Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ..

3 τζαμάκια για poco x7 λόγω λάθους παραγγελίας.

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/thikes-kiniton-tilefonon/317792-set-reds-note-14-pro-4g-5g-tpu-3d-curved

Έχω x7 PRO και δεν μου κάνουν λόγω επίπεδης οθόνης.

Όποιος θέλει ας μου στείλει έναν κωδικό box now.

Περισσότερα σε pm

Edited by cu2goup

Πώς πάνε τα δίκτυα στην Εύβοια μετά τους σεισμούς; Κορυδαλλό πάντως στον 7ο ήταν τρομακτικό, ο τρίτος ήταν ο χειρότερος. Έχασα για περίπου πέντε λεπτά και το 5G, είχε μείνει με EDGE και δεν έκανε κλήσεις ( Vodafone )

24 minutes ago, Gv2008 said:

Πώς πάνε τα δίκτυα στην Εύβοια μετά τους σεισμούς; Κορυδαλλό πάντως στον 7ο ήταν τρομακτικό, ο τρίτος ήταν ο χειρότερος. Έχασα για περίπου πέντε λεπτά και το 5G, είχε μείνει με EDGE και δεν έκανε κλήσεις ( Vodafone )

Πολύ έντονος μπορώ να πω ο τελευταίος, Χαλκίδα (Κεντρική Εύβοια) όλα τα δίκτυα απροβλημάτιστα. Για Βόρεια θα μάθω αργότερα, εκεί έχουν γίνει αρκετές ζημιές σε παλιά κτίρια εντός του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης και Αγίας Άννας και έπεσαν βράχια στις κατολισθήσεις πριν το Προκόπι. Ευτυχώς δεν περνούσε κάποιος γιατί δεν είναι κανένα δίκτυο κινητής διαθέσιμο (2G/4G).

Edited by elkons

Κλήσεις προς Στροφυλιά και Μαντούδι Cosmote + Nova μια χαρά, κανένα πρόβλημα. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τη Vodafone. Ελπίζω να μην έχει συνέχεια. 

32 minutes ago, evang.t said:

Του Σεπτεμβρίου ήταν πολύ εντονότερα αισθητός στην Αθήνα 

Ελπίζω να μην έχετε προβλήματα στην Εύβοια 

Εγώ νομίζω ότι αυτός ήταν λίγο εντονότερος. 

39 minutes ago, elkons said:

Πολύ έντονος μπορώ να πω ο τελευταίος, Χαλκίδα (Κεντρική Εύβοια) όλα τα δίκτυα απροβλημάτιστα. Για Βόρεια θα μάθω αργότερα, εκεί έχουν γίνει αρκετές ζημιές σε παλιά κτίρια εντός του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης και Αγίας Άννας και έπεσαν βράχια στις κατολισθήσεις πριν το Προκόπι. Ευτυχώς δεν περνούσε κάποιος γιατί δεν είναι κανένα δίκτυο κινητής διαθέσιμο (2G/4G).

Για την Αγία Αννα το ξέρω κι εγώ, έχει σπίτι η σύντροφος του κολλητού μου. Έχουν κάποιες ζημιές. Ελπίζω να μη γίνει κάτι χειρότερο.

Κάναμε χαβαλέ για την Νόντα όνλυ αλλά βλέπω ότι η Τελεκομ έχει καταντήσει η χειρότερη στην επαρχία. Πήγα βόρεια και έκλαιγα ακόμα και πάνω στην Εγνατία. Οι άλλες είχαν έστω για ράδιο ή ytube. ΤελεκομΚοντά ούτε γτπ όνλυ και δεν γελάω. Κλαίω τα λεφτά του συμβολαίου.

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON.

4 minutes ago, cmvr said:

Κάναμε χαβαλέ για την Νόντα όνλυ αλλά βλέπω ότι η Τελεκομ έχει καταντήσει η χειρότερη στην επαρχία. Πήγα βόρεια και έκλαιγα ακόμα και πάνω στην Εγνατία. Οι άλλες είχαν έστω για ράδιο ή ytube. ΤελεκομΚοντά ούτε γτπ όνλυ και δεν γελάω. Κλαίω τα λεφτά του συμβολαίου.

Εγγυηση στην επαρχια η κόντα 😝🤣🤣

Πανε νοντ να ηρεμησεις ρε

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

1 minute ago, Nickchris36 said:

Εγγυηση στην επαρχια η κόντα 😝🤣🤣

Πανε νοντ να ηρεμησεις ρε

Όλα qvip θα τα πάνω μόνο νοντα και τα μυαλά στα μπλέντερ 🤣🤣🤣🤣🤣

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON.

11 ώρες πριν, Gv2008 said:

Για την Αγία Αννα το ξέρω κι εγώ, έχει σπίτι η σύντροφος του κολλητού μου. 

Να προσέχεις τον κολλητό σου αν η σύντροφος είναι Αγιαννιώτισσα, οι περισσότεροι εκεί πάνω είναι τρελοί για δέσιμο.. 🫡

Πενταετές πλάνο Μαλεζάνι… Τι θα γίνει άραγε με τους μηχανικούς που έκαναν έως τώρα το optimization;

On 5/3/2024 at 9:44 ΜΜ, Chrischal1908 said:

Στοίχημα για την έλευση του 5G SA! 

Πρώτη θα ξεκινήσει η Cosmote,

Δεύτερη η NOVA,

Τρίτη η κόκκινη της καρδιάς μας!♥️

Περίμενα την ώρα και τη στιγμή. 

Λευκαντί. 

CBYP2Sa.md.jpg

CBYPRRf.md.jpg

CBY6tAx.md.jpg

CBY6Z9j.md.jpg

Η nova αν δε κάνω λάθος πιάνει Ν78 από Οινόφυτα και Cosmote από Χαλκούτσι.

Η Nova λογικά θα βελτιωθεί περιμένουν Ν78 Μαλακώντα και Ερέτρια όπου γίνεται από εκεί κάλυψη κυρίως.

5 ώρες πριν, elkons said:

Λευκαντί. 

CBYP2Sa.md.jpg

CBYPRRf.md.jpg

CBY6tAx.md.jpg

CBY6Z9j.md.jpg

Η nova αν δε κάνω λάθος πιάνει Ν78 από Οινόφυτα και Cosmote από Χαλκούτσι.

Η Nova λογικά θα βελτιωθεί περιμένουν Ν78 Μαλακώντα και Ερέτρια όπου γίνεται από εκεί κάλυψη κυρίως.

Novara μονο και κσερο πσωμί

Αλοχα 

Sad story from Tokyo 

γιατί πρέπει να κάνουμε 500 αίτηση για κάτι που είναι δωρεάν 🥲

4 g μέχρι αύριο 🫡

IMG_8902.jpeg

Εγώ μετά από 2 χρόνια επιστρέφω Nova, να ναι καλά το Q Vip. Εκτός αν η Vodafone δώσει το συμβόλαιο στα 16-17€ εκεί που αξίζει να το πληρώνεις, διότι στην Εγνατία στο κομμάτι Ιωάννινα- Θεσσαλονίκη είναι αρκετά καλή και στο κομμματι Ιωάννινα-Αστακος Αιτωλοακαρνανίας που κινούμαι, με καλύτερες κλήσεις από την Q.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

On 8/6/2026 at 1:42 ΠΜ, cmvr said:

Η nova-vodafone(victus) πάντως είναι καλύτερη στο Κιλκίς και στα γύρω χωρια από την telekom,το χω ξαναπει δεν είναι οτι δεν εχει κεραίες αλλά το θέμα ειναι που έχουν βάλει τις κεραίες,σε ποιο σημειο κτλπ δηλαδή κακός σχεδιασμός δικτύου,προβλέπω οτί σε πολλές τοποθεσίες είναι έτσι στην επαρχία,ελπίζω να βλέπουν το forum μηχανικοί δικτύου της telekom μηπως και διορθωθεί η κατάσταση....

Edited by odim

*#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone.

*#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone.

11 ώρες πριν, odim said:

Η nova-vodafone(victus) πάντως είναι καλύτερη στο Κιλκίς και στα γύρω χωρια από την telekom,το χω ξαναπει δεν είναι οτι δεν εχει κεραίες αλλά το θέμα ειναι που έχουν βάλει τις κεραίες,σε ποιο σημειο κτλπ δηλαδή κακός σχεδιασμός δικτύου,προβλέπω οτί σε πολλές τοποθεσίες είναι έτσι στην επαρχία,ελπίζω να βλέπουν το forum μηχανικοί δικτύου της telekom μηπως και διορθωθεί η κατάσταση....

Ξέρω απ το πολυκαστρο μεριά… και έχω πάει μια φορά στο Δροσάτο. Δεν το πίστευα ότι εκεί πάνω η Cosmote ήταν χάλια. Και ζητάνε και 27€ για συμβόλαιο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

Νέο PCI μάλλον για τη 15407 της NOVA στα Ιωάννινα 

PCI 342 και cell identifier 3944290

Β28 εκπέμπει σίγουρα και το σήμα είναι καμπάνα 

Εκτός αν μιλάμε για κάποιο νέο σταθμό που καλύπτει κοντά στο Χατζηκώστα ή για κάποια συνεγκατάσταση στις Λιγκιαδες γιατί έχει ήδη 4 sector η 15407

11 minutes ago, panos.k2 said:

Νέο PCI μάλλον για τη 15407 της NOVA στα Ιωάννινα 

PCI 342 και cell identifier 3944290

Β28 εκπέμπει σίγουρα και το σήμα είναι καμπάνα 

Εκτός αν μιλάμε για κάποιο νέο σταθμό που καλύπτει κοντά στο Χατζηκώστα ή για κάποια συνεγκατάσταση στις Λιγκιαδες γιατί έχει ήδη 4 sector η 15407

Αυτή είναι εμφάνισε ️. Νομίζω κάποια αλλαγή έγινε και βαλανε Ν78.

Περίμενα βέβαια συνεγκατασταση με Vodafone αλλά όχι.

18 ώρες πριν, odim said:

Kαι στη δικια μου περιοχη Βοιωτια οι νοντ βοντα ειναι καλυτερες ,η τελκομ μια κεραια στα 6χλμ κ βαραει οπου να ναι

On 11/6/2026 at 12:41 ΜΜ, Harry636 said:

Αλοχα 

Sad story from Tokyo 

γιατί πρέπει να κάνουμε 500 αίτηση για κάτι που είναι δωρεάν 🥲

4 g μέχρι αύριο 🫡

IMG_8902.jpeg

Hakuna Matata

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Χθεσινές μετρήσεις φίλου στην παραλία του βράχου  στην Πρέβεζα 

Με λίγο κόσμο 

IMG_2685.thumb.png.bc81a17e122407294b767d1863e14442.pngIMG_2684.thumb.png.2cb7e5963e25fbbe6f120ea5d3b2c256.pngIMG_2686.thumb.png.5e9cda9847fc7682c164762f5314b35f.png

Η Κοσμοτε δυστυχώς έχει την χειρότερη θέση εκεί και εξού η διαφορά. Ελπίζω φέτος να μην έχει θέματα. 

Άναψε η καινούργια κεραία της NOVA στη Χαλκίδα πάνω από το mr&mrs spa (δίπλα από το Pet City) στη Λιανή Άμμο. eNb 16538. Για την ώρα μόνο Β7 παίζει η Vodafone. Βέβαια λίγο άκυρη η θέση, είχε ήδη δυνατό σήμα. 

Αναμένουμε να ανοίξει και η 2η καινούργια πιο πίσω στο δημοτικό στάδιο, της Vodafone (μαζί με NOVA προφανώς).