cmvr Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Ας μην τα έδινε η πράσινη, αν είναι να βλέπουμε τέτοια αποτελέσματα. Είναι απλό. Είπαμε όλα αυτά είναι απλά τεστ τίποτα άλλο. Έπονται και αναβαθμίσεις και αν γίνουν τα αλλά δυο δίκτυα ένα τότε θα παίζουν όλοι έτσι. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Η Wind τι λέει στις Σέρρες; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Είπαμε όλα αυτά είναι απλά τεστ τίποτα άλλο. Έπονται και αναβαθμίσεις και αν γίνουν τα αλλά δυο δίκτυα ένα τότε θα παίζουν όλοι έτσι. Να δουμε ποτε !! Βαλαν mimo σε εναν σταθμό και τελος... Και καθε μερα στο 13888 και κανουν την πάπια... Οταν δεν αναγνωριζουν το προβλήμα νομιζω δεν προστίθενται να το διορθώσουν ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η Wind τι λέει στις Σέρρες; Ουτε κλαιει ουτε γελάει... Γενιλα γεμιζει εύκολα... Αυτη ειχε 3Ca απο την πρωτη μερα.. Εχει τρομερη καλυψη στα εκτοε πολης, εντός ομως edge και ξερό ψωμι ακα και σε περιοχες που θα επρεπε να εχει 5/5 4G αλλα σε γεωγρφικη κάλυψη πραγματικα ασυναγώνιστη, ειδικα στα βουνα ειναι η καλυτερη με μεγαλη διαφορα(χιονοδρομίκο κεντρο λαιλια 3/5 4g οταν οι αλλες εμφανιζουν μήνυμα '' καλοσορισατε στην βουλγαρια" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 (edited) 3ca τωρα η Vodafone στις Σερρες με b7, 3,20... Οι κεραιες Vodafone cosmote ειναι διπλα διπλα.. Πραγματικα πολυ κακο στήσιμο απο μεριας cosmote.. Και το κακο ειναι οτι δεν θελουν να παραδεχτούν το προβλήμα ουτε στο καταστημα https://drive.google.com/file/d/1efhzsY3nBbNIXWyA9Tcac2fViwhu1yH7/view?usp=drivesdk Πραγματικά εκπληκτικό snr σε σχεση με της πρασινης https://drive.google.com/file/d/1esrXBuxcvqJY_ksFhFNad6TbpDfYOH_7/view?usp=drivesdk Ταχύτητες απο 7+3 cosmote https://www.speedtest.net/my-result/a/5765585624 Ταχύτητες απο 7+3 Vodafone https://drive.google.com/file/d/1eywIqI7BY28lye_pbvxMiMz5OPABJADV/view?usp=drivesdk RSRQ cosmote - 12. Όλοι οι πόροι χρησιμοποιούνται. Rsrp Vodafone. -6. Όλοι οι πόροι είναι ελεύθεροι. Τι νόημα έχει ένα τέτοιο τεστ; Φυσικά η Cosmote θα μπορούσε να μην έχει τόσο overlap στις κυψελες της ώστε η κατανομή πόρων να είναι καλύτερη (bad radio planning I guess). Το άλλο μπορεί η cosmote να έχει όντως βλάβη με τους connectors στην κεραία και το Snr να πάει περίπατο. Τελευταίο ενδεχόμενο είναι να είσαι ανάμεσα σε δύο sectors. Αν πας περιμετρικά της κεραίας έχεις πάντα το ίδιο Snr? Εγώ αυτό επίσης που βλέπω είναι ότι η ένταση σήματος της Cosmote είναι καλύτερη από την ίδια κεραία όπως λες? Τόσα dB? Είναι δυνατόν; Edited February 21, 2020 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 RSRQ cosmote - 12. Όλοι οι πόροι χρησιμοποιούνται. Rsrp Vodafone. -6. Όλοι οι πόροι είναι ελεύθεροι. Τι νόημα έχει ένα τέτοιο τεστ; Φυσικά η Cosmote θα μπορούσε να μην έχει τόσο overlap στις κυψελες της ώστε η κατανομή πόρων να είναι καλύτερη (bad radio planning I guess). Το άλλο μπορεί η cosmote να έχει όντως βλάβη με τους connectors στην κεραία και το Snr να πάει περίπατο. Τελευταίο ενδεχόμενο είναι να είσαι ανάμεσα σε δύο sectors. Αν πας περιμετρικά της κεραίας έχεις πάντα το ίδιο Snr? Εγώ αυτό επίσης που βλέπω είναι ότι η ένταση σήματος της Cosmote είναι καλύτερη από την ίδια κεραία όπως λες? Τόσα dB? Είναι δυνατόν; Το πρωί το snr ειναι στα - 10 στο ιδιο σημειο...απο τα νοτιο ανατολικά της κεραίας εχει - 5 και - 7 snr και βαραει 200 ατια ολη την μερα.. Ειναι χωρια απο εκει Πρωινη μέτρηση cote 112down vf 303 down Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Το πρωί το snr ειναι στα - 10 στο ιδιο σημειο...απο τα νοτιο ανατολικά της κεραίας εχει - 5 και - 7 snr και βαραει 200 ατια ολη την μερα.. Ειναι χωρια απο εκει Πρωινη μέτρηση cote 112down vf 303 down Αν είναι μόνιμα το Snr χαμηλό δύο πράγματα συμβαίνουν. Είτε έχει πρόβλημα η κεραία είτε η συσκευή σου. Εφόσον τους ενημέρωσες θα το δούνε. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Αν είναι μόνιμα το Snr χαμηλό δύο πράγματα συμβαίνουν. Είτε έχει πρόβλημα η κεραία είτε η συσκευή σου. Εφόσον τους ενημέρωσες θα το δούνε. Πριν βαλουν mimo δεν ηταν τοςο χαλια πράγματικα... Ειχε μονοb3 b20 και ηταν πολυ νορμαπ δλδ 20 με 30 mbps ακομα και με αρκετο κοσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Πριν βαλουν mimo δεν ηταν τοςο χαλια πράγματικα... Ειχε μονοb3 b20 και ηταν πολυ νορμαπ δλδ 20 με 30 mbps ακομα και με αρκετο κοσμο Αυτό σημαίνει ότι είτε η συσκευή σου δε μπορεί να κάνει σωστό timing μεταξύ των διαφορετικών κεραιών (ΤΜ4) με αποτέλεσμα να στέλνει ό,τι να'ναι codebook στο σταθμό, είτε η κεραία δεν έχει συνδεθεί σωστά στο radio με αποτέλεσμα να δημιουργεί περίεργο beam shape. Επειδή έχω δει αρκετά πράγματα στο field, σαφέστατα το 2ο δεν αποκλείεται. :ninja: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Πριν βαλουν mimo δεν ηταν τοςο χαλια πράγματικα... Ειχε μονοb3 b20 και ηταν πολυ νορμαπ δλδ 20 με 30 mbps ακομα και με αρκετο κοσμοΠια συσκευή έχεις ; Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Πια συσκευή έχεις ; Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk P9. Αλλα και με μετρήσεις σε ελα κινητα s10+ p20 τα ιδια ακριβως ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό σημαίνει ότι είτε η συσκευή σου δε μπορεί να κάνει σωστό timing μεταξύ των διαφορετικών κεραιών (ΤΜ4) με αποτέλεσμα να στέλνει ό,τι να'ναι codebook στο σταθμό, είτε η κεραία δεν έχει συνδεθεί σωστά στο radio με αποτέλεσμα να δημιουργεί περίεργο beam shape. Επειδή έχω δει αρκετά πράγματα στο field, σαφέστατα το 2ο δεν αποκλείεται. :ninja: Μιχαλη μακαρη να τους ένοιαζε να τι διορθώσουν... Και να παρω τους οω παλθ τα ιδια? Αφου το μονο που με ρωτανστην εξυπηρέτηση ειναι ποσεε μπαρεε σημα εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 P9. Αλλα και με μετρήσεις σε ελα κινητα s10+ p20 τα ιδια ακριβως ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιχαλη μακαρη να τους ένοιαζε να τι διορθώσουν... Και να παρω τους οω παλθ τα ιδια? Αφου το μονο που με ρωτανστην εξυπηρέτηση ειναι ποσεε μπαρεε σημα εχωΕυχαριστώ. Μια χαρά παίζει η συσκευή σου. Έχει κάποια περίεργα τέτοια σημεία η cosmote στην βόρεια Ελλάδα. Έχω βρει σημεία μέσα σε πόλεις που λόγο κατεβάσματος σταθμών δεν παίζει καλά εδώ και χρόνια. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 P9. Αλλα και με μετρήσεις σε ελα κινητα s10+ p20 τα ιδια ακριβως ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιχαλη μακαρη να τους ένοιαζε να τι διορθώσουν... Και να παρω τους οω παλθ τα ιδια? Αφου το μονο που με ρωτανστην εξυπηρέτηση ειναι ποσεε μπαρεε σημα εχω Σου δίνει τόσο χαμηλό SNR το S10; Τότε έχουν κάνει κάτι τραγικά λάθος στη σύνδεση των radios με τις κεραίες. Θέλει calibration unit για ΤΜ4 και ΜΙΜΟ, ελπίζω να έχουν τοποθετήσει ή να το έχουν συνδέσει σωστά στο CAL port της κεραίας... Αν δεν έχει CAL port η κεραία τότε δεν ενδείκνυται για ΜΙΜΟ και μιλάμε για flaw in the design. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 https://drive.google.com/file/d/1fJ6O5IDTg2_KRH4RCOZn8Sm8dWFPG33Z/view?usp=drivesdk Η ιδια κεραια διαφορετικα cell στο δυτικο τμημα της πολης... Τραγικο snr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 https://drive.google.com/file/d/1fJ6O5IDTg2_KRH4RCOZn8Sm8dWFPG33Z/view?usp=drivesdk Η ιδια κεραια διαφορετικα cell στο δυτικο τμημα της πολης... Τραγικο snr Rsrq - 17. No resources available. Αν δεν έχει πρόβλημα η συσκευή σου με το calibration, τότε η κεραία έχει τεράστιο θέμα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 @mixtri χωρίς διάθεση ειρωνείας δεν επικοινωνείς με την cosmote να τους κάνεις ένα service στο δίκτυο μπας και σωθεί ο κόσμος; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 @mixtri χωρίς διάθεση ειρωνείας δεν επικοινωνείς με την cosmote να τους κάνεις ένα service στο δίκτυο μπας και σωθεί ο κόσμος; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είμαι σε διαφορετικό organization της Ericsson (product) αλλά αν βρεθεί η ευκαιρία γιατί όχι; :lol: Γενικά στο field δεν είναι τα πράγματα plug and play. Κάποιες φορές τα ρυθμίζουν όλα και φεύγοντας χτυπάνε alarms. Κάποιες φορές ξεφεύγουν λίγο από τα specs πχ βάζουν κεραίες που δεν είμαι 100% συμβατές με τα radios (e.g. No cal unit) γιατί δε θέλουν να αναβαθμίσουν την κεραία. Με το 5g εφόσον η cosmote θέλει να κάνει σοβαρή δουλειά θα αλλάξει όλος ο παλιός εξοπλισμός και θα μπει proper Mimo κεραιοσυστημα σε αυτούς τους σταθμούς. Όντως είναι κρίμα να υπάρχουν προβληματικά μέρη σαν και αυτό αλλά για εμένα δεν είναι περίεργο. Γενικά η cosmote είναι πολύ αξιοπρεπές δίκτυο. Και με την αναβάθμιση θα γίνει super. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Η κόντρα στο ίδιο σημείο συνεχιζεται Cosmote : - 82 rsrp με 7+3+20 έχει mimo η κεραια και υποστηρίζει και η συσκευή rsrq -13 56 down mbps..στο ίδιο σημείο με το p9 μου και 7+3 https://www.speedtest.net/my-result/a/5777585293 Vodafone::*7+3+20 - 83 rsrp - 4 rsrq αποτελεσμα: https://drive.google.com/file/d/1MNncY-d0xhrgxIL6X_xK1zNzEgK-0vLv/view?usp=drivesdk Το πρωί είδα και 320 Wind : μισό λεπτό να πιάσω από καμιά μακρινή b20 μπας και ξεφύγω από το Edge... Χωρίς διάθεση ειρωνείας, αλλά είχα ξεχάσει το εσχος της Wind μέσα στην πόλη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 το πρόβλημα με τη vodafone είναι ότι ναι μεν έχει υπέροχο δίκτυο σε κάποια σημεία μπορώ να πω πιο δυνατό και από την cosmote στο upload αλλά εκεί που πας να χαρείς σε πιάνει το όριο με τα 3 giga και προσγειώνεσαι απότομα... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Η vf έχει ανεβάσει πολύ τις ταχύτητες... Ναι όντως αυτά τα 3gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Η κόντρα στο ίδιο σημείο συνεχιζεται Cosmote : - 82 rsrp με 7+3+20 έχει mimo η κεραια και υποστηρίζει και η συσκευή rsrq -13 56 down mbps..στο ίδιο σημείο με το p9 μου και 7+3 https://www.speedtest.net/my-result/a/5777585293 Vodafone::*7+3+20 - 83 rsrp - 4 rsrq αποτελεσμα: https://drive.google.com/file/d/1MNncY-d0xhrgxIL6X_xK1zNzEgK-0vLv/view?usp=drivesdk Το πρωί είδα και 320 Wind : μισό λεπτό να πιάσω από καμιά μακρινή b20 μπας και ξεφύγω από το Edge... Χωρίς διάθεση ειρωνείας, αλλά είχα ξεχάσει το εσχος της Wind μέσα στην πόλη μου Πολύ καλά η VF, είχες και εξαιρετικό σήμα. Θα έπρεπε η WIND να κάνει συνεγκατάσταση, αφού έχει τέτοιο πρόβλημα εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Εγώ πάντως στις πρόσφατες εγκαταστάσεις χωριστά τις είδα αυτές τις 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Δεν φτάνει που έχει πρόβλημα η κεραία κινητής της Cosmote κοντά στο σπίτι μου εδώ και 2 μήνες, από χθες άρχισε και η κεραία της Vodafone να κάνει σκαμπανεβάσματα από 5 μπάρες σήμα σε 2. Σε dBm μιλάμε για πτώση σήματος από -97 dBm στα -114 στην καλύτερη περίπτωση. Και η αντίστοιχη της Cosmote τώρα το τριήμερο που την άφησαν ανοιχτή όλο το 24ωρο κάνει βουτιά στο σήμα από -105 dBm στα -122 και πολλές φορές γυρνάει για λίγα λεπτά σε Edge. Τι στην ευχή κάνουν και οι δύο, τις παράτησαν στο έλεος του Θεού; Έστειλα μήνυμα για βλάβη και από Τρίτη θα αρχίσω και τα τηλέφωνα μπας και ξυπνήσουν και φτιάξουν τίποτα πρίν μείνουμε χωρίς σήμα όλοι στην περιοχή... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Στην πόλη πάντως Δήμο το σήμα ειναι σταθερό αλλα οι ταχυτητες παιζουν πότε ψηλά ποτε ψηλότερα αλλα ποτε χαμηλά.Δυτικά της πόλης ακόμα καλύτερα εκτος την περιοχη απο το καλαμάκι μεχρι Δαράτσο οπου εκεί υπάρχουν τρύπες. Εκει στον Αποκόρωνα τι τις κανατε τις κεραίες; https://www.speedtest.net/my-result/i/3727099634 Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Μόνο η κεραία του Κεφαλά Αποκορώνου έχει πρόβλημα εδώ και δύο μήνες στην Cosmote. Φαίνεται να έχει Β3 και Β7 που για κάποιο λόγο δεν συνεργάζονται καλά με αποτέλεσμα όταν το σήμα πέσει πολύ να χάνει εντελώς το 4G αλλά και το 3G και να γυρίζει σε Edge. Θυμίζει εποχές Wind όταν έβαζε τις Β7 και η ρύθμιση ήταν Β7 ή θάνατος! :lol::lol::lol: Το θέμα είναι ότι τους λες για πρόβλημα και λένε ότι θέλει αναβάθμιση και αδειοδότηση και σβήνουν την κεραία τις ώρες αιχμής γιατί σαφώς έχει πρόβλημα αλλά δεν κάνουν έστω μια ρύθμιση να δουλεύει μέχρι την πολυπόθητη αναβάθμιση... Το γελοίο της υπόθεσης ήταν ότι με πήραν να μου προτείνουν να κάνω συμβόλαιο το What's up. Γύρισα κι εγώ πολύ ευγενικά και τους είπα ότι δεν προτίθεμαι να πληρώνω μηνιαίο πάγιο για υπηρεσίες που λειτουργούν πρακτικά μόνο τις βραδινές ώρες εκτός αν μου δώσει το πρόγραμμα που προτείνει με την μισή τιμή μέχρι να επισκευαστεί η κεραία στην περιοχή μου και δικαίωμα διακοπής αζημίως αν σε 3 μήνες δεν έχει γίνει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Μου είπε ότι θα το ψάξει και θα ξαναεπικοινωνήσει μαζί μου. Έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε. Αυτό το μήνα θα χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο της κάρτας για κλήσεις να μην πάει χαμένο και αν μέχρι τον άλλο μήνα δεν δω να φτιάχνει το δίκτυο θα πάει στην άκρη κι αυτή η κάρτα όπως της Q, για καβατζα... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Στην πόλη πάντως Δήμο το σήμα ειναι σταθερό αλλα οι ταχυτητες παιζουν πότε ψηλά ποτε ψηλότερα αλλα ποτε χαμηλά.Δυτικά της πόλης ακόμα καλύτερα εκτος την περιοχη απο το καλαμάκι μεχρι Δαράτσο οπου εκεί υπάρχουν τρύπες. Εκει στον Αποκόρωνα τι τις κανατε τις κεραίες; https://www.speedtest.net/my-result/i/3727099634 Από χθες το απόγευμα δουλεύει μια χαρά πάλι η Vodafone. https://www.speedtest.net/my-result/a/5802040871 H Cosmote από την άλλη συνεχίζει να μην δουλεύει από το πρωί έως το βράδυ ούτε το 4G, ούτε το 3G. Μάλιστα τώρα που γράφω είναι σχεδόν 9 το βράδυ και ακόμα έχει Edge. Βέβαια και τις ώρες που δουλεύει το 4G είναι ασταθές όπως έγραψα και παραπάνω και δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα. Ξέρω ότι πρόκειται μόνο για μια κεραία και δεν είναι όλο το δίκτυο έτσι που βιάστηκαν να τονίσουν ορισμένοι όταν πρωτοανέφερα το πρόβλημα αλλά όπως και να το κάνεις είναι σπαστικό η μόνη κεραία που εξυπηρετεί την περιοχή που μένεις να μην λειτουργεί. Οπότε για μένα η Cosmote τρώει άκυρο και μόλις καταναλώσω και τα λεφτά που έχω στην κάρτα θα πάει στην άκρη. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts