dasnowy Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 4 minutes ago, cmvr said: Ανέβασε λίγο το νούμερο του σταθμού της νόβα. Σε απομακρυσμένα πάει χερι χερι με τη vodafone ότι μένει band 20. Της vodafone είναι ο σταθμός αλλά μόνο η nova αναβάθμισε. Στη vodafone που έχω για 2η sim δε βλέπω κάτι καινούριο. Έχει όμως ένα σταθμό με B3 στο κέντρο η nova. Η 1993 είναι της voda που δίνει τα γκάζια και η 12026 είναι της nova. 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 (edited) 38 minutes ago, dasnowy said: Της vodafone είναι ο σταθμός αλλά μόνο η nova αναβάθμισε. Στη vodafone που έχω για 2η sim δε βλέπω κάτι καινούριο. Έχει όμως ένα σταθμό με B3 στο κέντρο η nova. Η 1993 είναι της voda που δίνει τα γκάζια και η 12026 είναι της nova. Αυτός είναι ο αναβαθμισμένος 1993 και από τις δυο και ο 12016 επίσης αναβαθμισμένος και από τις δυο. Κάτι δεν πάει καλά. Μήπως η δεύτερη σου sim είναι παλιουτσικη και θέλει αλλαγή ; https://www.cellmapper.net/map?MCC=202&MNC=5&type=LTE&latitude=39.15210967121939&longitude=22.715327789217657&zoom=12.527431516805766&showTowers=true&showIcons=true&showTowerLabels=true&clusterEnabled=true&tilesEnabled=true&showOrphans=false&showNoFrequencyOnly=false&showFrequencyOnly=false&showBandwidthOnly=false&DateFilterType=Last&showHex=false&showVerifiedOnly=false&showUnverifiedOnly=false&showLTECAOnly=false&showENDCOnly=false&showBand=0&showSectorColours=true&mapType=roadmap&darkMode=false&imperialUnits=false Edited June 11, 2023 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 (edited) 7 minutes ago, cmvr said: Αυτός είναι ο αναβαθμισμένος 1993 και από τις δυο και ο 12026 επίσης αναβαθμισμένος και από τις δυο. Κάτι δεν πάει καλά. Μήπως η δεύτερη σου sim είναι παλιουτσικη και θέλει αλλαγή ; https://www.cellmapper.net/map?MCC=202&MNC=5&type=LTE&latitude=39.15210967121939&longitude=22.715327789217657&zoom=12.527431516805766&showTowers=true&showIcons=true&showTowerLabels=true&clusterEnabled=true&tilesEnabled=true&showOrphans=false&showNoFrequencyOnly=false&showFrequencyOnly=false&showBandwidthOnly=false&DateFilterType=Last&showHex=false&showVerifiedOnly=false&showUnverifiedOnly=false&showLTECAOnly=false&showENDCOnly=false&showBand=0&showSectorColours=true&mapType=roadmap&darkMode=false&imperialUnits=false Ο 1993 είχε ήδη εδώ και πολύ καιρό b1, b3, b20 και b28 και από τις δύο εταιρίες αλλά τώρα πέρασε η nova και έβαλε και b7 και μάλλον αφού πέρασε έβαλε και 5G. Ο 12026 είναι μόνο της nova και δεν έχει αναβαθμιστεί καθόλου. Θα το είχα καταλάβει γιατί εδώ που είμαι δεν πιάνει καλά ο 12026 και όταν με πετάει εκεί τα δεδομένα υποφέρουν. Χρειάζεται όμως μια αναβάθμιση γιατί μόνο εκεί γύρω πιάνει καλά και όταν μπαίνεις σε εσωτερικό χώρο δε λειτουργεί καλά. Η vodafone έχει για μέσα στην πόλη τον 376 που ούτε αυτός έχει αναβαθμιστεί αλλά λειτουργεί εξαιρετικά. Η sim της voda είναι ολοκαίνουρια. Τον Μάρτιο την πήρα. Edited June 11, 2023 by dasnowy 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 (edited) 22 minutes ago, dasnowy said: Ο 1993 είχε ήδη εδώ και πολύ καιρό b1, b3, b20 και b28 και από τις δύο εταιρίες αλλά τώρα πέρασε η nova και έβαλε και b7 και μάλλον αφού πέρασε έβαλε και 5G. Ο 12026 είναι μόνο της nova και δεν έχει αναβαθμιστεί καθόλου. Θα το είχα καταλάβει γιατί εδώ που είμαι δεν πιάνει καλά ο 12026 και όταν με πετάει εκεί τα δεδομένα υποφέρουν. Χρειάζεται όμως μια αναβάθμιση γιατί μόνο εκεί γύρω πιάνει καλά και όταν μπαίνεις σε εσωτερικό χώρο δε λειτουργεί καλά. Η vodafone έχει για μέσα στην πόλη τον 376 που ούτε αυτός έχει αναβαθμιστεί αλλά λειτουργεί εξαιρετικά. Η sim της voda είναι ολοκαίνουρια. Τον Μάρτιο την πήρα. To cellmapper άλλα δείχνει πάντως για τη 12016 ότι είναι ήδη αναβαθμισμένη απο την Vodaphone. Τo θέμα είναι σε 5g τι έβαλε N1 ή N78 ; Βάλε μας netmonster να δούμε κάτι δεν πάει καλά με αυτά που βλέπεις. Edited June 11, 2023 by cmvr 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 (edited) 8 minutes ago, cmvr said: To cellmapper άλλα δείχνει πάντως για τη 12026 ότι είναι ήδη αναβαθμισμένη απο την Vodaphone. Τo θέμα είναι σε 5g τι έβαλε N1 ή N78 ; Μήπως μπερδεύεσαι επειδή η 12026 και η 376 είναι κοντά? Η 12026 είναι της nova χωρίς κοινή χρήση με τη vodafone. Το ίδιο και η 376 που είναι της vodafone. Και οι δύο κεραίες είναι B3 only. N78 εδώ πέρα αποκλείεται να έβαλε. Ειδικά αφού η 1993 συνδέεται μικροκυματικά με το δίκτυο και όταν βρέχει παρά πολύ με πετάει αλλού. Edited June 11, 2023 by dasnowy 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 3 minutes ago, dasnowy said: Μήπως μπερδεύεσαι επειδή η 12026 και η 376 είναι κοντά? Η 12026 είναι της nova χωρίς κοινή χρήση με τη vodafone. Το ίδιο και η 376 που είναι της vodafone. Και οι δύο κεραίες είναι B3 only. N78 εδώ πέρα αποκλείεται να έβαλε. Ειδικά αφού η 1993 συνδέεται μικροκυματικά με το δίκτυο και όταν βρέχει παρά πολύ με πετάει αλλού. Ότι βλέπει το cellmapper σου λέω. Κάτι λάθος βλέπεις. Ανέβασε netmonster και από τις δυο. Μόνο band3 Έχει η 12026 και λέει 11/06/2023 ότι κάποιος την είδε ξανά. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 Τι μπέρδεμα έχει γίνει εδώ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 Just now, georgeavl3 said: Τι μπέρδεμα έχει γίνει εδώ; Δεν ξέρω και είναι πολύ αργά για διερεύνηση. Αν δε δούμε netmoster δουλειά δε θα γίνει. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 Όχι είναι απλά τα πράγματα. Η 1993 είναι αναβαθμισμένη. Η Nova έχει Bands 1,3,7,20,28 και η VF 1,3,20,28. Μέσα στον Αλμυρό έχουν και οι δύο από τις κεραίες τους μόνο Band 3. Ο dasnowy ήταν ξεκάθαρος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 1 minute ago, georgeavl3 said: Όχι είναι απλά τα πράγματα. Η 1993 είναι αναβαθμισμένη. Η Nova έχει Bands 1,3,7,20,28 και η VF 1,3,20,28. Μέσα στον Αλμυρό έχουν και οι δύο από τις κεραίες τους μόνο Band 3. Ο dasnowy ήταν ξεκάθαρος. Ναι, έγινε μπέρδεμα με τα νούμερα με την 16 και 26 άλλο κατάλαβα Όλη μέρα κυριολεκτικά δουλειά ξεκούτιανα 😃 καληνύχτα 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 (edited) 9 ώρες πριν, Chrischal1908 said: 9 ώρες πριν, Chrischal1908 said: 9 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Το ερώτημα είναι εάν ήταν ακόμη δημόσια εταιρία θα μπορούσε να κάνει τις mega επενδύσεις που κάνει τα τελευταία 10+ χρόνια. Θα είχε το ίδιο πλάνο; Δεν νομίζω! Σίγουρα όχι! Αλλά επειδή έχω δουλέψει σε call center που διαχειρίζεται η θυγατρική της Cosmote μπορώ να πω ότι το 90% είναι άνθρωποι που δεν ξέρουν και οι team leader δεν νοιάζονται για την εξυπηρέτηση παρά μόνο για τον όγκο των κλήσεων. Edited June 11, 2023 by AlexM2 2 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, AlexM2 said: Αλλά επειδή έχω δουλέψει σε call center που διαχειρίζεται η θυγατρική της Cosmote μπορώ να πω ότι το 90% είναι άνθρωποι που δεν ξέρουν και οι team leader δεν νοιάζονται για την εξυπηρέτηση παρά μόνο για τον όγκο των κλήσεων. Το ζω στο πετσί μου 18(?) μήνες... 21 ώρες πριν, dasnowy said: Τώρα που το λες, και εγώ όταν είχα πάει από whatsup σε συμβόλαιο wind πριν 4 χρόνια, είχε αργήσει η μεταφορά. Και φυσικά 1 τηλέφωνο τη μέρα για προσφορά που όσο περνούσε ο καιρός έφτασαν να γίνουν 4 τηλέφωνα τη μέρα. Και στη σταθερή αν υπάρχει θέμα με συνδρομητή αλλού παρόχου, τότε καθυστερούν όσο περισσότερο μπορούν. Σε δικούς τους συνδρομητές σε πολύ λίγες μέρες έχουν διορθώσει τα πάντα. Δεν ήταν και σπάνιο το φαινόμενο που έριχναν συνδρομητή αλλού δικτύου σε προβληματικό ζεύγος για να διορθώσουν βλάβη δικού τους συνδρομητή. Μάλλον κατάλαβαν πως έχουν αρχίσει να χάνουν το πάνω χέρι στην κινητή, όπως το έχασαν και στη σταθερή. Στη σταθερή πάντως οι μεταφορές γίνονται γρήγορα. Σε μια γραμμή που δεχτήκαμε κιόλας την αντιπρόταση και κάναμε υπαναχώρηση, πάλι την τράβηξε ο άλλος πάροχος τη γραμμή. 🤔 Και να τι κατέβασε το διαβολικό μυαλό μου... 1) Μιας και πλέον έχει αλλαχτεί όλο το εναέριο "σύρμα" από το σπίτι μέχρι εκεί που γίνεται υπόγειο το δίκτυο. 2) Έχω λάβει επιστροφή 17 παγίων. Δε Θα ήταν απόλυτα προκλητικό να την κοπανήσω ατελώς σε αντίπαλο δίκτυο; Έτσι μόνο για την καζούρα; Edited June 11, 2023 by andreasomageiras 1 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 2 ώρες πριν, andreasomageiras said: Το ζω στο πετσί μου 18(?) μήνες... 🤔 Και να τι κατέβασε το διαβολικό μυαλό μου... 1) Μιας και πλέον έχει αλλαχτεί όλο το εναέριο "σύρμα" από το σπίτι μέχρι εκεί που γίνεται υπόγειο το δίκτυο. 2) Έχω λάβει επιστροφή 17 παγίων. Δε Θα ήταν απόλυτα προκλητικό να την κοπανήσω ατελώς σε αντίπαλο δίκτυο; Έτσι μόνο για την καζούρα; Κάνε ότι σε συμφέρει μην κολλάς. Αυτοί να μη σου πω που μας έχουν όλους μας γραμμένους αν είναι προς το συμφέρον της κάθε εταιρίας. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 32 minutes ago, cmvr said: Κάνε ότι σε συμφέρει μην κολλάς. Αυτοί να μη σου πω που μας έχουν όλους μας γραμμένους αν είναι προς το συμφέρον της κάθε εταιρίας. Τι να με συμφέρει; Το ίδιο καλώδιο και σε σύνδεση "έως 24 είναι και οι 2"... 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 (edited) 1 hour ago, andreasomageiras said: Τι να με συμφέρει; Το ίδιο καλώδιο και σε σύνδεση "έως 24 είναι και οι 2"... Μην μπερδεύεσαι είσαι στην Cosmote σε VDSL 24Mbps αν πας αλλού θα είσαι σε απλό ADSL γιατί κανείς πάροχος πέρα της Cosmote δεν παρέχει VDSL 24 από καμπίνα. Θα είσαι από αστικό κέντρο με χειρότερη ταχύτητα αν είσαι μακριά Edited June 11, 2023 by AlexM2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 (edited) 15 minutes ago, AlexM2 said: Μην μπερδεύεσαι είσαι στην Cosmote σε VDSL 24Mbps αν πας αλλού θα είσαι σε απλό ADSL γιατί κανείς πάροχος πέρα της Cosmote δεν παρέχει VDSL 24 από καμπίνα. Θα είσαι από αστικό κέντρο με χειρότερη ταχύτητα αν είσαι μακριά Αν δεν έχει διαθεσιμότητα vdsl θα είναι το ίδιο. Αν έχει διαθεσιμότητα vdsl να πάει σε 50αρα και πάνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Edited June 11, 2023 by dasnowy 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 (edited) 34 minutes ago, AlexM2 said: Μην μπερδεύεσαι είσαι στην Cosmote σε VDSL 24Mbps αν πας αλλού θα είσαι σε απλό ADSL γιατί κανείς πάροχος πέρα της Cosmote δεν παρέχει VDSL 24 από καμπίνα. Θα είσαι από αστικό κέντρο με χειρότερη ταχύτητα αν είσαι μακριά Την τύφλα μου την μαύρη είμαι και με την Cosmote... Ενάμιση χρόνο με δουλεύουν, μου λεν' ψέματα, μου απαντούσαν με ειρωνεία και το τελευταίο, δεν απαντούν... Είμαστε όμως σε λάθος θέμα (εγώ το άρχισα). Edited June 11, 2023 by andreasomageiras 5 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 Κάτι πάει στραβά με τη nova από χτες και με πετάει σε edge και μένει εκεί μέχρι να ρυθμίσω το κινητό σε lte only. Εδώ και ώρες είμαι ακόμα σε edge. Το άφησα επίτηδες να δω τι θα γίνει. Και με data ανοιχτά σε edge μένει. Συνήθως όταν με ρίχνει σε edge γυρνάει γρήγορα μόνο του. Περιέργως η vodafone δε με έχει πετάξει καθόλου σε edge σήμερα που έβαλα data. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 6 minutes ago, dasnowy said: Κάτι πάει στραβά με τη nova από χτες και με πετάει σε edge και μένει εκεί μέχρι να ρυθμίσω το κινητό σε lte only. Εδώ και ώρες είμαι ακόμα σε edge. Το άφησα επίτηδες να δω τι θα γίνει. Και με data ανοιχτά σε edge μένει. Συνήθως όταν με ρίχνει σε edge γυρνάει γρήγορα μόνο του. Περιέργως η vodafone δε με έχει πετάξει καθόλου σε edge σήμερα που έβαλα data. Δεν βρήκα χρόνο να τσεκάρω την σύνδεση σήμερα (φόρτος εργασίας) αλλά όπως το είχα αφήσει να παίζει youtube μου έκανε κάποια νούμερα, κολλήματα και σπασίματα. 3 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 (edited) Κάτι δεν πάει καλά με τη Cosmote. Μια η αχαρακτήριστη απειλή διαγραφής αριθμού συμβολαίου με τη δικαιολογία να μην πληρωθεί ρήτρα διακοπής σε σημείο που έχουν μόνο 2g σε εσωτερικό χώρο αλλά σε περίπτωση που συνδρομητής έκανε φορητοτητα έπρεπε να την πληρώσει τη ρήτρα διακοπής. Εντελώς παράλογα και παράνομα πράγματα και εντελώς γκαστερικα που έπρεπε να αναμιχθούν οι φορείς έστω και λεκτικά. Δηλαδή μήπως ψαρώσει ο πελάτης και φοβηθεί. Το κερασάκι της τούρτας σε καρτοκινητά που από wu πηγαίνουν σε καρτοκινητα του ανταγωνισμού ενώ πάντα γινόταν τσατ πατ σε δυο άντε τρεις μέρες το πολύ ήδη ταλαιπωρούν τον άνθρωπο μια βδομάδα και πάει για δεύτερη δήθεν στηριζόμενοι στον νόμο ότι είναι έως 14 ημέρες δεν απελευθερώνουν το νούμερο. Αυτό δυστυχώς φαίνεται ως εκδικητική πρακτική. Ποτέ δεν το συνάντησαν αυτό άνθρωποι που το έκαναν το προηγούμενο διάστημα αυτό. Τώρα νέο φασούλι. Είπαμε δυο σκάρτα 3 μέρες απελευθέρωναν το νούμερο από τη cosmote. Απλά φταίνε όσοι δεν ενημερώνουν του φορείς από όποιο δίκτυο και αν προέρχονται ανάλογες πρακτικές. Σαν κινήσεις πανικού φαίνονται όλα αυτά. Μπορεί οι άλλες δυο να δάγκωσαν αρκετό κόσμο και με τα συνδυαστικά συμβόλαια σταθερής + κινητής με πολύ χαμηλές τιμές και στα καρτοκινητά με κάτι απεριόριστα και ανανεώσεις από 1 ευρώ κλπ. Ξέρετε το 98% του κόσμου δεν είναι σαν εμάς κολλημένοι με το χέρι στα speedtest και να έχουν συμβόλαια με απεριόριστα άλλα πράγματα τους νοιάζουν να μιλάν φθηνά και να έχουν και μερικά gb όταν είναι έκτος σπιτιού για τα πολύ βασικά στον δρόμο viber κλπ. Edited June 12, 2023 by cmvr 2 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 Ήρθε η ώρα να αγοράσεις κινητό με .... 256QAM και νέο Revision σε 4G 5G πρότυπα. Καλη καρδιά Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 1 hour ago, HORGRAP said: Κούρασες ! Βάλε το σπίτι που έχει 2G αντι 5G στο ... μπάνιο χωρίς κάλυψη ΣΑΝ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΎΝΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΉ και μετα απο 3 μέρες μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο σού. Αντε πήγαινε στην Vodafone να εχεις Drops σε 2G οχι μονο στο μπάνιο ... άλλα και οπου έχει ακραία κίνηση. Και στο χώρο εργασίας μου, το μπάνιο, το γραφείο, ο εξωτερικός χώρος, δεν έχει ούτε 2g. Ευτυχώς που κατάφερα να φύγω πριν από 8-9 μήνες. 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 (edited) Κανένας δεν είναι εδώ μέσα για να χαϊδεύει τα αυτια της κοσμοτε και οποιασδήποτε εταιρείας. Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε εκθειάσει και θάψει ταυτοχρόνως όλες τις εταιρίες. Που θέλω να καταλήξω: το ότι ορισμένοι από εμας κινούμαστε σε περιοχές που μια εταιρία δεν τα πάει καλά, δεν σημαινει πως είμαστε φανατικοί αλλης εταιρίας. Εννοείται δεν κοιταμε το δέντρο που ειναι τα προβλήματα που έχει η κοσμοτε, αλλά κοιτάμε το δασος και καταλήγουμε στο ότι η κοσμοτε ειναι το καλύτερο δίκτυο. Μη «την λέτε» όμως σε εμας που κινούμαστε σε παρατημένες περιοχές από την εταιρια Και γενικότερα δεν έχουμε την καλύτερη εμπειρία από αυτή να λέμε την γνώμη μας. Είναι δυνατόν να πω τα καλύτερα για την κοσμοτε στα Γιάννενα όταν έχει ένα σωρό προβλήματα σε ολόκληρη την πόλη; Είναι δυνατόν να πω ότι ειναι το πρώτο δίκτυο στις τουριστικές περιοχές στα παράλια τις πρεβεζας, ενώ η κάλυψη του δικτύου σε πολλά σημεία είναι για κλάματα και Vodafone/Nova την ισοπεδώνουν στην κυριολεξία; Είναι δυνατόν να εκθειάσω την κοσμοτε στην αρτα όταν έφτασε σχεδόν 2023 για να έχει λειτουργικό Ίντερνετ μέσα στην πόλη, και συνεχίζει να έχει πολλά σημεία με προβλήματα ακόμη, έχοντας με τεράστια διαφορά τις λιγότερες κεραίες στην ευρύτερη περιοχή της αρτας; Είναι δυνατόν να πω ότι η κοσμοτε είναι το καλύτερο δίκτυο στην Ξάνθη; Οι απάντηση σε όλα αυτά είναι όχι. Το νοημα του φόρουμ είναι ο καθένας να λέει την εμπειρία του. Edited June 12, 2023 by panos.k2 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 5 minutes ago, panos.k2 said: Κανένας δεν είναι εδώ μέσα για να χαϊδεύει τα αυτια της κοσμοτε και οποιασδήποτε εταιρείας. Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε εκθειάσει και θάψει ταυτοχρόνως όλες τις εταιρίες. Που θέλω να καταλήξω: το ότι ορισμένοι από εμας κινούμαστε σε περιοχές που μια εταιρία δεν τα πάει καλά, δεν σημαινει πως είμαστε φανατικοί αλλης εταιρίας. Εννοείται δεν κοιταμε το δέντρο που ειναι τα προβλήματα που έχει η κοσμοτε, αλλά κοιτάμε το δασος και καταλήγουμε στο ότι η κοσμοτε ειναι το καλύτερο δίκτυο. Μη «την λέτε» όμως σε εμας που κινούμαστε σε παρατημένες περιοχές από την εταιρια Και γενικότερα δεν έχουμε την καλύτερη εμπειρία από αυτή να λέμε την γνώμη μας. Είναι δυνατόν να πω τα καλύτερα για την κοσμοτε στα Γιάννενα όταν έχει ένα σωρό προβλήματα σε ολόκληρη την πόλη; Είναι δυνατόν να πω ότι ειναι το πρώτο δίκτυο στις τουριστικές περιοχές στα παραλία τις πρεβεζας, ενώ η κάλυψη του δικτύου σε πολλά σημεία είναι για κλάματα και Vodafone/Nova την ισοπεδώνουν στην κυριολεξία; Είναι δυνατόν να εκθειάσω την κοσμοτε στην αρτα όταν έφτασε σχεδόν 2023 για να έχει λειτουργικό Ίντερνετ μέσα στην πόλη, και συνεχίζει να έχει πολλά σημεία με προβλήματα ακόμη, έχοντας με τεράστια διαφορά τις λιγότερες κεραίες στην ευρύτερη περιοχή της αρτας; Είναι δυνατόν να πω ότι η κοσμοτε είναι το καλύτερο δίκτυο στην Ξάνθη; Οι απάντηση σε όλα αυτά είναι όχι. Το νοημα του φόρουμ είναι ο καθένας να λέει την εμπειρία του. 👍 2 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 9 minutes ago, panos.k2 said: Κανένας δεν είναι εδώ μέσα για να χαϊδεύει τα αυτια της κοσμοτε και οποιασδήποτε εταιρείας. Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε εκθειάσει και θάψει ταυτοχρόνως όλες τις εταιρίες. Που θέλω να καταλήξω: το ότι ορισμένοι από εμας κινούμαστε σε περιοχές που μια εταιρία δεν τα πάει καλά, δεν σημαινει πως είμαστε φανατικοί αλλης εταιρίας. Εννοείται δεν κοιταμε το δέντρο που ειναι τα προβλήματα που έχει η κοσμοτε, αλλά κοιτάμε το δασος και καταλήγουμε στο ότι η κοσμοτε ειναι το καλύτερο δίκτυο. Μη «την λέτε» όμως σε εμας που κινούμαστε σε παρατημένες περιοχές από την εταιρια Και γενικότερα δεν έχουμε την καλύτερη εμπειρία από αυτή να λέμε την γνώμη μας. Είναι δυνατόν να πω τα καλύτερα για την κοσμοτε στα Γιάννενα όταν έχει ένα σωρό προβλήματα σε ολόκληρη την πόλη; Είναι δυνατόν να πω ότι ειναι το πρώτο δίκτυο στις τουριστικές περιοχές στα παραλία τις πρεβεζας, ενώ η κάλυψη του δικτύου σε πολλά σημεία είναι για κλάματα και Vodafone/Nova την ισοπεδώνουν στην κυριολεξία; Είναι δυνατόν να εκθειάσω την κοσμοτε στην αρτα όταν έφτασε σχεδόν 2023 για να έχει λειτουργικό Ίντερνετ μέσα στην πόλη, και συνεχίζει να έχει πολλά σημεία με προβλήματα ακόμη, έχοντας με τεράστια διαφορά τις λιγότερες κεραίες στην ευρύτερη περιοχή της αρτας; Είναι δυνατόν να πω ότι η κοσμοτε είναι το καλύτερο δίκτυο στην Ξάνθη; Οι απάντηση σε όλα αυτά είναι όχι. Το νοημα του φόρουμ είναι ο καθένας να λέει την εμπειρία του. Συμφωνώ σε όλα άλλα το σχόλιο που οι δυο τρεις "κουρασμένοι" δεν αντέχουν όταν γίνονται κρίσεις για τη Cosmote δεν αναφέρονταν στην ποιότητα δικτύου αλλά για τη συμπεριφορά που παρατηρείται στους εκπροσώπους. Τίποτα άλλο. Ακόμα η Cosmote παραμένει νο1 στην πλειονότητα των μεγάλων πόλεων και των τουριστικών περιοχών αλλά όταν πληρώνεις δυο συμβόλαια και συσκευή που έχει όλα τα καλούδια και σου λένε μπαρούφες κάπου στραβώνεις. Ο άνθρωπος που είχε το πρόβλημα συμπεριφοράς από την αντιμετώπιση του δίκτυο έχει iphone 14. Αν και αυτό είναι τρομπόνι τηλέφωνο τότε νίπτω τα χείρας μου 🤣🤣🤣🤣🤣 Και άλλοι κάνουν τραγικά πράγματα σε συμπεριφορές αλλά από την Cosmote είναι πρωτόγνωρο. Ώρα να πάνε για καφέ στα Διαβατά μερικοί να χαλαρώσουν και οποίος κατάλαβε κατάλαβε 🤣🤣🤣🤣🤣 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts