Nickchris36 Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Bontafonara mono!!! 4 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Από το υπόγειο στο νέο σπίτι. Η νοβα Καμία σχέση με του παλιού σπιτιού το υπόγειο που ήταν κολλημένο 5G 1-2 μπαρες αλλά ακόμα και με 3 μπαρες βγάζει άνετα κλήσεις. η κοσμοτε εκτός δικτύου 5 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Αυτό το έργο το έχω συναντήσει πάμπολλες φορές, να βρίσκομαι σε υπόγειο και να μπορώ να μιλάω, ενώ οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε. 1 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 41 minutes ago, Nickchris36 said: Bontafonara mono!!! Power of space mobile Vodafone for ever 🤣🤣🤣🤣🤣 6 minutes ago, p_k said: Αυτό το έργο το έχω συναντήσει πάμπολλες φορές, να βρίσκομαι σε υπόγειο και να μπορώ να μιλάω, ενώ οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε. Και εδώ που είμαι τώρα η κόσμοτε πιάνει στο υπόγειο και δεν πιάνουν οι άλλες. Το σημαίνει αυτό το συγκεκριμένο υπόγειο είναι το μετρό σύγκρισης σε όλη την Ελλάδα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 43 minutes ago, Nickchris36 said: Bontafonara mono!!! Κάτσε να βγει το space mobile σε καλή τιμή και τότε μόνο Vodafoneάρα δαγκωτό και κάλυψη παντού από το διάστημα χωρίς roaming και βλακείες 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Όχι, αλλά ο σχεδιασμός δικτύου είναι διαφορετικός και οι συχνότητες που χρησιμοποιούνται βοηθούν να μιλάς σε δύσκολες περιοχές, παραδείγματος χάρη η 800αρα που όλοι κοροϊδεύουν έχει μεγάλη διάδοση σε εσωτερικούς χώρους. 2 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Ναι την 800αρα την "κοροϊδεύουμε" όχι γιατί δεν είναι χρήσιμη αλλά γιατί χρησιμοποιείται αποκλειστικά (το τονίζω) ακόμα σε αρκετές περιοχές από Nova VF. Γεμίζει πανευκολα και δεν είναι για περιοχές που έχουν κόσμο. Αλίμονο αν δεν υπήρχε κι αυτή όμως.Poco X3 Pro via Tapatalk 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 6 minutes ago, p_k said: Αυτό το έργο το έχω συναντήσει πάμπολλες φορές, να βρίσκομαι σε υπόγειο και να μπορώ να μιλάω, ενώ οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε. Κοιταξε εγώ τώρα εχω πέσει σε τρύπα της κοσμοτε. Η nova και η Vodafone έχουν καλύτερο σημα στο υπόγειο απ ότι η cosmote στο δωμάτιο 4ου ορόφου με απευθείας πρόσβαση στο μπαλκόνι😂 Και ειμαι κοντά σε 2 αδειοδοτημενες και εγκατεστημενες κεραίες της κοσμοτε με την μια να είναι αναβαθμισμένη αλλά να καλύπτει κυριολεκτικά 2 μικρά οικοδομικά τετράγωνα και όχι το δικό μου Το ίδιο και με πολυ μεγαλύτερη διαφορά συμβαίνει και στη δουλειά. nova/vf έχουν 5G με διψήφιες ταχύτητες στο υπόγειο και η κοσμοτε για να μπει στο δίκτυο πρέπει να είσαι στον δεύτερο όροφο κοντά σε παράθυρο. Και μιλάμε για μια πληρως αναβαθμισμένη περιοχή απ όλες τις εταιρίες. 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 (edited) 1 minute ago, panos.kar said: Κοιταξε εγώ τώρα εχω πέσει σε τρύπα της κοσμοτε. Η nova και η Vodafone έχουν καλύτερο σημα στο υπόγειο απ ότι η cosmote στο δωμάτιο 4ου ορόφου με απευθείας πρόσβαση στο μπαλκόνι😂 Και ειμαι κοντά σε 2 αδειοδοτημενες και εγκατεστημενες κεραίες της κοσμοτε με την μια να είναι αναβαθμισμένη αλλά να καλύπτει κυριολεκτικά 2 μικρά οικοδομικά τετράγωνα και όχι το δικό μου Το ίδιο και με πολυ μεγαλύτερη διαφορά συμβαίνει και στη δουλειά. nova/vf έχουν 5G με διψήφιες ταχύτητες στο υπόγειο και η κοσμοτε για να μπει στο δίκτυο πρέπει να είσαι στον δεύτερο όροφο κοντά σε παράθυρο. Και μιλάμε για μια πληρως αναβαθμισμένη περιοχή απ όλες τις εταιρίες. Αρα κάτι δεν έκανε σωστά η cosmote. Edited April 2, 2023 by p_k 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Η Κοσμοτέ σαν πράσινη που είναι, είναι και οικολογική μου φαίνεται.Poco X3 Pro via Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Στη Λάρισας Τρικάλων κοντά στο Κουτσόχερο, που είχα πει πως η nova κάτι έφτιαξε και πιάνει 4G 1-2 γραμμές από B20, πέρασα και με Vodafone, που έπιανε οριακό 2G παλιά, και τώρα έπιανε τέρμα σήμα 4G. Γενικά σε επαρχιακούς δρόμους και εθνικές οδούς έχω παρατηρήσει πως η nova είναι B20 forever (ο,τι δουλέυει δε το φτιάχνεις που λένε) και η vodafone έχει και πάρα πολύ B3 που κάνει CA με B20 πιο πολύ αλλά και με B28. 36 minutes ago, p_k said: Όχι, αλλά ο σχεδιασμός δικτύου είναι διαφορετικός και οι συχνότητες που χρησιμοποιούνται βοηθούν να μιλάς σε δύσκολες περιοχές, παραδείγματος χάρη η 800αρα που όλοι κοροϊδεύουν έχει μεγάλη διάδοση σε εσωτερικούς χώρους. Και οι άλλες εταιρείς έχουν 800άρες για αυτόν τον λόγο αλλά σε συνδυασμό και με άλλες μπάντες. Η nova έχει πολλές κεραίες μόνο με B20. 1 hour ago, panos.kar said: Από το υπόγειο στο νέο σπίτι. Η νοβα Καμία σχέση με του παλιού σπιτιού το υπόγειο που ήταν κολλημένο 5G 1-2 μπαρες αλλά ακόμα και με 3 μπαρες βγάζει άνετα κλήσεις. η κοσμοτε εκτός δικτύου Φτάνει 1800mhz 2g στο υπόγειο και δε φτάνει καμία 700αρα ή 800αρα 4g? Περίεργο φαίνεται. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Δεν είναι περίεργο φίλε μου, ξέρω πολλούς συνδρομητές cosmote που έχουν αυτό ακριβώς το θέμα με τους εσωτερικούς χώρους. Δεν είναι συμπτωματικό 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Δεν αναφέρομαι στην cosmote που δεν έχει καθόλου σήμα. Αναφέρομαι στην nova που πιάνει 2G από 1800mhz και δε πιάνει 4G από 800mhz. Γενικά όπου έχω πάει με nova, για να πιάσει 2G από 1800mhz πρέπει να είμαι σε εξωτερικό χώρο και αν δεν έχει 4G τότε μόνο από 900mhz έχω πιάσει 2G. 5 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Α, οκ. Ναι, αυτό το έχω διαπιστώσει κι εγώ. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 (edited) Πήγα και σε έναν φίλο σε ένα κοντινό χωριό και, ενώ nova και vodafone έπιαναν από την ίδια κεραία, η vodafone είχε μάπα σήμα με πολλές αστάθειες και έχανε το 4G συνεχώς γιατί κρατούσε ως primary την B3. Η nova που είχε ως primary B20 ή B28 δεν είχε κανένα πρόβλημα και έπιανε 2-3 γραμμές 4G+. Η vodafone με κλειδωμένο 4G έπιανε 0-1 γραμμές 4G+ που ήταν πολύ αργό και αχρηστο κάποιες φορές. Φίλος με vodafone που δεν μπορούσε να κλειδώσει το 4G, έπιανε GPRS (ούτε καν edge) και πήγαινε πιο πέρα για να πιάσει 4G και μετά το κρατούσε με 0-1 γραμμές. Και οι δύο συνδύαζαν b28 ή b20, b3, b1. Edited April 2, 2023 by dasnowy 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Το έχουν αναφέρει πολλοί αυτό, προφανώς έχει να κάνει με τον σχεδιασμό του δικτύου. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 18 minutes ago, dasnowy said: Δεν αναφέρομαι στην cosmote που δεν έχει καθόλου σήμα. Αναφέρομαι στην nova που πιάνει 2G από 1800mhz και δε πιάνει 4G από 800mhz. Γενικά όπου έχω πάει με nova, για να πιάσει 2G από 1800mhz πρέπει να είμαι σε εξωτερικό χώρο και αν δεν έχει 4G τότε μόνο από 900mhz έχω πιάσει 2G. Έχει αναφερθεί πάντως από συμφορουμιτη σε άλλο νημα ότι όταν βλέπουμε στο μενού των iPhone Band 3 στο 2G, είναι 900MHz. Και μένα με παραξενεύει αλλά αν είναι εδώ να μας το επιβεβαιώσει. 3 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 1 minute ago, panos.kar said: Έχει αναφερθεί πάντως από συμφορουμιτη σε άλλο νημα ότι όταν βλέπουμε στο μενού των iPhone Band 3 στο 2G, είναι 900MHz. Και μένα με παραξενεύει αλλά αν είναι εδώ να μας το επιβεβαιώσει. Περίεργο αυτό, ιδιοτροπία των iPhone; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 10 minutes ago, dasnowy said: Πήγα και σε έναν φίλο σε ένα κοντινό χωριό και, ενώ nova και vodafone έπιαναν από την ίδια κεραία, η vodafone είχε μάπα σήμα με πολλές αστάθειες και έχανε το 4G συνεχώς γιατί κρατούσε ως primary την B3. Η nova που είχε ως primary B20 ή B28 δεν είχε κανένα πρόβλημα και έπιανε 2-3 γραμμές 4G+. Η vodafone με κλειδωμένο 4G έπιανε 0-1 γραμμές 4G+ που ήταν πολύ αργό και αχρηστο κάποιες φορές. Φίλος με vodafone που δεν μπορούσε να κλειδώσει το 4G, έπιανε GPRS (ούτε καν edge) και πήγαινε πιο πέρα για να πιάσει 4G και μετά το κρατούσε με 0-1 γραμμές. Και οι δύο συνδύαζαν b28 ή b20, b3, b1. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην λίμνη στα Γιάννενα. Είναι κατά την γνώμη μου ξεκαθαρα θέμα σχεδιασμού δικτύου. 4 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Just now, p_k said: Περίεργο αυτό, ιδιοτροπία των iPhone; Δεν το γνωρίζω, αν κάποιος ξέρει ας τοποθετηθεί. 3 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Just now, panos.kar said: Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην λίμνη στα Γιάννενα. Είναι κατά την γνώμη μου ξεκαθαρα θέμα σχεδιασμού δικτύου. Την Τετάρτη ήμουν στα Γιάννενα, κυρίως στο Πανεπιστήμιο. Παντού 5g. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 12 minutes ago, p_k said: Την Τετάρτη ήμουν στα Γιάννενα, κυρίως στο Πανεπιστήμιο. Παντού 5g. Με το που δεις το Αυγό από την Ιονία αρχίζει το 5G. Εκει δινει 250+ ακόμα και πριν την κατάργηση του 3G. Μετά όσο πας προς τα μέσα (προς γιαννιωτικο σαλόνι-νοσοκομείο-πανεπιστήμιο) είναι πίτα το δίκτυο (rsrq -12 με -15) και είναι γύρω στα 100 οι ταχύτητες. Στο κέντρο λόγω υψηλής πυκνότητας από άποψη κεραιων πετάει. Στην Ναπολέωντος ζερβα έχει κάποιο θέμα τις ταχύτητες γιατί από σημα είναι καλή, αλλά έχει ηδη αδειοδοτηθεί κεραια όποτε θα λυθεί σύντομα το πρόβλημα. Μετά αν πιάσω την μεριά από Σπύρου Λάμπρου μέχρι και Αμπελοκήπους-Εξοχη που μένω είναι μονοπώλιο. Στα καρδαμιτσια είναι αξιοπρεπέστατη αλλά από ταχύτητες η κοσμοτε την ξεπερνά. 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Just now, panos.kar said: Με το που δεις το Αυγό από την Ιονία αρχίζει το 5G. Εκει δινει 250+ ακόμα και πριν την κατάργηση του 3G. Μετά όσο πας προς τα μέσα (προς γιαννιωτικο σαλόνι-νοσοκομείο-πανεπιστήμιο) είναι πίτα το δίκτυο (rsrq -12 με -15) και είναι γύρω στα 100 οι ταχύτητες. Στο κέντρο λόγω υψηλής πυκνότητας από άποψη κεραιων πετάει. Στην Ναπολέωντος ζερβα έχει κάποιο θέμα τις ταχύτητες γιατί από σημα είναι καλή, αλλά έχει ηδη αδειοδοτηθεί κεραια όποτε θα λυθεί σύντομα το πρόβλημα. Μετά αν πιάσω την μεριά από Σπύρου Λάμπρου μέχρι και Αμπελοκήπους-Εξοχη που μένω είναι μονοπώλιο. Στα καρδαμιτσια είναι αξιοπρεπέστατη αλλά από ταχύτητες η κοσμοτε την ξεπερνά. Στην αίθουσα τελετών ήμουν γύρω στα 70-80 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 1 minute ago, p_k said: Στην αίθουσα τελετών ήμουν γύρω στα 70-80 Στο πανεπιστήμιο εκεί και εκεί παίζουν όλες, έτσι εχω ακούσει από φίλους. Λίγο υπερτερούν οι vantage από άποψη κάλυψης, αλλά όχι κάτι το σημαντικό. 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 (edited) Παρατηρώ, έναν χρόνο μετά, πως έχουν φύγει και οι κόφτες που είχε η vodafone σε youtube και twitch, που ήταν στα 4,8mbps. Στο youtube ήταν μόνο σε συσκευές συνδεδεμένες μέσω hotspot και μπορούσες να το παρακάμψεις με το κόλπο με το TTL. Στο twitch όμως ο κόφτης ήταν ακόμη και για το κινητό. Και εκτός από τον κόφτη είχε και πολύ buffering. Edited April 2, 2023 by dasnowy 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 10 minutes ago, dasnowy said: Παρατηρώ, έναν χρόνο μετά, πως έχουν φύγει και οι κόφτες που είχε η vodafone σε youtube και twitch, που ήταν στα 4,8mbps. Στο youtube ήταν μόνο σε συσκευές συνδεδεμένες μέσω hotspot και μπορούσες να το παρακάμψεις με το κόλπο με το TTL. Στο twitch όμως ο κόφτης ήταν ακόμη και για το κινητό. Και εκτός από τον κόφτη είχε και πολύ buffering. Πολύ καλό αυτό, σε κάθε περίπτωση. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts