hasiotis_john Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Παρακολούθησα την εκπομπή μέχρι το διαφημιστικό διάλειμμα στη 1.00π.μ περίπου. Δεν έγραψα κάτι αντίθετο από όλα τα παραπάνω. Ωστόσο,για 8 κρεοπωλεία δεν έγινε λόγος; Είσαι σίγουρος πως ήταν 17; Yep... αρκετές φορές το είπε! Πάντως το θέμα φίλτατε DENIOR δεν είναι οι αριθμοί , αλλά αυτή η άνεση, η φυσικότητα και η κυνικότητα που είχαν αυτοί οι άνθρωποι που κάναν τις παρανομίες! Όλοι στο κόλπο, άλλος τα "βάπτιζε" Ελληνικά , άλλος ήταν για τα τιμολόγια να γίνουν Ελληνικά , άλλος για την Ελληνική σφραγίδα, άλλος για την ζυγαριά ...κτλ κτλ :( :mad: :mad: Και να τους βλέπατε μια ειρωνεία και μια άνεση που είχαν ... λες και δεν τους ελέγχει κανείς! (που έτσι φυσικά γίνετε)- μέχρι και η μεταφορά των κρεάτων με το ΙΧ γίνετε :X (σε μια κουβερτούλα πάνω)! Αλλά άμα τους αφήσουμε για λίγο καιρό , μετά να τους δω ...θα κάνουν τα ίδια κολπάκια? Τι να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Εγώ μετά την εκπομπή με τα κινητά, έχω σταματήσει να παρακολουθώ τον συγκεκριμένο, αφού όπως και τότε, αποκλείεται να ισχύουν όλα, και υπερβάλοντας, άδικα τρομοκρατεί το τηλεοπτικό κοινό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Εγώ μετά την εκπομπή με τα κινητά, έχω σταματήσει να παρακολουθώ τον συγκεκριμένο, αφού όπως και τότε, αποκλείεται να ισχύουν όλα, και υπερβάλοντας, άδικα τρομοκρατεί το τηλεοπτικό κοινό... Δεν υπερβάλλει πάντα. Στη χθεσινή εκπομπή απλά ανέλυε και έβγαζε συμπεράσματα από τα απτά ντοκουμέντα που είχε,τα οποία κατέδειξαν ολοφάνερα πολλές από τις παρανομίες που γίνονται με τα κρέατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Και στα κρέατα, ισχύει ότι σε όλα τα είδη. Ο έμπορος πάντα προσπαθεί να βγάλει λίιιιιιιγο :) περισσότερο κέρδος από το κανονικό. Δεν το ξέρατε αυτό; Γινόταν πάντα και για τα πάντα. Και δεν είναι η εξαίρεση αυτή αλλά ο κανόνας. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 +1 εχω παψει να τον πιστευω για τον παραπανω λογο...το μονο που κανει ο Ευαγγελατος ειναι να τρομοκρατει τον κοσμο εμενα αυτην την αποψη μου εχει δημιουργησει Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Εγω γενικα δεν πιστευω ουτε επηρεαζομαι πλεον απο την τρομολαγνεια των δημοσιογραφων(παραπανω εκανα χιουμορ:p ).Ειδικα ο Ευαγγελατος και παρομοιες εκπομπες εχουν σκοπο να μας τρομοκρατησουν και μονο. Λες και τοσα χρονια τετοια δεν τρωμε; Θα αλλαξει κατι;Θα κλεισουν αυτους τους 10, θα βρεθουν αλλοι 40 που θα κανουν τις ιδιες παρανομιες...Το θεμα ειναι να εχουν οι ανθρωποι την στοιχειωδη ανθρωπια ωστε να μην βαζουν την δημοσια υγεια σε κινδυνο με μονο σκοπο το κερδος...Αλλα τι λεω τωρα ε;:rolleyes: Προσωπικα παντως πιο πολυ με τρομαζει ο Ευαγγελατος παρα τα σαπια κρεατα. Υ.Γ.:Αυτη την στιγμη η Τατιανα εχει παρομοια εκπομπη με του αντρουλη της, και μαλιστα εχει κρεμασει τα κρεατα απο το τσιγκελι μεσα στο στουντιο! Αν ειναι δυνατον...:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Προσωπικα παντως πιο πολυ με τρομαζει ο Ευαγγελατος παρα τα σαπια κρεατα. Με πιάνεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosz Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Πάλι θέμα με τα κινητά έχουμε σήμερα ! Παράθεση http://users.panafonet.gr/miltosz/alfisti.gr.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ξανα στη δημοσιοτητα το thread! Σχετιζεται με προγραμματα N series για mms και σχετικες παρακολουθησεις! Γεμισμα τηλεοπτικης εκπομπης και αυξημενη κινδυνολογια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 22/02/07 ανακαλυψανε τον τροχό και οτι οι ασύρματες κάμερες δεν ειναι ασφαλη... :lol: :lol: :lol: έχω κλάσει στο γέλιο....:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 έχω κλάσει στο γέλιο....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Κορυφαιο σαρδαμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 22/02/07 ανακαλυψανε τον τροχό και οτι οι ασύρματες κάμερες δεν ειναι ασφαλη... :lol: :lol: :lol: έχω κλάσει στο γέλιο....:lol: :lol: :lol: Και φυσικά, για άλλη μια φορά, το κόσμημα του δημοσιογραφικού κόσμου όλως τυχαίως ξεχνάει να αναφέρει ότι στο κατά τα άλλα απλό, συνηθισμένο κινητό τηλέφωνο ([γκουχ]smartphone[γκουχ]) έχει περαστεί συγκεκριμμένο software που αναλαμβάνει να κάνει όλα αυτά τα φρικτά και άκρως επικίνδυνα... Και αντιθέτως αρκείται να πει ότι καλεί "με κάποιο ιδιαίτερο τρόπο" !!! :D Δεν παίζεται ο τύπος, είναι μεγάλο όργιο. nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkarak Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Έλεος ρε γαμώτο, έλεος, με το ζόρι κρατιέμαι να μη πάρω τηλέφωνο στην εκπομπή! Όλο λέει ότι χρησιμοποιεί ένα "απλό κινητό τηλέφωνο", απλό κινητό τηλέφωνο είναι αυτό ????????? Άντε τώρα εγώ να εξηγήσω στον πατέρα μου ότι λέει βλακείες, για να μη χρησιμοποιήσω πιο βαριά λέξη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Πάρτε άτομο ο δικηγόρος ο καράφλας! Πως μιλάει έτσι? Σα να ακούω τη θεία μου! :lol: :lol: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Έλεος ρε γαμώτο, έλεος, με το ζόρι κρατιέμαι να μη πάρω τηλέφωνο στην εκπομπή! Γιατί, νομίζεις θα σε βγάλει φίλε μου ; Όλο λέει ότι χρησιμοποιεί ένα "απλό κινητό τηλέφωνο", απλό κινητό τηλέφωνο είναι αυτό ????????? Άντε τώρα εγώ να εξηγήσω στον πατέρα μου ότι λέει βλακείες, για να μη χρησιμοποιήσω πιο βαριά λέξη! Και όχι μόνο δεν είναι "απλό κινητό τηλέφωνο", αλλά έχει εγκατασταθεί και συγκεκριμμένο - και καθόλου περίεργο - software ! nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkarak Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Φυσικά και δε θα με βγάλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Eυαγγελατος RESPECT!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Πάλι μ@λ@κίες λέει ο άχρηστος??? ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ :mad: :mad: :mad: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Οι αναλογιες των ασχετων στην Ελλαδα ειναι καλες για να βγει με επιτυχια με τετοια εκπομπη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Αντε παλι τα ιδια... εχει αναφερει πολλες φορες οτι γινεται με τη χρηση προγραμματος. Αλλη εκπομπη βλεπετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Αντε παλι τα ιδια... εχει αναφερει πολλες φορες οτι γινεται με τη χρηση προγραμματος. Αλλη εκπομπη βλεπετε; Ενώ το παράδειγμα του κινητού παρουσιάστηκε από τα πρώτα σήμερα, σε ολόκληρη την πρώτη ώρα της εκπομπής δεν είχε πει κουβέντα για το εγκατεστημένο πρόγραμμα, έλεγε μόνο ότι "καλούμε με έναν ειδικό τρόπο". Και ακόμα και μέχρι τώρα, επιμένει ότι αυτό είναι "ένα απλό κινητό τηλέφωνο". Άλλη εκπομπή βλέπεις ; :) nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ειπε οτι γινεται με συγκεκριμενο software το οποιο μπορει να εγκατασταθει μεσω υπολογιστη ή bluetooth. Δεν την ειδες πολυ προσεκτικα την εκπομπη. Ενα απλο κινητο τηλεφωνο ειναι, τι ειναι το κινητο του james bond; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Αντε παλι τα ιδια... εχει αναφερει πολλες φορες οτι γινεται με τη χρηση προγραμματος. Αλλη εκπομπη βλεπετε; Το θέμα είναι ότι έτσι που παρουσιάζει την εκπομπή, και ΚΑΘΕ εκπομπή που κάνει, αφήνει να εννοηθεί πως η κάθε γιαγιά με το κινητό μέσα στο σπίτη της, μπορεί ανετότατα να πέσει θύμα παρακολούθησης και να αρχίσει το κινητό της να στέλνει φωτός/βίντεο. Ο απλός και αγράμματος κοσμάκης δεν κολλάει στις λεπτομέρειες όταν ακούει τέτοια θέματα, μένει στα βασικά. Κινητό+παρακολούθηση. Τώρα το ότι πετάει στα γρήγορα και κάποια πράγματα ο Ευαγγελάτος για να καλύψει την ουρά του είναι σίγουρο, αλλά ο τύπος είναι γελοίος το λιγότερο. Ποντάρει ακριβώς σ' αυτό που είπα, το ότι ο κόσμος θα συγκρατήσει το ζουμί και όχι τις λεπτομέρειες και το κάνει σε κάθε εκπομπή. Αν τα πράγματα ήταν τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζει, θα είχανε παραλύσει τα πάντα. Θα φοβόμασταν να βγούμε έξω αλλά και να μείνουμε σπίτι. Θα φοβόμασταν να φάμε έξω, αλλά και να μαγειρέψουμε...τί λέμε τώρα... Ποιός που ξέρει έστω και τα βασικά από κάμερες και κινητά κτλ. πιστεύει ότι το κινητό μου που έχω δίπλα μου τώρα, μπορεί να με παρακολουθεί;;; Αστείος και τραγικός συγχρόνως, σαν την γελοία την γυναίκα του. Το χάλι της ελληνικής τηλεόρασης σε όλη της τη λάμψη! :angry: Α στα διάλο από δω κοπρόσκυλα...Κάθονται όλοι μαζί βγάζουν εκατομμύρια και κοροιδεύουν τον κοσμάκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqaa Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ρε παιδιά τα βιντεάκια με τα τροχαία που μπορούμε να τα βρούμε αφού επι 10 λεπτά έλεγαν ότι κυκλοφορούν παντού στο διαδίκτυο;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Στο youtube.com Ευτυχως που το ανεφερε, για να παρουν μερικα *******ια ποδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts