MIKU Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 Και μιας και κάναμε αναφορά στη Vodafone: "Αξιοσημείωτη είναι, επίσης, η εντυπωσιακή αύξηση της κίνησης δεδομένων στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Vodafone. Στο τρίμηνο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2023 έφθασε στα 112.873 TB όταν το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου οικονομικού έτους ήταν στα 68.410 TB." Αυτή η αύξηση απαιτεί και ανάλογες επενδύσεις, αλλιώς... Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους 2. 7 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 Την Vodafone δεν πρέπει να την πιάνουμε στο στόμα μας🤣🤣 Ας μην παίρναμε τα Unlimited με 15 ευρώ και θα είχαν φάει τα μπινελίκια του αιώνα. 5 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 4 minutes ago, zerokill said: Την Vodafone δεν πρέπει να την πιάνουμε στο στόμα μας🤣🤣 Ας μην παίρναμε τα Unlimited με 15 ευρώ και θα είχαν φάει τα μπινελίκια του αιώνα. Σε γνωστα σημεια των Χανιων να υποθεσω? Τραγικο απο τοσο νωρις.. 8 ώρες πριν, VIPdriver said: Ακριβώς αυτό! Είναι θεμα χρονου η κόκκινη να παει πανελλαδικά στην 3η θέση... Καταλάβατε τώρα μερικοί οτι οταν λεω οτι το κοκκινο σημα γινεται ολο και χειρότερο, υπάρχει βάση σε αυτό που λέω; Μόνο μαρκετινγκ βλεπουμε το τελευταίο έτος. Σορρυ αλλα ειναι γενικολογια αυτο που γραφεις αντικειμενικα παντα οπως εχω εξηγηθει το μελανο σημειο της κοκκινης εταιριας ειναι οτι δινει δεδομενα με το κιλο ενω σιγουρα υπαρχουν σημεια που πασχει ασχημα. Απο την αλλη η Νοβα συνδρομητες εχει αλλα ειναι προφανες οτι η χρηση δεδομενων ειναι πιο ηπια αμα αναλογιστεις οτι δεν εχουν τετοια πακετα δεδομενων+big bang. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 13 minutes ago, CamuCamu said: Σορρυ αλλα ειναι γενικολογια αυτο που γραφεις αντικειμενικα παντα οπως εχω εξηγηθει το μελανο σημειο της κοκκινης εταιριας ειναι οτι δινει δεδομενα με το κιλο ενω σιγουρα υπαρχουν σημεια που πασχει ασχημα. Απο την αλλη η Νοβα συνδρομητες εχει αλλα ειναι προφανες οτι η χρηση δεδομενων ειναι πιο ηπια αμα αναλογιστεις οτι δεν εχουν τετοια πακετα δεδομενων+big bang. Δεν διαφωνώ πουθενα, απλά από τη στιγμή που δίνει τα περισσοτερα data, θα έπρεπε να δώσει και τα περισσοτερα δις σε επένδυση δικτυου, πραγμα που δεν κάνει, που για μένα συνεπάγεται σε 3η θέση ποιοτητας δικτυου. 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 47 minutes ago, zerokill said: Την Vodafone δεν πρέπει να την πιάνουμε στο στόμα μας🤣🤣 Ας μην παίρναμε τα Unlimited με 15 ευρώ και θα είχαν φάει τα μπινελίκια του αιώνα. Ευτυχώς στα Γιάννενα δεν είναι τόσο χάλι. 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Καλά και εμενα η συσκευή δείχνει 3 γραμμες 4G και μη σου πω τι παίρνω... Χτες ένα στα γρήγορα πριν το τούνελ της Κλοκοβας. Netmonster δεν πρόλαβα να καταγράψω κεραία. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 2 ώρες πριν, MIKU said: Και μιας και κάναμε αναφορά στη Vodafone: "Αξιοσημείωτη είναι, επίσης, η εντυπωσιακή αύξηση της κίνησης δεδομένων στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Vodafone. Στο τρίμηνο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2023 έφθασε στα 112.873 TB όταν το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου οικονομικού έτους ήταν στα 68.410 TB." Αυτή η αύξηση απαιτεί και ανάλογες επενδύσεις, αλλιώς... Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους 2. Ένα δίκιο το έχεις και φαίνεται. Φαντάζεσαι αυτά τα δεδομένα να τα είχε ανακοινώσει η Nova? Μέρα νύχτα πίτα θα ήταν. 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Δεν διαφωνώ πουθενα, απλά από τη στιγμή που δίνει τα περισσοτερα data, θα έπρεπε να δώσει και τα περισσοτερα δις σε επένδυση δικτυου, πραγμα που δεν κάνει, που για μένα συνεπάγεται σε 3η θέση ποιοτητας δικτυου. Εγώ βλέπω επενδύσεις από Vodafone και όχι από αυτόν που φωνάζει ότι επενδύει. Η κίνηση του καλοκαιριού θα περνά από τα νησιά μέσω της υποθαλάσσιας ίνας. Ενώ στη Nova? Ετοιμαζεται η προσεγειαλειωση του 2Africa Στη Nova σε τι ακριβώς επενδύουν; Στο να είσαι κάτω από κεντρικές κεραίες, να κανεις speediest και να χαίρεσαι; Έχεις πολύ περίεργη άποψη περί επενδύσεων PS: η αγορα των δικαιωμάτων του champions league, θεωρείται επένδυση 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 (edited) 1 hour ago, katsiletra said: Ευτυχώς στα Γιάννενα δεν είναι τόσο χάλι. Έχουμε την Cosmote που είναι χειρότερα. Η Vodafone και η Nova είναι πολυ καλές. Με τη δεύτερη εγώ δεν είχα ποτέ θέμα. Ολα τα Γιάννενα Vodafone-Nova έχουν. Cosmote δεν παίζει ιδιαίτερα στην κινητή. Γενικά στην ήπειρο. Edited March 26, 2024 by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 12 minutes ago, TakeOverNet said: Ένα δίκιο το έχεις και φαίνεται. Φαντάζεσαι αυτά τα δεδομένα να τα είχε ανακοινώσει η Nova? Μέρα νύχτα πίτα θα ήταν. Γνωρίζεις μήπως νούμερα; Φαντάζομαι θα είναι αρκετά μικρότερα, λόγω μεριδίου αγοράς. 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 (edited) 35 minutes ago, TakeOverNet said: Εγώ βλέπω επενδύσεις από Vodafone και όχι από αυτόν που φωνάζει ότι επενδύει. Η κίνηση του καλοκαιριού θα περνά από τα νησιά μέσω της υποθαλάσσιας ίνας. Ενώ στη Nova? Ετοιμαζεται η προσεγειαλειωση του 2Africa Στη Nova σε τι ακριβώς επενδύουν; Στο να είσαι κάτω από κεντρικές κεραίες, να κανεις speediest και να χαίρεσαι; Ευγενική υπενθύμιση: Η μόνη εταιρεία για την οποία δεν μπορούμε να αμφιβάλλουμε ότι επενδύει είναι η Cosmote. Οι άλλες δυο κονταροχτυπιούνται. Η διάφορες ειναι ελάχιστες. Επιπλεον το ότι η Nova έχει τους περισσοτερους Roamers είναι νομίζω αποδεκτό απ όλους. Όποτε ας δούμε πρώτα πως θα ανταποκριθεί και εφόσον δεν ανταποκριθεί θα τη βγάλουμε ομαδικώς άχρηστη. Edited March 26, 2024 by panos.k2 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 45 minutes ago, MIKU said: Γνωρίζεις μήπως νούμερα; Φαντάζομαι θα είναι αρκετά μικρότερα, λόγω μεριδίου αγοράς. Φαντάζομαι υπάρχει λόγος που η Nova δεν ανακοινώνει απόλυτους αριθμούς αλλά 1500% αύξηση στη χρήση. 27 minutes ago, panos.k2 said: Ευγενική υπενθύμιση: Η μόνη εταιρεία για την οποία δεν μπορούμε να αμφιβάλλουμε ότι επενδύει είναι η Cosmote. Οι άλλες δυο κονταροχτυπιούνται. Η διάφορες ειναι ελάχιστες. Επιπλεον το ότι η Nova έχει τους περισσοτερους Roamers είναι νομίζω αποδεκτό απ όλους. Όποτε ας δούμε πρώτα πως θα ανταποκριθεί και εφόσον δεν ανταποκριθεί θα τη βγάλουμε ομαδικώς άχρηστη. Ακριβώς αυτό! Αν το συγκρίνεις με το ακριβώς προηγούμενο quarter, εφόσον η Nova είναι αυτή που επενδύει και η Vodafone τον π…ει, θα έπρεπε να μεγαλώνει η διαφορά υπέρ της Nova και όχι το αντίθετο, όπως παρατηρούμε εδώ. 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 5 minutes ago, TakeOverNet said: Φαντάζομαι υπάρχει λόγος που η Nova δεν ανακοινώνει απόλυτους αριθμούς αλλά 1500% αύξηση στη χρήση. Ακριβώς αυτό! Αν το συγκρίνεις με το ακριβώς προηγούμενο quarter, εφόσον η Nova είναι αυτή που επενδύει και η Vodafone τον π…ει, θα έπρεπε να μεγαλώνει η διαφορά υπέρ της Nova και όχι το αντίθετο, όπως παρατηρούμε εδώ. Θα δούμε από τον Μάη και μετά που ξεκινά η σεζόν... 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 Παιδια φτανει με την φανατικη ξιφομαχια μεταξυ Voda/Nova κυριως οποιος ειναι ικανοποιημενος απο καλυψη/ταχυτητες και παροχες παραμενει στην περιοχη οπου δραστηριοποιειται. Στην τελικη μιλαμε για επιχειρησεις και ολες τα λεφτα μας θελουν. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Μελίσσια. Cosmote 5G, Vodafone "5G". 8 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 (edited) 5 minutes ago, MIKU said: Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Μελίσσια. Cosmote 5G, Vodafone "5G". Προτείνω η Vodafone να γίνει NOVA. Μην περιμένεις βελτίωση σύντομα! Στο Σισμανόγλειο θα λυθεί προς το καλοκαίρι. Edited March 26, 2024 by Chrischal1908 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Προτείνω η Vodafone να γίνει NOVA. Μην περιμένεις βελτίωση σύντομα! Στο Σισμανόγλειο θα λυθεί προς το καλοκαίρι. Εδώ θα είμαι το καλοκαίρι 😝 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 Εντωμεταξύ 40φευγα που λέει η φωτο για τη βονταφον δεν έχω πιασει ουτε στα όνειρα μου. Εάν φτάσω 2ψηφιο κάνω παρτυ (και 4G παντού στην οθόνη ε) 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 4 minutes ago, VIPdriver said: Εντωμεταξύ 40φευγα που λέει η φωτο για τη βονταφον δεν έχω πιασει ουτε στα όνειρα μου. Εάν φτάσω 2ψηφιο κάνω παρτυ (και 4G παντού στην οθόνη ε) Έχεις flagship συσκευή; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 Αφήστε τα δίκτυα. Εδώ ολόκληρο επενδυτικό πλάνο 1 δις ευρώ και χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και δεν έδωσε λίγα για να "βοηθήσουν" τον διαιτητή για να περάσουμε. Αυτή κυρίες και κύριοι είναι η Vodafone 😅😅😅😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 20 minutes ago, VIPdriver said: Εντωμεταξύ 40φευγα που λέει η φωτο για τη βονταφον δεν έχω πιασει ουτε στα όνειρα μου. Εάν φτάσω 2ψηφιο κάνω παρτυ (και 4G παντού στην οθόνη ε) Άλλαξε εταιρεία, κατασκευαστή τσουρεκιών. 4 2 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Θα δούμε από τον Μάη και μετά που ξεκινά η σεζόν... Η σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει Κρήτη. 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Έχεις flagship συσκευή; Όχι 1 ώρα πριν, Serafeim1981 said: Άλλαξε εταιρεία, κατασκευαστή τσουρεκιών. Πες τους να σταματήσουν το κασμπακ και έφυγα! Πληρώνεσαι τις υπερωριες ή μπα; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 Καλά η nova αν είχε την κίνηση της vodafone θα είχαν ανατιναχτεί οι κεραίες. Το καλοκαίρι που μαζεύει κίνηση η nova το δίκτυο στις τουριστικές περιοχές τα παίζει. Στη nova έχω πιάσει με b7+b1+b3(15mhz) 0,5mbps download. Από σήμα μια χαρά ήταν 5/5 γραμμές έπιανε, η κεραία ήταν πολύ κοντά και το upload speed ήταν στα 65mbps. Αλλά ήταν μόνιμα στα 0,5mbps download. 8 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2024 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Εντωμεταξύ 40φευγα που λέει η φωτο για τη βονταφον δεν έχω πιασει ουτε στα όνειρα μου. Εάν φτάσω 2ψηφιο κάνω παρτυ (και 4G παντού στην οθόνη ε) Το ίδιο λέει και ο φίλος μου με Vodafone. Λοιπόν με Tethering το πρωί στο Αργοστόλι σε σπίτι που μαζευτήκαμε το πρωί η Vodafone είχε 30-40Mbps. Nova γυρω στα 50Mbps 5G Download και 3 Upload. Γενικα στη Κεφαλονιά όπως την άφησα τη Nova,στο Αργοστόλι σε γνωστο club του νησιού που πριν δυο χρόνια είχα Edge έπαιζα και με 5G κανονικά. Ρεκορ 4G στο σπίτι, έξω πιάνω πολύ καλύτερα. 5G το πρωί στο σπίτι, επειδή άργησα 1-2 λεπτά να βγάλω το screenshot ήρθε η κλήση που φαίνεται. Antico Cafe,το πρωί της Δευτέρας εν ώρα παρέλασης. Λιθόστρωτο Αργοστολίου πίσω από τα δικαστήρια 4G Nova στο ίδιο σημείο εξω από το σπίτι. 4G Αργοστόλι σε εσωτερικό χώρο Στα μαγαζιά πλησίον της Εθνικής Τράπεζας σε εσωτερικό χώρο η Nova ψάχνεις το σήμα. 5G Cosmote Κυριακή Βραδυ στο Premier, στη Κεντρική Πλατεία (Ν78 έχει εντός Αργοστολίου αλλά και προς περιοχή Βλαχατα,Λουρδατα. Δεν ξέρω αν έχει στη Σκάλα βέβαια και προς Ληξούρι. 4G Nova στο ίδιο σημείο Η άποψη μου, είναι ότι η Nova με αυτές τις ταχύτητες από την 1/4/2024 που ξεκινάνε οι πτήσεις από Αγγλία και έπειτα από Ευρωπαϊκές χώρες συν τα κρουαζιερόπλοια που θα βρίσκονται στο λιμάνι, θα έχουμε μονοψήφια. Υποψιν στο σπίτι που μενω, βγάζω από κεραια της Vodafone που έχει βάλει εξοπλισμό η Nova (eNb: 1512) που είναι στα 6 χιλιόμετρα σε οπτική επαφή και 11 χιλιόμετρα οδικώς. Χάρτης από CellMapper 10 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2024 11 ώρες πριν, MIKU said: Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Μελίσσια. Cosmote 5G, Vodafone "5G". Θες να ανεβάσω και εγώ με cosmote 2G και Vodafone 5G? Εύκολο. Εκει τουλάχιστον έχεις 5G και αν αλλάξεις συσκευή η δοκιμάσεις άλλη ώρα θα έχεις κανονικά υπηρεσίες. 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2024 1 hour ago, TakeOverNet said: Θες να ανεβάσω και εγώ με cosmote 2G και Vodafone 5G? Εύκολο. Εκει τουλάχιστον έχεις 5G και αν αλλάξεις συσκευή η δοκιμάσεις άλλη ώρα θα έχεις κανονικά υπηρεσίες. Δεν μπαίνω στη λογική να απαντήσω σε σχόλιο που ούτε παιδί που του πήραν την καραμέλα δε θα έκανε. 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts