Chrischal1908 Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 5 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Έκανα edit στο μήνυμα, διότι τώρα που το έψαξα περισσότερο, πιθανόν να έβγαλα λάθος συμπέρασμα πριν. Αλλά το θέμα είναι πως η Cosmote στα δύσκολα σημεία είχε σήμα και οι άλλες όχι. 😇 Προς το παρόν βέβαια! Κάτι θα γίνει μελλοντικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. December 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2022 (edited) On 23/12/2022 at 11:43 ΠΜ, mixtri said: Το διαθέσιμο φάσμα της είναι μόλις 15mhz. Προχωρά σε επανεγκατάσταση λογισμικού. Αλλιώς δε θα φτιάξει… Γνωστοί μου έκαναν το Καρδίτσα Συρράκο (Ιωαννίνων) και μου είπαν ότι μόνο η Κοσμοτε έπιανε ουσιαστικά στο χωριό και γύρω! Έφτιαξε! Τελείως μόνο του χωρίς να κάνω το παραμικρό. Μόνο την κάρτα άλλαξα πριν 3-4 μέρες. βρίσκομαι σε συγγενείς στην αρτα αυτή τη στιγμή. Από κάλυψη όλα καλά μου φαίνονται. Η COSMOTE μείωσε τα χοντρά προβλήματα που ειχε σε κάποια σημεία. Αν και ακόμα ώρες ώρες σε κάποια μερη λίγο έξω από το κέντρο και μέσα σε μαγαζιά και κάποια σπίτια δεν τα πάει καλά. Τουλάχιστον η βελτίωση είναι εμφανέστατη. H wind είναι η μόνη που δεν έχει αναβαθμίσει στην πόλη, αλλά το δίκτυο μέχρι στιγμής είναι αρκετα καλό και καλύπτει τα κενά της κοσμοτε έστω και με ταχύτητες των 30mbps Edited December 24, 2022 by panos.kar 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 (edited) On 22/12/2022 at 7:04 ΜΜ, doganos said: Τι συσκευη εχεις με την cosmote και πιανει τοσο μακρυα κεραιες; Επισης, τα εχεις στο παρπριζ ή σε καμια τσαντα κτλ; Καλημέρα και χρόνια πολλά. Η συσκευή που είχα εκείνη την μέρα είναι η mi10T και ήταν επάνω στο παρμπρίζ σε βάση ψηλά. Αυτό λίγο βοηθάει την κατάσταση στην καλύτερη ληψη. Της Voda ήταν δίπλα στον λεβιέ ταχυτήτων στο tablet. Όλες οι sim γίνονται τράμπα σε όλες τις συσκευές όταν μετράω σε περιοχές περνώντας και δεύτερη φορά μετρώντας έναλαξ. Πάνω κάτω τα ίδια είναι μέχρι στιγμής με την υπάρχουσα τεχνολογική κατάσταση των δικτύων. Το x65 στο τάμπλετ μελόντικα θα υπερτερεί. Σπάνια βάζω το τρίτο δίκτυο στο 5g mifi x55 για να μην κάνω εναλλαγές sim το οποίο σε αρκετές περιπτώσεις υπερτερεί ιδιαίτερα σε περίεργα σημεία σε ταχύτητες παρότι μετράω με wifi6 από αυτό. Edited December 25, 2022 by cmvr 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 Ένα συγκριτικό μεταξύ VF και WIND σε 5G σε σπίτι στη Φιλοθέη. Η Cosmote είχε γύρω στα 100. 1η μέτρηση Vodafone και 2η NOVA 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 (edited) Καλοί μου φίλοι χρόνια πολλά σε όλους και δίπλα χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή. Σήμερα ήταν μία ωραία μέρα. Βρίσκομαι κάπου κοντά στην Αλεξανδρούπολη. Πολύ ωραία και ήρεμα αυτήν την περίοδο. Εν τάχει (τα αναλυτικά τις επόμενες μέρες). Cosmote Έξω από την Κομοτηνή στην Εγνατία ανάμεσα στις δύο εξόδους έχει DSS 2100 και παίζει καλά είχε 200 με 250. Πριν και μετά είχε αρκετά χιλιόμετρα με 2g (πριν τον Ίασμο το κλασικό μπάχαλο). Στις Σάπες στον κόμβο και εκεί παίζει με DSS καλά μετά αρχίζουν οι στροφές πριν την Αλεξανδρούπολη και είναι ψιλοχαλι με μονοψήφιες και 2g μέχρι να βγεις στον κόμβο της Μάκρης. Γενικά από τον περιφερειακό mixed bag. Από το στρατόπεδο ζήση και κάτω έχει θέματα. Γενικά η μόνη με 1000ρια όταν είσαι κοντά στο κτήριο του ΟΤΕ από το τέρας που έχει επάνω το κτήριο που βαράει προς την παραλία - θάλασσα που βαράει αλύπητα. Από εκεί και πάνω προς βορρά από κτήριο δεν τα πάει καλά. Vodafone Γενικά μέχρι την Αλεξανδρούπολη ειχει σχετικά νορμάλ ταχύτητες από έως 90 με 112 και 800αρα στο σημείο του εργοστασίου της ΔΕΗ και ήταν η μόνη που είχε δίκτυο στις στροφές πριν την Αλεξανδρούπολη. Τώρα από το ύψος του ΟΤΕ και πάνω τα πηγαίνει αρκετά καλά όπως και ανατολικά της πόλης που είχε σημεία στο 100αρι όπου υπερτερούσε. Στους κεντρικούς δρόμους της παραλίας το 5g disconnected παρότι υποτίθεται έχει n78 με χαμηλές ταχύτητες. Γενικότερα είναι σαν να έκλεισαν την n78. Απαράδεκτες ταχύτητες με 30 - 40. Η Wind μετά την Κομοτηνή 3G 2100 μπόλικη εκεί που είναι ο σταθμός της ΔΕΗ και έξω στην Εγνατία 800αρα πεταρισμένη. Και στις στροφές πριν την Αλεξανδρούπολη μόνο μια 800αρα. Και αυτή όπως και η Vodafone n78 disconnected. Περίεργα πράγματα. Στην παραλία η χειρότερη έχω και 14 στην παραλιακή. Είναι δυνατό και οι δυο εταιρίες να είχαν βλάβη στις n78; Δεν έχω εντυπωσιαστεί καθόλου από καμία εταιρία. Edited December 29, 2022 by cmvr 4 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 Στην Κομοτηνή πρέπει να έχει βελτιωθεί αρκετά η Cosmote. Θυμάμαι τα μονοψήφια που έβλεπα στην πλατεία Ειρήνης πέρσι τον Νοέμβριο (πρέπει να τα έχω ανεβάσει κιόλας εδώ). Έχει μπει και νέα κεραία εντός πόλης στα ανατολικά αν δεν κάνω λάθος. Είδα και από Ξάνθη αναβάθμισαν την 3154 στους Τοξότες. Βέβαια την 3155 δεν την αγγίζουν . Η 3156 είναι ανέγγιχτη από το Νοέμβριο του 2020 (ήμουν εκεί όταν άλλαζαν τα κεραιοσυστήματα αλλά φαίνεται το είχα απωθήσει από τη μνήμη μου).Στην Αλέκα (Αλεξανδρούπολη) 2 κεραίες ενεργοποίησαν με 5G.Όταν λες για 2100 από την Wind εννοείς 4G/5G ή 3G;Poco X3 Pro via Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 (edited) 14 minutes ago, georgeavl3 said: Στην Κομοτηνή πρέπει να έχει βελτιωθεί αρκετά η Cosmote. Θυμάμαι τα μονοψήφια που έβλεπα στην πλατεία Ειρήνης πέρσι τον Νοέμβριο (πρέπει να τα έχω ανεβάσει κιόλας εδώ). Έχει μπει και νέα κεραία εντός πόλης στα ανατολικά αν δεν κάνω λάθος. Είδα και από Ξάνθη αναβάθμισαν την 3154 στους Τοξότες. Βέβαια την 3155 δεν την αγγίζουν . Η 3156 είναι ανέγγιχτη από το Νοέμβριο του 2020 (ήμουν εκεί όταν άλλαζαν τα κεραιοσυστήματα αλλά φαίνεται το είχα απωθήσει από τη μνήμη μου). Στην Αλέκα (Αλεξανδρούπολη) 2 κεραίες ενεργοποίησαν με 5G. Όταν λες για 2100 από την Wind εννοείς 4G/5G ή 3G; Poco X3 Pro via Tapatalk Για την wind 3g. Κομοτηνή θα πάω εντός των ημερών. Θα σου πω από πρώτο χέρι. Στους Τοξότες θα την δω όταν γυρίσω Ξάνθη κάποια στιγμή. Αλεξανδρούπολη δεν είδα δύο n78 μια μόνο στον ΟΤΕ. Edited December 25, 2022 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 Δεν είπα για n78 στην Αλεξανδρούπολη. Γενικά 5G.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, georgeavl3 said: Δεν είπα για n78 στην Αλεξανδρούπολη. Γενικά 5G. Poco X3 Pro via Tapatalk Δεν είπα ότι είπες κάτι μη βαράς 😃 Γενικά στην παραλία είναι τούρμπο η cosmote. Από εκεί και πάνω εξαρτάτε που είσαι. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τους άλλους να έχουν disconnected τις n78 τους. Ντροπή τέτοιες μέρες. Edit: Μόλις μίλησα και με ον φίλο μου στην Ξάνθη του είπα τι παιζει Αλεξανδρούπολη και μου είπε ότι και στην Ξάνθη τώρα είναι σε σπίτι νότια που έπιανε από την 538 και είναι off και αυτή όχι μόνο η n78 αλλά και το 4g σέρνεται. Μπράβο βονταφον να σε χαιρόμαστε 😡 Πάρτε μερικά ανακατεμένα netmonster. Από όλη τη διαδρομή. Και πάλι ντροπή στη victus και ιδιαίτερα στη vodafone να έχει down τις n78. Edited December 25, 2022 by cmvr 4 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 9 ώρες πριν, cmvr said: Δεν είπα ότι είπες κάτι μη βαράς 😃 Γενικά στην παραλία είναι τούρμπο η cosmote. Από εκεί και πάνω εξαρτάτε που είσαι. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τους άλλους να έχουν disconnected τις n78 τους. Ντροπή τέτοιες μέρες. Edit: Μόλις μίλησα και με ον φίλο μου στην Ξάνθη του είπα τι παιζει Αλεξανδρούπολη και μου είπε ότι και στην Ξάνθη τώρα είναι σε σπίτι νότια που έπιανε από την 538 και είναι off και αυτή όχι μόνο η n78 αλλά και το 4g σέρνεται. Μπράβο βονταφον να σε χαιρόμαστε 😡 Πάρτε μερικά ανακατεμένα netmonster. Από όλη τη διαδρομή. Και πάλι ντροπή στη victus και ιδιαίτερα στη vodafone να έχει down τις n78. Μήπως υπάρχει κάποια βλάβη; Δεν νομίζω να έχουν κατεβάσει τις N78 τέτοιες μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 (edited) Καλημέρα σε όλους. Μεσα στις επομενες θα επισκεφτώ την Θεσσαλονίκη. Θα ανεβάσω κάποια Speedtests από τις περιοχές που θα κινηθώ. Edited December 26, 2022 by panos.kar 3 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 1 hour ago, Gv2008 said: Μήπως υπάρχει κάποια βλάβη; Δεν νομίζω να έχουν κατεβάσει τις N78 τέτοιες μέρες Έχουμε δει μετρήσεις πριν καιρό με n78 με τις vicτυsιανες από εκεί. Και τι έγινε τις κάψανε οι ψεκασμένοι που φοβούνται το 5g; 🤣🤣🤣🤣 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 (edited) Βοήθησα σε αγροτικές εργασίες συγγενείς μου σε χωράφια εξω από την αρτα προς Φιλιππιάδα και τα γύρω χωριά. Ντροπή στην Cosmote. Μόνο αυτό θα πω. Οι άλλοι αρκετα καλά η Vodafone αριστη παντα λειτουργικη με ca όπως και η wind άριστα με ca παντου. Και οι 2 ήταν band 7+20+3(+1 η wind σε κάποια σημεία χωρίς 5G όμως. Μπορεί να ήταν κόλλημα του netmonster) netmonster θα ξαναστειλω όταν βρω αντροιντ Edited December 26, 2022 by panos.kar 3 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 Μεγάλη αλλαγή προς στο το κακό στην Πεντάπολη Σερρών στην αυλή του σπιτιού μου από την Vodafone καλά ούτε η cosmote έχει την τέλεια κάλυψη αλλά τουλάχιστον έχει 4G . Νομίζω αυξήθηκε αρκετά το σημα μέσα στο σπίτι από τότε που έκλεισε το 3G https://www.speedtest.net/my-result/i/5419494163 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 7 minutes ago, georgebad said: Μεγάλη αλλαγή προς στο το κακό στην Πεντάπολη Σερρών στην αυλή του σπιτιού μου από την Vodafone καλά ούτε η cosmote έχει την τέλεια κάλυψη αλλά τουλάχιστον έχει 4G . Νομίζω αυξήθηκε αρκετά το σημα μέσα στο σπίτι από τότε που έκλεισε το 3G https://www.speedtest.net/my-result/i/5419494163 Με VF είχες 4G+? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 3 minutes ago, georgebad said: Μεγάλη αλλαγή προς στο το κακό στην Πεντάπολη Σερρών στην αυλή του σπιτιού μου από την Vodafone καλά ούτε η cosmote έχει την τέλεια κάλυψη αλλά τουλάχιστον έχει 4G . Νομίζω αυξήθηκε αρκετά το σημα μέσα στο σπίτι από τότε που έκλεισε το 3G https://www.speedtest.net/my-result/i/5419494163 Με τα παρακάτω πολλά θέλεις αν γέμισε και πιάνεις από τη 2126 🤣 Αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να αγοράσεις νέα Sim στη vodafone. η Wind εκεί που έχει μόνο 20αρες ειναι εντελώς νεκρή ; H Cosmote μάλλον χρησιμοποιεί μαύρη μαγεία με ένα μόνο σταθμό στην περιοχή κοντά σου 🤣🤣🤣 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 (edited) 3 minutes ago, cmvr said: Με τα παρακάτω πολλά θέλεις αν γέμισε και πιάνεις από τη 2126 🤣 Αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να αγοράσεις νέα Sim στη vodafone. η Wind εκεί που έχει μόνο 20αρες ειναι εντελώς νεκρή ; H Cosmote μάλλον χρησιμοποιεί μαύρη μαγεία με ένα μόνο σταθμό στην περιοχή κοντά σου 🤣🤣🤣 Μην ξεχνάς την 3403 της cosmote 🤭 είναι εξερετικη η θέση της και αν δεις και στο χωριό από αυτή πιάνω . Η cosmote στον νομο Σερρών έχει πολύ καλές θέσεις .Η 2126 είναι meme στην περιοχή 😌 7 minutes ago, Gv2008 said: Με VF είχες 4G+? Με γυρνούσε σε 3G Edited December 26, 2022 by georgebad 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 (edited) Καλημέρα σε όλους! Έχετε δει ποτέ κάτι τέτοιο στην Ελλάδα; Edited December 27, 2022 by Gv2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 Χόρτο Μαγνησίας. Στην περιοχή του ξενοδοχείου Leda. Εξωτερικός χώρος Cosmote 212mbps down/22mbps up. Εσωτερικός κάπου τα μισά. Η θεία μου με Wind δεν είχε σήμα σε εσωτερικό χώρο. Έλεος ρε παιδιά… 3 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 Μέχρι -130dBm RSRP έχω δει. Αυτό είναι ακραίο. Φαντάζομαι δεν έπαιζε τίποτα Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 1 hour ago, georgeavl3 said: Μέχρι -130dBm RSRP έχω δει. Αυτό είναι ακραίο. Φαντάζομαι δεν έπαιζε τίποτα Poco X3 Pro via Tapatalk Έπαιζε με 5 mbps! Με DU στην έρημο του Dubai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 Άντε! Β3 είναι. Κάτι τέτοια ακραία τα έχω δει και εγώ με 800αρες της Wind βέβαια στην Κέρκυρα.Αλλά γιατί έχεις τόσο χαμηλό σήμα με τόσο μικρό TA;;Poco X3 Pro via Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 2 ώρες πριν, mixtri said: Χόρτο Μαγνησίας. Στην περιοχή του ξενοδοχείου Leda. Εξωτερικός χώρος Cosmote 212mbps down/22mbps up. Εσωτερικός κάπου τα μισά. Η θεία μου με Wind δεν είχε σήμα σε εσωτερικό χώρο. Έλεος ρε παιδιά… Μόνο η Wind αυτά…το εκτός δικτύου μόνο στη δουλειά μου το έβλεπα. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 Είχα να επισκεφτώ πολύ καιρό τα βόρειο ανατολικά της χώρας και το συμπέρασμα είναι μετά από τόσες ημέρες που είμαι στην περιοχή για τη δικιά μου χρήση που γυρνοβολάω πολύ θέλω Cosmote και Vodafone στο οπλοστάσιο μου για να είμαι 100% καλυμμένος στις περιοχές αυτές ώστε να αλληλοκαλύπτει τα κακά σημεία η μια της άλλης. Εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή θεού θέλοντος αν βρεθώ στις περιοχές αυτές να χρειάζομαι μόνο μια. H wind στα εκτός πόλεων που μου χρειάζεται είναι απάλευτη με τις σκέτες 800αρες και πρέπει να δώσει και σημασία στους ανθρώπους που μένουν σε χωριά όχι μόνο στις πόλεις. Δεν θέλω να επεκταθώ στα κακά σημεία των εταιριών πάνω κάτω τα έχω αναφέρει σε όλα τα θέματα. Σε αυτό που θέλω να επικεντρωθώ είναι ότι έχουν πολύ δουλειά όλες ανά σημείο και θέλει λίγο υπομονή να βγει η φετινή χρονιά. Για όλα τα παραπάνω τρέχουν αναβαθμίσεις από όλα τα δίκτυα και μπορεί και από το πρώτο τρίμηνο του 2023 οι ντόπιοι να δουν καλυτέρευση. Τι ταξίδι συνεχίζεται 😀 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, georgeavl3 said: Άντε! Β3 είναι. Κάτι τέτοια ακραία τα έχω δει και εγώ με 800αρες της Wind βέβαια στην Κέρκυρα. Αλλά γιατί έχεις τόσο χαμηλό σήμα με τόσο μικρό TA;; Poco X3 Pro via Tapatalk Κι όμως έλεγε 5G. Τι να σου πω περίεργο μου φάνηκε Edited December 27, 2022 by Gv2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts