elkons Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος Just now, Chrischal1908 said: Γιατί δεν τους το χες;; Οι άλλες πιο μετά... Όχι δεν είμαι φαν καμίας Ίσως έχω αδυναμία στο ετζ σα όταν δω ετζ και λειτουργούν τα δεδομένα 😂 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος 47 minutes ago, MIKU said: Πλέον μόνο η Cosmote έχει απεριόριστα προς ΕΕ σε όλους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος 1 hour ago, elkons said: Αβάντων Χαλκίδα έξω από Zara 4G+ https://www.speedtest.net/my-result/a/10539003666 https://www.speedtest.net/my-result/a/10538992261 *δεν το έκανα εγώ το νοντ φίλου είναι 😀 Όποιος δε με πιστεύει έχω και φωτογραφία με το speedtest από το κινητό του Αν κάποιος δε με πιστεύει ας το ζητήσει να του το στείλω 😀 Έτσι και αλλιώς σε λίγο η νοντ στα 8mbps θα είναι οπότε οποιοσδήποτε άλλος κερδίζει 🤣 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος On 28/11/2024 at 3:04 ΜΜ, elkons said: Τσίτα την ισχύ οι Τούρκοι; Turkcell με 2G Turkcell 4G Απλά τα δείχνω. Οι ελληνικοί πάροχοι όμως σα 2G και 4G/5G ούτε στο ελάχιστο δε φτάνουν μεσα στη Τουρκία. Ειδικά μετά από τόσο μεγάλη απόσταση. Εντομεταξυ στο CellMapper υπάρχουν σε μερικά ελληνικά νησιά κεραίες Turkcell πχ στη Χίο..... Meraba! Έχω βγάλει Τούρκικο δίκτυο σε Χαλκιδική, Θάσο και λίγο έξω από την Μήλο... 2 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Και στη Ρόδο έχει 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 16 minutes ago, elkons said: Και στη Ρόδο έχει Ε εκεί εννοείται. Και στη Χίο και στη Λέσβου και στη Σάμο. Θυμάμαι πέρσι το καλοκαίρι στη Λεσβο με Vf TR είχα 4G+ 2 μπάρες 30 mbps ενώ με Vf GR 3 μπάρες.4G+ είχα 5 Mbps 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Και στη Τουρκία με COSMOTE ποτέ δεν είχα σήμα Ελληνικό στη Τουρκία 😀 Ούτε 2G δεν έβρισκε Πιο τσίτα και από τη νοντ είναι εκεί 😂 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 35 minutes ago, elkons said: Και στη Τουρκία με COSMOTE ποτέ δεν είχα σήμα Ελληνικό στη Τουρκία 😀 Ούτε 2G δεν έβρισκε Πιο τσίτα και από τη νοντ είναι εκεί 😂 Εννοείται. Εγώ είχα Turkcell 4G+ λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη με την κάρτα μου της turkcell 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Εννοείται. Εγώ είχα Turkcell 4G+ λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη με την κάρτα μου της turkcell Αλεξανδρούπολη μέσα στο Π.Γ.Ν.Α έχω βγάλει τουρκικό δίκτυο. Εκτός δεν ξέρω,αλλά γενικά στον Έβρο για πλάκα σε πετάει Τουρκία. Επίσης στα σύνορα Vodafone & Nova είναι πιο αξιόπιστες από Cosmote. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 6 minutes ago, Nikolas14 said: Αλεξανδρούπολη μέσα στο Π.Γ.Ν.Α έχω βγάλει τουρκικό δίκτυο. Εκτός δεν ξέρω,αλλά γενικά στον Έβρο για πλάκα σε πετάει Τουρκία. Επίσης στα σύνορα Vodafone & Nova είναι πιο αξιόπιστες από Cosmote. Απίστευτο σε εσωτερικό χώρο να σε πετάει σε τουρκικό δίκτυο. Οντως οι συνεργάτιδες είναι πιο αξιόπιστες εκεί. Θυμάμαι πριν τρία σχεδόν χρόνια, είχα cosmote και όταν πλησίαζα Αλεξανδρούπολη με πετούσε Turkcell. Το τουρκικό κινητό μου από Αλεξανδρούπολη μέχρι και Κωνσταντινούπολη, διαδρομή 3μιση ωρών είχε παντού 4,5G. Α πα ρα δε κτο. Να έχω με cosmote μέσα στην Ελλάδα EDGE και με Turkcell 4,5G? Αίσχος 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Γενικά όλες θέλουν κλείδωμα ακόμα και στη Ρόδο όλες σε πετάνε ειδικά η NOVA άνετα η χειρότερη για τη Ρόδο και πετάει εύκολα. Οι Τούρκοι κάνουν πάρτι με την ισχύ Πρέπει και εμείς να την ανεβάσουμε ειδικά σε τετοια μέρη χρειάζεται!! 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Μετρό Θεσσαλονίκης καμία κανένα σήμα πουθενά 1 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Καλά πιστεύω όλοι το περίμεναν Να τους χαιρόμαστε δίνουμε ένα σκασμό λεφτά και αυτά είναι τα δίκτυα τους. 8 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 9 minutes ago, georgebad said: Μετρό Θεσσαλονίκης καμία κανένα σήμα πουθενά Τα είχα πει... 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, georgebad said: Μετρό Θεσσαλονίκης καμία κανένα σήμα πουθενά 4G B20 Vodafone σταθμός Ευκλείδης με -117dBm… volte only κλήσεις να περνάει το πολύ. Γενικά στους σταθμούς μέχρι να φτάσεις στα εισιτήρια έχει σε αγίας σοφίας με 4G/5G Cosmote και στη Βουλγαρη. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος (edited) 4 ώρες πριν, georgebad said: Μετρό Θεσσαλονίκης καμία κανένα σήμα πουθενά Τόσο μικρό που είναι το μετρό τι να το κάνεις σε 15 λεπτά έχεις φτάσει στο τέρμα 😂😂😂 Edited 30 Νοέμβριος by cmvr 1 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος (edited) 1 hour ago, cmvr said: Τόσο μικρό που είναι το μετρό τι να το κάνεις σε 15 λεπτά έχεις φτάσει στο τέρμα 😂😂😂 Μικρό δεν το λες, αλλά με επέκταση σε Καλαμαριά και μια να γίνει προς δυτικά θα φύγουν πολλά ΙΧ από τους δρόμους… έκανα το Βουλγαρη-Βενιζέλου σε χρόνο που μόνο το βράδυ κάνω με το αμάξι. Για εμένα πρέπει να μπει κάλυψη στην επέκταση προς καλαμαριά και σιγά σιγά να φέρουν και στην βασική γραμμή κάλυψη. Επίσης καλή ιδέα θα ήταν να μπει WiFi μέχρι τις αποβάθρες δωρεάν σε 1η φάση ώστε να έχουμε WiFi Calling. Edited 30 Νοέμβριος by Nikolas14 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Είναι μικρό. Της πλάκας εντελώς. Και έγινε σε 40 χρόνια. Και χαίρονται. 8 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 1 minute ago, p_k said: Είναι μικρό. Της πλάκας εντελώς. Και έγινε σε 40 χρόνια. Και χαίρονται. Και στάζουν ήδη οι σταθμοί Και η προσβασιμότητα για ΑμεΑ είναι εντελώς πρόχειρη και σε κάποιες περιπτώσεις (οδηγοί όδευσης τυφλών) επικίνδυνη Μεγάλη επιτυχία! 8 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, Nikolas14 said: Μικρό δεν το λες, αλλά με επέκταση σε Καλαμαριά και μια να γίνει προς δυτικά θα φύγουν πολλά ΙΧ από τους δρόμους… έκανα το Βουλγαρη-Βενιζέλου σε χρόνο που μόνο το βράδυ κάνω με το αμάξι. Για εμένα πρέπει να μπει κάλυψη στην επέκταση προς καλαμαριά και σιγά σιγά να φέρουν και στην βασική γραμμή κάλυψη. Επίσης καλή ιδέα θα ήταν να μπει WiFi μέχρι τις αποβάθρες δωρεάν σε 1η φάση ώστε να έχουμε WiFi Calling. Το μετρό θα έπρεπε να ξεκινήσει με το αεροδρόμιο συνδεμένο.Ειναι απαράδεκτο και δεν υπάρχει λογική.Ας ελπίσουμε ότι θα το τρέξουν άμεσα όπως και τις δυτικές συνοικίες όπου ζουν πάνω από 350.000 κόσμος.Ειναι ένα έργο απαραίτητο και οκ θα αλλάξει την κίνηση πιστεύω στην πόλη ριζικά. 10 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 6 minutes ago, zerokill said: Το μετρό θα έπρεπε να ξεκινήσει με το αεροδρόμιο συνδεμένο.Ειναι απαράδεκτο και δεν υπάρχει λογική.Ας ελπίσουμε ότι θα το τρέξουν άμεσα όπως και τις δυτικές συνοικίες όπου ζουν πάνω από 350.000 κόσμος.Ειναι ένα έργο απαραίτητο και οκ θα αλλάξει την κίνηση πιστεύω στην πόλη ριζικά. Βούλγαρη-Αεροδρόμιο ειναι 11χλμ. Τους ταξιτζήδες τους ρώτησες; Ξέρεις πόσες ψήφους θα χάσει η κυβέρνηση; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, p_k said: Είναι μικρό. Της πλάκας εντελώς. Και έγινε σε 40 χρόνια. Και χαίρονται. Μπορείς άνετα από εκεί που είσαι να μπαίνεις στην πόλη είτε στη Βούλγαρη με Παπαδάκη είτε στο τερματικό της Νέας Ελβετίας επι της Μιχαήλ Ψελλού και να μην μπαίνεις μέσα στη κίνηση… εγώ προσωπικά με τις τιμές που ανακοίνωσαν και όταν ψάχνω τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα προτιμήσω μετρό και ας μην έχει σήμα μέσα. Αλλά πρέπει σε 1η φάση να δοθεί κάλυψη WiFi παντού και έπειτα κινητή με Micro. Στις αποβάθρες σε καμία σχεδόν δεν έχει σήμα πλην Ευκλείδη και Σιντριβάνι με 4G 800 Vodafone και αυτό με -117dBm. Η Cosmote 5G 30-50Mbps Down σε αγία σοφία και Βενιζέλου και αυτό όπως μπαίνεις στις πρώτες κυλιόμενες και στα αρχαία που έχουν. Στους συρμούς και στις αποβάθρες σήμα μηδέν… 34 minutes ago, zerokill said: Το μετρό θα έπρεπε να ξεκινήσει με το αεροδρόμιο συνδεμένο.Ειναι απαράδεκτο και δεν υπάρχει λογική.Ας ελπίσουμε ότι θα το τρέξουν άμεσα όπως και τις δυτικές συνοικίες όπου ζουν πάνω από 350.000 κόσμος.Ειναι ένα έργο απαραίτητο και οκ θα αλλάξει την κίνηση πιστεύω στην πόλη ριζικά. Θα το τρέξουν μέχρι το αεροδρόμιο… ήδη η επέκταση θα φτάνει έως τη Μίκρα, στο τέρμα των λεωφορείων 5,6,7 και δίπλα βρίσκεται η σχολή δικαστών και το τμήμα δασολογίας του ΑΠΘ. Επίσης 31,10,66,36 και δεν ξέρω ποια άλλα λεωφορεία θα έχουν τερματικό στη στάση του μετρό απ έξω. Η μια είσοδος από την Μιχαηλ Ψελλού άνοιξε σήμερα, η δεύτερη εντός Δεκεμβρίου αν δεν κάνω λάθος που θα μπαίνουν και τα λεωφορεία. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Βλέπω να αναλαμβάνει έργο για κάλυψη κινητής η ιντρακατ όπως Αθήνα, σε μερικές δεκαετίες που θα έχει ολοκληρωθεί δεν νομίζω να υπάρχουν παράπονα 😂 Αθήνα στους 23 μήνες που έχουν αναλάβει το έργο έχουν καλύψει μόλις 2 σταθμούς. Βέβαια υπάρχει σήμα σε κάποιους σταθμούς από cosmote λόγω του ότι είχε κάνει χρόνια πριν. 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 7 minutes ago, Arinos said: Βλέπω να αναλαμβάνει έργο για κάλυψη κινητής η ιντρακατ όπως Αθήνα, σε μερικές δεκαετίες που θα έχει ολοκληρωθεί δεν νομίζω να υπάρχουν παράπονα 😂 Αθήνα στους 23 μήνες που έχουν αναλάβει το έργο έχουν καλύψει μόλις 2 σταθμούς. Βέβαια υπάρχει σήμα σε κάποιους σταθμούς από cosmote λόγω του ότι είχε κάνει χρόνια πριν. Με το καλό 9G Χαρούμενο 2035 😃 Ιντρακατ ονλι 7 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος Νοντ φορεβερ 2 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts