AlexM2 Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 (edited) 10 ώρες πριν, panos.kar said: Εγώ αυτή τη βδομάδα θα μετακομίσω. Εχω ηδη επισυνάψει κάποιες μετρήσεις από το πατρικό και σπίτι φίκου που βρίσκονται στην περιοχή η οποία έχει πολυ περίεργη και δύσκολη μορφολογία. Καιρός να πω λίγα πράγματα για όλες τις εταιρίες, και στις επόμενες μέρες που θα ησυχάσω και θα εγκατασταθώ στο νέο σπίτι θα ανεβάσω και μετρήσεις. Cosmote: στην περιοχή είναι πολυ μέτρια. Έχει σε πολλά σημεία θέματα και μια μπάρα 4G σε εξωτερικούς χώρους. Δεν γυρνάει σε edge σε εξωτερικούς χώρους καθωσ παίζει και από λιγκιαδες ενώ κοντά βρίσκεται η κεραια της Πινδου που είναι μια τρύπα στο νερό, μιας και καλύπτει κυριως την λίμνη, και το μόνο που προσφέρει στην περιοχή είναι εναλλαγές 4G/5G. Μέσα στο σπίτι που είναι 4ος όροφος, έχει χαμηλό σημα (1-2 μπαρες 4G) ενώ στο 1 δωμάτιο με ρίχνει σε 2 μπαρες edge. Γενικά όμως δεν τα παει και τόσο άσχημα, εχω δει και πολυ χειρότερα, δηλαδή αν δεν είχε τόσο σοβαρό θέμα στη δουλειά εγώ θα είχα χωρίς θέμα κυρια κάρτα την κοσμοτε. Nova: Παραδόξως είναι παρά πολυ καλή στην περιοχή, πιστεύω η καλύτερη. Σε κάποια τετράγωνα παίζει από λιγκιαδες που δίνουν γύρω στα 5-20mbps αλλά τουλάχιστον έχει δυνατό σημα(τουλάχιστον 3 μπαρες 4G εξωτερικά) και καλή κάλυψη σε εσωτερικους χώρους. Στο μεγαλύτερο όμως μέρος της περιοχής παίζει από το αναβαθμισμένο Πέραμα, όπως και στο σπίτι μου, που πραγματικά είναι υποδειγματική η κάλυψη και οι ταχύτητες πολυ καλές. Στο σπίτι εσωτερικα έχει 2-3 μπαρες 5G και μόνο στο 1 δωμάτιο πέφτει στις 1-2 5G αλλά είναι λειτουργικό και δεν με έριξε σε edge όσο έκατσα. Vodafone: στα σημεία που οι άλλοι 2 πιάνουν από λιγκιαδες, αυτή πέφτει σε 3G ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΣΗΣ/ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ αλλά λόγω μη επαρκούς κάλυψης. Στα σημεία που η nova πιάνει απο Πέραμα(όντας κεραια vantage) πιανει και η Vodafone, με αριστη κάλυψη και σταθερότητα. Το θέμα της Vodafone είναι ότι δεν αξιοποιεί τους λιγκιαδες για κάλυψη όπως οι άλλοι δυο, με αποτέλεσμα ένα μερος της περιοχής να είναι με κακό σημα. Σε ποια περιοχή μετακομίζεις; Αμπελόκηποι; Γιατί αυτό που περιγράφεις εκεί συμβαίνει. Με Cosmote και Vodafone που έχω παρατηρήσει. Επίσης έχω μια ερώτηση η κεραία της Πίνδου που βρίσκεται; Edited March 29, 2023 by AlexM2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 (edited) 19 minutes ago, AlexM2 said: Σε ποια περιοχή μετακομίζεις; Αμπελόκηποι; Γιατί αυτό που περιγράφεις εκεί συμβαίνει. Με Cosmote και Vodafone που έχω παρατηρήσει. Επίσης έχω μια ερώτηση η κεραία της Πίνδου που βρίσκεται; Ναι ακριβώς. Είναι στην ανηφόρα απέναντι απ το καζινο του οπαπ στη Γράμμου (εκείνο δίπλα από την τράπεζα Πειραιώς) Edited March 29, 2023 by panos.kar 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 (edited) 9 minutes ago, panos.kar said: Ναι ακριβώς. Είναι στην ανηφόρα απέναντι απ το καζινο του οπαπ στη Γράμμου (εκείνο δίπλα από την τράπεζα Πειραιώς) Ναι εντάξει κατάλαβα. Καλή αρχή! Δυσκολη περιοχή! Δεν γνωρίζω αν καλύπτει και η κεραία που βρίσκεται δίπλα στο νοσοκομείο. Αλλά απ' ότι βλέπω η Nova έχει πάρει κάποιες άδειες για εγκατάσταση κεραιών. Ίσως στο μέλλον γίνει καλύτερα για τις συνεργάτιδες! Edited March 29, 2023 by AlexM2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 23 minutes ago, AlexM2 said: Σε ποια περιοχή μετακομίζεις; Αμπελόκηποι; Γιατί αυτό που περιγράφεις εκεί συμβαίνει. Με Cosmote και Vodafone που έχω παρατηρήσει. Επίσης έχω μια ερώτηση η κεραία της Πίνδου που βρίσκεται; Σε γενικές γραμμές τα πιο σταθερα δίκτυα στην πόλη είναι nova και cosmote. να μπουν και οι νέοι σταθμοί των nova-cosmote και να κλείσει λίγο τις τρυπαρες καλυψησ η COSMOTE που βγαινεις εκτος δικτυου εσωτερικα στις περιοχές στη σπυρου Λάμπρου-Μεγάλου Αλεξάνδρου και η nova την Ναπολέωντος Ζερβα-Πλατεία Ομήρου που έχει σημα 2-3 μπαρες 4G αλλά δεν φορτωνει πέρα απ τα βασικά H Vodafone με εχει μπερδέψει. εσυ τι εικόνα έχεις για την πόλη; 4 minutes ago, AlexM2 said: Ναι εντάξει κατάλαβα. Καλή αρχή! Δυσκολη περιοχή! Δεν γνωρίζω αν καλύπτει και η κεραία που βρίσκεται δίπλα στο νοσοκομείο. Αλλά απ' ότι βλέπω η Nova έχει πάρει κάποιες άδειες για εγκατάσταση κεραιών. Ίσως στο μέλλον γίνει καλύτερα για τις συνεργάτιδες! H nova είναι η καλύτερη στην περιοχή από άποψη κάλυψης και ταχυτητων. Μετά έρχεται η κοσμοτε που είναι χρησιμοποιήσιμη αλλά έχει τα προβληματάκια της. η κεραια στο νοσοκομείο καλύπτει μέρος της περιοχής, όπως και το σπίτι μου, αν και έχει το χειρότερο σημα η COSMOTE εσωτερικα, μιας και οι άλλες δυο πιάνουν από το Πέραμα που είναι άριστο από άποψη κάλυψης/ταχυτητων. 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 (edited) 24 minutes ago, panos.kar said: Σε γενικές γραμμές τα πιο σταθερα δίκτυα στην πόλη είναι nova και cosmote. να μπουν και οι νέοι σταθμοί των nova-cosmote και να κλείσει λίγο τις τρυπαρες καλυψησ η COSMOTE που βγαινεις εκτος δικτυου εσωτερικα στις περιοχές στη σπυρου Λάμπρου-Μεγάλου Αλεξάνδρου και η nova την Ναπολέωντος Ζερβα-Πλατεία Ομήρου που έχει σημα 2-3 μπαρες 4G αλλά δεν φορτωνει πέρα απ τα βασικά H Vodafone με εχει μπερδέψει. εσυ τι εικόνα έχεις για την πόλη; H nova είναι η καλύτερη στην περιοχή από άποψη κάλυψης και ταχυτητων. Μετά έρχεται η κοσμοτε που είναι χρησιμοποιήσιμη αλλά έχει τα προβληματάκια της. η κεραια στο νοσοκομείο καλύπτει μέρος της περιοχής, όπως και το σπίτι μου, αν και έχει το χειρότερο σημα η COSMOTE εσωτερικα, μιας και οι άλλες δυο πιάνουν από το Πέραμα που είναι άριστο από άποψη κάλυψης/ταχυτητων. Κυρίως γνώμη έχω για την Cosmote. Μπορώ να συμφωνήσω για την χάλια κάλυψη στην Σπύρου Λάμπρου έως περίπου το τέλος της μεγάλου Αλεξάνδρου που έχει σήμα μόνο Edge εξωτερικά εσωτερικά δεν έχει τύχει να δω! Αλλά κατά τα άλλα πέριξ της πόλης είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την κάλυψη 4G/5G και με τις μεγάλες ταχύτητες. Nova που είχε πριν λίγους μήνες μέλος της οικογένειας δεν αντιμετώπιζε κάποιο θέμα πέρα ότι υπήρχε πολύ band 20 και ταχύτητες πολυ καλες εκτός από την κεραία στα Public που βαραγε κόκκινο! Αλλα αυτό αρκετό καιρό πριν που έκανα κάτι δοκιμές με Huawei συσκευή κατά τα άλλα η κάλυψη είναι αρκετά καλή και σταθερή όπως έχω αναφέρει. Η Vodafone δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Τραγική παντού με τις εναλλαγές και το κολλημένο 3G αλλά σε χωριά κλπ μερικές φορές είναι η μόνη με 4G. Για τις περιοχές που κινούμαι δεν άντεξα πάντως πάνω από τρεις μέρες σε συμβόλαιο Vodafone και γύρισα σε Cosmote Επίσης θέλω να πω ότι υπάρχει μικρό θέμα σε εσωτερικό χώρο απ' όλες στην περιοχή της Κιάφας.Στην πλατεία Πάργης είναι πάλι δύσκολα για Nova, Vodafone σε εσωτερικό χώρο !Επίσης η Ανατολή είναι ένα δύσκολο κομμάτι ειδικά για την Vodafone Ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν οι αναβαθμίσεις όταν ολοκληρωθούν. Edited March 29, 2023 by AlexM2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 (edited) 28 minutes ago, AlexM2 said: Κυρίως γνώμη έχω για την Cosmote. Μπορώ να συμφωνήσω για την χάλια κάλυψη στην Σπύρου Λάμπρου έως περίπου το τέλος της μεγάλου Αλεξάνδρου που έχει σήμα μόνο Edge εξωτερικά εσωτερικά δεν έχει τύχει να δω! Αλλά κατά τα άλλα πέριξ της πόλης είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την κάλυψη 4G/5G και με τις μεγάλες ταχύτητες. Nova που είχε πριν λίγους μήνες μέλος της οικογένειας δεν αντιμετώπιζε κάποιο θέμα πέρα ότι υπήρχε πολύ band 20 και ταχύτητες πολυ καλες εκτός από την κεραία στα Public που βαραγε κόκκινο! Αλλα αυτό αρκετό καιρό πριν που έκανα κάτι δοκιμές με Huawei συσκευή κατά τα άλλα η κάλυψη είναι αρκετά καλή και σταθερή όπως έχω αναφέρει. Η Vodafone δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Τραγική παντού με τις εναλλαγές και το κολλημένο 3G αλλά σε χωριά κλπ μερικές φορές είναι η μόνη με 4G. Για τις περιοχές που κινούμαι δεν άντεξα πάντως πάνω από τρεις μέρες σε συμβόλαιο Vodafone και γύρισα σε Cosmote Επίσης θέλω να πω ότι υπάρχει μικρό θέμα σε εσωτερικό χώρο απ' όλες στην περιοχή της Κιάφας.Στην πλατεία Πάργης είναι πάλι δύσκολα για Nova, Vodafone σε εσωτερικό χώρο !Επίσης η Ανατολή είναι ένα δύσκολο κομμάτι ειδικά για την Vodafone Ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν οι αναβαθμίσεις όταν ολοκληρωθούν. Δεν υπάρχει πια πολλή band 20. Εγώ δηλαδή απ τον Οκτώβριο το 22 που εχω nova δεν εχω δει σκετη band 20 εντός Ιωαννίνων. Στα public δεν εχω Δει κάτι το ιδιαίτερο, εσωτερικα στο κατάστημα δεν πιανει τίποτα. Στην παργης παλιότερα είχε όντως θέμα, πια έχει καλή κάλυψη ακόμα και με Β7 απο το micro στη Γρηγορίου Σακκά. Λιγο Έξω απ την πόλη εγώ εχω σοβαρό θέμα στη δουλειά με την cosmote. Σε γενικές γραμμές όμως είναι πολυ καλή, εγώ έπεσα σε μαυρη τρύπα εκτός πόλης. Μετά, στις τουριστικές περιοχές της Ηπείρου είναι αίσχος αυτό που γίνεται με την COSMOTE. Με τη nova Ούτε εναλλαγές εχω δει, που όπως ανέβασα ηδη έχει πολλή κίνηση στην πόλη. ας πούμε χθες το μεσημέρι στο κέντρο η nova είχε rsrq -13 και ήταν σταθερότατη η σημαντικότερη αναβάθμιση στα Γιάννενα είναι οι λιγκιαδες, οταν γίνει, τα Γιάννενα δεν θα έχουν κανενα θέμα Edited March 29, 2023 by panos.kar 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 (edited) 7 minutes ago, panos.kar said: Δεν υπάρχει πια πολλή band 20. Εγώ δηλαδή απ τον Οκτώβριο το 22 που εχω nova δεν εχω δει σκετη band 20 εντός Ιωαννίνων. Στα public δεν εχω Δει κάτι το ιδιαίτερο, εσωτερικα στο κατάστημα δεν πιανει τίποτα. Στην παργης παλιότερα είχε όντως θέμα, πια έχει καλή κάλυψη ακόμα και με Β7 απο το micro στη Γρηγορίου Σακκά. Λιγο Έξω απ την πόλη εγώ εχω σοβαρό θέμα στη δουλειά με την cosmote. Σε γενικές γραμμές όμως είναι πολυ καλή, εγώ έπεσα σε μαυρη τρύπα εκτός πόλης. Μετά, στις τουριστικές περιοχές της Ηπείρου είναι αίσχος αυτό που γίνεται με την COSMOTE. Με τη nova Ούτε εναλλαγές εχω δει, που όπως ανέβασα ηδη έχει πολλή κίνηση στην πόλη. ας πούμε χθες το μεσημέρι στο κέντρο η nova είχε rsrq -13 και ήταν σταθερότατη Καλό αυτό όπως είπα έχω αρκετό καιρό να κάνω δοκιμές με Nova! Αλλά γενικά ήμουν συνδρομητής μέχρι τέλος 2017 σε συμβόλαιο και δεν είχα θέματα σε Γιάννενα και Άρτα που έμενα! Μετά όταν μετακόμισα για ένα μεγάλο διάστημα Θεσσαλονίκη και είχα θέματα έβαλα Cosmote και δεν την αλλάζω! Ποια είναι η περιοχή που εργάζεσαι που δεν έχει σήμα; Edited March 29, 2023 by AlexM2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 (edited) 20 minutes ago, AlexM2 said: Καλό αυτό όπως είπα έχω αρκετό καιρό να κάνω δοκιμές με Nova! Αλλά γενικά ήμουν συνδρομητής μέχρι τέλος 2017 σε συμβόλαιο και δεν είχα θέματα σε Γιάννενα και Άρτα που έμενα! Μετά όταν μετακόμισα για ένα μεγάλο διάστημα Θεσσαλονίκη και είχα θέματα έβαλα Cosmote και δεν την αλλάζω! Ποια είναι η περιοχή που εργάζεσαι που δεν έχει σήμα; Πεδινη προς μπαφρα. Για αυτό το λόγο μάλιστα επελεξα τη nova για τα εταιρικά συμβόλαια, μετά από τις παρατηρησεισ Των υπολοίπων πως είναι η μόνη που έχει σημα για κληση παντου στη δουλεια, μιας και έχει 5G μέχρι και στο υπόγειο. η COSMOTE είναι αναβαθμισμένη αλλά σε εσωτερικους χώρους δεν ξέρω τι παθαίνει και είναι εκτός δικτύου. Εγώ γενικά ήμουν και είμαι φαν της COSMOTE. Να φανταστείς μέχρι πριν τον Νοέμβριο πλήρωνα τα εταιρικά συμβόλαια των υπολοίπων στη nova, και εγώ ήμουν με ατομικό συμβόλαιο στην κοσμοτε😂 ακόμα και τώρα δηλαδή που άλλαξα το κύριο νούμερο, πήρα ένα δεύτερο καρτοκινητο whatsup έτσι για την πλάκα. Στην αρτα είναι τέλεια η nova. Ευτυχώς βελτιώθηκε και η κοσμοτε στην αρτα τώρα τελευταία, γιατί στην πόλη μέσα ήταν μονόδρομος η nova. Ειδικά εκεί σκουφα-παρηγορητισσα σερνόταν η κοσμοτε Και δεν φόρτωνε τίποτα. Τώρα έχει απογειωθεί! Edited March 29, 2023 by panos.kar 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 (edited) 6 minutes ago, panos.kar said: Πεδινη προς μπαφρα. Για αυτό το λόγο μάλιστα επελεξα τη nova για τα εταιρικά συμβόλαια, μετά από τις παρατηρησεισ Των υπολοίπων πως είναι η μόνη που έχει σημα για κληση παντου στη δουλεια, μιας και έχει 5G μέχρι και στο υπόγειο. η COSMOTE είναι αναβαθμισμένη αλλά σε εσωτερικους χώρους δεν ξέρω τι παθαίνει και είναι εκτός δικτύου. Εγώ γενικά ήμουν και είμαι φαν της COSMOTE. Να φανταστείς μέχρι πριν τον Νοέμβριο πλήρωνα τα εταιρικά συμβόλαια των υπολοίπων στη nova, και εγώ ήμουν με ατομικό συμβόλαιο στην κοσμοτε😂 ακόμα και τώρα δηλαδή που άλλαξα το κύριο νούμερο, πήρα ένα δεύτερο καρτοκινητο whatsup έτσι για την πλάκα. Στην αρτα είναι τέλεια η nova. Ευτυχώς βελτιώθηκε και η κοσμοτε στην αρτα τώρα τελευταία, γιατί στην πόλη μέσα ήταν μονόδρομος η nova. Ειδικά εκεί σκουφα-παρηγορητισσα σερνόταν η κοσμοτε Και δεν φόρτωνε τίποτα. Τώρα έχει απογειωθεί! Δεν το ήξερα ότι εσωτερικά εκεί έχει τόσο θέμα! Καλά στην Άρτα ακόμα και κέντρο στο κτίριο του ΟΤΕ που είναι η κεραία η Cosmote σερνόταν μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι που πήγα! Edited March 29, 2023 by AlexM2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, AlexM2 said: Δεν το ήξερα ότι εσωτερικά εκεί έχει τόσο θέμα! Καλά στην Άρτα ακόμα και κέντρο στο κτίριο του ΟΤΕ που είναι η κεραία η Cosmote σερνόταν μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι που πήγα! Μέχρι το Νοέμβριο του 22 ήταν χαλι μαύρο. Τα Χριστούγεννα απογειώθηκε, αλλά θέλει πύκνωση. 2 ή 3 κεραίες έχουν μέσα στην πόλη ενώ nova/vf έχουν γύρω 9-10 (μαζι με micro). H nova έχει Και μόνη της κεραια στη σκουφα και πιάνει καλυτερα απ ολους στα μαγαζια της σκουφα, ενώ η vf εκεί πετάει σε οριακό 3G. H cosmote με την τελευταία αναβάθμιση βελτιώθηκε αισθητά στη σκουφα και πιάνει και αυτή καλά μες στα μαγαζια, έστω και μονοψήφια. 16 ώρες πριν, panos.kar said: Εγώ αυτή τη βδομάδα θα μετακομίσω. Εχω ηδη επισυνάψει κάποιες μετρήσεις από το πατρικό και σπίτι φίκου που βρίσκονται στην περιοχή η οποία έχει πολυ περίεργη και δύσκολη μορφολογία. Καιρός να πω λίγα πράγματα για όλες τις εταιρίες, και στις επόμενες μέρες που θα ησυχάσω και θα εγκατασταθώ στο νέο σπίτι θα ανεβάσω και μετρήσεις. Cosmote: στην περιοχή είναι πολυ μέτρια. Έχει σε πολλά σημεία θέματα και μια μπάρα 4G σε εξωτερικούς χώρους. Δεν γυρνάει σε edge σε εξωτερικούς χώρους καθωσ παίζει και από λιγκιαδες ενώ κοντά βρίσκεται η κεραια της Πινδου που είναι μια τρύπα στο νερό, μιας και καλύπτει κυριως την λίμνη, και το μόνο που προσφέρει στην περιοχή είναι εναλλαγές 4G/5G. Μέσα στο σπίτι που είναι 4ος όροφος, έχει χαμηλό σημα (1-2 μπαρες 4G) ενώ στο 1 δωμάτιο με ρίχνει σε 2 μπαρες edge. Γενικά όμως δεν τα παει και τόσο άσχημα, εχω δει και πολυ χειρότερα, δηλαδή αν δεν είχε τόσο σοβαρό θέμα στη δουλειά εγώ θα είχα χωρίς θέμα κυρια κάρτα την κοσμοτε. Nova: Παραδόξως είναι παρά πολυ καλή στην περιοχή, πιστεύω η καλύτερη. Σε κάποια τετράγωνα παίζει από λιγκιαδες που δίνουν γύρω στα 5-20mbps αλλά τουλάχιστον έχει δυνατό σημα(τουλάχιστον 3 μπαρες 4G εξωτερικά) και καλή κάλυψη σε εσωτερικους χώρους. Στο μεγαλύτερο όμως μέρος της περιοχής παίζει από το αναβαθμισμένο Πέραμα, όπως και στο σπίτι μου, που πραγματικά είναι υποδειγματική η κάλυψη και οι ταχύτητες πολυ καλές. Στο σπίτι εσωτερικα έχει 2-3 μπαρες 5G και μόνο στο 1 δωμάτιο πέφτει στις 1-2 5G αλλά είναι λειτουργικό και δεν με έριξε σε edge όσο έκατσα. Vodafone: στα σημεία που οι άλλοι 2 πιάνουν από λιγκιαδες, αυτή πέφτει σε 3G ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΣΗΣ/ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ αλλά λόγω μη επαρκούς κάλυψης. Στα σημεία που η nova πιάνει απο Πέραμα(όντας κεραια vantage) πιανει και η Vodafone, με αριστη κάλυψη και σταθερότητα. Το θέμα της Vodafone είναι ότι δεν αξιοποιεί τους λιγκιαδες για κάλυψη όπως οι άλλοι δυο, με αποτέλεσμα ένα μερος της περιοχής να είναι με κακό σημα. Edited March 29, 2023 by panos.kar 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 4 ώρες πριν, panos.kar said: Μέχρι το Νοέμβριο του 22 ήταν χαλι μαύρο. Τα Χριστούγεννα απογειώθηκε, αλλά θέλει πύκνωση. 2 ή 3 κεραίες έχουν μέσα στην πόλη ενώ nova/vf έχουν γύρω 9-10 (μαζι με micro). H nova έχει Και μόνη της κεραια στη σκουφα και πιάνει καλυτερα απ ολους στα μαγαζια της σκουφα, ενώ η vf εκεί πετάει σε οριακό 3G. H cosmote με την τελευταία αναβάθμιση βελτιώθηκε αισθητά στη σκουφα και πιάνει και αυτή καλά μες στα μαγαζια, έστω και μονοψήφια. Όπως υποσχέθηκα χθες, επισυνάπτω μετρήσεις από το νέο σπίτι. Δεν περίμενα να είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά τελικά διαψεύστηκα. Οι μετρησεις για τη nova έγιναν στο iPhone 12 της κοπέλας μου και για την COSMOTE στο κινητό μου iPhone 13 Pro Max Σαλόνι που έχουν το καλύτερο σημα. Cosmote nova Στο Δωμάτιο που έχουν το χαμηλότερο σημα cosmote Nova Bonus Cosmote στο μπαλόνι του δωματίου που πιάνει edge @AlexM2 η κοσμοτε θέλει πολυ δουλειά στην περιοχή. Ελπίζω να κάνει την αναβάθμιση στην κεραια στο νοσοκομείο και να λυθούν τα προβλήματα Στη nova θα ήθελα λίγο χαμηλότερο ping αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα, μιας και από κάλυψη είναι παρά πολυ καλή σε όλη την περιοχή ενώ δεν περίμενα και τόσο υψηλές ταχύτητες η Vodafone τα πάει αριστα όπου παίζει από το Πέραμα, γιατί όπου δεν εχει καλό σημα από Πέραμα είναι αισχρή . Όταν βρω θα επισυνάψω μετρήσεις 9 κεραίες στην Αρτα;;;;;; Απο που κι ως που; Μια στο βουνό και 1-2 μέσα στην πόλη. Micro δεν έχω δει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 (edited) 14 minutes ago, TakeOverNet said: 9 κεραίες στην Αρτα;;;;;; Απο που κι ως που; Μια στο βουνό και 1-2 μέσα στην πόλη. Micro δεν έχω δει. συνολικα Και για vf και για nova είναι γύρω στις 7 μαζί με τα micro. Έχει micro vantage στην πλατεία και στο ΙΚΑ. παρατήρησα ότι πάνω δεν φαίνονται οι εικόνες όποτε τις επισυνάπτω ξανά Όπως υποσχέθηκα χθες, επισυνάπτω μετρήσεις από το νέο σπίτι. Δεν περίμενα να είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά τελικά διαψεύστηκα. Οι μετρησεις για τη nova έγιναν στο iPhone 12 της κοπέλας μου και για την COSMOTE στο κινητό μου iPhone 13 Pro Max Σαλόνι που έχουν το καλύτερο σημα. Cosmote nova Στο Δωμάτιο που έχουν το χαμηλότερο σημα cosmote Nova Bonus Cosmote στο μπαλόνι του δωματίου που πιάνει edge @AlexM2 η κοσμοτε θέλει πολυ δουλειά στην περιοχή. Ελπίζω να κάνει την αναβάθμιση στην κεραια στο νοσοκομείο και να λυθούν τα προβλήματα Στη nova θα ήθελα λίγο χαμηλότερο ping αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα, μιας και από κάλυψη είναι παρά πολυ καλή σε όλη την περιοχή ενώ δεν περίμενα και τόσο υψηλές ταχύτητες η Vodafone τα πάει αριστα όπου παίζει από το Πέραμα, γιατί όπου δεν εχει καλό σημα από Πέραμα είναι αισχρή . Όταν βρω θα επισυνάψω μετρήσεις Edited March 29, 2023 by panos.kar 5 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 6 minutes ago, panos.kar said: συνολικα Και για vf και για nova είναι γύρω στις 7 μαζί με τα micro. Έχει micro vantage στην πλατεία και στο ΙΚΑ. παρατήρησα ότι πάνω δεν φαίνονται οι εικόνες όποτε τις επισυνάπτω ξανά Όπως υποσχέθηκα χθες, επισυνάπτω μετρήσεις από το νέο σπίτι. Δεν περίμενα να είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά τελικά διαψεύστηκα. Οι μετρησεις για τη nova έγιναν στο iPhone 12 της κοπέλας μου και για την COSMOTE στο κινητό μου iPhone 13 Pro Max Σαλόνι που έχουν το καλύτερο σημα. Cosmote nova Στο Δωμάτιο που έχουν το χαμηλότερο σημα cosmote Nova Bonus Cosmote στο μπαλόνι του δωματίου που πιάνει edge @AlexM2 η κοσμοτε θέλει πολυ δουλειά στην περιοχή. Ελπίζω να κάνει την αναβάθμιση στην κεραια στο νοσοκομείο και να λυθούν τα προβλήματα Στη nova θα ήθελα λίγο χαμηλότερο ping αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα, μιας και από κάλυψη είναι παρά πολυ καλή σε όλη την περιοχή ενώ δεν περίμενα και τόσο υψηλές ταχύτητες η Vodafone τα πάει αριστα όπου παίζει από το Πέραμα, γιατί όπου δεν εχει καλό σημα από Πέραμα είναι αισχρή . Όταν βρω θα επισυνάψω μετρήσεις Ότι βλέπεις στις κεραίες , δεν είναι είναι όλες για κινητή. Μπορεί να είναι ζεύξη για εταιρικό πελάτη (ιδίως σε επαρχία). Μπες και δες ένα ένα τα αρχεία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 (edited) 9 minutes ago, TakeOverNet said: Ότι βλέπεις στις κεραίες , δεν είναι είναι όλες για κινητή. Μπορεί να είναι ζεύξη για εταιρικό πελάτη (ιδίως σε επαρχία). Μπες και δες ένα ένα τα αρχεία. Ναι τα ειδα και το ειπα. Για τη Nova είναι 5 σημεία που εκπέμπει και για την Vodafone άλλα 5. Για την κοσμοτε είναι 3 σημεία. Edited March 29, 2023 by panos.kar 4 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Τριάδι Θεσσαλονίκης. Η cosmote βαράει καμπάνα από το βουνό, η βονταφον παλεύει από Θέρμη με σήμα -120 στη καλύτερη και αυτό εξωτερικό χώρο μόνο.Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Παίδες τί να είναι αυτό;Σε εσωτερικό χώρο είχα nova δεδομένα και καθόλου σήμα Cosmote...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 21 ώρες πριν, panos.kar said: Ναι τα ειδα και το ειπα. Για τη Nova είναι 5 σημεία που εκπέμπει και για την Vodafone άλλα 5. Για την κοσμοτε είναι 3 σημεία. Γενικά παίζει πολύ συνεγκατάσταση και στις τρεις σε πολλά σημεία στην επαρχία που δεν βολεύουν της μιας ή της άλλης τα οποία έχω συναντήσει και βόρεια και νότια. Σε ένα εύλογο διάδημα θα δεις τι θα παίξει και στην περιοχή σου γιατί θα δεις εργολάβους της Cosmote για αναβάθμισεις. Αυτοί συνήθως τα τελειώνουν όλα και μέτα τα ανάβουν και είναι μια διαφοροποίηση σε σχέση με την victus. Τα βίωσα και στην Αττική κα πρόσφατα στην Θράκη αυτή την τακτική. Απλά κακά τα ψέματα σε ίδια σημεία φαίνεται η διαφορά του εξοπλισμου και των ταχυτήτων και η διαφορά τους θα είναι αισθητή μόλις συμβεί. 1 minute ago, rebel1 said: Παίδες τί να είναι αυτό; Σε εσωτερικό χώρο είχα nova δεδομένα και καθόλου σήμα Cosmote... Sent from my iPhone using Tapatalk Μυρίζει βλάβη η υπόθεση. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 15 minutes ago, rebel1 said: Παίδες τί να είναι αυτό; Σε εσωτερικό χώρο είχα nova δεδομένα και καθόλου σήμα Cosmote... Sent from my iPhone using Tapatalk Επειδή δεν έχεις σήμα απο την cosmote, το wifi calling της cosmote πηγαίνει μέσω των δεδομένων της nova για να μπορείς να κάνεις κλήσεις και να στείλεις μηνύματα. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Είναι στο σημείο στη Χαλκιδική που και άλλη φορά είχε θέμα η Cosmote. Είναι κοντά στην αρχή του δεύτερου ποδιού στη Σιθωνία. Μετά από δύο μέρες ήταν καμπάνα η Cosmote. Ίσως κάτι φτιάχνουν γιατί εδώ με τον κόσμο που θα έχει το καλοκαίρι θέλει φουλ κάλυψη. Να φανταστείς όταν έβαλε πρώτη η Cosmote 5g οι ταχύτητες ήταν 2-10mbps... Είχα γυρίσει το iphone μόνο 4g γιατί ήταν χάλια. Μετά λίγους μήνες άρχισε να φτάνει το 4g και πλέον... Όπου είσαι σε καλή κάλυψη τώρα σκοτώνει. Αλλά και η nova εδώ κάνει συνέχεια δουλειά. Αρχικά τον Δεκέμβριο που έκανα συμβόλαιο μαζί τους η μέση ταχύτητα ήταν κοντά στα 60-80. Τώρα πάνω από200... Λογικά δίνουν στην περιοχή προτεραιότητα γιατί το καλοκαίρι γεμίζει από βαλκανικές χώρες κόσμο, που έχουν κι εκεί οι περισσότεροι συμβόλαια στην united group και αν δεν τα φτιάξουν θα κρεμάσει. Γενικά και στο πρώτο πόδι που πήγα βόλτα και οι δύο έχουν κάνει καλή δουλειά. Απλά η πράσινη είναι πιο μπροστά. Επειδή δεν έχεις σήμα απο την cosmote, το wifi calling της cosmote πηγαίνει μέσω των δεδομένων της nova για να μπορείς να κάνεις κλήσεις και να στείλεις μηνύματα. Ουσιαστικά λοιπόν αν ισχύει αυτό κάποιος με δύο κάρτες δε θα χάνει ποτέ κλήσεις;Ενεργοποιήθηκε ας πούμε "roaming κλήσεων", μεταξύ των εταιρειών;Γιατί αυτό έχει αναφερθεί από πολλούς σαν αίτημα. Σε wifi το ξέρουμε ισχύει, αλλά ισχύει και με δεδομένα; Εγώ πρώτη φορά το είδα!Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 17 minutes ago, rebel1 said: Ουσιαστικά λοιπόν αν ισχύει αυτό κάποιος με δύο κάρτες δε θα χάνει ποτέ κλήσεις; Ενεργοποιήθηκε ας πούμε "roaming κλήσεων", μεταξύ των εταιρειών; Γιατί αυτό έχει αναφερθεί από πολλούς σαν αίτημα. Σε wifi το ξέρουμε ισχύει, αλλά ισχύει και με δεδομένα; Εγώ πρώτη φορά το είδα! Εφόσον κάποιος έχει ενεργό το wifi calling τότε μπορεί να συνδεθεί και με τα δεδομένα της άλλης κάρτας. Είναι μια δυνατότητα των iPhone και πρέπει να την είχα πετύχει και σε android όταν άλλαζα rom. Βέβαια, αν για παράδειγμα πάρεις τηλέφωνο από την cosmote σε αυτή τη λειτουργία, εκτός από την κατανάλωση λεπτών ομιλίας από την cosmote θα καταναλωθούν και δεδομένα από την nova. Εγώ έχω κάνει κάτι παρόμοιο με προώθηση κλήσης όταν δεν έχω σήμα στη δεύτερη κάρτα αλλά είναι μόνο για εισερχόμενες. Τώρα που αναφερθήκαμε σε wifi calling, έχει χρησιμοποιήσει κάνεις το wifi calling της nova εκτός ΕΕ να μας πει αν χρεώνει σαν περιαγωγή ή σαν εθνική κλήση? 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Η προώθηση κλήσεων είναι άλλο πράγμα, όπως ακριβώς το αναφέρεις.Εδώ μιλάμε δεν έχεις δίκτυο, έχει η άλλη κάρτα και όχι μόνο δεν χάνεις κλήσεις, αλλά καλείς κιόλας με τα δεδομένα της.Πού είναι ο panos.kar να το δοκιμάσει εκεί που δεν έχει καθόλου σήμα cosmote να μας πει, γιατί εγώ έφυγα από το σημείο.Αναφέρθηκαν δύο παιδιά, ότι το wifi calling της νοβα, είναι απίστευτο... Είσαι στην Βολιβία πχ και χρεώνει σαν Ελλάδα....Sent from my iPad using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 1 ώρα πριν, cmvr said: Σε ένα εύλογο διάδημα θα δεις τι θα παίξει και στην περιοχή σου γιατί θα δεις εργολάβους της Cosmote για αναβάθμισεις. Αυτοί συνήθως τα τελειώνουν όλα και μέτα τα ανάβουν και είναι μια διαφοροποίηση σε σχέση με την victus. Τα βίωσα και στην Αττική κα πρόσφατα στην Θράκη αυτή την τακτική. Απλά κακά τα ψέματα σε ίδια σημεία φαίνεται η διαφορά του εξοπλισμου και των ταχυτήτων και η διαφορά τους θα είναι αισθητή μόλις συμβεί. Ελπίζω να βελτιωθεί γιατί έχει μείνει παρά πολυ πίσω σε πολλά σημεία στην ήπειρο. Πάντως και στην δουλειά που «καλυπτεται» από αναβαθμισμένη κεραια, εσωτερικα είναι απαράδεκτη. περιμενω βελτίωση από την κοσμοτε στην ήπειρο, είναι πολυ μέτρια σε αρκετα σημεία. 1 hour ago, rebel1 said: Η προώθηση κλήσεων είναι άλλο πράγμα, όπως ακριβώς το αναφέρεις. Εδώ μιλάμε δεν έχεις δίκτυο, έχει η άλλη κάρτα και όχι μόνο δεν χάνεις κλήσεις, αλλά καλείς κιόλας με τα δεδομένα της. Πού είναι ο panos.kar να το δοκιμάσει εκεί που δεν έχει καθόλου σήμα cosmote να μας πει, γιατί εγώ έφυγα από το σημείο. Αναφέρθηκαν δύο παιδιά, ότι το wifi calling της νοβα, είναι απίστευτο... Είσαι στην Βολιβία πχ και χρεώνει σαν Ελλάδα.... Sent from my iPad using Tapatalk Αύριο με το καλό που θα πάω στη δουλειά θα σου πω. Εχω 2 μέρες να πάω λόγω της μετακόμισης. 3 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Έχεις και εσύ iphone και δύο κάρτες, για αυτό σε σκέφτηκα.Μιλάμε θα είναι πολύ σούπερ να ισχύει!16.4 έχωSent from my iPad using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 12 minutes ago, panos.kar said: Ελπίζω να βελτιωθεί γιατί έχει μείνει παρά πολυ πίσω σε πολλά σημεία στην ήπειρο. Πάντως και στην δουλειά που «καλυπτεται» από αναβαθμισμένη κεραια, εσωτερικα είναι απαράδεκτη. περιμενω βελτίωση από την κοσμοτε στην ήπειρο, είναι πολυ μέτρια σε αρκετα σημεία. Αύριο με το καλό που θα πάω στη δουλειά θα σου πω. Εχω 2 μέρες να πάω λόγω της μετακόμισης. Πριν πας βεβαιώσου πως έχεις ενεργοποιημένα το wifi calling στην cosmote και την ενναλαγη δεδομένων κινητού δικτύου εκεί που διαλέγεις την sim για δεδομένα. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 On 29/3/2023 at 1:57 ΜΜ, panos.kar said: συνολικα Και για vf και για nova είναι γύρω στις 7 μαζί με τα micro. Έχει micro vantage στην πλατεία και στο ΙΚΑ. παρατήρησα ότι πάνω δεν φαίνονται οι εικόνες όποτε τις επισυνάπτω ξανά Όπως υποσχέθηκα χθες, επισυνάπτω μετρήσεις από το νέο σπίτι. Δεν περίμενα να είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά τελικά διαψεύστηκα. Οι μετρησεις για τη nova έγιναν στο iPhone 12 της κοπέλας μου και για την COSMOTE στο κινητό μου iPhone 13 Pro Max Σαλόνι που έχουν το καλύτερο σημα. Cosmote nova Στο Δωμάτιο που έχουν το χαμηλότερο σημα cosmote Nova Bonus Cosmote στο μπαλόνι του δωματίου που πιάνει edge @AlexM2 η κοσμοτε θέλει πολυ δουλειά στην περιοχή. Ελπίζω να κάνει την αναβάθμιση στην κεραια στο νοσοκομείο και να λυθούν τα προβλήματα Στη nova θα ήθελα λίγο χαμηλότερο ping αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα, μιας και από κάλυψη είναι παρά πολυ καλή σε όλη την περιοχή ενώ δεν περίμενα και τόσο υψηλές ταχύτητες η Vodafone τα πάει αριστα όπου παίζει από το Πέραμα, γιατί όπου δεν εχει καλό σημα από Πέραμα είναι αισχρή . Όταν βρω θα επισυνάψω μετρήσεις Καλά χάλι μαύρο η Cosmote σε αυτό το κομμάτι της περιοχής. Κοντά στον μικρό Σκλαβενίτη σε εσωτερικό χώρο σε τρίτο όροφο έπαιζε πιο καλά. Αλλά έχεις δίκιο είναι δράμα η κατάσταση. Επίσης εκεί στην πλατεία Χατζή έχει θέμα! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts