aektzhs 1 Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, elkons said: Χαλκίδα-Λιβαδειά Vodafone και COSMOTE η καλύτερη δουλειά έκαναν παντού σήμα ούτε μια φορά εκτός δικτύου ή Ε Nova είδα κλασικό E φουλ 2-3 φορές πιο κατω από τη γέφυρα της Χαλκίδας και κοντά στον Ορχομενό Πάω προς Αράχωβα δεν βρήκα πουθενά πάρκινγκ στη Λιβαδειά Προσωπικό ρεκόρ 4g+ στο Galaxy A34 @aektzhs 1 Ακόμα και σε υπόγειες τουαλέτες η Cosmote χτυπάει 100 εκεί σε 4G+,καταπληκτικο! Στο ίδιο σημείο Nova..... 5 Έχω φωτογραφία αλλά για προσωπικούς λόγους γυαλίζει η οθόνη και φαίνονται πρόσωπα και δεν το επιθυμώ Το Χάνι του Ζεμενού Vodafone EDGE, NOVA EDGE ,COSMOTE 4G 800αρα σέρνεται Καταλήξαμε σε WiFi και έχει vdsl μάλλον εκεί πάνω εντύπωση μου έκανε η ταχύτητα Έξω από το Χάνι του Ζεμενού η Cosmote κούκλα μέσα πανούκλα, οι άλλες πανούκλα μέσα έξω EDGE. είπα να κανω 4G+ Καλά να περάσεις!!!!Το πάρκινγκ πολύ δύσκολο όπως το είπες. Στα περί δικτύων συμφωνώ μαζί σου επειδή ξέρω και έχω κάνει χρόνια την διαδρομή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου Μου το χάλασε η Vodafone στον Ζεμενό Βοιωτίας με το Edge, Nova το περίμενα, Cosmote όπως είπα έξω κούκλα μέσα πανούκλα αλλά λειτουργεί. Έξω εικονικό 5G αλλά με τόσα mbps κομπλέ πολύ. Πάω προς Αράχωβα και θα πω συνολικά αν είδα Ε και πως είναι όλες. Πραγματικά ρεκόρ το Α34 δες το 4g+ 317mbps πρώτη φορά τόσο μεγάλο ρεκόρ και το λέω επειδή έχεις τ ίδια κινητό ! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Καλημέρα! Περιοχή; Πειραιας 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου (edited) Αναβαθμισμένη περιοχή υποτίθεται η Κυρά nova... δεν θέλω δικαιολογίες με ..θα..θα..θα ,για Πειραιά μιλάμε Τελικά επιστρέψω γιατί έχει πολύ κίνηση κ θα φτάσω Αράχωβα το 2050 . Πριν μπω στη περιοχή Αλίαρτος,εγώ τ χω 4G+ για εξοικονόμηση μπαταρίας. Εντομεταξυ βλέπω όταν είναι LTE-A χωρίς Combo, εδώ κάνει LTE A και Combo και αναβαθμισμένη με Ν78 πάει με το ζόρι 100 πάντως.. Αλίαρτος Edited 27 Οκτωβρίου by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 1 hour ago, elkons said: Αναβαθμισμένη περιοχή υποτίθεται η Κυρά nova... δεν θέλω δικαιολογίες με ..θα..θα..θα ,για Πειραιά μιλάμε Τελικά επιστρέψω γιατί έχει πολύ κίνηση κ θα φτάσω Αράχωβα το 2050 . Πριν μπω στη περιοχή Αλίαρτος,εγώ τ χω 4G+ για εξοικονόμηση μπαταρίας. Εντομεταξυ βλέπω όταν είναι LTE-A χωρίς Combo, εδώ κάνει LTE A και Combo και αναβαθμισμένη με Ν78 πάει με το ζόρι 100 πάντως.. Αλίαρτος Όντως η κεραία είναι αναβαθμισμένη και έχει όλες τις μπάντες, εκτός από N78 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου (edited) ΣΕΑ Σχηματαρίου όλες 0 μπάρες, υπέρ σε ταχύτητες Cosmote και Vodafone στα 15mbps Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας, πρώτη φορά έπιασα από ΟΤΕ Χαλκίδας ,η CHALKIDA OUT έπιανε στη θέση της ,ίσως είναι κλειστή για αναβάθμιση γιατί δεν είχε Ν78¿ ποιος ξέρει? Πάντως αυτό φέρνει ζημιά σε vf και Nova γιατί μόνο από κει έπιαναν κ αναγκάστηκαν να πιάνουν οριακό πολύ. Από Cosmote πρόλαβα κάπως Netmonster Αρχή Μέση Τελος πάλι βασιλικό με εναλλαγές ΟΤΕ Χαλκίδας. Τεράστια εντύπωση να πιάσει από Βασιλικό εκεί πάνω πάλι συνήθως κράταγε λίγο μόνο. Έχω προσέξει πως το RSRQ είναι ανάλογα κ την απόσταση Νέα Λάμψακος κέντρο Δεν ανοίγει σελίδα, κλασικά Μύτικας, ευτυχώς 102041 υπάρχεις και λειτουργείς [αν κ σε εσωτερικούς χώρους είναι μέτρια και κάνει εναλλαγές 202039] Πρώτη φορά κάνει το Α34 3CA σε LTE τώρα δεν κάνει με καλό σήμα δεν ξέρω γιατί ,εκτός κ αν ήταν bug του Netmonster. Βασιλικό κέντρο ,αυτό εννοώ με το RSRQ Αυτά για σήμερα. Edited 27 Οκτωβρίου by elkons 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου (edited) 3 ώρες πριν, elkons said: Αναβαθμισμένη περιοχή υποτίθεται η Κυρά nova... δεν θέλω δικαιολογίες με ..θα..θα..θα ,για Πειραιά μιλάμε Τελικά επιστρέψω γιατί έχει πολύ κίνηση κ θα φτάσω Αράχωβα το 2050 . Πριν μπω στη περιοχή Αλίαρτος,εγώ τ χω 4G+ για εξοικονόμηση μπαταρίας. Εντομεταξυ βλέπω όταν είναι LTE-A χωρίς Combo, εδώ κάνει LTE A και Combo και αναβαθμισμένη με Ν78 πάει με το ζόρι 100 πάντως.. Αλίαρτος Ο Πειραιάς είναι για το 2025 η ολοκλήρωση του. Όπως και αρκετές άλλες περιοχές καθώς περιμένουμε αδειοδοτήσεις για προσθήκη νέων σταθμών για το SA! Edited 27 Οκτωβρίου by Chrischal1908 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου Αν δεν έχει ολοκληρώσει τον Πειραιά τότε τι έχει κάνει τόσα χρόνια; Ξέρει κάποιος για ποια κεραία κάνουν πάλι παράπονα; έχει και Ν78,μοιάζει με Victus. https://korinthostv.gr/κινητοποιήσεις-κατοίκων-για-πυλώνα/ 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 8 minutes ago, elkons said: Αν δεν έχει ολοκληρώσει τον Πειραιά τότε τι έχει κάνει τόσα χρόνια; Ξέρει κάποιος για ποια κεραία κάνουν πάλι παράπονα; έχει και Ν78,μοιάζει με Victus. https://korinthostv.gr/κινητοποιήσεις-κατοίκων-για-πυλώνα/ Κατάντια και δε θέλω να σχολιάσω τις ανοησίες που λένε όλοι στο βίντεο γιατί θα μου βάλετε πιπέρι στο στόμα. 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 1 hour ago, elkons said: ΣΕΑ Σχηματαρίου όλες 0 μπάρες, υπέρ σε ταχύτητες Cosmote και Vodafone στα 15mbps Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας, πρώτη φορά έπιασα από ΟΤΕ Χαλκίδας ,η CHALKIDA OUT έπιανε στη θέση της ,ίσως είναι κλειστή για αναβάθμιση γιατί δεν είχε Ν78¿ ποιος ξέρει? Πάντως αυτό φέρνει ζημιά σε vf και Nova γιατί μόνο από κει έπιαναν κ αναγκάστηκαν να πιάνουν οριακό πολύ. Από Cosmote πρόλαβα κάπως Netmonster Αρχή Μέση Τελος πάλι βασιλικό με εναλλαγές ΟΤΕ Χαλκίδας. Τεράστια εντύπωση να πιάσει από Βασιλικό εκεί πάνω πάλι συνήθως κράταγε λίγο μόνο. Έχω προσέξει πως το RSRQ είναι ανάλογα κ την απόσταση Νέα Λάμψακος κέντρο Δεν ανοίγει σελίδα, κλασικά Μύτικας, ευτυχώς 102041 υπάρχεις και λειτουργείς [αν κ σε εσωτερικούς χώρους είναι μέτρια και κάνει εναλλαγές 202039] Πρώτη φορά κάνει το Α34 3CA σε LTE τώρα δεν κάνει με καλό σήμα δεν ξέρω γιατί ,εκτός κ αν ήταν bug του Netmonster. Βασιλικό κέντρο ,αυτό εννοώ με το RSRQ Αυτά για σήμερα. Φορμαέλα δεν είδα πουθενά να ανεβάζεις καμία φωτογραφία .. 😋😋😋 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου (edited) 3 ώρες πριν, cmvr said: Κατάντια και δε θέλω να σχολιάσω τις ανοησίες που λένε όλοι στο βίντεο γιατί θα μου βάλετε πιπέρι στο στόμα. Πωπω έχει όντως Ν78 Λυπάμαι τη κεραία 3 ώρες πριν, katsiletra said: Φορμαέλα δεν είδα πουθενά να ανεβάζεις καμία φωτογραφία .. 😋😋😋 Φορμαελα; Edited 27 Οκτωβρίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 3 minutes ago, elkons said: Φορμαελα; Τοπικό τυρί της Αράχωβας βρε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου Εγώ το σαγανάκι ξέρω κατντια μου δεν είμαι από Αράχωβα ❤️ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, cmvr said: Κατάντια και δε θέλω να σχολιάσω τις ανοησίες που λένε όλοι στο βίντεο γιατί θα μου βάλετε πιπέρι στο στόμα. Flagship σταθμός , feeders τεριασμενα αριστερά , προσεγμένα tilts. Προχειροδουλειά όπως λέει ο φίλος μας . Απαράδεκτο . Να κατέβει ο σταθμός 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου Ποιας εταιρείας να είναι 🤔 Μοιάζει πολύ με τις κεραίες που είναι συνεγκατασταση Nova Vodafone. Νομίζω πως είναι αυτή εδώ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Σήμερα βγήκαν κι άλλες άδειες για κεραίες απ' την ΕΕΤΤ. Τον τελευταίο καιρό έχουν πάρει φωτιά. Είδα ότι έχει και κάποιες για Αθήνα απ'τις συνεργάτιδες. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, marios239 said: Σήμερα βγήκαν κι άλλες άδειες για κεραίες απ' την ΕΕΤΤ. Τον τελευταίο καιρό έχουν πάρει φωτιά. Είδα ότι έχει και κάποιες για Αθήνα απ'τις συνεργάτιδες. Αθήνα που;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 5 minutes ago, Chrischal1908 said: Αθήνα που;; https://diavgeia.gov.gr/f/eett 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου On 27/10/2024 at 5:08 ΜΜ, elkons said: Αν δεν έχει ολοκληρώσει τον Πειραιά τότε τι έχει κάνει τόσα χρόνια; Ξέρει κάποιος για ποια κεραία κάνουν πάλι παράπονα; έχει και Ν78,μοιάζει με Victus. https://korinthostv.gr/κινητοποιήσεις-κατοίκων-για-πυλώνα/ Κουτσα στραβα κανει κατι βηματα με τις νεες κεραιες στον Πειραια απο τις οποιες ορισμενες εχω αναφερει εδω μεσα. Οι παλιες 5ψηφιες υποφερουν ασχημα,μεγαλο παραδειγμα στο Πασαλιμανι.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 25 minutes ago, CamuCamu said: Κουτσα στραβα κανει κατι βηματα με τις νεες κεραιες στον Πειραια απο τις οποιες ορισμενες εχω αναφερει εδω μεσα. Οι παλιες 5ψηφιες υποφερουν ασχημα,μεγαλο παραδειγμα στο Πασαλιμανι.. Έχω αναφέρει ότι στον Πειραιά δεν έχουν ολοκληρώσει την αναβάθμιση! 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 53 minutes ago, Chrischal1908 said: Έχω αναφέρει ότι στον Πειραιά δεν έχουν ολοκληρώσει την αναβάθμιση! Κεραίες που έχουν 5G θεωρούνται αναβαθμισμένες 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 16 minutes ago, Gv2008 said: Κεραίες που έχουν 5G θεωρούνται αναβαθμισμένες Θα υπάρξουν προσθήκες και αύξηση χωρητικότητας! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 2 minutes ago, Chrischal1908 said: Θα υπάρξουν προσθήκες και αύξηση χωρητικότητας! Με τι λεφτά καρντια μου; Δανεικά από τον Άραψ; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) 25 minutes ago, Chrischal1908 said: Θα υπάρξουν προσθήκες και αύξηση χωρητικότητας! Αυτό ακριβώς. Αρκεί να αναφέρω το παράδειγμα της δικής μου περιοχής, εξωτερική ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου πριν καιρό υπήρχαν πάρα πολλές band 20 only κεραίες και σήμερα δεν υπάρχει καμία. Επομένως προχωράνε οι αναβαθμίσεις και αυτό είναι κάτι που φαίνεται, όποιος ασχολείται με μετρήσεις και το κάνει συστηματικά το βλέπει. Όχι μόνο από τη Nova αλλά και από τη συνεργάτιδα, επομένως μιλάμε για γεγονότα και όχι για εικασίες. Edited 29 Οκτωβρίου by p_k 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 15 minutes ago, p_k said: Αυτό ακριβώς. Αρκεί να αναφέρω το παράδειγμα της δικής μου περιοχής, εξωτερική ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου πριν καιρό υπήρχαν πάρα πολλές band 20 only κεραίες και σήμερα δεν υπάρχει καμία. Επομένως προχωράνε οι αναβαθμίσεις και αυτό είναι κάτι που φαίνεται, όποιος ασχολείται με μετρήσεις και το κάνει συστηματικά το βλέπει. Όχι μόνο από τη Nova αλλά και από τη συνεργάτιδα, επομένως μιλάμε για γεγονότα και όχι για εικασίες. Αντε με το καλό αφού έφυγαν οι Β20 only να σας φέρουν καμία ωραία κεραία με Ν78 ,όλες τους . Μια κεραία παραπάνω δεν χαλάει καμία περιοχή 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts