Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ είναι παλιό μοντέλο το switch μου πάνω από 1μιαη χρόνο κ έχω διαβάσει ότι κάνει.

Επειδή θυμάμαι είχες αδυναμία στο psp αν μπορείς κ ασχολείσαι ακόμα μετράει πολύ το switch σε handheld mode

Δεν έχεις άδικο, πολύ ωραίο είναι και έχει μαζέψει και καμία 10αριά παιχνίδια που θα ήθελα να παίξω, αλλά...

Έχω αγορασμένα γύρω στα 100 παιχνίδια για PS4 μόνο, καμία 40αριά για PS3 και καμία 30αριά για το Vita, τα οποία συγκεκριμένα δεν έχω καταφέρει να παίξω ακόμα, λόγω χρόνου. Και όσο βγαίνουν ακόμα και μου δίνει και το PS+, τόσο αυξάνεται το backlog, αν και παίζω.

Κοινώς, δεν έχω χρόνο για άλλο οικοσύστημα, χωρίς να σου κρύβω ότι εννοείται θα το ήθελα.

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πρόσφατα βγήκε το 4.85, δεν έχει δύο βδομάδες νομίζω.

Μην το κάνεις, θα χάσεις τα πάντα, εννοείται. Τώρα τα άλλα εξαρτώνται από το αν έχεις CFW ή HEN, αν είναι hackable το μοντέλο που έχεις κτλ κτλ. Αν έχεις όρεξη να διαβάσεις τι έχεις και πως να μπεις online, θα βρεις καλύτερες απαντήσεις εδώ.

Hen εχω φίλος

Hen εχω φίλος

Αν θες να πας στην 4.85 οπωσδήποτε, την βάζεις με update κανονικά, περνάς από πάνω την 4.85.1 και κάνεις ξανά εγκατάσταση το HEN. Τσέκαρε την σελίδα που σου στειλα, έχει αναλυτικές οδηγίες.

Hen εχω φίλος

Συγγνώμη για το διπλό, είδα ότι ανέβασε tutorial ο MrMario, είναι από τους πιο σωστούς και οργανωμένους σε οδηγούς, ίσως θέλεις να το κοιτάξεις, πιστεύω θα σε βοηθήσει πολύ.

Αν θες να πας στην 4.85 οπωσδήποτε, την βάζεις με update κανονικά, περνάς από πάνω την 4.85.1 και κάνεις ξανά εγκατάσταση το HEN. Τσέκαρε την σελίδα που σου στειλα, έχει αναλυτικές οδηγίες.

Συγγνώμη για το διπλό, είδα ότι ανέβασε tutorial ο MrMario, είναι από τους πιο σωστούς και οργανωμένους σε οδηγούς, ίσως θέλεις να το κοιτάξεις, πιστεύω θα σε βοηθήσει πολύ.

Εντάξει τελικά δεν θα την κάνω την αναβάθμιση θα μείνω όπως έχει.Ξερεις κάνα σάιτ για να κατεβάζω παιχνίδια αξιόπιστο;

Απαγορεύονται τέτοιου είδους συζητήσεις.

Το μόνο site που θα σε βοηθήσει είναι το http://www.google.com ;)

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 1 month later...
Επειδή έχω άγνοια από το ps3 μπορεί να παίξει παιχνίδια του ps4 η μονο το αντίθετο το ps4 του 3;;

Ούτε το 3 του 4, ούτε και το 4 του 3.

• 1 year later...

εχω 2 ερωτησεις να κανω

1.φορτιζω το χειριστηριο και μου λεειcharge complete και οταν το βγαζω απο το καλωδιο που δειχνει το ενα λαμπακι ανοιχτο

κανονικα δειχνει και τα 4 οταν ειναι φουλ φορτισμενο η μονο το ενα οπως τωρα ?

2,οταν εχω το χειριστηριο πανω στο καλωδιο κανει κατι κουλα παταει μονο του κουμπια και παει δεξια αριστερα μονο του ενω οταν το βγαλω παιζει κανονικα

φταιει το καλωδιο ?

εχω 2 ερωτησεις να κανω

1.φορτιζω το χειριστηριο και μου λεειcharge complete και οταν το βγαζω απο το καλωδιο που δειχνει το ενα λαμπακι ανοιχτο

κανονικα δειχνει και τα 4 οταν ειναι φουλ φορτισμενο η μονο το ενα οπως τωρα ?

2,οταν εχω το χειριστηριο πανω στο καλωδιο κανει κατι κουλα παταει μονο του κουμπια και παει δεξια αριστερα μονο του ενω οταν το βγαλω παιζει κανονικα

φταιει το καλωδιο ?

Το LED κάτω από τα νούμερα 1,2,3,4 δεν είναι για να δεις την μπαταρία αλλά ποιο χειριστήριο είναι από τα 8 συνολικά που μπορούν να συνδεθούν στην κονσόλα ταυτόχρονα...

Για το 2 δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν το χω ξανασυναντήσει.

Το LED κάτω από τα νούμερα 1,2,3,4 δεν είναι για να δεις την μπαταρία αλλά ποιο χειριστήριο είναι από τα 8 συνολικά που μπορούν να συνδεθούν στην κονσόλα ταυτόχρονα...

Για το 2 δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν το χω ξανασυναντήσει.

αλλαξα και καλωδιο oem αλλα παλι κανει κουλα και δε ξερω γιατι

ειναι ευκολο να βαλω σκληρο δισκο ?γιατι εχω το super slim και δεν εχει σκληρο δισκο μεσα

αλλαξα και καλωδιο oem αλλα παλι κανει κουλα και δε ξερω γιατι

ειναι ευκολο να βαλω σκληρο δισκο ?γιατι εχω το super slim και δεν εχει σκληρο δισκο μεσα

Αν έχεις το Super Slim με τα 12GB EMMC τότε να ξέρεις θα χάσεις οτιδήποτε έχεις μέσα σε αυτά τα 12GB όταν βάλεις σκληρό δίσκο.

Για να βάλεις σκληρό δίσκο θα χρειαστείς ένα flashάκι μέσα στο οποίο θα βάλεις το firmware του PS3 σου.

Έναν σκληρό δίσκο, μεταξύ 320GB με 500GB κατά την προσωπική μου άποψη. Το ύψος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 9,5 χιλιοστά, είναι οι σκληροί δίσκοι που έχουν μόνο 2 platters. Μπορείς να βάλεις μέχρι 1TB αλλά δεν θα στο συνιστούσα. Αυτό που θα πρότεινα είναι 500GB SSD, είναι φθηνοί και χωράνε.

Ένα HDD Tray/Caddy, είναι ειδικά τύπου συρταράκια για σκληρούς δίσκους του PS3. Κανονικά τα PS3 το έχουν μέσα γιατί έχουν προεγκατεστημένους σκληρούς δίσκους. Αν είναι το SuperSlim με τα 12GB, τότε ξέρω από προσωπική εμπειρία δεν έχει. Με το που το ανοίγεις το πορτάκι του σκληρού το βλέπεις πάντως, σε περίπτωση που το πήρες μεταχειρισμένο.

Η διαδικασία εδώ:

Αν έχεις το Super Slim με τα 12GB EMMC τότε να ξέρεις θα χάσεις οτιδήποτε έχεις μέσα σε αυτά τα 12GB όταν βάλεις σκληρό δίσκο.

Για να βάλεις σκληρό δίσκο θα χρειαστείς ένα flashάκι μέσα στο οποίο θα βάλεις το firmware του PS3 σου.

Έναν σκληρό δίσκο, μεταξύ 320GB με 500GB κατά την προσωπική μου άποψη. Το ύψος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 9,5 χιλιοστά, είναι οι σκληροί δίσκοι που έχουν μόνο 2 platters. Μπορείς να βάλεις μέχρι 1TB αλλά δεν θα στο συνιστούσα. Αυτό που θα πρότεινα είναι 500GB SSD, είναι φθηνοί και χωράνε.

Ένα HDD Tray/Caddy, είναι ειδικά τύπου συρταράκια για σκληρούς δίσκους του PS3. Κανονικά τα PS3 το έχουν μέσα γιατί έχουν προεγκατεστημένους σκληρούς δίσκους. Αν είναι το SuperSlim με τα 12GB, τότε ξέρω από προσωπική εμπειρία δεν έχει. Με το που το ανοίγεις το πορτάκι του σκληρού το βλέπεις πάντως, σε περίπτωση που το πήρες μεταχειρισμένο.

Η διαδικασία εδώ:

ειμαι ασχετος με ολα αυτα

ειμαι ασχετος με ολα αυτα

Ότι ας πούμε εγώ βγήκα από το κεφάλι του Δία. Σε ότι θες βοήθεια ρώτα, δεν είμαστε αποκλειστικά για να βριζόμαστε εδώ μέσα.

• 2 weeks later...

Καλή Παραμονή σε όλους , παίδες!

Μιας και ζωντάνεψε το θέμα λέω να ρωτήσω τους ειδήμονες μιας και στο φβ μου τα μασάνε. Έχω ένα PS3 Super Slim λευκό, μπορώ να το σπάσω? Και αν, γίνεται φθηνά?

Επίσης, γίνεται να σπάσει χωρίς να κινδυνεύει το online? Δεν θέλω να περάσω hacks ή mods, απλά θέλω να το σπάσω για να παίζω παιχνίδια που δεν είναι εύκολο να βρεις σήμερα στην αγορά πχ The Godfather, Driver San Fransisco αλλά να μην χάσω το online σε κάνα CoD ή φάω ban γιατί το χτίζω χρόνια το προφίλ.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Καλή Παραμονή σε όλους , παίδες!

Μιας και ζωντάνεψε το θέμα λέω να ρωτήσω τους ειδήμονες μιας και στο φβ μου τα μασάνε. Έχω ένα PS3 Super Slim λευκό, μπορώ να το σπάσω? Και αν, γίνεται φθηνά?

Επίσης, γίνεται να σπάσει χωρίς να κινδυνεύει το online? Δεν θέλω να περάσω hacks ή mods, απλά θέλω να το σπάσω για να παίζω παιχνίδια που δεν είναι εύκολο να βρεις σήμερα στην αγορά πχ The Godfather, Driver San Fransisco αλλά να μην χάσω το online σε κάνα CoD ή φάω ban γιατί το χτίζω χρόνια το προφίλ.

Για αρχή δεν το σπας με έξτρα hardware αλλά με software, όπως κάνεις jailbreak σε ένα iPhone. Μπορείς να το κάνεις και εσύ μόνος σου, θες απλά έναν υπολογιστή και ένα flashάκι. Από τα πιο οργανωμένα και απλά tutorial που έχω δει είναι αυτό:

Καλώς η κακώς, τα Super Slim δεν έχουν permanent hack, πρέπει σε κάθε επανεκκίνηση να τρέχεις ένα προγραμματάκι που αποθηκεύεται μέσα στο PS3 σου κατά το πρώτο hack. Δεν είναι καμία τρελή διαδικασία, είναι απλά πέντε δεπτερόλεπτα παραπάνω. Ως εκ τούτου, αν θες να επανέλθεις σε ένα unhacked state, απλά κάνεις επανεκκίνηση και δεν σε πιάνει καμία Sony αν θες να βγεις online.

Κατά τα άλλα καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες με τα παιχνίδια. Δεν βρίσκεις πολλά σήμερα.

Καλή χρονιά : )

Για αρχή δεν το σπας με έξτρα hardware αλλά με software, όπως κάνεις jailbreak σε ένα iPhone. Μπορείς να το κάνεις και εσύ μόνος σου, θες απλά έναν υπολογιστή και ένα flashάκι. Από τα πιο οργανωμένα και απλά tutorial που έχω δει είναι αυτό:

Καλώς η κακώς, τα Super Slim δεν έχουν permanent hack, πρέπει σε κάθε επανεκκίνηση να τρέχεις ένα προγραμματάκι που αποθηκεύεται μέσα στο PS3 σου κατά το πρώτο hack. Δεν είναι καμία τρελή διαδικασία, είναι απλά πέντε δεπτερόλεπτα παραπάνω. Ως εκ τούτου, αν θες να επανέλθεις σε ένα unhacked state, απλά κάνεις επανεκκίνηση και δεν σε πιάνει καμία Sony αν θες να βγεις online.

Κατά τα άλλα καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες με τα παιχνίδια. Δεν βρίσκεις πολλά σήμερα.

Καλή χρονιά : )

Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. :)

Δυστυχώς, οι παλιές κονσόλες είναι σχεδόν άχρηστες λόγω της έλλειψης παιχνιδιών ή/και των υπερβολικά υψηλών τιμών των μεταχειρισμένων. Να δώσω 10€ για το Driver San Fransisco που μέχρι και η Ubisoft κατήργησε από τον υπολογιστή, ναι. Αλλά 15€+ μεταφορικά για παιχνίδια όπως MK, Max Payne 3 (που τρέχει και με 10fps), όχι.

Και κάτι off topic, θέλει ο αδερφός μου να φτιάξει ένα PSN για να παίζει στο PS3 GTA Online (όσο μείνει ανοικτό). Τί πιστεύετε εσείς για το ψευδώνυμο για να είναι πιο "φιλικό" και να το βρίσκουν πιο εύκολα, ένα ψευδώνυμο που έχει να κάνει με το επιθετό του και τον φωνάζουν έτσι και IRL ή κάτι εντελώς άκυρο όπως πχ εδώ μεσα?

Καλή χρονιά σε όλους :)

Άχρηστες οι παλιες κονσόλες; Οχι δα.

Αναλόγως πώς το βλέπει ο καθένας. Το "άχρηστες" δεν το λέω με την έννοια του obsolete, αλλά του ότι τρώνε σκόνη όταν παιχνίδια που δεν κυκλοφορούν στις νέες ή δεν έχουν γίνει remastered κοστίζουν σαν μεταχειρισμένα όσο ένα καινούργιο παιχνίδι του PS4/Xbone.

Μάλλον επειδή δεν υπήρχε η βάση που υπάρχει σήμερα, πολλά παιχνίδια του PS3/Xbox 360 θεωρούνται σαν σπάνια πχ Alice Madness Returns και άλλα που ανέφερα και πριν. Συν ότι έχει χαθεί το quailty control σε ήδη υπάρχοντα παιχνίδια, πχ το L.A Noire που το αγόρασα κανονικά στο PS3, είναι σπασμένο εδώ και χρόνια και δεν παίζει (κατεβάζει το πρώτο pack, τη βασική αποστολή και τις υπόλοιπες μαζί με τα DLC δεν τα εγκαθιστά).

Από την άλλη, Call Of Duty και GTA βρίσκεις με το κιλό αλλά με τα άλλα τί γίνεται? 15€+ μεταφορικά για το Terminator Salvation? 20€ για το The Saboteur? :X

Κυριως απο αγγελίες, ξεχασμένα video clubs και μτχ σε Public μπορεις να βρεις PS3 τίτλους για 4 και 5 ευρω.

Ειναι η καλύτερη εποχή βασικά για φτιάξιμο συλλογής σε PS360.

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

* Προφανώς εννοω εκτός φάσης lockkdown.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Κυριως απο αγγελίες, ξεχασμένα video clubs και μτχ σε Public μπορεις να βρεις PS3 τίτλους για 4 και 5 ευρω.

Ειναι η καλύτερη εποχή βασικά για φτιάξιμο συλλογής σε PS360.

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

* Προφανώς εννοω εκτός φάσης lockkdown.

Πλέον ό,τι αγοράζω (και αν) είναι από αγγελίες και σε νορμάλ τιμές ή αναγκαστικά πάω στον υπολογιστή που τα πουλάνε για cents πχ το The Saboteur που ένας μου ζήταγε 15€ για το PS3, στο Origin (EA) έδωσα 1,20€, ούτε για τον καφέ δεν δίνω τόσα. :p

Από το 17 που πήρα το πρώτο μου μτχ PS3 και είχα ελεύθερο χρόνο σαν φοιτητής, το έψαχνα πολύ κυρίως για να μαζεύω τρόπαια, και σε Public και σε διάφορα κατάστημα αλλά οι τιμές είναι φαρμακείο ή δεν συμφέρει όταν έχεις και PS4 πχ. γιατί να δώσω 20€ για το The Last of Us όταν με 15€ το παίρνω σε PS4? Κοίταξα και σε μαγαζιά της Πατησίων του στυλ "DVD/PS3 Games από 1€" αλλά μόνο τα αθλητικά της περασμένης δεκαετίας έκαναν 5(!!)€ :X Και με το που έβλεπες παιχνίδια τύπου Battlefield Hardline/4, όλα πάνω από 10€.

Δυστυχώς ή έλλειψη έχει ανεβάσει τις τιμές στο Θεό. Το LA Noire (την απλή έκδοση) την βρίσκω από 8€ και πάνω (συνήθως αυτοί με τα λίγα έχουν και μεταφορικά γιατί είναι εκτός Αττικής), όταν το 2013 έδωσα 10€ για την Complete Edition στο PC και μάλιστα σε retail έκδοση με το CD. (Μπορεί να έχω 4 παιχνίδια όλα κι όλα για τον υπολογιστή στη συλλογή μου, αλλά πλέον όλα αυτά στο Skroutz γράφουν "Steam Code Only" ενώ εγώ μπορώ να σνιφάρω στα κρυφά τη μυρωδιά από τα φυλλάδια :X )

Edited by ParafronGR

• 1 month later...

Η διαδικασία εδώ:

Αν και λιγο καθυστερημένα ..... Μπορεις να αλλαξεις - βαλεις δισκο καθως ο δισκος των 12gb που εχει μεσα δεν βγαινει απλα βαζεις στα πλαγια και μεσα εναν 2,5 δισκο και χωρις την ειδικη θηκη. Δεν χανεις τιποτα καθως μολις ανοιξεις το PS σου βγαζει μηνυμα εαν θες να μεταφερεις ολο το περιεχομενο στον καινουργιο δισκο το οποιο βεβαια περνει πολλες ωρες αναλογα το τι εχεις μεσα.

Θηκη δεν εβαλα γιατι απλα διπλωνης μια καρτα (πιστωτικη παλια) στα δυο και την βαζεις μεσα, το πλαστικο ανοιγοντας μεσα σγιγγει τον δισκο. Το εχω 3 χρονια ετσι και λειτουργει αψογα.

• 7 months later...
On 3/1/2021 at 1:45 ΜΜ, ParafronGR said:

Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. 🙂

Δυστυχώς, οι παλιές κονσόλες είναι σχεδόν άχρηστες λόγω της έλλειψης παιχνιδιών ή/και των υπερβολικά υψηλών τιμών των μεταχειρισμένων. Να δώσω 10€ για το Driver San Fransisco που μέχρι και η Ubisoft κατήργησε από τον υπολογιστή, ναι. Αλλά 15€+ μεταφορικά για παιχνίδια όπως MK, Max Payne 3 (που τρέχει και με 10fps), όχι.

Και κάτι off topic, θέλει ο αδερφός μου να φτιάξει ένα PSN για να παίζει στο PS3 GTA Online (όσο μείνει ανοικτό). Τί πιστεύετε εσείς για το ψευδώνυμο για να είναι πιο "φιλικό" και να το βρίσκουν πιο εύκολα, ένα ψευδώνυμο που έχει να κάνει με το επιθετό του και τον φωνάζουν έτσι και IRL ή κάτι εντελώς άκυρο όπως πχ εδώ μεσα?

Καλή χρονιά σε όλους 🙂

το δικο μου που πηρε την 4,88 πως το κανω jailbreak ?

On 16/10/2021 at 10:46 ΠΜ, Tr3LaRaS said:

το δικο μου που πηρε την 4,88 πως το κανω jailbreak ?

Όπως και την 4.87. Έχει βγει HFW που κάνεις πρώτα εγκατάσταση σαν μετέπειτα έκδοση λογισμικού και μετά περνάς το HEN.

On 18/10/2021 at 9:30 ΠΜ, kaluas said:

Όπως και την 4.87. Έχει βγει HFW που κάνεις πρώτα εγκατάσταση σαν μετέπειτα έκδοση λογισμικού και μετά περνάς το HEN.

Υπαρχει καποιος οδηγος γιατι ειμαι ασχετος ?

μετα πως περναω μεσα στο ps3 παιχνιδια που εχω κατεβασει κτλ ?