολή, όπως σωστά θυμάσαι, έμενε στη Ρώμα. Πολύ δύσκολη περιοχή, με πυκνοτατη δόμηση. Το πρώτο σπίτι ήταν σε στενό κοντά στην Αρχ. Μακαρίου, κι εκεί δύσκολη περιοχή. Είναι κάποιες περιοχές στα Γιάννενα έτσι. Όσο πιο κοντά στο κέντρο, τόσο πιο πυκνά. Εκεί είναι εξαιρετική περιοχή για φοιτητες. 1 hour ago, aektzhs 1 said: Πω πω ping στην πράσινη. Έσπασες μέχρι και το δικό μου ρεκόρ με 354 έξω από την Θήβα. Βέβαια εγώ το έκανα με κόκκινη,αλλά και πάλι Εχω δει και αυτό στους Αμπελοκήπους στο σπίτι μου ξανά με πράσινη. Σε ψηλό όροφο, το διαμερισμα είναι πολυ ευκολο στην κάλυψη το jitter είναι 1682ms Οποίος θέλει να ανεβάσει αρχεία σε cloud ας έρθει σπίτι μου με μια καρτούλα κοσμοτε και απεριόριστα δεδομένα, σε οσες μετρησεις εχω κάνει το up είναι κολλημένο στο απόλυτο 0! Edited August 27, 2023 by panos.k2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2023 (edited) Μιλώντας με ανθρώπους στα καμένα γίνανε ζημιές σε όλα τα δίκτυα. Όσο και να μπορούν οι εταιρίες να αντικαταστήσουν τους προβληματικούς σταθμούς έχουν ακόμα όλες θέματα σε αυτά τα σημεία. Αν κάηκε η ηλεκτροδότηση και ακόμα ότι πήγαινε σε καλώδιο εκεί θέλει χρόνο η αποκατάσταση. Επίσης σημεία που έπαιρναν με μικροκομματικό από ενδιάμεσους σταθμούς που κάηκαν είναι άλλο πρόβλημα. Edited August 28, 2023 by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2023 53 minutes ago, cmvr said: Μιλώντας με ανθρώπους στα καμένα γίνανε ζημιές σε όλα τα δίκτυα. Όσο και να μπορούν οι εταιρίες να αντικαταστήσουν τους προβληματικούς σταθμούς έχουν ακόμα όλες θέματα σε αυτά τα σημεία. Αν κάηκε η ηλεκτροδότηση και ακόμα ότι πήγαινε σε καλώδιο εκεί θέλει χρόνο η αποκατάσταση. Επίσης σημεία που έπαιρναν με μικροκομματικό από ενδιάμεσους σταθμούς που κάηκαν είναι άλλο πρόβλημα. Ευτυχώς Βοιωτία δεν είχαμε τέτοιες καταστάσεις. Ας ελπίσουμε να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν και το κράτος να επισπεύσει τις διαδικασίες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2023 Σχετικά με την κάλυψη στο μετρό έχουμε κάποια εξέλιξη; Έχει περάσει κανείς; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2023 28 minutes ago, Chrischal1908 said: Σχετικά με την κάλυψη στο μετρό έχουμε κάποια εξέλιξη; Έχει περάσει κανείς; Προς το παρόν μόνο η COSMOTE έχει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2023 Δε λέμε μόνο για τις αποβαθρες.Είναι γνωστό ότι έχει κάλυψη χρόνια εκεί 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2023 https://www.adslgr.com/forum/threads/1259698-Στην-1η-θέση-το-δίκτυο-κινητής-της-COSMOTE-στις-μετρήσεις-των-Οokla-και-umlaut 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. August 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2023 On 28/8/2023 at 4:05 ΜΜ, Chrischal1908 said: Σχετικά με την κάλυψη στο μετρό έχουμε κάποια εξέλιξη; Έχει περάσει κανείς; Όπως ήταν πάντα, καμία διαφορά για την ώρα από κανέναν πάροχο. Με το πάντα εννοώ τα τελευταία χρόνια, όπως είναι γνωστό έχει η Cosmote σήμα σε κάποιους σταθμούς εδώ και αρκετά χρόνια ήδη. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2023 Χανιά κέντρο έδωσε λίγο γκάζι παραπάνω..https://www.speedtest.net/result/i/5750958398Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2023 11 minutes ago, zerokill said: Χανιά κέντρο έδωσε λίγο γκάζι παραπάνω.. https://www.speedtest.net/result/i/5750958398 Sent from my iPhone using Tapatalk μήπως πέρασαν; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2023 34 minutes ago, zerokill said: Χανιά κέντρο έδωσε λίγο γκάζι παραπάνω.. https://www.speedtest.net/result/i/5750958398 Sent from my iPhone using Tapatalk Είναι στην Κρήτη αυτή την περίοδο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2023 5 minutes ago, Gv2008 said: Είναι στην Κρήτη αυτή την περίοδο Τελειώνουν ή έχουν δρόμο;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2023 1 hour ago, zerokill said: Χανιά κέντρο έδωσε λίγο γκάζι παραπάνω.. https://www.speedtest.net/result/i/5750958398 Sent from my iPhone using Tapatalk Η πράσινη πως είναι εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2023 1 hour ago, Chrischal1908 said: Τελειώνουν ή έχουν δρόμο;; Έχουν ακόμα δρόμο 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2023 μήπως πέρασαν; Δεν ξέρω πάντως ανέβηκε η ταχύτητα συνηθως ήταν 500-700 σήμερα παρατηρώ ανέβηκε και σε διαφορετικές ώρες και φυσικά με κόσμο.Κάπου αλλού δέν εχω δει για την ώρα αλλαγή Sent from my iPhone using Tapatalk Η πράσινη πως είναι εκεί;Στα ίδια επίπεδα και η πράσινη με δυνατό 4G 250-300 και 5G χτυπάει 800+ στο κέντρο και παλιά πόληSent from my iPhone using Tapatalk 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts