p_k Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 25 minutes ago, odim said: το cell mapper δουλεύει σωστά η μια από τα ίδια?? κατι κεραιες που έχουν μπει στα φαναρια διασταύρωση προς ασβεστοχώρι ,ρετζίκι και σε γεφυρες στον περιφερειακό στη θεσσαλονίκη ποιας εταιρείας είναι?? ξερει κανεις καμια καλη εφαρμογη netmonitor για android?? εγώ χρησιμοποιώ cellular-pro και G-mon pro. Netmonster 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 11 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Άλσος Μοσχοποδίου(από κινητό φίλου που πήγε γιατί εγώ είμαι με ίωση από χτες): Cosmote(εταιρικό κινητό):Μου είπε γύρω στα 80 Mbps. Όταν θυμηθεί και στείλει σκριν θα ανεβάσω Περαστικά φίλε! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Περαστικά φίλε! Ευχαριστώ πολύ φίλε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Στρατόπεδα οδός Σάρδεων & τέρμα Περικλέους Ξανθη NovaCosmote 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 2 ώρες πριν, georgeavl3 said: Στρατόπεδα οδός Σάρδεων & τέρμα Περικλέους Ξανθη Nova Cosmote Δεν έχει n78 εκεί από την 915 η nondαρα ; 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Το κινητο μου δεν ειναι 5g. Λογικα θα εχει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Δεν ξέρω πως τα κατάφερε η Cosmote με τις εξτρασιμ αλλά πλέον με παίρνουν και με βρίζουν πελάτες και φίλοι που τους το πρότεινα ως λύση. Τη δική μου Extrasim την έβγαλα από το ρουτερ του αυτοκινήτου και την έβαλα στο κινητό για να δω αν άλλαξε κάτι αλλά δε βλέπω φως στις περισσότερες περιοχές. Στην υποστήριξή κουκουρούκου απαντήσεις. Έστειλα και στη φόρμα δεύτερη φορά. Άντε να δούμε τι θα απαντήσουν αυτή τη φορά. Με αυτά και τα άλλα να χαίρονται τις αναβαθμίσεις αλλά ανούσιες για εμάς που χρειαζόμαστε extasim. Server Cosmote Έξω απο το μαντρί meanwhile with Vodafone 4IS Extrasim στο mu5001 10 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 1 hour ago, cmvr said: Δεν ξέρω πως τα κατάφερε η Cosmote με τις εξτρασιμ αλλά πλέον με παίρνουν και με βρίζουν πελάτες και φίλοι που τους το πρότεινα ως λύση. Τη δική μου Extrasim την έβγαλα από το ρουτερ του αυτοκινήτου και την έβαλα στο κινητό για να δω αν άλλαξε κάτι αλλά δε βλέπω φως στις περισσότερες περιοχές. Στην υποστήριξή κουκουρούκου απαντήσεις. Έστειλα και στη φόρμα δεύτερη φορά. Άντε να δούμε τι θα απαντήσουν αυτή τη φορά. Με αυτά και τα άλλα να χαίρονται τις αναβαθμίσεις αλλά ανούσιες για εμάς που χρειαζόμαστε extasim. Server Cosmote Έξω απο το μαντρί meanwhile with Vodafone 4IS Extrasim στο mu5001 Εμένα ο φίλος μου μου ξαναείπε πως έφαγε κόφτη και του άλλαξα το ttl στο pc σε 65 μήπως φύγει ο κόφτης οριστικά. Σε άλλα νέα, κοιτούσα τα log του netmonster και έχει βρει n78 από nova στο Βόλο στο κέντρο και από vodafone στη Νέα Αγχίαλο. Όταν ξαναπεράσω από αυτά τα μέρη θα ξανακοιτάξω. 8 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 (edited) Βρίσκομαι στα Γιάννενα και μενω σε σπίτι συγγενή. Για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτογραφίες. Μενω σε σπίτι συγγενή πριν την πλατεία Ομήρου προς το δασος. Cosmote 5G: 12down/0.7up με 1-2 μπαρες. Σε σκάλες και ισόγειο γυρνάει σε edge. Nova 5G: 217down/32.5up με 2-3 μπαρες Β7+N1+B3++B20+B28(με τη σειρά που εμφανίζονται στο netmonster) από το eNb 15752 που βρίσκεται στη ναπολεωντος ζερβα και εκπέμπει μόνο για τη Nova. Κρατάει 5G/4G μέχρι αηδίας ακόμα και στο ασανσερ 3 μπαρες 5G πιάνει απ όσο κοίταξα. Το κινητό που ειδα αυτα για τη Nova είναι συγγενικού προσώπου, το Galaxy S23+. Vodafone EDGE μόνο κλήσεις καλής ποιότητας όμως ΥΓ: Το μενού του iPhone πάλι μου βγάζει “Please insert or enable a sim” και δεν φορτωνει τίποτα. Μου εμφανιζει αυτό απ όταν έβαλα την κάρτα της Cosmote, σήμερα το μεσημέρι. Πριν βάλω την κάρτα που είχα δικαρτο, απλά φόρτωνε αιωνιως και δεν έβγαζε τίποτα. Edited October 23, 2023 by panos.k2 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Άρα, αν μπορείς να κάνεις τα βασικά με το download, το upload είναι τόσο τραγικό, που στην πραγματικότητα καθιστά το δίκτυο μη χρησιμοποιήσιμο... 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 (edited) 7 minutes ago, panos.k2 said: ΥΓ: Το μενού του iPhone πάλι μου βγάζει “Please insert or enable a sim” και δεν φορτωνει τίποτα. Μου εμφανιζει αυτό απ όταν έβαλα την κάρτα της Cosmote. σήμερα το μεσημέρι. Πριν βάλω την κάρτα που είχα δικαρτο, απλά φόρτωνε αιωνιως και δεν έβγαζε τίποτα. Πάλι καλά! Αφού δεν σου έβγαλε τίποτα "Insert Coin" το άϊφον... Edited October 23, 2023 by memoriesradio 2 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 (edited) 9 minutes ago, p_k said: Άρα, αν μπορείς να κάνεις τα βασικά με το download, το upload είναι τόσο τραγικό, που στην πραγματικότητα καθιστά το δίκτυο μη χρησιμοποιήσιμο... Κοιτα λειτουργικη είναι δεν εχω θέματα με τα δεδομένα. Ούτως η αλλως WiFi χρησιμοποιώ. Ολα σχετικά είναι πάντως. Σε σχέση με το “Καμία υπηρεσία” που έβλεπα προ ολίγων μηνών στο σπίτι αυτό, τα 12mbps είναι τεράστια βελτίωση. 8 minutes ago, memoriesradio said: Πάλι καλά! Αφού δεν σου έβγαλε "Insert Coin" το άϊφον... Χαχαχαχα. Τα έχεις μια μανία τα άιφον😂 Edited October 23, 2023 by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 5 minutes ago, p_k said: Άρα, αν μπορείς να κάνεις τα βασικά με το download, το upload είναι τόσο τραγικό, που στην πραγματικότητα καθιστά το δίκτυο μη χρησιμοποιήσιμο... Upload 24αρας είναι. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να κάνεις. Απλά τα βίντεο θα κάνουν λίγη ώρα να φύγουν. Μέχρι πριν 2 μήνες είχα 24αρα σπίτι 4 άτομα και όλα τα έκανα. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 49 minutes ago, memoriesradio said: Πάλι καλά! Αφού δεν σου έβγαλε τίποτα "Insert Coin" το άϊφον... GAME OVER SORRY, NO BONUS (Για τους μύστες αυτά) 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, cmvr said: Δεν ξέρω πως τα κατάφερε η Cosmote με τις εξτρασιμ αλλά πλέον με παίρνουν και με βρίζουν πελάτες και φίλοι που τους το πρότεινα ως λύση. Τη δική μου Extrasim την έβγαλα από το ρουτερ του αυτοκινήτου και την έβαλα στο κινητό για να δω αν άλλαξε κάτι αλλά δε βλέπω φως στις περισσότερες περιοχές. Στην υποστήριξή κουκουρούκου απαντήσεις. Έστειλα και στη φόρμα δεύτερη φορά. Άντε να δούμε τι θα απαντήσουν αυτή τη φορά. Με αυτά και τα άλλα να χαίρονται τις αναβαθμίσεις αλλά ανούσιες για εμάς που χρειαζόμαστε extasim. Server Cosmote Έξω απο το μαντρί meanwhile with Vodafone 4IS Extrasim στο mu5001 Ούτε με ttl φτιάχνει ο κόφτης στο tethering ούτε με αλλαγή ip. Μπορεί να ήταν τυχαίο που έφτιαχνε με airplane mode. Δε μας τα λέει καλά η cosmote με τους κόφτες. Edit: αν μπορείς κάποια στιγμή δοκίμασε με pdanet+ μήπως φεύγει ο κόφτης στο tethering Edited October 23, 2023 by dasnowy 5 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 26 minutes ago, p_k said: GAME OVER SORRY, NO BONUS (Για τους μύστες αυτά) Tetris, 1943 & Bubble Bobble... 4 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Φοιτητικές εστίες Ξάνθης CosmoteNovaΣημειωτέον, είναι συνεγκατάσταση και οι 3 (VF και Nova eNb 2202 και Cosmote eNb 103620) και τα λαμβάνω και τα δύο μαζί στις εστίες. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 1 hour ago, georgeavl3 said: Φοιτητικές εστίες Ξάνθης Cosmote Nova Σημειωτέον, είναι συνεγκατάσταση και οι 3 (VF και Nova eNb 2202 και Cosmote eNb 103620) και τα λαμβάνω και τα δύο μαζί στις εστίες. Τραγικες αποστασεις η 700αρα ειναι πιο ουσιαστικη σε αυτη τη περιπτωση βεβαια. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Πολύ σωστή η επιλογή της 700αρας από τη Νόβα. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Συνεχιζουμε για αυτο το μηνα κοντα στα 17TB μεχρι στιγμης εχουν κοπει τα download και ανεβαζω τη μερα κοντα 200gb στο youtube βραχος το upload σταθερα 80-120mb upload ολη μερα με 4g+. Σε περιπτωση κοφτη η θα επαιζα με τις 2 whats up που εχω μονο για δεδομενα τις βαζω μια φορα το χρονο καρτα απλα για να μην ληξουν η τηλεφωνα οπως ο cmvr μπας και συγκινηθουν. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 (edited) Αν την χρησιμοποιούσε και για 5G η nova θα ήταν ακόμα καλύτερα. Βέβαια αφού τώρα αναβαθμίζει τις n1 σε n78 ας τελειώσει πρώτα με τις n78 και ας βάλει μετά n28. Μπορεί να τις βάλει και κατευθείαν στο sa. Edited October 24, 2023 by dasnowy 5 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Τραγικες αποστασεις η 700αρα ειναι πιο ουσιαστικη σε αυτη τη περιπτωση βεβαια.Το μέρος που βρίσκονται οι εστίες είναι κρυμμένο από τους κοντινούς (εντός 500μ κιόλας) σταθμούς. Λίγο πιο κάτω έχουμε καμπάνα σήμα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Υπαρχει περιπτωση να δουμε 700+800 σε καποιο combo η δεν εχουν παρθει αδειες για τετοια χρηση φασματος? Διορθωστε με αν ειπα κατι λαθος. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 1 minute ago, CamuCamu said: Υπαρχει περιπτωση να δουμε 700+800 σε καποιο combo η δεν εχουν παρθει αδειες για τετοια χρηση φασματος? Διορθωστε με αν ειπα κατι λαθος. Έχω δει εγώ. Θα ανεβάσω screenshot σε λίγο. Από nova αλλά και η vodafone κλειδώνει b28+b20 αρκεί να το υποστηρίζει το κινητό. Το x3 pro που είχα πριν δεν το υποστήριζε. 7 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 17 minutes ago, dasnowy said: Έχω δει εγώ. Θα ανεβάσω screenshot σε λίγο. Από nova αλλά και η vodafone κλειδώνει b28+b20 αρκεί να το υποστηρίζει το κινητό. Το x3 pro που είχα πριν δεν το υποστήριζε. Ναι καταλαβα ευχαριστω για την συνεισφορα σου 😉 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts