king2009 Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 (edited) P40 lite cosmote Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής https://www.speedtest.net/my-result/a/6589660029 Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 8, 2020 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Συμβαίνουν κι αυτά. :lol: Είχα συνηθίσει το αντίθετο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Συμβαίνουν κι αυτά. :lol: Είχα συνηθίσει το αντίθετο. :p Σερρες παντως το εχω δει αρκετες φορες σε εσωτερικους χωρους βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Σερρες παντως το εχω δει αρκετες φορες σε εσωτερικους χωρους βεβαια Σε εσωτερικό ήμουν κι εγώ. Ξέχασα να το γράψω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Κοιλαδα Σερρων η Cosmote παραμενει η μονη με σωστη καλυψη παντως https://www.speedtest.net/my-result/a/6699497843 Δευτερη η wind και τριτη η Vodafone ... Παντως παντου lte μονο η Cosmote Ειδικα τωρα που εβαλε και 800αρα στο micro πιανει σε σημεια ππυ πι αλλες δεβ βγαζουν καν κληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Κοιλαδα Σερρων η Cosmote παραμενει η μονη με σωστη καλυψη παντως https://www.speedtest.net/my-result/a/6699497843 Δευτερη η wind και τριτη η Vodafone ... Παντως παντου lte μονο η Cosmote Ειδικα τωρα που εβαλε και 800αρα στο micro πιανει σε σημεια ππυ πι αλλες δεβ βγαζουν καν κληση Εγώ πλέον και μέσα στο σπίτι μου πιάνω 4G+ με το Xiaomi μου με Cosmote. Δεν ξέρω αν είναι θέμα της 800άρας, αλλά πριν δεν έπιανε ούτε για αστείο 4G+. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Χωρίς Wifi Call θα κλάψουνε μανούλες στα Χανιά Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Επομένως η περιοχή χρειάζεται άμεση ενίσχυση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Εγώ πλέον και μέσα στο σπίτι μου πιάνω 4G+ με το Xiaomi μου με Cosmote. Δεν ξέρω αν είναι θέμα της 800άρας, αλλά πριν δεν έπιανε ούτε για αστείο 4G+. Τι συνδιασμους κανει ; Μπορει να αναβαθμησαν κεραια κοντα σε εσενα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Παραμένει η Cosmote αν εξαιρέσουμε Θράκη και κάποιες περιοχές που έχουν γεμίσει και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Παραμένει η Cosmote αν εξαιρέσουμε Θράκη και κάποιες περιοχές που έχουν γεμίσει και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο παρακάτω μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση ;) Πράσινο φως σε Vodafone – Wind για τους πύργους κεραιών Θα βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Vantage Towers Greece https://www.kathimerini.gr/economy/561155332/prasino-fos-se-vodafone-wind-gia-toys-pyrgoys-keraion/ Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Το παρακάτω μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση ;) Πράσινο φως σε Vodafone – Wind για τους πύργους κεραιών Θα βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Vantage Towers Greece https://www.kathimerini.gr/economy/561155332/prasino-fos-se-vodafone-wind-gia-toys-pyrgoys-keraion/ Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ θα ήθελα να μπει και τέταρτος παίκτης. Μακάρι η δημοπρασία να έχει τέτοια έκπληξη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Εγώ θα ήθελα να μπει και τέταρτος παίκτης. Μακάρι η δημοπρασία να έχει τέτοια έκπληξη. 4ος παίκτης από πού; Από την Ελλάδα ή από το εξωτερικό; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Ουσιαστικά 2 είναι οι παίκτες πλέον cosmote και Vodafone μέσω της Vantage Towers Greece αφού ρούφηξε και τους σταθμούς βάσης της wind. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει κάτι γιατί στις δύσκολες περιοχές της επαρχίας ούτε η wind ούτε η Vodafone είχαν κάλυψη κατά πλειονότητα των περιπτώσεων σε σχέση με την cosmote. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Οι παίκτες είναι τρεις και πάλι, δεν έχει σχέση η παρούσα συμφωνία. Δεν μιλάμε για συγχώνευση δικτύων. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Οι παίκτες είναι τρεις και πάλι, δεν έχει σχέση η παρούσα συμφωνία. Δεν μιλάμε για συγχώνευση δικτύων. Η υποδομή όλη θα ανήκει στην vodafone και η wind θα αγοράζει υπηρεσίες από ότι φαίνεται το έργο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Κλαφτα Μάρθα δηλαδή η κατάσταση... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Τα δίκτυα παραμένουν τρία διακριτά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 4ος παίκτης από πού; Από την Ελλάδα ή από το εξωτερικό; Δε ξέρω. Έτσι εύχομαι. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα δίκτυα παραμένουν τρία διακριτά. Διακριτά δε τα λες. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Δε ξέρω. Έτσι εύχομαι. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διακριτά δε τα λες.Όπως το λες συμφωνώ Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Η υποδομή όλη θα ανήκει στην vodafone και η wind θα αγοράζει υπηρεσίες από ότι φαίνεται το έργο. Η WIND θα γίνει MVNO; :lol: Ή θα παίζει με το δικό της φάσμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Η WIND θα γίνει MVNO; :lol: Ή θα παίζει με το δικό της φάσμα; Θα το δούμε σύντομα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Μήπως δεν αξίζει πλέον να πάει κανείς στη Wind απ'τη στιγμή που θα "δώσει" στη Vodafone όλες τις κεραίες και τους σταθμούς της; Πάντως για να επανέλθω στα της περιοχής μου η Vodafone έγινε νούμερο ένα σε ταχύτητες ίντερνετ και ποιότητα ομιλίας. Πρέπει να έγινε αναβάθμιση. Δεύτερη σε ταχύτητες είναι η Wind και τρίτη η Cosmote λόγω πολλών συνδρομητών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Μήπως δεν αξίζει πλέον να πάει κανείς στη Wind απ'τη στιγμή που θα "δώσει" στη Vodafone όλες τις κεραίες και τους σταθμούς της; Πάντως για να επανέλθω στα της περιοχής μου η Vodafone έγινε νούμερο ένα σε ταχύτητες ίντερνετ και ποιότητα ομιλίας. Πρέπει να έγινε αναβάθμιση. Δεύτερη σε ταχύτητες είναι η Wind και τρίτη η Cosmote λόγω πολλών συνδρομητών. Έτσι και δώσει η WIND ακόμα και το bandwidth που έχει, τελείωσε. Οι μόνοι συνδρομητές που θα της απομείνουν στην κινητή, θα είναι όσοι έχουν συνδυαστικό με σταθερό WIND. Γιατί αν γίνει MVNO και αγοράζει χονδρική από τη Vodafone, δεν θα μπορεί να πουλήσει φθηνά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Ποιος είπε ότι θα γίνει mvno; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts