Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

38 minutes ago, aektzhs 1 said:

Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια εικόνα για το πώς είναι η Nova μέσα στην Αθήνα και στην Αττική;Νομίζω κέντρο είναι κορυφή η COSMOTE και τελευταία η Vodafone

Αποψη μου γενικη εξισου. 

Οσο πιο βορεια πας τοσο καλυτερη γινεται η Cosmote οχι οτι πιο κατω ειναι αχρηστη προς θεου. 

Nova ειναι εντελως ζαρια καλυτερα ρωτα η παρε μια sim να δεις τι παιζει αναλογα την περιοχη. 

Vodafone νοτιοδυτικα ειναι αρκετα δυνατη οπου κινουμαι με ταχυτητες οχι Cosmote προφανως εκτος εαν μιλαμε για 5G. 

Κεντρο με Vodafone την θεωρησα ακαταλληλη περσι στην Ερμου μαξ 10 mbps. 

Τωρα για N78 δεν προλαβα να κοιταξω ας βοηθησει καποιος αλλος εγω για μια απλη βολτα πηγα και καπου ενδιαμεσα δεν εβγαζε τιποτα. 

Edited by CamuCamu

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

13 minutes ago, CamuCamu said:

Αποψη μου γενικη εξισου. 

Οσο πιο βορεια πας τοσο καλυτερη γινεται η Cosmote οχι οτι πιο κατω ειναι αχρηστη προς θεου. 

Nova ειναι εντελως ζαρια καλυτερα ρωτα η παρε μια sim να δεις τι παιζει αναλογα την περιοχη. 

Vodafone νοτιοδυτικα ειναι αρκετα δυνατη οπου κινουμαι με ταχυτητες οχι Cosmote προφανως εκτος εαν μιλαμε για 5G. 

Κεντρο με Vodafone την θεωρησα ακαταλληλη περσι στην Ερμου μαξ 10 mbps. 

Τωρα για N78 δεν προλαβα να κοιταξω ας βοηθησει καποιος αλλος εγω για μια απλη βολτα πηγα και καπου ενδιαμεσα δεν εβγαζε τιποτα. 

Για κέντρο η Vodafone κατώτερη των περιστάσεων. Καλά ξέρω ότι η COSMOTE κέντρο είναι η καλύτερη,αλλά ήθελα να ήξερα πως πάει και η μαύρη. Vodafone μόνο νότια πάει μπάλα όπως είπες,αλλά ήθελα να ξέρω αν άλλαξε κάτι 

10 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια εικόνα για το πώς είναι η Nova μέσα στην Αθήνα και στην Αττική;Νομίζω κέντρο είναι κορυφή η COSMOTE και τελευταία η Vodafone

Cosmote είναι κορυφή, έχει κάποιες τρύπες όμως.

Αν κυκλοφορείς με ΜΜΜ κυρίως μετρό, είναι μονόδρομος να έχεις και Cosmote.

Σε κεντρικούς δρόμους δεν νομίζω πως θα σε απογοητεύσει καμία εταιρεία, ενώ σε διάφορες περιοχές έχει η κάθε μία τα προβλήματα τους.

Nova είναι αρκετά καλή και έχουν μπει κεραίες αλλά σε κάποια σημεία μπορεί να χρειαστεί κλείδωμα το κινητό σε 4g/5g αλλιώς έχει E έστω και για 10-30 δευτερόλεπτα ή άλλες φορές μένει εκεί.

Έχει αρκετά καλές ταχύτητες όπου έχουν περάσει τα τελευταία 2 χρόνια αλλά δεν έχουν μπει όσες κεραίες θα ήθελαν ή θα έπρεπε οπότε κάποιες τρύπες παραμένουν.

Από N78 έχει αρκετή σε κεντρικά σημεία και δρόμους αλλά κάποιες φορές το upload είναι κάτω από 1 Mbps σε σημεία που τα βλέπω καθημερινά για αρκετούς μήνες, δηλαδή δεν έχει αλλάξει κάτι με το upload μετά την προσθήκη N78.

Σήμα σπάνια να μην έχει, στο μετρό δεν έχει σίγουρα, για τρύπα δεν έχει πέσει κάτι στο μάτι μου.

Σήμα για ομιλία.

1 hour ago, Arinos said:

Cosmote είναι κορυφή, έχει κάποιες τρύπες όμως.

Αν κυκλοφορείς με ΜΜΜ κυρίως μετρό, είναι μονόδρομος να έχεις και Cosmote.

Σε κεντρικούς δρόμους δεν νομίζω πως θα σε απογοητεύσει καμία εταιρεία, ενώ σε διάφορες περιοχές έχει η κάθε μία τα προβλήματα τους.

Nova είναι αρκετά καλή και έχουν μπει κεραίες αλλά σε κάποια σημεία μπορεί να χρειαστεί κλείδωμα το κινητό σε 4g/5g αλλιώς έχει E έστω και για 10-30 δευτερόλεπτα ή άλλες φορές μένει εκεί.

Έχει αρκετά καλές ταχύτητες όπου έχουν περάσει τα τελευταία 2 χρόνια αλλά δεν έχουν μπει όσες κεραίες θα ήθελαν ή θα έπρεπε οπότε κάποιες τρύπες παραμένουν.

Από N78 έχει αρκετή σε κεντρικά σημεία και δρόμους αλλά κάποιες φορές το upload είναι κάτω από 1 Mbps σε σημεία που τα βλέπω καθημερινά για αρκετούς μήνες, δηλαδή δεν έχει αλλάξει κάτι με το upload μετά την προσθήκη N78.

Σήμα σπάνια να μην έχει, στο μετρό δεν έχει σίγουρα, για τρύπα δεν έχει πέσει κάτι στο μάτι μου.

Σήμα για ομιλία.

Η νοβα αναβάθμισε εκείνη την κεραια που καλύπτει Ερμού/Μοναστηράκι; Την είχαν αφήσει με 4G. Το έβλεπα τον Ιούνιο και δεν μπορούσα να το διανοηθώ. 

Για Κολωνάκι-Λυκαβηττο που μενω όταν έρχομαι Αθήνα, με τεράστια διαφορά πρώτη σε ταχύτητες Cosmote Και ακόλουθει η Nova. Η Vodafone λίγο που είχα δει, πολυ μέτρια

Edited by panos.k2

Vodafone 5G τέλος. Έχει κολλήσει σε B20, όπως και η Nova. Δεν βρέχει ούτε 10 λεπτά και ήδη δεν έχουμε ρεύμα. Από μακρινή κεραία Screenshot_2023-09-05-12-08-04-133_cz.mroczis.netmonster.thumb.jpg.01d9e907c22cf4fada58c2a487f1fc20.jpg

Screenshot_2023-09-05-12-04-27-524_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

4G+ by Terra Vodafone network

Screenshot_2023-09-05-12-09-52-126_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2023-09-05-12-09-39-882_cz.mroczis.netmonster.jpg

Δεν δουλεύει ούτε το any desk στο laptop και δεν μπορώ να δουλέψω 

Screenshot_2023-09-05-12-15-42-189_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2023-09-05-12-15-08-475_cz.mroczis.netmonster.jpg

Edited by Gv2008

22 minutes ago, panos.k2 said:

Η νοβα αναβάθμισε εκείνη την κεραια που καλύπτει Ερμού/Μοναστηράκι; Την είχαν αφήσει με 4G. Το έβλεπα τον Ιούνιο και δεν μπορούσα να το διανοηθώ. 

Για Κολωνάκι-Λυκαβηττο που μενω όταν έρχομαι Αθήνα, με τεράστια διαφορά πρώτη σε ταχύτητες Cosmote Και ακόλουθει η Nova. Η Vodafone λίγο που είχα δει, πολυ μέτρια

Αν λες για αυτή που δίνει σήμα και στην αποβάθρα και συρμό, όχι ακόμα με 4g είναι αλλά ευτυχώς λειτουργικό.

5 minutes ago, Arinos said:

Αν λες για αυτή που δίνει σήμα και στην αποβάθρα και συρμό, όχι ακόμα με 4g είναι αλλά ευτυχώς λειτουργικό.

Όχι δεν νομιζω να λέω για αυτή. Εγώ θυμάμαι ότι τον Ιούνιο και τον Μάιο είχα 4G πάνω στην Ερμού και στο Μοναστηράκι. Και σε roof garden στο Μοναστηράκι είχα 4G. 
Για αποβάθρες και συρμούς δεν ξέρω. 

Λειτουργικό ήταν το 4G αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση (αρνητική). Εκεί θα έπρεπε να βάραγε χιλιαρια όπως στο Σύνταγμα. Σε μια μέτρηση ειδα 15down/60up σε roof garden στο Μοναστηράκι 

Edited by panos.k2

4 minutes ago, panos.k2 said:

Όχι δεν νομιζω να λέω για αυτή. Εγώ θυμάμαι ότι τον Ιούνιο και τον Μάιο είχα 4G πάνω στην Ερμού και στο Μοναστηράκι. Και σε roof garden στο Μοναστηράκι είχα 4G. 

Λειτουργικό ήταν το 4G αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση (αρνητική). Εκεί θα έπρεπε να βάραγε χιλιαρια όπως στο Σύνταγμα. 

Είναι για μπάτσες και η nova και η Vodaαν δεν αναβαθμησαν ακόμα . γιατί σε αυτή την περιοχή ούτε γ voda ειχαν  αναβαθμίσει , κατλααβα σε ποιο σημείο λες . Οταβ κατεβηκα με Vodafone και cosmote στην Αθήνα (κέντρο - Καλλιθέα - Αμπελοκηποι - ΟΑΚΑ) ήταν πραγματικα λες και ζούσα σε αλλά αιώνα με Vodafone . Ξανά κατεβαίνω αύριο (με βάρκα με πλοίο δεν έχω ιδέα) , στα ίδια ακριβώς σημεία όποτε θα ψηλό ενημερώσω για το πως πάει 

24 minutes ago, georgebad said:

Είναι για μπάτσες και η nova και η Vodaαν δεν αναβαθμησαν ακόμα . γιατί σε αυτή την περιοχή ούτε γ voda ειχαν  αναβαθμίσει , κατλααβα σε ποιο σημείο λες

Κοιτα για μπάτσες δεν ειναι, λειτουργικη ήταν λίγο που την χρησιμοποίησα αλλα η κοσμοτε ήταν παρά πολυ καλύτερη στο σπιντεστ. 
Άλλωστε δεν πηγα σε ταράτσα στο μοναστηρακι για να ανεβάσω αρχεία σε κλαουντ, για ποτα και ναργιλέ πηγα. 
Ναι ενημέρωσέ μας για το πως είναι η κατάσταση εκεί. 

Edited by panos.k2

46 minutes ago, panos.k2 said:

Λειτουργικό ήταν το 4G αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση (αρνητική). Εκεί θα έπρεπε να βάραγε χιλιαρια όπως στο Σύνταγμα. Σε μια μέτρηση ειδα 15down/60up σε roof garden στο Μοναστηράκι 

Ναι για την ίδια μιλάμε τότε, όχι δεν έχει αναβαθμιστεί.

24 minutes ago, panos.k2 said:

Κοιτα για μπάτσες δεν ειναι, λειτουργικη ήταν λίγο που την χρησιμοποίησα αλλα η κοσμοτε ήταν παρά πολυ καλύτερη στο σπιντεστ. 
Άλλωστε δεν πηγα σε ταράτσα στο μοναστηρακι για να ανεβάσω αρχεία σε κλαουντ, για ποτα και ναργιλέ πηγα. 
Ναι ενημέρωσέ μας για το πως είναι η κατάσταση εκεί. 

Κι όμως είναι. Είναι απλά τραγική σε αυτές τις περιοχές 

Γενικά έχει 4g εκεί προς Μοναστηράκι ενώ προς σύνταγμα έχει 5g αλλά δεν συνδέεται σε N78 εκεί. Από την Βουλής και Ερμού και μετά αρχίζει να συνδέεται. Από την απέναντι πλευρά που είναι και οι δρόμοι έχει γκάζια ταχύτητες και σήμα. Βασιλίσσης Σοφίας, Αμαλίας, Σταδίου, Ακαδημίας κλπ έχει κανονικά.

1 hour ago, Gv2008 said:

Vodafone 5G τέλος. Έχει κολλήσει σε B20, όπως και η Nova. Δεν βρέχει ούτε 10 λεπτά και ήδη δεν έχουμε ρεύμα. Από μακρινή κεραία Screenshot_2023-09-05-12-08-04-133_cz.mroczis.netmonster.thumb.jpg.01d9e907c22cf4fada58c2a487f1fc20.jpg

Screenshot_2023-09-05-12-04-27-524_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

4G+ by Terra Vodafone network

Screenshot_2023-09-05-12-09-52-126_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2023-09-05-12-09-39-882_cz.mroczis.netmonster.jpg

Δεν δουλεύει ούτε το any desk στο laptop και δεν μπορώ να δουλέψω 

Screenshot_2023-09-05-12-15-42-189_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2023-09-05-12-15-08-475_cz.mroczis.netmonster.jpg

Αμα δουλευουν με μικροκυματικα καλο κουραγιο απλα.. 

Η ειδαλλως εχουν ριξει ισχυ με οτι αυτο συνεπάγεται. 

Μας άφησε και η vf στην Θήβα. Μηδέν μπάρες και ταχύτητες 0.3-1 Mbps. Έγινε μια μικρή διακοπή ρεύματος του δεκάλεπτου(χωρίς να βρέχει)και από τότε δεν έχει επανέλθει. Το ίδιο ακριβώς και η Nova που έχει ο πατέρας μου,ενώ η COSMOTE παίζει ακόμα 

15 minutes ago, CamuCamu said:

Αμα δουλευουν με μικροκυματικα καλο κουραγιο απλα.. 

Η ειδαλλως εχουν ριξει ισχυ με οτι αυτο συνεπάγεται. 

Ακόμα δεν έχουμε ρεύμα. Vf και nova EDGE only, cosmote όπως πάντα 4G 1 μπάρα B20. Μόνο στην ταράτσα έχει λίγο σήμα B3

7 minutes ago, aektzhs 1 said:

Μας άφησε και η vf στην Θήβα. Μηδέν μπάρες και ταχύτητες 0.3-1 Mbps. Έγινε μια μικρή διακοπή ρεύματος του δεκάλεπτου(χωρίς να βρέχει)και από τότε δεν έχει επανέλθει. Το ίδιο ακριβώς και η Nova που έχει ο πατέρας μου,ενώ η COSMOTE παίζει ακόμα 

Είσαι κοντά στο ΚΕΠΒ;

4 minutes ago, Gv2008 said:

Ακόμα δεν έχουμε ρεύμα. Vf και nova EDGE only, cosmote όπως πάντα 4G 1 μπάρα B20. Μόνο στην ταράτσα έχει λίγο σήμα B3

Live your myth in Greece 😂

Παντως κεντρικα κραταει και στα δυο(Πειραια παντα) 

Edited by CamuCamu

6 minutes ago, CamuCamu said:

Live your myth in Greece 😂

Παντως κεντρικα κραταει και στα δυο(Πειραια παντα) 

Τον ζω τον μύθο. Εδώ έχουμε συνέχεια διακοπές ρεύματος, προβλήματα σε τηλεπικοινωνίες και πολλά ακόμα. Ήταν από τα λίγα πράγματα που δεν μου έλειψαν στην Τουρκία 

Νεκρή η cosmote στον Αλμυρό Μαγνησίας και σε σταθερό και σε κινητό. Vodafone και nova όλα δουλεύουν κανονικά.

Edited by dasnowy

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

1 hour ago, dasnowy said:

Νεκρή η cosmote στον Αλμυρό Μαγνησίας και σε σταθερό και σε κινητό. Vodafone και nova όλα δουλεύουν κανονικά.

Και στην Αγριά η cosmote off. Σε λίγο ξεκινάω για Βόλο, που πλημμύρησε το σπίτι συγγενικού άρρωστου προσώπου

1 hour ago, dasnowy said:

To αντίθετο προς Πήλιο. nova vodafone off, cosmote up.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

17 minutes ago, Gv2008 said:

Και στην Αγριά η cosmote off. Σε λίγο ξεκινάω για Βόλο, που πλημμύρησε το σπίτι συγγενικού άρρωστου προσώπου

Ελπίζω να είναι όλα καλά φίλε

Edited by dasnowy

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

Just now, dasnowy said:

Ελπίζω να είναι όλα καλά φίλε

Μακάρι και σε ευχαριστώ πολύ. Ετοιμάζομαι να ξεκινήσω, αν και δεν ξέρω πως θα προσεγγίσω το σπίτι, είδα ένα βίντεο στο οποίο έλεγε ο Μπεος να μείνουν όλοι στα σπίτια και ότι έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας 

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/nova-5-fores-afxisi-tis-kinisis-5g-se-schesi-me-tin-antistichi-persini-periodo/

Η επαλήθευση των όσων γράφω επειδή το γνωρίζω αρχίζει να επιβεβαιώνεται. Από εδώ και πέρα μόνο☝️🏆 η εταιρία! To be continued...