mixtri Δημ. 25 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 25 Αυγούστου (edited) Καλό αποτέλεσμα έχει η ισχύς της νόβα αλλά για να λέμε του στραβού το δίκιο …είναι άδικο για τους άλλους. Edited 25 Αυγούστου by mixtri 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 25 Αυγούστου 19 minutes ago, mixtri said: Καλό αποτέλεσμα έχει η ισχύς της νόβα αλλά για να λέμε του στραβού το δίκιο …είναι άδικο για τους άλλους. Είναι όντως άδικο και η ΕΕΤΤ δεν κάνει τίποτα ,αν αύριο άνοιγε η Vodafone ή η Cosmote θα είχαν τρέξει να τις φάνε πάντως.. τι να πω δεν πρόκειται να γίνει κάτι πιστεύω απλά θα βγει κάποια στιγμή ο νόμος απλά και θα βάλουν και οι άλλες 2 μέγιστη και οκ,αν δεν βγει απλά θα αφήσουν τη Nova να λειτουργεί στο μέγιστο και οι άλλες στα όρια εκτός και αν τους πιάσει αναποδιά και τα βάλουν τσίτα. 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 26 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 26 Αυγούστου (edited) 13 ώρες πριν, mixtri said: Καλό αποτέλεσμα έχει η ισχύς της νόβα αλλά για να λέμε του στραβού το δίκιο …είναι άδικο για τους άλλους. Είναι και η ισχύς των συσκευών στην μέση. Εκεί δεν έχει πειράξει κάνεις κάτι, όλοι στα 24dBm τα ρυθμίζουν. Άρα δεν έχει και τόσο νόημα η ισχύς της Wind, αφού δεν θα ακούει τα τηλέφωνα έτσι και αλλιώς. Edited 26 Αυγούστου by georgemv 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 26 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 26 Αυγούστου 35 minutes ago, georgemv said: Είναι και η ισχύς των συσκευών στην μέση. Εκεί έχει πειράξει κάνεις κάτι, όλοι στα 24dBm τα ρυθμίζουν. Άρα δεν έχει και τόσο νόημα η ισχύς της Wind, αφού δεν θα ακούει τα τηλέφωνα έτσι και αλλιώς. Το uplink gain των κεραιών είναι πολύ μεγάλο πλέον, και το filtering είναι ρυθμισμένα για τη μέγιστη ισχύ εξόδου του radio. Με το MPR να μειώνεται σε χαμηλά modulation schemas μια χαρά θα ακούσει τις συσκευές και έχει νόημα. Άσε που αυξάνει έτσι και τα layers (καλύτερες ανακλάσεις) αλλά και το dl modulation. 1 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου On 25/8/2024 at 8:57 ΜΜ, CamuCamu said: Δεν ειναι τυχαια τα benchmarks και τα ookla awards οσο και αν καποιοι προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο. Οι συνεργατιδες μονο αν εχουν πετυχει πολυ καλυτερη θεση θα εχουν τουλαχιστον καλυτερη καλυψη η και ταχυτητες για να μην λιωνει η μπαταρια του κινητου. Τουλαχιστον στα εκτος πολεων δεν υπαρχει συγκριση. Για την Nova τα εχουμε ξαναπει οσο παρανομει θα δουλευει για αυτους που δεν εχουν υψηλες απαιτησεις στην αξιοποιηση των δεδομενων τους. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Οι άλλες δύο δουλεύουν μαζί και παρόλα αυτά είναι σε τραγική κατάσταση σε πολλά σημεία. Κρίμα. 7 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου 2 ώρες πριν, MIKU said: Οι άλλες δύο δουλεύουν μαζί και παρόλα αυτά είναι σε τραγική κατάσταση σε πολλά σημεία. Όσο ο κόσμος τους πληρώνει, τόσο θα συνεχίζουν να βάζουν minimum effort. Εδώ πέθανε κόσμος στο τρένο και στις εκλογές οι Σέρρες έβγαλαν πρώτο τον αρμόδιο υπουργό... 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου 11 ώρες πριν, VIPdriver said: Όσο ο κόσμος τους πληρώνει, τόσο θα συνεχίζουν να βάζουν minimum effort. Εδώ πέθανε κόσμος στο τρένο και στις εκλογές οι Σέρρες έβγαλαν πρώτο τον αρμόδιο υπουργό... Ξέρετε πόσο κόσμο έχει βολέψει στις Σέρρες ο συγκεκριμένος; Δε θέλετε να ξέρετε! Αχ Θεέ μου αυτές οι ψυχές που πήγανε έτσι... 2 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου Ήθελα να πειράξω τη νόβα σήμερα είχα όρεξη 😂 *για κανενα λόγο δεν βγαζω δημόσια του υπαλλήλου, δεν μου φταίει σε τίποτα βέβαια είναι λίγο αργόστροφος* Έχω στείλει και email στην ΕΕΑΕ αναμένω να έχουν και κάτι πιο σίγουρο και επίσημο . 4 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 28 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 28 Αυγούστου 7 ώρες πριν, elkons said: Ήθελα να πειράξω τη νόβα σήμερα είχα όρεξη 😂 *για κανενα λόγο δεν βγαζω δημόσια του υπαλλήλου, δεν μου φταίει σε τίποτα βέβαια είναι λίγο αργόστροφος* Έχω στείλει και email στην ΕΕΑΕ αναμένω να έχουν και κάτι πιο σίγουρο και επίσημο . Θα πρέπει να διατυπωθεί ως 10dB (όχι dBm) παραπάνω ισχύς. Το έχω δει σε αρκετές περιπτώσεις και καλό θα είναι οι μετρήσεις της ΕΕΑΕ να γίνονται στην έξοδο του πάνελ. Αλλιώς οι μετρήσεις θέλουν αναγωγή και προσαρμογή στο φάσμα. Εφόσον μετράνε μόνο το broadcast channel, αυτό δε λέει και πολλά. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 28 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 28 Αυγούστου 22 ώρες πριν, mixtri said: Ξέρετε πόσο κόσμο έχει βολέψει στις Σέρρες ο συγκεκριμένος; Δε θέλετε να ξέρετε! Αχ Θεέ μου αυτές οι ψυχές που πήγανε έτσι... Και θα ξαναβγεί.Και ένα βόδι να αφήσει στην θέση του και το βάλει ταμπελίτσα "Καραμανλής" θα το ψηφίσουν. 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 28 Αυγούστου 8 ώρες πριν, mixtri said: Θα πρέπει να διατυπωθεί ως 10dB (όχι dBm) παραπάνω ισχύς. Το έχω δει σε αρκετές περιπτώσεις και καλό θα είναι οι μετρήσεις της ΕΕΑΕ να γίνονται στην έξοδο του πάνελ. Αλλιώς οι μετρήσεις θέλουν αναγωγή και προσαρμογή στο φάσμα. Εφόσον μετράνε μόνο το broadcast channel, αυτό δε λέει και πολλά. Ευχαριστώ που μου το είπες γιατί αν το έλεγα στην ΕΕΑΕ θα είχα γίνει ρεζίλι 😂 Από Ουρανούπολη εώς Ιερά Μονή Αγίου Παύλου με καράβι, η Cosmote ήταν ΆΡΙΣΤΗ, δεν είδα καθόλου EDGE,καθόλου μετάβαση σε 4G/5G ήταν καρφωμένο στο 5G!!!! Πολύ ευχαριστημένος έχω ανεβάσει καταγραφή στο CellMapper και speedtest στο αντίστοιχο νήμα. Η nova στη διαδρομή δεν μου άρεσε καθόλου, είδα 15 + φορές EDGE ,εκτός δικτύου βέβαια δεν βγήκε 5G από Ν78 δεν είδα καθόλου, έπιανε από απέναντι σχεδόν παντού ,πολύ μέτρια δεν φορτώνει το speedtest στη Ιερά μονή έλεγε Error. Η Vodafone δεν ξέρω δεν τη πήρα σήμερα. 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 28 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 28 Αυγούστου Προκόπι Ευβοίας Nova:στάσιμη με μπόλικο EDGE και 4G σκέτο σε χαμηλές πτήσεις Cosmote:Πολύ καλή τόσο στην διαδρομή(έχει EDGE,αλλά το λιγότερο από όλους τους παρόχους)όσο και στον οικισμό όπου έχει σταθερό σήμα και μέσα στην εκκλησία του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου και σε άλλα κτήρια Vodafone:δεν το περίμενα και με εξέπληξε ευχάριστα. Στην διαδρομή έχουν μειωθεί αισθητά τα σημεία με EDGE και μέσα στον οικισμό από εκτός δικτύου μετατράπηκε σε μία δύο μπάρες 4G+/5G γύρω στα 110 Mbps. Στην εκκλησία EDGE που όμως για κάνα μήνυμα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανά στιγμές ήταν λειτουργικό. Θέλει καλύτερη κάλυψη όμως τόσο η διαδρομή όσο και ο οικισμός με κεραίες 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου Ενεργοποιήθηκα συγ nova. Στα θετικά, είναι ενεργοποιημένο το 5G, στα αρνητικά volte και WiFi calling είναι απενεργοποιημένο. Παραθέτω τις μετρησεις Σαλόνι Vf 5G Vf 4G Nova 5G nova 4G Πίσω μπαλκόνι από την πλευρά που είναι οι κεραίες Vf 5G Vf 4G Nova 5G Nova 4G Μπάνιο ( συνδέεται σε άλλη κεραία ) Vf 5G Vf 4G Nova 5G Nova 4G Δωμάτιο, όχι από την πλευρά των κεραιών, συνδέεται με την κεραία που συνδέεται και στο μπάνιο Vf 5G Vf 4G Nova 5G Nova 4G Η nova έχει βελτιωθεί αν και είναι ακόμα κατώτερη από τη Vf. Πάντως όσο έγραφα είδα την πρώτη μετάπτωση σε EDGE 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου Το σπίτι του @Gv2008 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου 4 minutes ago, VIPdriver said: Το σπίτι του @Gv2008 Θεός! Ξέρετε πως μπορώ να ενεργοποιήσω το WiFi calling? Κάλεσα το τεχνικό, τους είπα να μου ενεργοποιήσουν voWiFi και VoLTE και μου είπαν ότι είναι ενεργοποιημένα. Όταν τους είπα ότι αποκλείεται μου λέει, έχετε δίκιο θα τα ενεργοποιήσω εγώ. Θα κλείσετε και θα ανοίξετε το κινητό σας και θα έχουν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες κανονικά. Το voLTE ενεργοποιήθηκε αλλά το VoWiFi όχι. Εκείνη την ώρα με πήρε πίσω αυτός για να δει αν έχουν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες. Του εξήγησα ότι ενώ έχω voLTE δεν έχω voWiFi. Αφού μου είπε ότι είναι θέμα συσκευής και ότι τα βλέπει όλα ανοιχτά, του εξήγησα ότι και όταν ήμουν ξανά στη nova πάλι είχα το ίδιο πρόβλημα και το είχα λύσει 3 μήνες μετά το τεχνικό πρόβλημα και πως όλες οι συσκευές και οι 3 αριθμοί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω, γιατί δεν είχα καμία διάθεση. Εχει κανένας ιδέα τι μπορώ να κάνω για να έχω WiFi calling? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου 17 minutes ago, Gv2008 said: Θεός! Ξέρετε πως μπορώ να ενεργοποιήσω το WiFi calling? Κάλεσα το τεχνικό, τους είπα να μου ενεργοποιήσουν voWiFi και VoLTE και μου είπαν ότι είναι ενεργοποιημένα. Όταν τους είπα ότι αποκλείεται μου λέει, έχετε δίκιο θα τα ενεργοποιήσω εγώ. Θα κλείσετε και θα ανοίξετε το κινητό σας και θα έχουν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες κανονικά. Το voLTE ενεργοποιήθηκε αλλά το VoWiFi όχι. Εκείνη την ώρα με πήρε πίσω αυτός για να δει αν έχουν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες. Του εξήγησα ότι ενώ έχω voLTE δεν έχω voWiFi. Αφού μου είπε ότι είναι θέμα συσκευής και ότι τα βλέπει όλα ανοιχτά, του εξήγησα ότι και όταν ήμουν ξανά στη nova πάλι είχα το ίδιο πρόβλημα και το είχα λύσει 3 μήνες μετά το τεχνικό πρόβλημα και πως όλες οι συσκευές και οι 3 αριθμοί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω, γιατί δεν είχα καμία διάθεση. Εχει κανένας ιδέα τι μπορώ να κάνω για να έχω WiFi calling? Σε τι συσκευή; μπήκες ρυθμίσεις αν είναι στο iphone εκεί που λέει κλήσεις μέσω wifi; 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου 18 minutes ago, Gv2008 said: Θεός! Ξέρετε πως μπορώ να ενεργοποιήσω το WiFi calling? Κάλεσα το τεχνικό, τους είπα να μου ενεργοποιήσουν voWiFi και VoLTE και μου είπαν ότι είναι ενεργοποιημένα. Όταν τους είπα ότι αποκλείεται μου λέει, έχετε δίκιο θα τα ενεργοποιήσω εγώ. Θα κλείσετε και θα ανοίξετε το κινητό σας και θα έχουν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες κανονικά. Το voLTE ενεργοποιήθηκε αλλά το VoWiFi όχι. Εκείνη την ώρα με πήρε πίσω αυτός για να δει αν έχουν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες. Του εξήγησα ότι ενώ έχω voLTE δεν έχω voWiFi. Αφού μου είπε ότι είναι θέμα συσκευής και ότι τα βλέπει όλα ανοιχτά, του εξήγησα ότι και όταν ήμουν ξανά στη nova πάλι είχα το ίδιο πρόβλημα και το είχα λύσει 3 μήνες μετά το τεχνικό πρόβλημα και πως όλες οι συσκευές και οι 3 αριθμοί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω, γιατί δεν είχα καμία διάθεση. Εχει κανένας ιδέα τι μπορώ να κάνω για να έχω WiFi calling? Έχουν κλείσει τον κωδικό που έστελνες μέσω μηνύματος. Εντάξει δεν είναι και πολύ κατώτερη,αλλά είναι πιο κάτω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου 10 minutes ago, elkons said: Σε τι συσκευή; μπήκες ρυθμίσεις αν είναι στο iphone εκεί που λέει κλήσεις μέσω wifi; Ναι από iPhone 14 είμαι. Εχω ανοίξει τον διακόπτη και έχω κάνει και κλείσιμο και μετά άνοιγμα στη συσκευή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου Just now, Gv2008 said: Ναι από iPhone 14 είμαι. Εχω ανοίξει τον διακόπτη και έχω κάνει και κλείσιμο και μετά άνοιγμα στη συσκευή Μπες στο τσατ και ζείτησε ενεργοποίηση WiFi Calling . Απλά θα σου ζητήσουν πολλά στοιχεία να ξέρεις 🤡 Μην τους λες κατι για VoLTE για να μην κάνουν βλακεια πες WiFi Calling να καταλάβουν. 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου 2 minutes ago, elkons said: Μπες στο τσατ και ζείτησε ενεργοποίηση WiFi Calling . Απλά θα σου ζητήσουν πολλά στοιχεία να ξέρεις 🤡 Μην τους λες κατι για VoLTE για να μην κάνουν βλακεια πες WiFi Calling να καταλάβουν. Δεν μπορώ να δημιουργήσω account στο my nova. Μου είπαν από το 13800 να προσπαθήσω αφού περάσει 24ωρο. Θα δείξει. Θα προσπαθήσω να μιλήσω μέσω chat από το nova.gr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου 3 minutes ago, Gv2008 said: Δεν μπορώ να δημιουργήσω account στο my nova. Μου είπαν από το 13800 να προσπαθήσω αφού περάσει 24ωρο. Θα δείξει. Θα προσπαθήσω να μιλήσω μέσω chat από το nova.gr Μίλα μέσω site το ίδιο είναι. Πως και ξανά ήρθες στη Nova? Συμβόλαιο να υποθέσω 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου 17 minutes ago, elkons said: Μίλα μέσω site το ίδιο είναι. Πως και ξανά ήρθες στη Nova? Συμβόλαιο να υποθέσω Συμβόλαιο. Το σκέφτηκα πάρα πολύ να έρθω, αλλά με δώρο 6 μήνες σε κινητά και σταθερό και τα κινητά στα 21 ευρώ είπα τελικά το ναι 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Ενεργοποιήθηκα συγ nova. Στα θετικά, είναι ενεργοποιημένο το 5G, στα αρνητικά volte και WiFi calling είναι απενεργοποιημένο. Παραθέτω τις μετρησεις Σαλόνι Vf 5G Vf 4G Nova 5G nova 4G Πίσω μπαλκόνι από την πλευρά που είναι οι κεραίες Vf 5G Vf 4G Nova 5G Nova 4G Μπάνιο ( συνδέεται σε άλλη κεραία ) Vf 5G Vf 4G Nova 5G Nova 4G Δωμάτιο, όχι από την πλευρά των κεραιών, συνδέεται με την κεραία που συνδέεται και στο μπάνιο Vf 5G Vf 4G Nova 5G Nova 4G Η nova έχει βελτιωθεί αν και είναι ακόμα κατώτερη από τη Vf. Πάντως όσο έγραφα είδα την πρώτη μετάπτωση σε EDGE Στα ίδια επίπεδα… Αν έχει καλύτερο κατι είναι ποιότητα κλήσεων… 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου Just now, Nikolas14 said: Στα ίδια επίπεδα… Αν έχει καλύτερο κατι είναι ποιότητα κλήσεων… Πάντως είδα ότι εσύ στη Vf έχεις αυτόματα τα πάντα. Ενώ εγώ έπρεπε να πάρω τηλ για voLTE και voWiFi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 29 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 29 Αυγούστου 2 minutes ago, Gv2008 said: Πάντως είδα ότι εσύ στη Vf έχεις αυτόματα τα πάντα. Ενώ εγώ έπρεπε να πάρω τηλ για voLTE και voWiFi Ακριβώς… πάντως Ανάληψη Μπότσαρη με Σόλωνος και Δελφων από την Πέτρου Συνδικα μέχρι την 28ης Οκτωβρίου η Vodafone παίζει καλύτερα. Επίσης στο σπίτι μου 20Mbps 5G η Nova, 30-35 μέχρι 70 είδα με Vodafone. Επίσης γύρω από το γήπεδο του Άρη με πετάει σε 4G για κάποιο λόγο. Αλλά πηγαίνει καλύτερα από τη Nova σε ταχύτητες. Βέβαια η Nova κερδίζει στην απόκριση. ΥΓ: Σκάβει η Nova οπτικές ίνες στη περιοχή, μήπως θα δούμε ιδιόκτητο δίκτυο στη Χαριλάου; 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts