Arinos Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Με τις αποβάθρες του συρμούς της κόκκινης γραμμής κάποιο νεότερο;; Είναι σε πιλοτική δοκιμή; Πέρασε κάποιος;; Όχι δεν λειτουργεί ακόμα κάτι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Ειδικά Θεσσαλονίκη και ειδικα κεντρο η βονταφον ειναι η χειρότερη. Συμφωνώ μαζί σου, είχα Vodafone και έφυγα για αυτό το λόγο. Η Nova δεν είναι ιδιαίτερα καλύτερη αλλά πιο υποφερτή. Εγώ Θεσσαλονίκη που κινούμαι είμαι με δικαρτο Nova και δεύτερη κάρτα ενα What’s Up , το οποίο το εχω όπου δεν έχει σήμα για δεδομένα η Nova. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 38 minutes ago, Nikolas14 said: Συμφωνώ μαζί σου, είχα Vodafone και έφυγα για αυτό το λόγο. Η Nova δεν είναι ιδιαίτερα καλύτερη αλλά πιο υποφερτή. Εγώ Θεσσαλονίκη που κινούμαι είμαι με δικαρτο Nova και δεύτερη κάρτα ενα What’s Up , το οποίο το εχω όπου δεν έχει σήμα για δεδομένα η Nova. Γενικά και η Vodafone Ελλάδας παλεύει ειδικά στο 5G. Παρόλα αυτά πρέπει να κάνει άλματα γιατί έχει αδικαιολόγητα κενά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 (edited) 49 minutes ago, Nikolas14 said: Συμφωνώ μαζί σου, είχα Vodafone και έφυγα για αυτό το λόγο. Η Nova δεν είναι ιδιαίτερα καλύτερη αλλά πιο υποφερτή. Εγώ Θεσσαλονίκη που κινούμαι είμαι με δικαρτο Nova και δεύτερη κάρτα ενα What’s Up , το οποίο το εχω όπου δεν έχει σήμα για δεδομένα η Nova. Και γιατί δεν πηγες σε Cosmote Unlimited να τελειώνεις; Εγώ όταν εμενα στα Γιάννενα πηγα Nova που είχα δει πως είναι η μόνη που με εξυπηρετούσε παντου σωστά, τώρα που μενω Αθήνα πηγα Cosmote για τον ίδιο λόγο. Και στις δυο περιπτώσεις unlimited συνδεσεις. Εγώ προσωπικά δε μπορώ να παίζω με τις eSIM, εκνευρίζομαι και μπερδεύομαι. Επισης να πω, επειδή το ανέφερα πριν κάποιες μέρες, πως ο πατέρας μου αδυνατεί να συνεννοηθεί με την εξυπηρέτηση της Cosmote, άλλες προσφορές του λέει ο ένας εκπρόσωπος, άλλες ο αλλος. Για αυτό λοιπόν ανανέωσε το συμβόλαιο του στη Nova και τελείωσε η υπόθεση. 10GB+100αρα στα 44€, αυτό που είχε από εποχες wind. Στον λογαριασμό οι τιμές είναι 21€ και 23€ αντίστοιχα, τις θεωρω πολυ καλές τιμές και κυριως αυτή του σταθερού. Αθήνα κινείται και είναι γενικά ικανοποιημένος από το σημα ενώ απο τα 10GB που έχει, χρησιμοποιεί γύρω στα 7. Edited November 15, 2023 by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2023 (edited) 30 minutes ago, panos.k2 said: Και γιατί δεν πηγες σε Cosmote Unlimited να τελειώνεις; Εγώ όταν εμενα στα Γιάννενα πηγα Nova που είχα δει πως είναι η μόνη που με εξυπηρετούσε παντου σωστά, τώρα που μενω Αθήνα πηγα Cosmote για τον ίδιο λόγο. Και στις δυο περιπτώσεις unlimited συνδεσεις. Εγώ προσωπικά δε μπορώ να παίζω με τις eSIM, εκνευρίζομαι και μπερδεύομαι. Επισης να πω, επειδή το ανέφερα πριν κάποιες μέρες, πως ο πατέρας μου αδυνατεί να συνεννοηθεί με την εξυπηρέτηση της Cosmote, άλλες προσφορές του λέει ο ένας εκπρόσωπος, άλλες ο αλλος. Για αυτό λοιπόν ανανέωσε το συμβόλαιο του στη Nova και τελείωσε η υπόθεση. 10GB+100αρα στα 44€, αυτό που είχε από εποχες wind. Στον λογαριασμό οι τιμές είναι 21€ και 23€ αντίστοιχα, τις θεωρω πολυ καλές τιμές και κυριως αυτή του σταθερού. Αθήνα κινείται και είναι γενικά ικανοποιημένος από το σημα ενώ απο τα 10GB που έχει, χρησιμοποιεί γύρω στα 7. Θα μπορούσε να πάει στα 15GB αλλα δεν πειράζει. Τελος πάντων, ο λόγος που δεν πήγα είναι η επιδότηση συσκευής στη Nova καθώς και εχω φοιτητικό αριθμό εδώ και χρόνια και δεν ηθελα να τον αλλάξω. Επίσης αν εμένα Κεφαλονιά περισσότερο και δεν είχα φύγει ίσως τώρα να είχα Cosmote αλλά στη Θεσσαλονίκη όπου γύρισα σε γενικές γραμμές και η Nova με καλύπτει. Edited November 15, 2023 by Nikolas14 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 8 ώρες πριν, Nikolas14 said: Θα μπορούσε να πάει στα 15GB αλλα δεν πειράζει Πήγαινε το σταθερο στα 29€ ενώ με τα 10Gb παραμένει στα 23€ (η 100αρα) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 Εγώ νομίζω πως και με τους άλλους δύο(στους δύο δεν περιλαμβάνω την πράσινη)γίνεται δουλειά είτε σε σταθερή είτε σε κινητή. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου η μία μπορεί να είναι μονόδρομος. Βέβαια μια γύρα στην Αττική σε σημεία όπου δεν είχα και την καλύτερη εμπειρία μου απέδειξε πως γίνονται προσπάθειες από όλες. Τώρα στην σταθερή ειδικά με την οπτική ίνα όλες δεν έχουν διαφορά μεταξύ τους 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 11 minutes ago, aektzhs 1 said: Τώρα στην σταθερή ειδικά με την οπτική ίνα όλες δεν έχουν διαφορά μεταξύ τους Τις έχω δοκιμάσει όλες με οπτική ίνα στην Θεσσαλονίκη, καμία διαφορά , πέρα από το γεγονός οτι Forthnet και Vodafone βγαίνουν απο Θεσσαλονίκη για να συνδεθούν σε servers της Θεσσαλονίκης του δικτύου GRnet, ενώ ο ΟΤΕ βγαίνει από Αθήνα και δημιουργεί αύξηση του ping χωρίς λόγο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2023 Πρωινό τεστ Vodafone vs Nova στο σπίτι μου στον Πειραιά Vodafone: Nova: 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2023 6 ώρες πριν, Gv2008 said: Πρωινό τεστ Vodafone vs Nova στο σπίτι μου στον Πειραιά Vodafone: Nova: 53 kB · 0 downloads Στο πρώτο test άστο και το upload να ρολάρει να πάρουμε μάτι. 2 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 (edited) Αναφορικά με το θέμα του 4G της Vodafone στην Αθήνα, έψαξα πριν λίγο στο cellmapper τι γίνεται από κεραίες και μπάντες στο κέντρο(ναι με έχει φαει η βαρεμάρα, είμαι σε υπερατλαντική πτήση) Έβαλα να εμφανίζονται μόνο οι κεραίες με Β7. Πρόκειται για την ίδια ακριβως περιοχή. Η εικόνα στον χάρτη είναι αντιπροσωπευτική. vodafone Cosmote Nova H cosmote εχει το αβαντάζ του εξοπλισμού που διαχειρίζεται πολυ καλύτερα την κίνηση, αλλά και του υπέρ-αρκετου φασματος. Οσοι την χρησιμοποιούμε στην Αθήνα είμαστε νομίζω πολυ ικανοποιημένοι(εγώ απόλυτα), το δίκτυο είναι υποδειγματικό έστω και με κάποιες μικρες τρύπες. Αναμφισβήτητα πρώτο δίκτυο στην πόλη. Η Vodafone αδικαιολόγητη και απαράδεκτη. Η Nova προσπαθεί να καλύψει την έλλειψη φασματος στην Β3 και συνεπώς χωρητικότητας, και κατά τη γνώμη μου το πετυχαίνει Edited November 18, 2023 by panos.k2 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 40 minutes ago, panos.k2 said: Αναφορικά με το θέμα του 4G της Vodafone στην Αθήνα, έψαξα πριν λίγο στο cellmapper τι γίνεται από κεραίες και μπάντες στο κέντρο(ναι με έχει φαει η βαρεμάρα, είμαι σε υπερατλαντική πτήση) Έβαλα να εμφανίζονται μόνο οι κεραίες με Β7. Πρόκειται για την ίδια ακριβως περιοχή. Η εικόνα στον χάρτη είναι αντιπροσωπευτική. vodafone Cosmote Nova H cosmote εχει το αβαντάζ του εξοπλισμού που διαχειρίζεται πολυ καλύτερα την κίνηση, αλλά και του υπέρ-αρκετου φασματος. Οσοι την χρησιμοποιούμε στην Αθήνα είμαστε νομίζω πολυ ικανοποιημένοι(εγώ απόλυτα), το δίκτυο είναι υποδειγματικό έστω και με κάποιες μικρες τρύπες. Αναμφισβήτητα πρώτο δίκτυο στην πόλη. Η Vodafone αδικαιολόγητη και απαράδεκτη. Η Nova προσπαθεί να καλύψει την έλλειψη φασματος στην Β3 και συνεπώς χωρητικότητας, και κατά τη γνώμη μου το πετυχαίνει Πολύ καλά Cosmote και Nova. Έχουν αρκετές Β7 μπάντες. Όντως η Cosmote δεν έχει αντίπαλο εκεί. Η Vodafone εκεί τελευταία,αλλά στο 5G κάτι κάνει Καλώς να επιστρέψεις!!!! 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Πολύ καλά Cosmote και Nova. Έχουν αρκετές Β7 μπάντες. Όντως η Cosmote δεν έχει αντίπαλο εκεί. Η Vodafone εκεί τελευταία,αλλά στο 5G κάτι κάνει Καλώς να επιστρέψεις!!!! Και λίγο καιρό θα ανοίξει η ψαλίδα άμεσα στον δεύτερο με τον τρίτο πάροχο! Edited November 18, 2023 by Chrischal1908 1 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 1 hour ago, Chrischal1908 said: Και λίγο καιρό θα ανοίξει η ψαλίδα άμεσα στον δεύτερο με τον τρίτο πάροχο! Θεσσαλονίκη κεντρανατολικά τις τελευταίες ημέρες έχω καλύτερες ταχύτητες Νόβα παρά Βονταφον. Κλασσικά η πιο γρήγορη είναι η Κοσμοτέ. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 Συγκριτικό Nova vs Vodafone Nova: Vodafone: - παλι ξεχάστηκα και δεν το άφησα μέχρι το τέλος. Συνήθως έχει γύρω στα 30 mbps 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 (edited) γενικά προς όλους πάει αυτό εδώ μέσα μην μπερδεύεται την κάλυψη με τις ταχύτητες των δικτύων,κάλυψη ειναι και το πανάρχαιο δίκτυο 2G,όσο θα είναι σε λειτουργία θα υπολογίζεται,όσο αναφορά τη nova είναι η μόνη εταιρεία από παλιά που δεν έχει twin sim στην καρτοκινητή της,χάνουνε πολύ κόσμο με αυτό,εγώ επειδή δουλεύω σε εργοστάσιο παίρνω μια απλή συσκευή για τη δουλειά,ενώ το smartphone μου το εχω για τον υπόλοιπο χρόνο,ίσως να είναι πολλοί αυτοί που λειτουργούν σαν εμένα... Edited November 19, 2023 by odim 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 12 ώρες πριν, Gv2008 said: Συγκριτικό Nova vs Vodafone Nova: Vodafone: - παλι ξεχάστηκα και δεν το άφησα μέχρι το τέλος. Συνήθως έχει γύρω στα 30 mbps Οικονομία στο upload κάνεις; Ξεχασιάρη... 2 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 1 hour ago, odim said: γενικά προς όλους πάει αυτό εδώ μέσα μην μπερδεύεται την κάλυψη με τις ταχύτητες των δικτύων,κάλυψη ειναι και το πανάρχαιο δίκτυο 2G,όσο θα είναι σε λειτουργία θα υπολογίζεται,όσο αναφορά τη nova είναι η μόνη εταιρεία από παλιά που δεν έχει twin sim στην καρτοκινητή της,χάνουνε πολύ κόσμο με αυτό,εγώ επειδή δουλεύω σε εργοστάσιο παίρνω μια απλή συσκευή για τη δουλειά,ενώ το smartphone μου το εχω για τον υπόλοιπο χρόνο,ίσως να είναι πολλοί αυτοί που λειτουργούν σαν εμένα... Έχεις απόλυτο δίκιο για την twin sim στα καρτοκινητά. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 8 ώρες πριν, memoriesradio said: Οικονομία στο upload κάνεις; Ξεχασιάρη... Ξεχνιέμαι συνέχεια φίλε. Το προσπαθώ όμως 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 (edited) On 18/11/2023 at 10:21 ΜΜ, VIPdriver said: Θεσσαλονίκη κεντρανατολικά τις τελευταίες ημέρες έχω καλύτερες ταχύτητες Νόβα παρά Βονταφον. Κλασσικά η πιο γρήγορη είναι η Κοσμοτέ. Θα συμφωνήσω μαζί σου, κινούμαι κέντρο και ανατολικά από το Γ Σώμα Στρατού που είναι η ΕΡΤ3 έως Βουλγαρη που είναι το πατρικο μου. Επίσης κινουμαι και σε Καλαμάρια και όρια Χαριλάου με Πυλαία καθώς και Κάτω Τούμπα. Είμαι εδώ και 6 μήνες με απεριόριστο συμβόλαιο και εχω γραμμή 200αρα FTTH σε σπίτι μου στη Σχολή Τυφλών όπου πάει τρένο και σε περίπτωση βλάβης το 4G της Nova με έχει καλύψει άψογα χωρίς θέματα. Και μέχρι πρόσφατα είχα και 100αρα στο πατρικο μου. Κορυφή είναι η Cosmote σχεδόν παντού εκτός από κάτι τρύπες στην 25ης Μαρτίου στο ύψος της Πυροσβεστικής, κάτω από την Μακεδονίας στα στενα μέσα και πιο χαμηλά προς Μέγαρο Μουσικής. Εκεί η Nova δουλεύει σωστά, χωρίς να χάνεις κλήσεις η να παγώνουν τα δεδομένα. Επίσης κέντρο όπως η Ναυαρίνου, Παύλου Μελα και Αλεξάνδρου Σβωλου σε εσωτερικούς χώρους είναι υποφερτή η Nova και τα δεδομένα είναι λειτουργικά αλλά με χαμηλές ταχύτητες. Και επειδή στο αμάξι βάζω Spotify ή ραδιόφωνο μέσω e-radio app λίγες είναι οι εναλλαγές από 5G σε 4G ή Edge. Μόνο στη Δελφών σε κάποια σημεία βλέπω στιγμιαία Edge. Με iPhone 13 και τώρα με 14 Pro κανω μετρήσεις και χρησιμοποιώ καθημερινά σαν κυρία συσκευη. Edited November 20, 2023 by Nikolas14 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 (edited) Τώρα μόλις διάβασα μια δημοσίευση από γνωστό site τεχνολογίας για απεριόριστα δεδομένα στο Cosmote Neo… και ναι το επιβεβαιώνω. Καλή επιλογή αν δεν χρειάζεσαι extra sim και δεν θες δέσμευση συμβολαίου. Οριο GB για εξωτερικό δίνει 31,5GB…τα μισά σε σχέση με κανονικό συμβόλαιο,καλύτερα όμως από κάθε καρτοκινητο. Edited November 20, 2023 by Nikolas14 5 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 20 minutes ago, Nikolas14 said: Τώρα μόλις διάβασα μια δημοσίευση από γνωστό site τεχνολογίας για απεριόριστα δεδομένα στο Cosmote Neo… και ναι το επιβεβαιώνω. Καλή επιλογή αν δεν χρειάζεσαι extra sim και δεν θες δέσμευση συμβολαίου. Οριο GB για εξωτερικό δίνει 31,5GB…τα μισά σε σχέση με κανονικό συμβόλαιο,καλύτερα όμως από κάθε καρτοκινητο. Πάντως σε εμένα τις φοιτητικές παροχές που έχω τώρα σε συμβόλαιο(10 GB και απεριόριστα λεπτά ομιλίας)μου τις βγάζει 1€ ακριβότερα από ότι πληρώνω τώρα. Not bad όμως αφού δεν έχει ελάχιστη υποχρέωση παραμονής 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 43 minutes ago, aektzhs 1 said: Πάντως σε εμένα τις φοιτητικές παροχές που έχω τώρα σε συμβόλαιο(10 GB και απεριόριστα λεπτά ομιλίας)μου τις βγάζει 1€ ακριβότερα από ότι πληρώνω τώρα. Not bad όμως αφού δεν έχει ελάχιστη υποχρέωση παραμονής Για αυτό μόνο αξίζει, με πήραν και εμένα τηλεφωνο να το κανω. Αλλά με καλύπτει το φοιτητικό χωριά ότι εχω το promo4 από το 2015 που δίνει 200’ προς ολους και 600’ προς What’s Up με μόλις 4€ για όλο το μήνα. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 Εάν είναι μόνιμο και όχι σε μορφή προσφοράς, μιλάμε για εξαιρετική περίπτωση. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 4 minutes ago, p_k said: Εάν είναι μόνιμο και όχι σε μορφή προσφοράς, μιλάμε για εξαιρετική περίπτωση. Λογικά για μόνιμο μου φαίνεται Νέο post:μου μυρίζει απάντηση στην Vodafone κυρίως,αλλά και στην Nova για κάποιες πολύ καλές προσφορές στα συμβόλαια που έκαναν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts