Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

25 minutes ago, odim said:

το cell mapper δουλεύει σωστά η μια από τα ίδια?? κατι κεραιες που έχουν μπει στα φαναρια διασταύρωση προς ασβεστοχώρι ,ρετζίκι και σε γεφυρες στον περιφερειακό στη θεσσαλονίκη ποιας εταιρείας είναι?? ξερει κανεις καμια καλη εφαρμογη netmonitor για android?? εγώ χρησιμοποιώ  cellular-pro και G-mon pro.

Netmonster

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• Απαντήσεις 13,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

11 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Άλσος Μοσχοποδίου(από κινητό φίλου που πήγε γιατί εγώ είμαι με ίωση από χτες):

Screenshot_20231022_193938_Speedtest.thumb.jpg.a7e4d534897f241e8714898cf13889cd.jpg

Cosmote(εταιρικό κινητό):Μου είπε γύρω στα 80 Mbps. Όταν θυμηθεί και στείλει σκριν θα ανεβάσω 

Περαστικά φίλε!

Στρατόπεδα οδός Σάρδεων & τέρμα Περικλέους Ξανθη
Nova
4e3099078669bafefb25f1d5e6ecd8d3.jpg
62759dbadfef2969b180e86f357737c3.jpg

Cosmote
0f7d367ccd70215c3f1e22a3472225e8.jpg
04229a324bd992e4afa9de0f3348e6e4.jpg

2 ώρες πριν, georgeavl3 said:

Στρατόπεδα οδός Σάρδεων & τέρμα Περικλέους Ξανθη
Nova
4e3099078669bafefb25f1d5e6ecd8d3.jpg
62759dbadfef2969b180e86f357737c3.jpg

Cosmote
0f7d367ccd70215c3f1e22a3472225e8.jpg
04229a324bd992e4afa9de0f3348e6e4.jpg

Δεν έχει n78 εκεί από την 915 η nondαρα ;

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Δεν ξέρω πως τα κατάφερε η Cosmote με τις εξτρασιμ αλλά πλέον με παίρνουν και με βρίζουν πελάτες και φίλοι που τους το πρότεινα ως λύση.

Τη δική μου  Extrasim την έβγαλα από το ρουτερ του αυτοκινήτου και την έβαλα στο κινητό για να δω αν άλλαξε κάτι αλλά δε βλέπω φως στις περισσότερες περιοχές. Στην υποστήριξή κουκουρούκου απαντήσεις.

Έστειλα και στη φόρμα δεύτερη φορά. Άντε να δούμε τι θα απαντήσουν αυτή τη φορά.

Με αυτά και τα άλλα να χαίρονται τις αναβαθμίσεις αλλά  ανούσιες για εμάς που χρειαζόμαστε extasim.

Server Cosmote 

image.png

image.png

Έξω απο το μαντρί

image.png

image.png

meanwhile with Vodafone 4IS Extrasim στο mu5001

image.png

image.png

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

1 hour ago, cmvr said:

Δεν ξέρω πως τα κατάφερε η Cosmote με τις εξτρασιμ αλλά πλέον με παίρνουν και με βρίζουν πελάτες και φίλοι που τους το πρότεινα ως λύση.

Τη δική μου  Extrasim την έβγαλα από το ρουτερ του αυτοκινήτου και την έβαλα στο κινητό για να δω αν άλλαξε κάτι αλλά δε βλέπω φως στις περισσότερες περιοχές. Στην υποστήριξή κουκουρούκου απαντήσεις.

Έστειλα και στη φόρμα δεύτερη φορά. Άντε να δούμε τι θα απαντήσουν αυτή τη φορά.

Με αυτά και τα άλλα να χαίρονται τις αναβαθμίσεις αλλά  ανούσιες για εμάς που χρειαζόμαστε extasim.

Server Cosmote 

image.png

image.png

Έξω απο το μαντρί

image.png

image.png

image.png

image.png

Εμένα ο φίλος μου μου ξαναείπε πως έφαγε κόφτη και του άλλαξα το ttl στο pc σε 65 μήπως φύγει ο κόφτης οριστικά. 

Σε άλλα νέα, κοιτούσα τα log του netmonster και έχει βρει n78 από nova στο Βόλο στο κέντρο και από vodafone στη Νέα Αγχίαλο. Όταν ξαναπεράσω από αυτά τα μέρη θα ξανακοιτάξω. 

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

Βρίσκομαι στα Γιάννενα και μενω σε σπίτι συγγενή. Για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτογραφίες.
Μενω σε σπίτι συγγενή πριν την πλατεία Ομήρου προς το δασος. 

Cosmote 5G: 12down/0.7up με 1-2 μπαρες. Σε σκάλες και ισόγειο γυρνάει σε edge. 

Nova 5G:  217down/32.5up με 2-3 μπαρες Β7+N1+B3++B20+B28(με τη σειρά που εμφανίζονται στο netmonster) από το eNb 15752 που βρίσκεται στη ναπολεωντος ζερβα και εκπέμπει μόνο για τη Nova. Κρατάει 5G/4G μέχρι αηδίας ακόμα και στο ασανσερ 3 μπαρες 5G πιάνει απ όσο κοίταξα. Το κινητό που ειδα αυτα για τη Nova είναι συγγενικού προσώπου, το Galaxy S23+. 

Vodafone EDGE μόνο κλήσεις καλής ποιότητας όμως

ΥΓ: Το μενού του iPhone πάλι μου βγάζει “Please insert or enable a sim” και δεν φορτωνει τίποτα. Μου εμφανιζει αυτό απ όταν έβαλα την κάρτα της Cosmote, σήμερα το μεσημέρι. 
Πριν βάλω την κάρτα που είχα δικαρτο, απλά φόρτωνε αιωνιως και δεν έβγαζε τίποτα. 

Edited by panos.k2

Άρα, αν μπορείς να κάνεις τα βασικά με το download, το upload είναι τόσο τραγικό, που στην πραγματικότητα καθιστά το δίκτυο μη χρησιμοποιήσιμο... 

Παύλος Παυλίδης 

7 minutes ago, panos.k2 said:

ΥΓ: Το μενού του iPhone πάλι μου βγάζει “Please insert or enable a sim” και δεν φορτωνει τίποτα. Μου εμφανιζει αυτό απ όταν έβαλα την κάρτα της Cosmote. σήμερα το μεσημέρι. 

Πριν βάλω την κάρτα που είχα δικαρτο, απλά φόρτωνε αιωνιως και δεν έβγαζε τίποτα. 

Πάλι καλά!

Αφού δεν σου έβγαλε τίποτα "Insert Coin" το άϊφον...

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

9 minutes ago, p_k said:

Άρα, αν μπορείς να κάνεις τα βασικά με το download, το upload είναι τόσο τραγικό, που στην πραγματικότητα καθιστά το δίκτυο μη χρησιμοποιήσιμο... 

Κοιτα λειτουργικη είναι δεν εχω θέματα με τα δεδομένα. Ούτως η αλλως WiFi χρησιμοποιώ. 
Ολα σχετικά είναι πάντως. Σε σχέση με το “Καμία υπηρεσία” που έβλεπα προ ολίγων μηνών στο σπίτι αυτό, τα 12mbps είναι τεράστια βελτίωση. 

8 minutes ago, memoriesradio said:

Πάλι καλά!

Αφού δεν σου έβγαλε "Insert Coin" το άϊφον...

Χαχαχαχα. Τα έχεις μια μανία τα άιφον😂

Edited by panos.k2

5 minutes ago, p_k said:

Upload 24αρας είναι. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να κάνεις. Απλά τα βίντεο θα κάνουν λίγη ώρα να φύγουν. Μέχρι πριν 2 μήνες είχα 24αρα σπίτι 4 άτομα και όλα τα έκανα. 

49 minutes ago, memoriesradio said:

Πάλι καλά!

Αφού δεν σου έβγαλε τίποτα "Insert Coin" το άϊφον...

GAME OVER

SORRY, NO BONUS

(Για τους μύστες αυτά) 

Παύλος Παυλίδης 

3 ώρες πριν, cmvr said:

Server Cosmote 

image.png

image.png

Έξω απο το μαντρί

image.png

image.png

image.png

image.png

Ούτε με ttl φτιάχνει ο κόφτης στο tethering ούτε με αλλαγή ip. Μπορεί να ήταν τυχαίο που έφτιαχνε με airplane mode. Δε μας τα λέει καλά η cosmote με τους κόφτες. 

Edit: αν μπορείς κάποια στιγμή δοκίμασε με pdanet+ μήπως φεύγει ο κόφτης στο tethering

Edited by dasnowy

26 minutes ago, p_k said:

GAME OVER

SORRY, NO BONUS

(Για τους μύστες αυτά) 

Tetris, 1943 & Bubble Bobble...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Φοιτητικές εστίες Ξάνθης
Cosmote
3763b6cc9dfd3df0a2abf71310b03dd1.jpg
8946ba994deaa218c76eeb3595b61c2b.jpg

Nova
fa09a885ac208bea53ffe36870d48c03.jpg
6c91a6d458bfc8b513cf4b67315e2954.jpg

Σημειωτέον, είναι συνεγκατάσταση και οι 3 (VF και Nova eNb 2202 και Cosmote eNb 103620) και τα λαμβάνω και τα δύο μαζί στις εστίες.

1 hour ago, georgeavl3 said:

Φοιτητικές εστίες Ξάνθης
Cosmote
3763b6cc9dfd3df0a2abf71310b03dd1.jpg
8946ba994deaa218c76eeb3595b61c2b.jpg

Nova
fa09a885ac208bea53ffe36870d48c03.jpg
6c91a6d458bfc8b513cf4b67315e2954.jpg

Σημειωτέον, είναι συνεγκατάσταση και οι 3 (VF και Nova eNb 2202 και Cosmote eNb 103620) και τα λαμβάνω και τα δύο μαζί στις εστίες.

Τραγικες αποστασεις η 700αρα ειναι πιο ουσιαστικη σε αυτη τη περιπτωση βεβαια.

Πολύ σωστή η επιλογή της 700αρας από τη Νόβα. 

Παύλος Παυλίδης 

Συνεχιζουμε για αυτο το μηνα κοντα στα 17TB μεχρι στιγμης εχουν κοπει τα download και ανεβαζω τη μερα κοντα 200gb στο youtube βραχος το upload σταθερα 80-120mb upload ολη μερα με 4g+. Σε περιπτωση κοφτη η θα επαιζα με τις 2 whats up που εχω μονο για δεδομενα τις βαζω μια φορα το χρονο καρτα απλα για να μην ληξουν η τηλεφωνα οπως ο cmvr μπας και συγκινηθουν. 

Screenshot-1.png

Αν την χρησιμοποιούσε και για 5G η nova θα ήταν ακόμα καλύτερα. Βέβαια αφού τώρα αναβαθμίζει τις n1 σε n78 ας τελειώσει πρώτα με τις n78 και ας βάλει μετά n28. Μπορεί να τις βάλει και κατευθείαν στο sa. 

Edited by dasnowy

Τραγικες αποστασεις η 700αρα ειναι πιο ουσιαστικη σε αυτη τη περιπτωση βεβαια.
Το μέρος που βρίσκονται οι εστίες είναι κρυμμένο από τους κοντινούς (εντός 500μ κιόλας) σταθμούς. Λίγο πιο κάτω έχουμε καμπάνα σήμα.

Υπαρχει περιπτωση να δουμε 700+800 σε καποιο combo η δεν εχουν παρθει αδειες για τετοια χρηση φασματος? Διορθωστε με αν ειπα κατι λαθος. 

1 minute ago, CamuCamu said:

Υπαρχει περιπτωση να δουμε 700+800 σε καποιο combo η δεν εχουν παρθει αδειες για τετοια χρηση φασματος? Διορθωστε με αν ειπα κατι λαθος. 

Έχω δει εγώ. Θα ανεβάσω screenshot σε λίγο. 

Screenshot_2023-10-24-17-20-18-722_com.qtrun.QuickTest.thumb.jpg.b0018eda880cbe053263a366ccc5f798.jpg

Από nova αλλά και η vodafone κλειδώνει b28+b20 αρκεί να το υποστηρίζει το κινητό. Το x3 pro που είχα πριν δεν το υποστήριζε. 

17 minutes ago, dasnowy said:

Έχω δει εγώ. Θα ανεβάσω screenshot σε λίγο. 

Screenshot_2023-10-24-17-20-18-722_com.qtrun.QuickTest.thumb.jpg.b0018eda880cbe053263a366ccc5f798.jpg

Από nova αλλά και η vodafone κλειδώνει b28+b20 αρκεί να το υποστηρίζει το κινητό. Το x3 pro που είχα πριν δεν το υποστήριζε. 

Ναι καταλαβα ευχαριστω για την συνεισφορα σου 😉