cmvr Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 (edited) Η κοσμοτάρα βλαβάρα σήμερα σε όλο τον νομό Ξάνθης 🤣🤣🤣🤣🤣 να σε χαιρόμαστε πρώτη διακτυάρα μου 🤣🤣🤣🤣 Έπεσε το 5g είναι παντού disconnected η φοβήθηκαν από το πρεσινκ που τους εκανα και αναβαθμίζουν γιορτή μέρα η απλά τα έκαναν κουλουβάχατα. 🤣🤣🤣🤣🤣 Πάλι στην εξοχή λίγο πριν το πορτολάγος σύνορα σχεδόν με την Κομοτηνή παραμένει παρόλη την βλάβη η ποιο γρήγορη παρότι έχει κατέβει ο κόσμος στις παραλίες. Αλλά αστάθεια μια του ύψους μια του βάθους. Η Νοβάρα εγγύηση 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Νοβάρα σε αγαπώ μόνο για καφέ στο κέντρο της πόλης 🤣🤣🤣🤣🤣 πρέπει να αλλάξει σε σχεδόν ολόκληρη την ανατολική Μακεδονία και Θράκη και Αττική το σλόγκαν του μάρκετινγκ πάμε κεντρική πλατεία 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 56 minutes ago, georgeavl3 said: Ανταπόκριση από Ξάνθη😎 Πλατεία Ελευθερίας την ώρα της Παρέλασης Cosmote Vodafone Και του χρόνου 🇬🇷 Έλα η βονταφοναρα με 5g τώρα ξυρίζει εκεί 🤣🤣🤣 Η κοσμοτάρα έχει βλάβη 5g σε όλο τον νομό πριν λίγο μίλησα με βλάβες δες το προηγούμενο ποστ 😃 56 minutes ago, p_k said: Πολύ καλό upload πάντως η βοντα. Βονταφοναρα και ξερό ψωμί 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Edited March 25, 2023 by cmvr 3 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Μία και αναφέρθηκε πιο πριν, το cellmapper δεν το δουλεύω γιατί θεωρώ ότι είναι λίγο πρόχειρα γραμμένη η εφαρμογή, δεν μου έκατσε καλά από την αρχή. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 (edited) 21 minutes ago, p_k said: Μία και αναφέρθηκε πιο πριν, το cellmapper δεν το δουλεύω γιατί θεωρώ ότι είναι λίγο πρόχειρα γραμμένη η εφαρμογή, δεν μου έκατσε καλά από την αρχή. Είναι η μόνη εφαρμογή που μπορεί να βοηθήσει για να δώσουμε πληροφορίες τα δίκτυα. Και εμένα δεν μου αρέσει αλλά το να την ανοίξεις σε μια διαδρομή δεν κάνει κακό παρά βοηθάει όλα τα δίκτυα να τους δώσουμε εικόνα για επίλυση προβλημάτων. Τους έχω εκπαιδεύσει καλά και τους τρεις με το cellmapper 🤣🤣🤣🤣🤣 Edited March 25, 2023 by cmvr 6 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Έχω την ίδια άποψη με εσένα (στον p_k αναφέρομαι). Και εγώ δεν το δουλεύω πάντα. Μόνο όταν θέλω να ανανεωθούν τα δεδομένα στο χάρτη. Για αυτό το λόγο και μόνο το έχω. Αλλιώς NetMonster που είναι και πολύ πιο φιλικό προς τον χρήστη.Poco X3 Pro via Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 7 minutes ago, georgeavl3 said: Έχω την ίδια άποψη με εσένα (στον p_k αναφέρομαι). Και εγώ δεν το δουλεύω πάντα. Μόνο όταν θέλω να ανανεωθούν τα δεδομένα στο χάρτη. Για αυτό το λόγο και μόνο το έχω. Αλλιώς NetMonster που είναι και πολύ πιο φιλικό προς τον χρήστη. Poco X3 Pro via Tapatalk Και εγώ το ίδιο με σένα δεν το έχω συνέχεια ανοιχτό όπως το νετμονστερ 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Ωραία, ας του δώσω μία ευκαιρία. Το κατεβάζω... χρειάζεται να κάνω εγγραφή ή αρκεί να το έχω ανοιχτό και αυτό θα καταγράφει χωρίς να έχω κάνει register; 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Θέλει εγγραφή ναι Poco X3 Pro via Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 (edited) 1 hour ago, p_k said: Ωραία, ας του δώσω μία ευκαιρία. Το κατεβάζω... χρειάζεται να κάνω εγγραφή ή αρκεί να το έχω ανοιχτό και αυτό θα καταγράφει χωρίς να έχω κάνει register; Τέλεια καλή αρχή. Κάνε εγγραφή και όπως είπαμε δεν το αφήνεις συνέχεια ανοιχτό μόνο όταν χρειάζεσαι να καταγράψεις περιοχή. Όταν γυρνάω με το αμάξι πχ και τα έχω σε φορτιστή σε νέες περιοχές το αφήνω ανοιχτό ειδάλλως η μπαταρία φεύγει νεράκι. Μπορείς να το εγκαταστήσεις και σε άλλες συσκευές πχ φίλων κάνετε login με το account σας και μπορούν να μετράνε και αυτοί για εσάς σε άλλες περιοχές 😀 το έχω κάνει σε αρκετούς φίλους και συγγενείς για αυτό μην σας φανεί περίεργο ότι είμαι σε 10 σημεία στην Ελλάδα ταυτόχρονα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Το καλό είναι ότι μπορείς να κάνεις share με την μια την διεύθυνση με τα helpdesk των εταιριών γιατί δίχνεο σημείο στο χάρτη και σταθμούς. Edited March 25, 2023 by cmvr 4 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 3 ώρες πριν, cmvr said: Η κοσμοτάρα βλαβάρα σήμερα σε όλο τον νομό Ξάνθης 🤣🤣🤣🤣🤣 να σε χαιρόμαστε πρώτη διακτυάρα μου 🤣🤣🤣🤣 Έπεσε το 5g είναι παντού disconnected η φοβήθηκαν από το πρεσινκ που τους εκανα και αναβαθμίζουν γιορτή μέρα η απλά τα έκαναν κουλουβάχατα. 🤣🤣🤣🤣🤣 Πάλι στην εξοχή λίγο πριν το πορτολάγος σύνορα σχεδόν με την Κομοτηνή παραμένει παρόλη την βλάβη η ποιο γρήγορη παρότι έχει κατέβει ο κόσμος στις παραλίες. Αλλά αστάθεια μια του ύψους μια του βάθους. Η Νοβάρα εγγύηση 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Νοβάρα σε αγαπώ μόνο για καφέ στο κέντρο της πόλης 🤣🤣🤣🤣🤣 πρέπει να αλλάξει σε σχεδόν ολόκληρη την ανατολική Μακεδονία και Θράκη και Αττική το σλόγκαν του μάρκετινγκ πάμε κεντρική πλατεία 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Έλα η βονταφοναρα με 5g τώρα ξυρίζει εκεί 🤣🤣🤣 Η κοσμοτάρα έχει βλάβη 5g σε όλο τον νομό πριν λίγο μίλησα με βλάβες δες το προηγούμενο ποστ 😃 Βονταφοναρα και ξερό ψωμί 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Κλαιωωωω🤣 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 (edited) 5 minutes ago, Nickchris36 said: Κλαιωωωω🤣 #only_from_space_tha_sothoume 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 #giga_network_failure 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 #giga_band20_power 🤣🤣🤣🤣🤣 Τα νέα σλόγκαν των εταιριών Vo - Co - No η σειρά 🤣🤣🤣🤣🤣 Edited March 25, 2023 by cmvr 1 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 9 minutes ago, cmvr said: #only_from_space_tha_sothoume 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 #giga_network_failure 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 #giga_band20_power 🤣🤣🤣🤣🤣 Τα νέα σλόγκαν των εταιριών Vo - Co - No η σειρά 🤣🤣🤣🤣🤣 Πάρτη τη μια βάρα την άλλη είναι όλες δεν υπάρχει σωτηρία!🤣🤣🤣🤣🤣 1 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 #only_from_space_tha_sothoume #giga_network_failure #giga_band20_power Τα νέα σλόγκαν των εταιριών Vo - Co - No η σειρά Κάτσε να φτιάξει ο καιρός να βγουν τα Unlimited έξω... Να έρθουν και τουρίστες. Εκεί να δεις κλάμαNo_network_kardia_mou all togetherSent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 10 minutes ago, rebel1 said: Κάτσε να φτιάξει ο καιρός να βγουν τα Unlimited έξω... Να έρθουν και τουρίστες. Εκεί να δεις κλάμα No_network_kardia_mou all together Sent from my iPhone using Tapatalk #no_net_summertime #back_to_80s #2g_power 🤣🤣🤣🤣🤣 name: Vocono, Nocovo, Conovo, Vonoco, Novoco, Covono Διαλέξτε για το hashtag *name_back_to_the_future 🤣🤣🤣🤣 2 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 (edited) Θα ήθελα να κάνω μια λίγο χαζή ερώτηση σχετικά με το φασμα που χρησιμοποιούν τα δίκτυα. Αν υποθέσουμε ότι ανοίγει μια 4η εταιρια κινητης στην χώρα(απιθανο αλλά ας το υποθέσουμε), το φασμα που θα παρει θα είναι ελεύθερο ή θα το παρει απο τους άλλους 3 παρόχους; Η απορία μου είναι, η χώρα μας μπορεί να δώσει περισσότερο φασμα ή οι ηδη υπάρχοντες πάροχοι το έχουν εξαντλήσει; Edited March 26, 2023 by panos.kar 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 1 ώρα πριν, panos.kar said: Θα ήθελα να κάνω μια λίγο χαζή ερώτηση σχετικά με το φασμα που χρησιμοποιούν τα δίκτυα. Αν υποθέσουμε ότι ανοίγει μια 4η εταιρια κινητης στην χώρα(απιθανο αλλά ας το υποθέσουμε), το φασμα που θα παρει θα είναι ελεύθερο ή θα το παρει απο τους άλλους 3 παρόχους; Η απορία μου είναι, η χώρα μας μπορεί να δώσει περισσότερο φασμα ή οι ηδη υπάρχοντες πάροχοι το έχουν εξαντλήσει; Καλή η απορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Notus Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 (edited) Το φάσμα σε κάθε πάροχο είναι “νοικιασμένο” για κάποια χρόνια και δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει άλλος, οπότε θα πάρει νέο φάσμα. Γενικά υπάρχει φάσμα ακόμα. https://www.eett.gr/parochoi/fasma-radiosychnotiton/adeiodotisi-radiosychnotiton/dikaiomata-me-diagonistiki-diadikasia/ Edited March 26, 2023 by Notus 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 23 minutes ago, Notus said: Το φάσμα σε κάθε πάροχο είναι “νοικιασμένο” για κάποια χρόνια και δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει άλλος, οπότε θα πάρει νέο φάσμα. Γενικά υπάρχει φάσμα ακόμα. https://www.eett.gr/parochoi/fasma-radiosychnotiton/adeiodotisi-radiosychnotiton/dikaiomata-me-diagonistiki-diadikasia/ Πότε είναι ο επόμενος διαγωνισμός; Θα μπορούσαν να διεκδικήσουν περισσότερο φάσμα οι πάροχοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, Notus said: Το φάσμα σε κάθε πάροχο είναι “νοικιασμένο” για κάποια χρόνια και δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει άλλος, οπότε θα πάρει νέο φάσμα. Γενικά υπάρχει φάσμα ακόμα. https://www.eett.gr/parochoi/fasma-radiosychnotiton/adeiodotisi-radiosychnotiton/dikaiomata-me-diagonistiki-diadikasia/ ....ή κάποιος πάροχος θα ... παραχωρήσει ενα κομμάτι απο το Time Division φασμα του ....με το ανάλογο τίμημα σε άμεση ρευστότητα ( Euros) και τις ευλογίες της ΕΕΤΤ 😉 Grid Telecom brother is coming.... Μην είσαι τόσο σίγουρος 😉 Το Fixed wireless Access για αρχη θα υλοποιηθεί εύκολα χωρις ανάγκη για απαίτηση γρήγορης πανελλαδικής κάλυψης 🙂 Έξυπνος τρόπος να ξεκινήσεις απο το απόλυτο " 0 " εναν νεο πάροχο κινητής επικοινωνίας με " Bonus " ενα τεράστιο δίκτυο χαλκού / οικοπέδων και βέβαια υποβρυχίων και " εύκολων " χερσαίων και εναέριων οπτικών ινών. Get Ready Edited March 26, 2023 by HORGRAP 3 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Notus Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Πότε είναι ο επόμενος διαγωνισμός; Θα μπορούσαν να διεκδικήσουν περισσότερο φάσμα οι πάροχοι; Εγώ πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρει κάποιον πάροχο να πάρει και άλλο ραδιοφάσμα στο άμεσο μέλλον. Θεωρώ πιθανό σενάριο να αφήσουν την 900αρα του gsm το 2027 που θα έχει μπει το mmwave Εξαιρείται το ΓΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ* Edited March 26, 2023 by Notus 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Θα μπει εκτεταμένα το mmwave; 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 15 minutes ago, p_k said: Θα μπει εκτεταμένα το mmwave; Ούτε για αστείο 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Notus Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 19 minutes ago, p_k said: Θα μπει εκτεταμένα το mmwave; Στο mmwave έχουν όλοι το μεγαλύτερο κανάλι φάσματος, και όσο οι απαιτήσεις για data μεγαλώνουν θεωρώ λογικό να κινηθούν προς τα εκεί. Εκτεταμένα για το 2027 θεωρώ πως όχι, ίσως το 2030. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Ας ελπίζουμε στο μέλλον να γίνει μια πιο ίση κατανομή φάσματος στους παρόχους. Για παράδειγμα στο 4G με max 30MHz Β3 η COSMOTE και max 15ΜHz η nova σε γενικές γραμμες δεν μπορούμε να μιλάμε για ανταγωνισμό τετ α τετ. 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Ο κάθε πάροχος αγοράζει όσο φάσμα θέλει. Δεν είναι θέμα ίσης κατανομής.Poco X3 Pro via Tapatalk 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 (edited) 4 minutes ago, georgeavl3 said: Ο κάθε πάροχος αγοράζει όσο φάσμα θέλει. Δεν είναι θέμα ίσης κατανομής. Poco X3 Pro via Tapatalk Αυτο ήθελα να πω απλα δεν ξέρω πως να το διατυπώσω στα ελληνικά😂 τελοσπαντων, για μένα είναι πολυ μεγάλο λάθος που αγόρασε τόσο λίγο φασμα η wind. Μεγαλύτερο λάθος και από το free to go Edited March 26, 2023 by panos.kar 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts