ea6gka Δημ. November 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2022 λογικα το ονομασαν 5 γιατι παταει στην νεα εκδοση, και επειτα τις αναβαθμισεις του UI θα τις ονομασουν 5.1, 5.2 κοκ. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. November 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2022 5 ώρες πριν, evris2013 said: Από τη μία ίσως επικοινωνιακό τρικ όπως και στο Android, από την άλλη κάτσε να έρθει το UI 5 και βλέπουμε. ε έχει έρθει από την Τετάρτη, πάντως έχει γίνει πιο smooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 Ολοι βριζουνε το κινητο και λενε πως ειναι αχρηστο πως ειναι ετσι πως ειναι αλλιως.... Πρωτοι πηραμε εμεις ομως αναβαθμηση.... Δες κάθε Galaxy συσκευή που έχει πάρει το Android 13 - One UI 5.0 - Techmaniacs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 10 minutes ago, stef31nos said: Ολοι βριζουνε το κινητο και λενε πως ειναι αχρηστο πως ειναι ετσι πως ειναι αλλιως.... Πρωτοι πηραμε εμεις ομως αναβαθμηση.... Δες κάθε Galaxy συσκευή που έχει πάρει το Android 13 - One UI 5.0 - Techmaniacs Ναι αλλά είναι πιο νέα η συσκευή. Λογικό δεν είναι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 και επειδη πηρε πρωτο τι να λεει, οτι ειναι το καλυτερο? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 Πηρα και εγω το one ui 5 με android 13. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος, δεν υπάρχει καμία εμφανείς διαφορά. Επίσης ελπίζω να πάρουμε εντός Νοεμβρίου και security patch, καθώς αν και αναβαθμιστήκαμε σε 13, εχουμε μεινει στον security patch του Οκτώβριου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 16 ώρες πριν, ea6gka said: και επειδη πηρε πρωτο τι να λεει, οτι ειναι το καλυτερο? Πήρε πρώτο αλλά είναι και πιο καινούρια η συσκευή. Ναι, στα update σίγουρα θα είναι καλύτερο. Συνολικά θα δειξει πόσο καλύτερο μπορεί να είναι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 Έιχα το α53 και το α52σ, το δεύτερο είναι 50 φορές καλύτερο . Εχω την αίσθηση ότι σε δυο χρόνια το 53 θα σέρνεται , το άλλο ακόμα θα πηγαίνει καλά . 2 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 Το σκέφτομαι για αγορά για την γυναίκα. Εάν το έχει κάποιος να πει τα αρνητικά και τα θετικά Περισσότερο για μπαταρία και κολλήματα θέλω, όχι για κάμερα Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 Το σκέφτομαι για αγορά για την γυναίκα. Εάν το έχει κάποιος να πει τα αρνητικά και τα θετικά Περισσότερο για μπαταρία και κολλήματα θέλω, όχι για κάμερα Καλό είναι για τιμή black Friday Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 Α53 ή Α33 ? Βλέπω ότι έχουν λίγες διάφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 On 17/11/2022 at 12:40 ΜΜ, ea6gka said: Έιχα το α53 και το α52σ, το δεύτερο είναι 50 φορές καλύτερο . Εχω την αίσθηση ότι σε δυο χρόνια το 53 θα σέρνεται , το άλλο ακόμα θα πηγαίνει καλά . Τώρα τι έχεις δηλαδή; Από που πηγάζει αυτή η αίσθηση; γιατί κι εγώ το δεύτερο έχω αυτή τη στιγμή. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 On 17/11/2022 at 12:46 ΜΜ, ardonhs said: Το σκέφτομαι για αγορά για την γυναίκα. Εάν το έχει κάποιος να πει τα αρνητικά και τα θετικά Περισσότερο για μπαταρία και κολλήματα θέλω, όχι για κάμερα το Α53 που το έχω περίπου 2 μήνες,έχω να πω μπαταρία πάρα πολύ καλή(πριν την αναβάθμιση ήταν εξαιρετική θα ελεγα-τωρα λέω πολύ έως πάρα πολύ καλη) Απο νωρις το πρωι ανοιγμενο 5g,wifi,gps με σερφάρισμα πολυ και λιγα τηλ μεχρι το βραδυ σχετικά άνετα, Κολληματα δεν κάνει, δεν είναι αστραπιαία αλλά μια χαρά σταθερό , για τα λεφτά του ειναι πολυ καλό Η οθόνη του είναι εξαιρετική, Η κάμερα του στο auto focus και στο ζουμ έχει τύχει μερικές φορές να μην το κάνει σωστά αλλά και πάλι για τα λεφτά του ειναι καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. December 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2022 (edited) Ξαφνικά απογοητεύτηκα πολύ από την συσκευή για τα χρήματα της. αγόρασα και το redmi note 11 που ήθελα για δεύτερο και ξενέρωσα πόσο πιο καλά δείχνουν τα χρώματα της οθόνης στο note 11. επίσης η μπαταρία έχει αισθητή διαφορά. από επιδώσεις είναι παρόμοια, μόνο στην κάμερα είναι μεγάλη η διαφορά υπέρ του samsung Edited December 5, 2022 by lefstef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. December 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2022 22 minutes ago, lefstef said: Ξαφνικά απογοητεύτηκα πολύ από την συσκευή για τα χρήματα της. αγόρασα και το redmi note 11 που ήθελα για δεύτερο και ξενέρωσα πόσο πιο καλά δείχνουν τα χρώματα της οθόνης στο note 11. επίσης η μπαταρία έχει αισθητή διαφορά. από επιδώσεις είναι παρόμοια, μόνο στην κάμερα είναι μεγάλη η διαφορά υπέρ του samsung Το note 11 έχει αισθητή καλύτερη μπαταρία?? στην ίδια χρήση είσαι σίγουρος?? το note 11 το απλό? έχει..πρόβλημα στα χρώματα η οθόνη του Α53?? σαν να έχω άλλο κινητό γιαυτό ρωτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2022 Ξαφνικά απογοητεύτηκα πολύ από την συσκευή για τα χρήματα της. αγόρασα και το redmi note 11 που ήθελα για δεύτερο και ξενέρωσα πόσο πιο καλά δείχνουν τα χρώματα της οθόνης στο note 11. επίσης η μπαταρία έχει αισθητή διαφορά. από επιδώσεις είναι παρόμοια, μόνο στην κάμερα είναι μεγάλη η διαφορά υπέρ του samsung Για την μπαταρία είναι λογικό αν μιλάμε για το απλό note 11 με τον sd680 είναι πολύ καλός στην κατανάλωση, καμία σχέση με τον σάπιο exynos που έβαλαν στο 53, για την οθόνη έχω αμφιβολίες. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. December 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2022 ναι για το απλό 11. δοκίμασα στο samsung όλες τις ρυθμίσεις που έχει στην λειτουργία οθόνης και χάνει αισθητά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. December 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2022 Έχει η γυναίκα μου το redmi note 11 τα εχω δίπλα δίπλα με το a53 και ειναι πολύ πιο ωραία τα χρώματα στο a53.. Μηπως δεν έχεις κάτι ρυθμίσει σωστά; Πριν είχα το a52s αλλά ρε παιδιά για τη δική μου χρήση η μπαταρια δυστυχώς δεν ηταν αρκετή. Οχι ότι ειχε κακή μπαταρια αλλά εμένα δεν μου έφτανε και έτσι είπα να ρισκάρω με το a53. Μπαταρια με ακριβώς ίδιες εφαρμογές και ρυθμίσεις εχω ενα 25% περισσότερο στο a53. Πάρα πολύ ευχαριστημένος. Κάμερα καλύτερη. Επειδή τα δούλεψα ταυτόχρονα κάποιες μέρες και έκανα συγκρίσεις οι φωτογραφίες στο a53 έχουν αρκετή περισσότερη λεπτομέρεια, επίσης πιο γρήγορο δακτυλικο αποτύπωμα. Εκεί όμως που υστερεί σημαντικα είναι στον επεξεργαστή. Το a52s ηταν βουτηρο η κύλιση, η εναλλαγή εφαρμογών..Επίπεδο ναυαρχίδας στο συγκεκριμένο κομμάτι. Στο a53 βλέπω συχνά λαγκ και σπασιματατακια. Στις 1-2 πρώτες μέρες ήταν πιο έντονα, μετά έστρωσε λίγο και εννοείται το συνηθίζεις και φαίνεται φυσιολογικό. Αν όμως ταυτόχρονα δουλεύεις ενα a52s βλέπεις την διαφορά. Για τα δικά μου θέλω λόγω μπαταριας και κάμερας θα διάλεγα και θα κράταγα το a53, αλλά κάποιος που δεν έχει πρόβλημα στη χειρότερη μπαταρια νομίζω η εμπειρία χρήσης του a52s είναι άψογη!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. December 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2022 52 minutes ago, georgeapo34 said: Έχει η γυναίκα μου το redmi note 11 τα εχω δίπλα δίπλα με το a53 και ειναι πολύ πιο ωραία τα χρώματα στο a53.. Μηπως δεν έχεις κάτι ρυθμίσει σωστά; Πριν είχα το a52s αλλά ρε παιδιά για τη δική μου χρήση η μπαταρια δυστυχώς δεν ηταν αρκετή. Οχι ότι ειχε κακή μπαταρια αλλά εμένα δεν μου έφτανε και έτσι είπα να ρισκάρω με το a53. Μπαταρια με ακριβώς ίδιες εφαρμογές και ρυθμίσεις εχω ενα 25% περισσότερο στο a53. Πάρα πολύ ευχαριστημένος. Κάμερα καλύτερη. Επειδή τα δούλεψα ταυτόχρονα κάποιες μέρες και έκανα συγκρίσεις οι φωτογραφίες στο a53 έχουν αρκετή περισσότερη λεπτομέρεια, επίσης πιο γρήγορο δακτυλικο αποτύπωμα. Εκεί όμως που υστερεί σημαντικα είναι στον επεξεργαστή. Το a52s ηταν βουτηρο η κύλιση, η εναλλαγή εφαρμογών..Επίπεδο ναυαρχίδας στο συγκεκριμένο κομμάτι. Στο a53 βλέπω συχνά λαγκ και σπασιματατακια. Στις 1-2 πρώτες μέρες ήταν πιο έντονα, μετά έστρωσε λίγο και εννοείται το συνηθίζεις και φαίνεται φυσιολογικό. Αν όμως ταυτόχρονα δουλεύεις ενα a52s βλέπεις την διαφορά. Για τα δικά μου θέλω λόγω μπαταριας και κάμερας θα διάλεγα και θα κράταγα το a53, αλλά κάποιος που δεν έχει πρόβλημα στη χειρότερη μπαταρια νομίζω η εμπειρία χρήσης του a52s είναι άψογη!! λογικο δεν ειναι στο Α53 να κραταει περισσοτερο η μπαταρια μιας και εχει 5000 mAh μπαταρια? μακαρι μελλοντικα στις 6,5 ιντσες να βαζει τετοια μπαταρια. ( αν εβαζε και στο Α52S τετοια μπαταρια θα εκανε ρεκορ πωλησεων ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. December 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2022 56 minutes ago, boymanos said: λογικο δεν ειναι στο Α53 να κραταει περισσοτερο η μπαταρια μιας και εχει 5000 mAh μπαταρια? μακαρι μελλοντικα στις 6,5 ιντσες να βαζει τετοια μπαταρια. ( αν εβαζε και στο Α52S τετοια μπαταρια θα εκανε ρεκορ πωλησεων ). Ναι εννοείται απλά πριν το πάρω διάβαζα σε κάτι σχόλια ότι λόγω επεξεργαστή δεν κάνει καλή διαχείριση οπότε ουσιαστικά είναι παρόμοια με τις 4500 του a52s. Τελικά όμως απο τη δικια μου εμπειρία υπάρχει αισθητη διαφορά.. Συμφωνώ απόλυτα αν το a52s είχε και αυτή τη μπαταρία θα άγγιζε το τέλειο.. Βασικά να το πω αλλιως αν το a53 είχε τον επεξεργαστή του a52s δεν θα υπήρχε αντίπαλος.. Ας ελπίσουμε στο a53s αν βγει ή στο a54 να τα συνδιασουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, boymanos said: λογικο δεν ειναι στο Α53 να κραταει περισσοτερο η μπαταρια μιας και εχει 5000 mAh μπαταρια? μακαρι μελλοντικα στις 6,5 ιντσες να βαζει τετοια μπαταρια. ( αν εβαζε και στο Α52S τετοια μπαταρια θα εκανε ρεκορ πωλησεων ). δν στεκει αυτο που λες...την διαχειριση μπαταριας την κανει ο επεξεργαστης.κ ο snapdragon 778G (a52s)κανει καλυτερη διαχειριση κ στα 4500 που ειναι απο του a53 5000(Exynos)! Edited December 6, 2022 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. December 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2022 2 ώρες πριν, ernesto1983 said: δν στεκει αυτο που λες...την διαχειριση μπαταριας την κανει ο επεξεργαστης.κ ο snapdragon 778G (a52s)κανει καλυτερη διαχειριση κ στα 4500 που ειναι απο του a53 5000(Exynos)! Αυτό ξέρω και εγώ στην πράξη όμως μάλλον τα 500 παραπάνω mah κάνουν σοβαρή διαφορά.. Αν μου το έλεγες άλλος δεν θα το πίστευα αλλά επειδή τα δούλεψα και τα δύο εχω απο 20-25% παραπάνω μπαταρια με το a53.. Τωρα αν αλλάξει με τον καιρό δεν ξέρω αλλά για την ώρα είναι αισθητή η διαφορά Βέβαια μου λείπει η σμουθ αίσθηση του a52s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2022 Αν το a53 είχε τον επεξεργαστή του 52 θα ήταν το ιδανικό τηλέφωνο. 2 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 17 ώρες πριν, chios said: Αν το a53 είχε τον επεξεργαστή του 52 θα ήταν το ιδανικό τηλέφωνο. Ειναι κατι που το εχουμε πει πολλες φορες. Βεβαια αν καποιος διαβασει το thread θα νομιζει πως το κινητο εχει ενα επεξεργαστη προβληματικο, κατι που δεν ισχυει. Μια χαρα στεκεται σε αυτα που του αναλογουν να κανει. Δεν δημιουργει προβληματα στη χρηση. 3 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Βγηκαν κιαλλες ενημερωσεις τσεκαρετε... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts