marios239 Δημ. Πέμπτη στις 10:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:02 μμ 12 minutes ago, elkons said: Το καλοκαίρι εκεί τι γίνεται; Έχει λογικά τουρισμό; έχω 6 χρόνια να πάω στα καλά νερά. Η Cosmote λέει τπτ ή πετάς το κινητό στη παραλία; @cmvr Νόβα η κατάσταση σήμερα..😃 Το καλοκαίρι έχει μπόλικο τουρισμό. Να πω ότι ήταν καμιά απομακρυσμένη περιοχή, ας μην είχαν σήμα. Αλλά είναι τουριστικό μέρος, 20 λεπτά απ' το Βόλο. Η cosmote λέει ~100 mbps σε εσωτερικούς χώρους, και το καλοκαίρι με ανοιχτά όλα τα cells έχω χτυπήσει 300 σε εξωτερικούς χώρους. Είναι εξαιρετική. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Πέμπτη στις 10:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:14 μμ 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Όπως σου έχω ξαναγράψει! Δεν έχει τελειώσει την αναβάθμιση στο Πειραιά η NOVA. Μέσα στο 2025 κάποια εποχή! Η Vodafone είναι πεσμένη εκεί, ειδικά για περιοχή που ουσιαστικά της "ανήκει". Έχει και SA private κιόλας εκεί! Άρα ούτε η βονταφον έχει τελειώσει, αφού αναβαθμίζουν μαζί... Επίσης σκέψου, αφού δεν έχουν τελειώσει (N1 πάντως έχουν βάλει άμα δεις) η βονταφον τα καταφέρνει καλύτερα με παραπάνω κόσμο. Άρα άμα βάλουν N78, (που μαζί θα βάλουν) , πάλι δεύτερη και καταϊδρωμένη θα έρθει η νόβα. Άρα άρα άρα... 😏😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. Παρασκευή στις 03:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:17 πμ 6 ώρες πριν, Nikolas14 said: Πολύ ευχάριστη έκπληξη… κέντρο καλαμαριάς μπήκε αυτή ή στο Άι Γιάννη στην Παπανδρέου; Προς τα εκεί δεν ξέρω και εγώ έχω μόνο κοσμοτε οπότε από συγγενείς ότι ξεκλεβω στα γρήγορα όποτε τυχαίνει για νόβα. Αυτή που λέω είναι πάνω στην εθνικής αντιστάσεως στο Βυζάντιο. Απέναντι έχει και της κοσμοτε την 101260 που ήταν μονοπώλιο σε κάλυψη σε όλη τη γειτονιά εκεί. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Παρασκευή στις 05:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:42 πμ 9 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Όπως σου έχω ξαναγράψει! Δεν έχει τελειώσει την αναβάθμιση στο Πειραιά η NOVA. Μέσα στο 2025 κάποια εποχή! Η Vodafone είναι πεσμένη εκεί, ειδικά για περιοχή που ουσιαστικά της "ανήκει". Έχει και SA private κιόλας εκεί! Δεν ισχύει αυτό. Η Vodafone στο πασαλιμανι εχει 700 mbps ενώ η nova 30 mbps και όχι πάντα 5G. Στο σπίτι μου η Vf έχει 150 mbps ενώ η Vf 50. Θέλω να τελειώσει αυτή η αναβάθμιση να δω τη δουλειά τους. Πάντως έχουν 5G 9/10 κεραίες άρα πρακτικά είναι αναβαθμισμένες. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 09:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:14 πμ 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Δεν ισχύει αυτό. Η Vodafone στο πασαλιμανι εχει 700 mbps ενώ η nova 30 mbps και όχι πάντα 5G. Στο σπίτι μου η Vf έχει 150 mbps ενώ η Vf 50. Θέλω να τελειώσει αυτή η αναβάθμιση να δω τη δουλειά τους. Πάντως έχουν 5G 9/10 κεραίες άρα πρακτικά είναι αναβαθμισμένες. Vf 150 Nova 50 εννοείς μήπως; 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 09:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:20 πμ 6 minutes ago, elkons said: Vf 150 Nova 50 εννοείς μήπως; Ναι, αυτό που έλεγε χτες που μας ανέβασε τα σπιντ τεστ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 09:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:44 πμ Η 1308 της Vodafone και NOVA το καλοκαίρι ένα διάστημα είχε βγει off,την έφτιαξαν και ξανα χάλασε πριν μια εβδομάδα με αποτέλεσμα στην γέφυρα της Χαλκίδας (την υψηλή) η Nova να παίζει πιο πολύ Edge και η Vodafone από φουλ 4G/5G να έχει 1 γραμμή από 13049. Πήρα τηλ στη Vodafone, το έφτιαξαν σε 5 ημέρες, εξαιρετικοί, με πήραν τηλ κιόλας να μου πουν πως το έφτιαξαν, μπράβο τους. Οπότε η Vodafone συνεχίζει και καλύπτει μια χαρά, αλλά η Nova παρόλο που παίζει από την ίδια κεραία γιατί σε μερικά σημεία ρίχνει EDGE; ειδικά μετά τη μέση αν πάει-107 και μετά θα το ρίξει σε EDGE και μετά 4G. Έτσι είναι ή υπάρχει και κει πρόβλημα; αφού λειτουργεί η κεραία, την έχουν φτιάξει φαίνεται και στο nm,πήρα και στο 13700 μου είπαν να πάρω 13800 πήρα λενε είναι όλα μια χαρά και σε μερικά σημεία είναι φυσιολογικό. Αυτά. 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 09:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:49 πμ 3 minutes ago, elkons said: Η 1308 της Vodafone και NOVA το καλοκαίρι ένα διάστημα είχε βγει off,την έφτιαξαν και ξανα χάλασε πριν μια εβδομάδα με αποτέλεσμα στην γέφυρα της Χαλκίδας (την υψηλή) η Nova να παίζει πιο πολύ Edge και η Vodafone από φουλ 4G/5G να έχει 1 γραμμή από 13049. Πήρα τηλ στη Vodafone, το έφτιαξαν σε 5 ημέρες, εξαιρετικοί, με πήραν τηλ κιόλας να μου πουν πως το έφτιαξαν, μπράβο τους. Οπότε η Vodafone συνεχίζει και καλύπτει μια χαρά, αλλά η Nova παρόλο που παίζει από την ίδια κεραία γιατί σε μερικά σημεία ρίχνει EDGE; ειδικά μετά τη μέση αν πάει-107 και μετά θα το ρίξει σε EDGE και μετά 4G. Έτσι είναι ή υπάρχει και κει πρόβλημα; αφού λειτουργεί η κεραία, την έχουν φτιάξει φαίνεται και στο nm,πήρα και στο 13700 μου είπαν να πάρω 13800 πήρα λενε είναι όλα μια χαρά και σε μερικά σημεία είναι φυσιολογικό. Αυτά. Νόβα, δε πάουρερ κόφτερ νετγουορκ... 😅🤣😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 09:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:51 πμ Just now, johnny_htc said: Νόβα, δε πάουρερ κόφτερ νετγουορκ... 😅🤣😂 Εγώ τους ζήτησα μια λογική εξήγηση αυτοί λένε είναι φυσιολογικό. Ας κάνουν οτι θέλουν με το δίκτυο τους δε θα ασχοληθώ άλλο περιμένω μια φορητότητα της Q σήμερα. Θα πάρω και κάνα CU να χω και κει απεριόριστα 😄 Μετά θα πάρω και τις 2 να τις ψάλλω για τα Καλά Νερά Πηλίου. 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 09:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:55 πμ 3 minutes ago, elkons said: Εγώ τους ζήτησα μια λογική εξήγηση αυτοί λένε είναι φυσιολογικό. Ας κάνουν οτι θέλουν με το δίκτυο τους δε θα ασχοληθώ άλλο περιμένω μια φορητότητα της Q σήμερα. Θα πάρω και κάνα CU να χω και κει απεριόριστα 😄 Μετά θα πάρω και τις 2 να τις ψάλλω για τα Καλά Νερά Πηλίου. Q προς Κοντ έκανες; 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 10:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:02 πμ Q προς frog,χτες ήρθε η σιμ έκανα το βράδυ τη διαδικασία περιμένω ενεργοποίηση 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Παρασκευή στις 10:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:06 πμ 51 minutes ago, elkons said: Vf 150 Nova 50 εννοείς μήπως; Ναι αυτό εννοώ απλά έγραφα γρήγορα γιατί ήμουν έξω και μπερδεύτηκα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 10:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:10 πμ Πασαλιμάνι δε ξεχνιούνται 🤣 https://myphone.gr/forum/topic/186065/?do=findComment&comment=7291791 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 10:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:12 πμ 2 minutes ago, elkons said: Πασαλιμάνι δε ξεχνιούνται 🤣 https://myphone.gr/forum/topic/186065/?do=findComment&comment=7291791 Ω να σου γαμη....🥲😂😂😂🤣🤣😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 11:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:07 πμ @marios239 Μίλησα και με τις 2 θα σου δώσω ονοματεπώνυμα με αυτούς που συνδέθηκα αλλα σε dm. Vodafone συνδέθηκα κατευθείαν με τον <<ειδικό>> τον ρώτησα από κάλυψη και ταχύτητες στα Καλά Νερά Πηλίου πως πάει το δίκτυο σας ,μου είπε ,δεν βλέπω βλάβη στην περιοχή, τώρα σχετικά με την ταχύτητα δεν μπορεί να δοθεί κάποια απάντηση, η ταχύτητα επηρεάζετε καθημερινά από αρκετές μεταβλητές. Του λέω δεν υπάρχει κάλυψη, μου είπε δώστε μου λίγο χρόνο, λέει υπάρχει κάλυψη στη περιοχή αλλά το δίκτυο πολλές φορές εχει θέματα λόγω της αυξημένης κίνησης αλλά θα προωθηθεί στους ειδικούς για έλεγχο, γενικά πρόθυμος φάνηκε και θα με ξανά καλέσουν μετά τον έλεγχο. Επίσης με ρώτησε αν έχω κάποιο συμβόλαιο σε αυτούς να το κόψω δωρεάν χωρίς ρήτρα διακοπής. NOVA Άλλαξα 3 εκπροσώπους μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος, τον ρωτάω και αυτόν απο κάλυψη και ταχύτητες στα Καλά Νερά Πηλίου πως πάμε, μου απάντησε σύμφωνα με το σύστημα βλέπει πως υπάρχει πολύ καλή κάλυψη και απο ταχύτητες ξεκινούν από 30-200mbps ανάλογα με τη κίνηση. Του λέω συνήθως EDGE υπάρχει διαθέσιμο, μου λέει υπάρχει 4G/5G αλλά λόγω αυξημένης κίνησης λόγω των εορτών γίνεται, μου εγγυώνται κιόλας μετά τις γιορτές θα λειτουργεί μια χαρά. Του λέω πάλι EDGE θα έχει μου είπε να περιμένω λίγο (αναμονή 3λ) ξανά συνδέεται και τθ λέει, να δοκιμάσω σε άλλη συσκευή, του λέω ναι ναι τα ίδια είναι και τι λέει..Η σιμ είναι χαλασμένη να πάω σε κατάστημα να την αλλάξω, του λέω μια χαρά είναι σε άλλες περιοχές οπότε δεβ υπάρχει θέμα με τη σιμ,μου λέει να ξανά δει το σύστημα και ξανά λεει αυτή τη στιγμή μια χαρά έχει δίκτυο και με EDGE πάντως γίνεται κλήση, οπότε υπάρχει δίκτυο. Λέω εντάξει, δε συνέχισα. Αυτά γενικά,θα ξανά πάρω το απόγευμα στη NOVA μήπως συνδεθώ σε πιο εξειδικευμένο άνθρωπο. 3 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 11:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:13 πμ 3 minutes ago, elkons said: @marios239 Μίλησα και με τις 2 θα σου δώσω ονοματεπώνυμα με αυτούς που συνδέθηκα αλλα σε dm. Vodafone συνδέθηκα κατευθείαν με τον <<ειδικό>> τον ρώτησα από κάλυψη και ταχύτητες στα Καλά Νερά Πηλίου πως πάει το δίκτυο σας ,μου είπε ,δεν βλέπω βλάβη στην περιοχή, τώρα σχετικά με την ταχύτητα δεν μπορεί να δοθεί κάποια απάντηση, η ταχύτητα επηρεάζετε καθημερινά από αρκετές μεταβλητές. Του λέω δεν υπάρχει κάλυψη, μου είπε δώστε μου λίγο χρόνο, λέει υπάρχει κάλυψη στη περιοχή αλλά το δίκτυο πολλές φορές εχει θέματα λόγω της αυξημένης κίνησης αλλά θα προωθηθεί στους ειδικούς για έλεγχο, γενικά πρόθυμος φάνηκε και θα με ξανά καλέσουν μετά τον έλεγχο. Επίσης με ρώτησε αν έχω κάποιο συμβόλαιο σε αυτούς να το κόψω δωρεάν χωρίς ρήτρα διακοπής. NOVA Άλλαξα 3 εκπροσώπους μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος, τον ρωτάω και αυτόν απο κάλυψη και ταχύτητες στα Καλά Νερά Πηλίου πως πάμε, μου απάντησε σύμφωνα με το σύστημα βλέπει πως υπάρχει πολύ καλή κάλυψη και απο ταχύτητες ξεκινούν από 30-200mbps ανάλογα με τη κίνηση. Του λέω συνήθως EDGE υπάρχει διαθέσιμο, μου λέει υπάρχει 4G/5G αλλά λόγω αυξημένης κίνησης λόγω των εορτών γίνεται, μου εγγυώνται κιόλας μετά τις γιορτές θα λειτουργεί μια χαρά. Του λέω πάλι EDGE θα έχει μου είπε να περιμένω λίγο (αναμονή 3λ) ξανά συνδέεται και τθ λέει, να δοκιμάσω σε άλλη συσκευή, του λέω ναι ναι τα ίδια είναι και τι λέει..Η σιμ είναι χαλασμένη να πάω σε κατάστημα να την αλλάξω, του λέω μια χαρά είναι σε άλλες περιοχές οπότε δεβ υπάρχει θέμα με τη σιμ,μου λέει να ξανά δει το σύστημα και ξανά λεει αυτή τη στιγμή μια χαρά έχει δίκτυο και με EDGE πάντως γίνεται κλήση, οπότε υπάρχει δίκτυο. Λέω εντάξει, δε συνέχισα. Αυτά γενικά,θα ξανά πάρω το απόγευμα στη NOVA μήπως συνδεθώ σε πιο εξειδικευμένο άνθρωπο. Η βονταφον, από παλιότερη μου εμπειρία, όντως σε παίρνει μετά και θα σου πει ότι οντως έχουμε θέμα, άμα το ψάξουν και φαίνεται είναι τακτική της εταιρείας να κόβεις συμβόλαιο στα γρήγορα άμα δεν είσαι ικανοποιημένος πλέον. Η νόβα ξεκάθαρα προσπαθεί να σε βγάλει τρελό και δεν το προωθεί με τίποτα στο τεχνικό (ανύπαρκτο;) τμήμα, ώστε να μη ζητήσεις καμία διακοπή μάλλον.. Μέχρι και κάρτα sim προσπαθούν να σε κάνουν να αλλάξεις, λολ 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 11:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:22 πμ 7 minutes ago, johnny_htc said: Η βονταφον, από παλιότερη μου εμπειρία, όντως σε παίρνει μετά και θα σου πει ότι οντως έχουμε θέμα, άμα το ψάξουν και φαίνεται είναι τακτική της εταιρείας να κόβεις συμβόλαιο στα γρήγορα άμα δεν είσαι ικανοποιημένος πλέον. Η νόβα ξεκάθαρα προσπαθεί να σε βγάλει τρελό και δεν το προωθεί με τίποτα στο τεχνικό (ανύπαρκτο;) τμήμα, ώστε να μη ζητήσεις καμία διακοπή μάλλον.. Μέχρι και κάρτα sim προσπαθούν να σε κάνουν να αλλάξεις, λολ Ναι αυτός ο κύριος στη Vodafone ευγενέστατος και πρόθυμος, όταν με πάρουν από το τεχνικό τμήμα θα σας πω, περιμένω όμως καλή απάντηση από αυτούς,προσφέρθηκε κιόλας δωρεάν διακοπή. Στη Nova θα ξανά πάρω το απόγευμα με κάνα φυσιολογικό, γιατί πολλοί έχουν πάρει άδειες. 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Παρασκευή στις 11:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:32 πμ 23 minutes ago, elkons said: @marios239 Μίλησα και με τις 2 θα σου δώσω ονοματεπώνυμα με αυτούς που συνδέθηκα αλλα σε dm. Vodafone συνδέθηκα κατευθείαν με τον <<ειδικό>> τον ρώτησα από κάλυψη και ταχύτητες στα Καλά Νερά Πηλίου πως πάει το δίκτυο σας ,μου είπε ,δεν βλέπω βλάβη στην περιοχή, τώρα σχετικά με την ταχύτητα δεν μπορεί να δοθεί κάποια απάντηση, η ταχύτητα επηρεάζετε καθημερινά από αρκετές μεταβλητές. Του λέω δεν υπάρχει κάλυψη, μου είπε δώστε μου λίγο χρόνο, λέει υπάρχει κάλυψη στη περιοχή αλλά το δίκτυο πολλές φορές εχει θέματα λόγω της αυξημένης κίνησης αλλά θα προωθηθεί στους ειδικούς για έλεγχο, γενικά πρόθυμος φάνηκε και θα με ξανά καλέσουν μετά τον έλεγχο. Επίσης με ρώτησε αν έχω κάποιο συμβόλαιο σε αυτούς να το κόψω δωρεάν χωρίς ρήτρα διακοπής. NOVA Άλλαξα 3 εκπροσώπους μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος, τον ρωτάω και αυτόν απο κάλυψη και ταχύτητες στα Καλά Νερά Πηλίου πως πάμε, μου απάντησε σύμφωνα με το σύστημα βλέπει πως υπάρχει πολύ καλή κάλυψη και απο ταχύτητες ξεκινούν από 30-200mbps ανάλογα με τη κίνηση. Του λέω συνήθως EDGE υπάρχει διαθέσιμο, μου λέει υπάρχει 4G/5G αλλά λόγω αυξημένης κίνησης λόγω των εορτών γίνεται, μου εγγυώνται κιόλας μετά τις γιορτές θα λειτουργεί μια χαρά. Του λέω πάλι EDGE θα έχει μου είπε να περιμένω λίγο (αναμονή 3λ) ξανά συνδέεται και τθ λέει, να δοκιμάσω σε άλλη συσκευή, του λέω ναι ναι τα ίδια είναι και τι λέει..Η σιμ είναι χαλασμένη να πάω σε κατάστημα να την αλλάξω, του λέω μια χαρά είναι σε άλλες περιοχές οπότε δεβ υπάρχει θέμα με τη σιμ,μου λέει να ξανά δει το σύστημα και ξανά λεει αυτή τη στιγμή μια χαρά έχει δίκτυο και με EDGE πάντως γίνεται κλήση, οπότε υπάρχει δίκτυο. Λέω εντάξει, δε συνέχισα. Αυτά γενικά,θα ξανά πάρω το απόγευμα στη NOVA μήπως συνδεθώ σε πιο εξειδικευμένο άνθρωπο. Βλέπουν κάλυψη εξωτερικού χώρου. Σε εξωτερικό χώρο όντως είναι σε αυτό το φάσμα - εξαρτάται από που είσαι στο χωριό. 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 11:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:33 πμ @marios239 Εξω κάνεις κλήση με Vodafone; 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Παρασκευή στις 11:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:37 πμ 1 minute ago, mixtri said: Βλέπουν κάλυψη εξωτερικού χώρου. Σε εξωτερικό χώρο όντως είναι σε αυτό το φάσμα - εξαρτάται από που είσαι στο χωριό. Αν αναφέρονται στην κάλυψη 2g, τότε συμφωνώ. Στα 3/4 του χωριού όμως δεν υπάρχει 4g ούτε σε εξωτερικούς χώρους. Μόνο προς τα ΚΑΑΥ φτιάχνει κάπως. Μετά τα ΚΑΑΥ η vf χτυπάει 150+. 2 minutes ago, elkons said: @marios239 Εξω κάνεις κλήση με Vodafone; Ναι, εκτός από κάποια λίγα σημεία που δε συνδέεται. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Παρασκευή στις 02:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:23 μμ (edited) 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Η βονταφον, από παλιότερη μου εμπειρία, όντως σε παίρνει μετά και θα σου πει ότι οντως έχουμε θέμα, άμα το ψάξουν και φαίνεται είναι τακτική της εταιρείας να κόβεις συμβόλαιο στα γρήγορα άμα δεν είσαι ικανοποιημένος πλέον. Η νόβα ξεκάθαρα προσπαθεί να σε βγάλει τρελό και δεν το προωθεί με τίποτα στο τεχνικό (ανύπαρκτο;) τμήμα, ώστε να μη ζητήσεις καμία διακοπή μάλλον.. Μέχρι και κάρτα sim προσπαθούν να σε κάνουν να αλλάξεις, λολ Τα έλεγα εγώ από το 2021… η Nova προσπαθεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να φύγεις πληρώνοντας την ρήτρα διακοπής εξαιτίας τεχνικού προβλήματος δικο τους. Πρέπει να παίρνεις κάθε μέρα τηλέφωνο μήπως πέσεις σε κάποιον που γνωρίζει και αποφασίσει να σου δώσουν το δικαίωμα να φύγεις ατελώς. 3 ώρες πριν, elkons said: @marios239 Μίλησα και με τις 2 θα σου δώσω ονοματεπώνυμα με αυτούς που συνδέθηκα αλλα σε dm. Vodafone συνδέθηκα κατευθείαν με τον <<ειδικό>> τον ρώτησα από κάλυψη και ταχύτητες στα Καλά Νερά Πηλίου πως πάει το δίκτυο σας ,μου είπε ,δεν βλέπω βλάβη στην περιοχή, τώρα σχετικά με την ταχύτητα δεν μπορεί να δοθεί κάποια απάντηση, η ταχύτητα επηρεάζετε καθημερινά από αρκετές μεταβλητές. Του λέω δεν υπάρχει κάλυψη, μου είπε δώστε μου λίγο χρόνο, λέει υπάρχει κάλυψη στη περιοχή αλλά το δίκτυο πολλές φορές εχει θέματα λόγω της αυξημένης κίνησης αλλά θα προωθηθεί στους ειδικούς για έλεγχο, γενικά πρόθυμος φάνηκε και θα με ξανά καλέσουν μετά τον έλεγχο. Επίσης με ρώτησε αν έχω κάποιο συμβόλαιο σε αυτούς να το κόψω δωρεάν χωρίς ρήτρα διακοπής. NOVA Άλλαξα 3 εκπροσώπους μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος, τον ρωτάω και αυτόν απο κάλυψη και ταχύτητες στα Καλά Νερά Πηλίου πως πάμε, μου απάντησε σύμφωνα με το σύστημα βλέπει πως υπάρχει πολύ καλή κάλυψη και απο ταχύτητες ξεκινούν από 30-200mbps ανάλογα με τη κίνηση. Του λέω συνήθως EDGE υπάρχει διαθέσιμο, μου λέει υπάρχει 4G/5G αλλά λόγω αυξημένης κίνησης λόγω των εορτών γίνεται, μου εγγυώνται κιόλας μετά τις γιορτές θα λειτουργεί μια χαρά. Του λέω πάλι EDGE θα έχει μου είπε να περιμένω λίγο (αναμονή 3λ) ξανά συνδέεται και τθ λέει, να δοκιμάσω σε άλλη συσκευή, του λέω ναι ναι τα ίδια είναι και τι λέει..Η σιμ είναι χαλασμένη να πάω σε κατάστημα να την αλλάξω, του λέω μια χαρά είναι σε άλλες περιοχές οπότε δεβ υπάρχει θέμα με τη σιμ,μου λέει να ξανά δει το σύστημα και ξανά λεει αυτή τη στιγμή μια χαρά έχει δίκτυο και με EDGE πάντως γίνεται κλήση, οπότε υπάρχει δίκτυο. Λέω εντάξει, δε συνέχισα. Αυτά γενικά,θα ξανά πάρω το απόγευμα στη NOVA μήπως συνδεθώ σε πιο εξειδικευμένο άνθρωπο. Αν είσαι τυχερός μπορεί να πετύχεις κάποιον που ξέρει… αλλά η Nova όπως έγραψα, πολύ δύσκολα θα στείλει τεχνικό αν υπάρχει θέμα και στη κινητή είναι σχεδόν αδύνατη η δυνατότητα να φύγεις αζημίως. Το αφιερώνω εξαιρετικά σε @p_k , @Chrischal1908 και @cmvr γιατί εγώ αυτή τη διαδικασία την πέρασα το 2021 και το 2022 με Nova & Vodafone και πραγματικά τράβαγα τα μαλλιά μου. Εδώ και 10 χρόνια είμαι πολύ αντικειμενικός σε αυτά που γράφω ειδικά για τη Nova και φροντίζω να μην αδικώ ανθρώπους και καταστάσεις αλλά η εξυπηρέτηση της Nova σε τεχνικό πρόβλημα είναι κάτω από τη βάση. Επίσης και ο @Gv2008 που είχε θέμα σοβαρό εντός του 2024, ξέρει από πρώτο χέρι τις διαφορές που αναφέρω. Η Vodafone ρίχνει χρήματα και τα τελευταία χρόνια είναι η μοναδική εταιρεία που σου λέει έχεις σοβαρό θέμα με το δίκτυο, φύγε χωρίς ρήτρα. Προτιμάει να χάσει ένα πελάτη παρά να τον ταλαιπωρεί δεσμεύοντας τον σε ένα συμβόλαιο. Η Nova αντίθετα σου λέει έκανες συμβόλαιο, πλήρωνε κανονικά και αν γίνει θέμα θα βρουν ότι δικαιολογία υπάρχει να μην στείλουν τεχνικό και αν θες να διακόψεις συμβόλαιο, σου λέει πλήρωσε τη ρήτρα και δεν τους ενδιαφέρει εάν ο πελάτης έχει τεχνικό θέμα. Edited Παρασκευή στις 02:34 μμ by Nikolas14 3 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Παρασκευή στις 02:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:39 μμ 15 minutes ago, Nikolas14 said: Τα έλεγα εγώ από το 2021… η Nova προσπαθεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να φύγεις πληρώνοντας την ρήτρα διακοπής εξαιτίας τεχνικού προβλήματος δικο τους. Πρέπει να παίρνεις κάθε μέρα τηλέφωνο μήπως πέσεις σε κάποιον που γνωρίζει και αποφασίσει να σου δώσουν το δικαίωμα να φύγεις ατελώς. Αν είσαι τυχερός μπορεί να πετύχεις κάποιον που ξέρει… αλλά η Nova όπως έγραψα, πολύ δύσκολα θα στείλει τεχνικό αν υπάρχει θέμα και στη κινητή είναι σχεδόν αδύνατη η δυνατότητα να φύγεις αζημίως. Το αφιερώνω εξαιρετικά σε @p_k , @Chrischal1908 και @cmvr γιατί εγώ αυτή τη διαδικασία την πέρασα το 2021 και το 2022 με Nova & Vodafone και πραγματικά τράβαγα τα μαλλιά μου. Εδώ και 10 χρόνια είμαι πολύ αντικειμενικός σε αυτά που γράφω ειδικά για τη Nova και φροντίζω να μην αδικώ ανθρώπους και καταστάσεις αλλά η εξυπηρέτηση της Nova σε τεχνικό πρόβλημα είναι κάτω από τη βάση. Επίσης και ο @Gv2008 που είχε θέμα σοβαρό εντός του 2024, ξέρει από πρώτο χέρι τις διαφορές που αναφέρω. Η Vodafone ρίχνει χρήματα και τα τελευταία χρόνια είναι η μοναδική εταιρεία που σου λέει έχεις σοβαρό θέμα με το δίκτυο, φύγε χωρίς ρήτρα. Προτιμάει να χάσει ένα πελάτη παρά να τον ταλαιπωρεί δεσμεύοντας τον σε ένα συμβόλαιο. Η Nova αντίθετα σου λέει έκανες συμβόλαιο, πλήρωνε κανονικά και αν γίνει θέμα θα βρουν ότι δικαιολογία υπάρχει να μην στείλουν τεχνικό και αν θες να διακόψεις συμβόλαιο, σου λέει πλήρωσε τη ρήτρα και δεν τους ενδιαφέρει εάν ο πελάτης έχει τεχνικό θέμα. Τα είπες όλα φίλε, ευχαριστώ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 02:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:47 μμ Με πήραν από τη Vodafone πως ξεκίνησε η διαδικασία ελέγχου. Από Cosmote για δικό μου θέμα πήγαν τεχνικοί στη κεραία τους είδα από κοντά τις προηγούμενες μέρες. Τώρα θα ξανά πάρω nova. Ελπίζω μη συνδεθώ με τον ίδιο. 4 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Παρασκευή στις 02:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:57 μμ 7 minutes ago, elkons said: Με πήραν από τη Vodafone πως ξεκίνησε η διαδικασία ελέγχου. Από Cosmote για δικό μου θέμα πήγαν τεχνικοί στη κεραία τους είδα από κοντά τις προηγούμενες μέρες. Τώρα θα ξανά πάρω nova. Ελπίζω μη συνδεθώ με τον ίδιο. Άντε μπας και δουν το χάλι τους. Τώρα είμαι με κλείδωμα σε nr/lte και b20 -123dbm. 3 3 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 03:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:43 μμ 43 minutes ago, marios239 said: Άντε μπας και δουν το χάλι τους. Τώρα είμαι με κλείδωμα σε nr/lte και b20 -123dbm. Γιατί δε παίρνεις καμία κάρτα Cosmote; Δεν ήξερες πως είναι τόσο χάλια εκεί οι άλλες ; Ξανά μίλησα με NOVA μου λένε η σιμ είναι και επιμένουν πως έχει δίκτυο εκεί, θα σου στείλω ονοματεπώνυμο πάλι σε δμ. Απο Vodafone ήρθε μήνυμα για το αίτημα πως εντός 24ωρων μετά την ολοκλήρωση θα ειδοποιηθώ εκ νέου. 4 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts