MitsosDaBest13 Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Μέσα στο LIDL στην Κατεχάκη. Η WIND δεν άνοιγε ούτε σελίδα, η Vodafone έπιανε 42 Mbps σ' ένα γρήγορο τεστ. Χρόοονια αυτή η κατάσταση στο συγκεκριμένο σημείο. Είναι κάτι σαν "τρύπα" για τη WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Άμα δείτε τις ταχύτητες που έχει στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη θα βάλετε τα γέλια ή cosmote όπως και η vodafone είναι πίτα τα δίκτυα και δεν βλέπω να βελτιώνονται σύντομα παρά μόνο στο κέντρο. Χανιά τα ίδια παίζουν από ότι λένε τα παιδιά εδώ μέσα για την cosmote. Για τη vodafone τα έχω ξαναπεί είναι ξεφτίλα να έχει μία τόσο μεγάλη περιοχή στην καρδιά της Αθήνας χωρίς καθόλου σωστή κάλυψη 4G μιλάω για την περιοχή Χίλτον caravel Μιχαλακοπούλου και τα λοιπά. Γενικότερα η vodafone η χειρότερη σε Παγκράτι Καισαριανή και πιο γεμάτη. Vodafone και wind στον Πειραιά είναι για τα πανηγύρια σε αρκετές περιοχές. Για Ανατολική Αττική τα έχουμε πει στα δύσκολα σημεία μόνο cosmote σε κάτι κτίρια για του ΟΤΕ έχει πάνω καιρεουλές 4G. Για την κάλυψη μέσα στη θάλασσα μία και μοναδική είναι η cosmote έχει δεν έχει αναμεταδότη το σκάφος. Ευτυχώς η cosmote με την έλευση του 5g στην Αθήνα έχει καλύψει αρκετά μεγάλο κομμάτι για αρχή οπότε είναι πιο καλή επένδυση ένα συμβόλαιο. Όχι πως και τα συμβόλαια δεν είναι ακόμα απαράδεκτα ακριβά σε σχέση με το μέσο ευρωπαϊκό όρο και ότι θα βρουν δεκάδες δικαιολογίες τώρα να πούνε για τις τιμές ότι θα οφείλεται το κόστος ανάπτυξης του 5g ενώ αυτό ουσιαστικά χρηματοδοτείται από θεσμικούς επενδυτές τόσο στην cosmote όσο και στην συνεργασία vodafone και wind που ουσιαστικά τους διαχειρίζεται μία ενιαία η εταιρεία δικαιωμάτων της vodafone. Αυτά χρόνια πολλά και καλά. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Άμα δείτε τις ταχύτητες που έχει στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη θα βάλετε τα γέλια ή cosmote όπως και η vodafone είναι πίτα τα δίκτυα και δεν βλέπω να βελτιώνονται σύντομα παρά μόνο στο κέντρο. Χανιά τα ίδια παίζουν από ότι λένε τα παιδιά εδώ μέσα για την cosmote. Για τη vodafone τα έχω ξαναπεί είναι ξεφτίλα να έχει μία τόσο μεγάλη περιοχή στην καρδιά της Αθήνας χωρίς καθόλου σωστή κάλυψη 4G μιλάω για την περιοχή Χίλτον caravel Μιχαλακοπούλου και τα λοιπά. Γενικότερα η vodafone η χειρότερη σε Παγκράτι Καισαριανή και πιο γεμάτη. Vodafone και wind στον Πειραιά είναι για τα πανηγύρια σε αρκετές περιοχές. Για Ανατολική Αττική τα έχουμε πει στα δύσκολα σημεία μόνο cosmote σε κάτι κτίρια για του ΟΤΕ έχει πάνω καιρεουλές 4G. Για την κάλυψη μέσα στη θάλασσα μία και μοναδική είναι η cosmote έχει δεν έχει αναμεταδότη το σκάφος. Ευτυχώς η cosmote με την έλευση του 5g στην Αθήνα έχει καλύψει αρκετά μεγάλο κομμάτι για αρχή οπότε είναι πιο καλή επένδυση ένα συμβόλαιο. Όχι πως και τα συμβόλαια δεν είναι ακόμα απαράδεκτα ακριβά σε σχέση με το μέσο ευρωπαϊκό όρο και ότι θα βρουν δεκάδες δικαιολογίες τώρα να πούνε για τις τιμές ότι θα οφείλεται το κόστος ανάπτυξης του 5g ενώ αυτό ουσιαστικά χρηματοδοτείται από θεσμικούς επενδυτές τόσο στην cosmote όσο και στην συνεργασία vodafone και wind που ουσιαστικά τους διαχειρίζεται μία ενιαία η εταιρεία δικαιωμάτων της vodafone. Αυτά χρόνια πολλά και καλά. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η cosmote πρεπει να καταλαβει οτι χρειαζεται σταθμους στις πολεις .Αν και δεν εχει θεματανκαλυψης εχει θεματα με μπουκομα...Στο κεντρο παιζει καλα στις σερρςς 30 με 80 και καμια φορα 150 200 αλλα παραεξω θα δεις και μονοψηφια...Στην αραιοκατικοιμενη περιοχη της πολης βαραει 400...Τουλαχιστον τα νεα ericsson δινουν ικανοποιητικες ταχυτητες και με πολυ μαπα σημα... Vodafone wind δεβ το σχολιαζω 3 φορες χειρορερα τψρα ειδικα με τα unlimited Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 (edited) Στην Ελευσίνα. Η WIND πιάνει από κεραία της Vodafone και η Vodafone πιάνει από κεραία της WIND (η οποία όντως φαίνεται να είναι στην Σαλαμίνα). Σουρεάλ κατάσταση. :lol: EDIT: H Vodafone σε πολλές περιοχές, έχει πιτταρει με τα Unlimited data. Μιλάμε για χάλια μαύρα... Η WIND τουλάχιστον, φαίνεται να κρατάει ακόμα. Edited December 28, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Στην Ελευσίνα. Η WIND πιάνει από κεραία της Vodafone και η Vodafone πιάνει από κεραία της WIND (η οποία όντως φαίνεται να είναι στην Σαλαμίνα). Σουρεάλ κατάσταση. :lol: EDIT: H Vodafone σε πολλές περιοχές, έχει πιτταρει με τα Unlimited data. Μιλάμε για χάλια μαύρα... Η WIND τουλάχιστον, φαίνεται να κρατάει ακόμα. Το γεγονος οτι βασταει η wind με τα 10mhz της με ξεπερναει :lol: . Τελικα οντως οι χρηστες της δεν εχουν απαιτησεις...Σερρες εχει πιταρει αγρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Η cosmote πρεπει να καταλαβει οτι χρειαζεται σταθμους στις πολεις .Αν και δεν εχει θεματανκαλυψης εχει θεματα με μπουκομα...Στο κεντρο παιζει καλα στις σερρςς 30 με 80 και καμια φορα 150 200 αλλα παραεξω θα δεις και μονοψηφια...Στην αραιοκατικοιμενη περιοχη της πολης βαραει 400...Τουλαχιστον τα νεα ericsson δινουν ικανοποιητικες ταχυτητες και με πολυ μαπα σημα... Vodafone wind δεβ το σχολιαζω 3 φορες χειρορερα τψρα ειδικα με τα unlimited Αν δίνουν υψηλές ταχύτητες τότε το σήμα δεν είναι και τόσο "μάπα". Άλλο ένταση σήματος, άλλο ποιότητα σήματος. Η ένταση είναι θέμα φυσικής και τεχνικών μετάδοσης, και η ποιότητα είναι θέμα hardware/software. Κάτι ξέρει η κοσμοτε λοιπόν που πήγαν στα νέα της ericsson. Όσον αφορά την κάλυψη, δε θεωρώ ότι η ΚΟΣΜΟΤΕ πλέον έχει αυτό το τρομερό πλεονέκτημα που είχε παλιότερα. Vodafone/Wind έχουν πλέον πολλούς σταθμούς, και μάλιστα περισσότερους από ΚΟΣΜΟΤΕ σε πολλές περιοχές. Για εμένα ωστόσο η ΚΟΣΜΟΤΕ παραμένει πολύ καλή σε κάλυψη, αλλά κυρίως σε χωρητικότητα και ποιότητα σήματος. Για τα προβλήματα που αναφέρετε σε Ξάνθη και Κομοτηνή δεν έχω άποψη - έτσι θα είναι - αλλά ακόμη και στο Βόλο, μια πόλη που υποφέρει στο θέμα σήματος λόγω παράλογων αντιδράσεων κατοίκων και αρχών, τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα στο 4G. To 2G στη μισή πόλη του Βόλου δεν παίζει - τόσο απλά - και το 3G είναι αρκετά καλό. Το 4G παίζει από 20-400mbps, εξαρτάται που είσαι. Δεν είναι τόσο άσχημα δεδομένης της κατάστασης και της ποσότητας συνδρομητών που έχει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Αν δίνουν υψηλές ταχύτητες τότε το σήμα δεν είναι και τόσο "μάπα". Άλλο ένταση σήματος, άλλο ποιότητα σήματος. Η ένταση είναι θέμα φυσικής και τεχνικών μετάδοσης, και η ποιότητα είναι θέμα hardware/software. Κάτι ξέρει η κοσμοτε λοιπόν που πήγαν στα νέα της ericsson. Όσον αφορά την κάλυψη, δε θεωρώ ότι η ΚΟΣΜΟΤΕ πλέον έχει αυτό το τρομερό πλεονέκτημα που είχε παλιότερα. Vodafone/Wind έχουν πλέον πολλούς σταθμούς, και μάλιστα περισσότερους από ΚΟΣΜΟΤΕ σε πολλές περιοχές. Για εμένα ωστόσο η ΚΟΣΜΟΤΕ παραμένει πολύ καλή σε κάλυψη, αλλά κυρίως σε χωρητικότητα και ποιότητα σήματος. Για τα προβλήματα που αναφέρετε σε Ξάνθη και Κομοτηνή δεν έχω άποψη - έτσι θα είναι - αλλά ακόμη και στο Βόλο, μια πόλη που υποφέρει στο θέμα σήματος λόγω παράλογων αντιδράσεων κατοίκων και αρχών, τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα στο 4G. To 2G στη μισή πόλη του Βόλου δεν παίζει - τόσο απλά - και το 3G είναι αρκετά καλό. Το 4G παίζει από 20-400mbps, εξαρτάται που είσαι. Δεν είναι τόσο άσχημα δεδομένης της κατάστασης και της ποσότητας συνδρομητών που έχει.Έχει ακόμα τρέλη διαφορά σε γεωγραφική κάλυψη σε πολλά σημεία υπέρ της cosmote. Οι άλλοι είναι πολύ πίσω ακόμα στο να καλύψουν γεωγραφικά ακόμα δυστυχώς. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Έχει ακόμα τρέλη διαφορά σε γεωγραφική κάλυψη σε πολλά σημεία υπέρ της cosmote. Οι άλλοι είναι πολύ πίσω ακόμα στο να καλύψουν γεωγραφικά ακόμα δυστυχώς. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στη Θεσσαλία αυτό δεν ισχύει. Και Ήπειρο που πήγα επίσης. Στην Αλόννησο υπήρχε μεγάλη διαφορά. Αλλά μιλάμε για ένα νησί. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Αν δίνουν υψηλές ταχύτητες τότε το σήμα δεν είναι και τόσο "μάπα". Άλλο ένταση σήματος, άλλο ποιότητα σήματος. Η ένταση είναι θέμα φυσικής και τεχνικών μετάδοσης, και η ποιότητα είναι θέμα hardware/software. Κάτι ξέρει η κοσμοτε λοιπόν που πήγαν στα νέα της ericsson. Όσον αφορά την κάλυψη, δε θεωρώ ότι η ΚΟΣΜΟΤΕ πλέον έχει αυτό το τρομερό πλεονέκτημα που είχε παλιότερα. Vodafone/Wind έχουν πλέον πολλούς σταθμούς, και μάλιστα περισσότερους από ΚΟΣΜΟΤΕ σε πολλές περιοχές. Για εμένα ωστόσο η ΚΟΣΜΟΤΕ παραμένει πολύ καλή σε κάλυψη, αλλά κυρίως σε χωρητικότητα και ποιότητα σήματος. Για τα προβλήματα που αναφέρετε σε Ξάνθη και Κομοτηνή δεν έχω άποψη - έτσι θα είναι - αλλά ακόμη και στο Βόλο, μια πόλη που υποφέρει στο θέμα σήματος λόγω παράλογων αντιδράσεων κατοίκων και αρχών, τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα στο 4G. To 2G στη μισή πόλη του Βόλου δεν παίζει - τόσο απλά - και το 3G είναι αρκετά καλό. Το 4G παίζει από 20-400mbps, εξαρτάται που είσαι. Δεν είναι τόσο άσχημα δεδομένης της κατάστασης και της ποσότητας συνδρομητών που έχει. Απο ενταση εισαι καμπανα παντου η ποιοτητα ειναι πολυ μεχ , ειδικα μεσα σε στενα στις οικοδομες . Γνκ δεν γινεται να εξυπηρετεις μια πολη με 80κ κατοικους με 4 σταθμους ..Το ιδιο ισχυει για ολες , βεβαια η cosmote με την αναβαθμηση παιζει πολυ καλητερα οχι τοσο σε ωρες που δεν εχει κινηση αλλα σε ωρες αιχμης...Γενικα δεν μασαει πλεον , και με οριακο σημα σου δινει παραπανω απο ικανοποιητιλες ταχυτητες ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει ακόμα τρέλη διαφορά σε γεωγραφική κάλυψη σε πολλά σημεία υπέρ της cosmote. Οι άλλοι είναι πολύ πίσω ακόμα στο να καλύψουν γεωγραφικά ακόμα δυστυχώς. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω παντως πολλες φορες βρισκω την καλυψη της wind ανωτερη απο αυτη της cosmote κυριως σε signal strength..Σε ακριτικες περιοχες δεν το συζηταω μονο cosmote ...Χωριτικοτητα η μερα με την νυχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Στη Θεσσαλία αυτό δεν ισχύει. Και Ήπειρο που πήγα επίσης. Στην Αλόννησο υπήρχε μεγάλη διαφορά. Αλλά μιλάμε για ένα νησί. Είναι η διαφορά του να διαθέτεις όλο το EIRP σε μια μπάντα. Η Cosmote σχεδόν σε όλους τους σταθμούς βάσης έχει CA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 (edited) Εγω παντως πολλες φορες βρισκω την καλυψη της wind ανωτερη απο αυτη της cosmote κυριως σε signal strength..Σε ακριτικες περιοχες δεν το συζηταω μονο cosmote ...Χωριτικοτητα η μερα με την νυχτα Κι εγώ το ίδιο έχω παρατηρήσει. Η καλύτερη εταιρία σε συνδυασμό έντασης και ποιότητας σήματος, είναι η WIND. Τελευταία είναι η Vodafone, κυρίως στην ποιότητα του σήματος, που κατά συνέπεια δίνει και χαμηλές ταχύτητες. Βέβαια, το πρόβλημα της WIND είναι οι λίγες κεραίες. Το ανάλογο τμήμα της φαίνεται ότι κάνει το καλύτερο που μπορεί, με το χαμηλό μπάτζετ που του έχουν δώσει... Edited December 31, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Επανέρχομαι λέγοντας ότι με έκπληξη πραγματικά διαπιστώνω το πόσο πολύ έχει βελτιωθεί η Vodafone σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης. Ιδίως στη Ραιδεστό από κει που είχα ταχύτητα το πολύ 3-4 Mbs τώρα φτάνει και τα 65Mbs. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Και επειδή διαρκώς τσεκαρω ταχύτητες και με τα 3 νούμερα που έχω κι απ τις υπόλοιπες εταιρείες, σε διαδρομές από ανατολικά έως και Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης η Vodafone έρχεται δεύτερη και τρίτη η Wind πολλές φορές με μεγάλη διαφορά. Να βάλω κι έναν αστερίσκο λέγοντας σας ότι αδυναμία είχα κι έχω στη Wind κι όχι στη Vodafone αλλά δεν μπορώ να μη λέω την αλήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 (edited) Κι εγώ το ίδιο έχω παρατηρήσει. Η καλύτερη εταιρία σε συνδυασμό έντασης και ποιότητας σήματος, είναι η WIND. Τελευταία είναι η Vodafone, κυρίως στην ποιότητα του σήματος, που κατά συνέπεια δίνει και χαμηλές ταχύτητες. Βέβαια, το πρόβλημα της WIND είναι οι λίγες κεραίες. Το ανάλογο τμήμα της φαίνεται ότι κάνει το καλύτερο που μπορεί, με το χαμηλό μπάτζετ που του έχουν δώσει... Ισως επειση δεν εχει τοσο κινηση ? :lol: (και αυτο παει στην ποιοτητα) .Για να λεμε και του στραβου το δικαιο συο νομο Σερρεων η cosmote και η victus εχουν παρει με διαφορετικο τρολο την τοποθετηση κεραιων. Η victus εβαζε μονο στην πεδιαδα και σε συνδιασμο με την B20 εχει πολυ καλητερο signal strength.Η cosmote εχει σταθμους κυριως σε βουνα και λοφους και για αυτο ειδικα σε εσωτρρικους χωρογς εισαι οριακα...Αλλα επαρκει για να κανεις την δουλεια σου και με το παραπανω Edited December 31, 2020 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 (edited) Είναι η διαφορά του να διαθέτεις όλο το EIRP σε μια μπάντα. Η Cosmote σχεδόν σε όλους τους σταθμούς βάσης έχει CA. Με την αναβάθμιση ευελπιστώ ότι το σήμα θα βελτιωθεί. Καλύτερο antenna gain, mimo... σε κάποιες περιοχές η κάλυψη ήταν κακή παρότι υπήρχε σταθμός βάσης κυρίως λόγω κακής επιλογής κεραιών (στοιχείων). Το EIRP είναι μεγάλος περιορισμός αλλά για εμένα η Ελλάδα έχει αρκετό EIRP για να μπορεί κανείς να κάνει καλή κάλυψη :) Edited December 31, 2020 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Ισως επειση δεν εχει τοσο κινηση ? :lol: (και αυτο παει στην ποιοτητα) .Για να λεμε και του στραβου το δικαιο συο νομο Σερρεων η cosmote και η victus εχουν παρει με διαφορετικο τρολο την τοποθετηση κεραιων. Η victus εβαζε μονο στην πεδιαδα και σε συνδιασμο με την B20 εχει πολυ καλητερο signal strength.Η cosmote εχει σταθμους κυριως σε βουνα και λοφους και για αυτο ειδικα σε εσωτρρικους χωρογς εισαι οριακα...Αλλα επαρκει για να κανεις την δουλεια σου και με το παραπανω Η victus ποιά είναι πάλι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Ισως επειση δεν εχει τοσο κινηση ? :lol: (και αυτο παει στην ποιοτητα) .Για να λεμε και του στραβου το δικαιο συο νομο Σερρεων η cosmote και η victus εχουν παρει με διαφορετικο τρολο την τοποθετηση κεραιων. Η victus εβαζε μονο στην πεδιαδα και σε συνδιασμο με την B20 εχει πολυ καλητερο signal strength.Η cosmote εχει σταθμους κυριως σε βουνα και λοφους και για αυτο ειδικα σε εσωτρρικους χωρογς εισαι οριακα...Αλλα επαρκει για να κανεις την δουλεια σου και με το παραπανω Σίγουρα παίζει ρόλο και η κίνηση. Και η Vodafone χρειάζεται παραπάνω κεραίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Ισως επειση δεν εχει τοσο κινηση ? :lol: (και αυτο παει στην ποιοτητα) .Για να λεμε και του στραβου το δικαιο συο νομο Σερρεων η cosmote και η victus εχουν παρει με διαφορετικο τρολο την τοποθετηση κεραιων. Η victus εβαζε μονο στην πεδιαδα και σε συνδιασμο με την B20 εχει πολυ καλητερο signal strength.Η cosmote εχει σταθμους κυριως σε βουνα και λοφους και για αυτο ειδικα σε εσωτρρικους χωρογς εισαι οριακα...Αλλα επαρκει για να κανεις την δουλεια σου και με το παραπανω Δεν έχει Β20 η κοσμοτε στην πεδιάδα;;;;:wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Η victus ποιά είναι πάλι;Μία εταιρεία που συνέστησαν από κοινού vodafone και wind και μοιράζονται κάποιες εγκαταστάσεις. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Δεν έχει Β20 η κοσμοτε στην πεδιάδα;;;;:wacko: Μόνο σε βουνά έχει, με μικρά χωριουδάκια. Κάποια "μικρομεσαία" χωριά έχουν B3 + B20 πλέον, ειδικά στην Πελοπόννησο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2020 Δεν έχει Β20 η κοσμοτε στην πεδιάδα;;;;:wacko: Σε καποιους στθμους οχι , ενω παιζει σε ολους με 256qam ... Παντως b3 δεν υπαρχει στσμος που να μην εχει . Στις περισσοτερες εχει b20 aggregated φσκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Μερικά τέστ από τις τελευταίες ημέρες από Q και Cosmote. Χθές βράδυ πριν πάω για ύπνο. Cosmote: https://www.speedtest.net/my-result/a/6902126634 Q: https://www.speedtest.net/my-result/a/6902128777 Και σήμερα το πρωί πριν λίγο. Q: https://www.speedtest.net/my-result/a/6903281516 Cosmote: https://www.speedtest.net/my-result/a/6903285263 https://www.speedtest.net/my-result/a/6903287348 Όλες οι μετρήσεις είναι μέσα στο σπίτι. Για εξωτερικό χώρο δεν έβαλα αλλά και οι δύο πιάνουν 150+ χαλαρά. Αυτό που βλέπω πάντως είναι τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της Cosmote όπου τις ώρες αιχμής φαίνεται να πέφτει η ταχύτητα ακόμα και κάτω από το μισό. Η Q (Wind) από την άλλη έπαιζε με μικρές αυξομειώσεις στην απόδοση κατά την διάρκεια της ημέρας ακόμα και την περίοδο που είχε τα απεριόριστα. Σημειωτέον ότι η Cosmote στην περιοχή μου παίζει με 3CA (1800+800+2600) ενώ η Wind με 2CA (2600+800). Τέλος εδώ στην περιοχή του Αποκόρωνα που μένω η Cosmote γυρίζει σε 2g/3g πιο συχνά από την Wind σε δύσκολα σημεία. Ελπίζω με την επερχόμενη αναβάθμιση σε 5G να διορθώσουν και τις τρύπες όλα τα δίκτυα εδώ στην επαρχία και να δώσει επιτέλους και η Q την δυνατότητα για VoLTE που είναι η μόνη που ακόμα δεν την παρέχει. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Εννοείται ότι παίζει η περιοχή. Πάντως οποίος έχει 5G και έχει αναβαθμίσει στο ίδιο μέρος και το 4G ξυρίζει η cosmote μακράν. Οι άλλοι ούτε με τα κυάλια. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Η Κρήτη θα αναβαθμιστεί σύντομα. Γενικότερα φαίνεται ότι η κοσμοτε έχει δώσει προτεραιότητα σε βόρεια Ελλάδα και Αθήνα. Η Αθήνα έχει υπερβολικά πολλούς σταθμούς βάσης άρα παίρνει καιρό. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Η Κρήτη θα αναβαθμιστεί σύντομα. Γενικότερα φαίνεται ότι η κοσμοτε έχει δώσει προτεραιότητα σε βόρεια Ελλάδα και Αθήνα. Η Αθήνα έχει υπερβολικά πολλούς σταθμούς βάσης άρα παίρνει καιρό. Γενικα η Βορεια Ελλαδα ειχε θεματα , και ακομα εχει αλλα η κατασταση ειναι πολυ ΠΟΛΥ καλυτερααα , ανεβασα χθες και τεστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Γενικα η Βορεια Ελλαδα ειχε θεματα , και ακομα εχει αλλα η κατασταση ειναι πολυ ΠΟΛΥ καλυτερααα , ανεβασα χθες και τεστ Στην αρχή είναι η εγκατάσταση. Μετά αρχίζει optimization. Γενικά η cosmote καλά έκανε και άρχισε νωρίς. Έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους. :!: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts