Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Γυναίκες οδηγοί

tsolakas
 Κοινοποίηση

Τι πιστεύετε για τις γυναίκες οδηγούς??  

309 members have voted

1. 1. Τι πιστεύετε για τις γυναίκες οδηγούς??

• Είναι καλύτερες στην οδήγηση απο τους άντρες
      28
    • Είναι χειρότερες στην οδήγηση απο του άντρες
      61
    • Καλές είναι, χαζεύουμε και "κάτι" απο το παράθυρο οταν καβαλάμε μηχανάκια..!!
      47
    • Νυχτα το πήρες το δίπλωμα..???
      34
    • Αντε πλύνε κανα πιάτο ΜΩΡΗ...!!!
      92
    • "Αγάπη μου" που είναι ο προφυλακτήρας....?????
      47

Recommended Posts

νομίζω είσαστε υπερβολικοί :w00t:

έχω τύχει πολλές φορές ( σαν συνοδηγός εως τώρα...) να δω τα χειρότερα από οδηγούς του αντίθετου φύλου :blink:

εχω δει και βούρλα (τελείως) βέβαια του ιδίου φύλου :lol: να κάθονται σε λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας....και να μην το κουνάνε ρούπι κτλ κτλ

και συνήθως άντρες είναι αυτοί που παρκάρουν πάνω σε στροφές λεωφ ή τρόλευ δημιουργώντας ουρές αυτοκινήτων....να μην σέβονται τους πεζούς , να κανουν προσπεράσμα πάνω σε στροφή κτλ κτλ

• Απαντήσεις 392
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σαν συνοδηγός μία στο τόσο δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά!Άσε που και ο συνοδηγός δεν τα παρατηρεί όλα το ίδιο όσο ο οδηγός!

Αν πάρεις το τιμόνι και αρχίσεις να οδηγάς κάθε μέρα για 1-2 ώρες την μέρα θα δεις ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ από αυτά που είπα πιο πριν!

Για παρκάρισμα σε στροφές,διπλοπαρκαρίσματα κ.α......για έλα Νέα Σμύρνη που μένω,στην πλατεία από κάτω,κεντρικότατος δρόμος με μαγαζιά!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ της Πόπης!8-10 διπλοπαρκαρίσματα που θυμούνται να ελέγξουν το αμάξι τους αν ενοχλεί μετά από μισή ώρα είναι από γυναίκες!Να μην σχολιάσω και τα διπλοπαρκαρίσματα ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ!!!Αν πας πιο κάτω από την Ομήρου εκεί που διασταυρώνεται με την Βενιζέλου(επίσης κεντρικότατος δρόμος) στρίβουν δεξιά τα λεωφορεία!Ε σε αυτή την στροφή έχουν γίνει αμέτρητες φορές ουρές μέχρι και το άλσος και παραπάνω (για όσους δεν ξέρουν είναι μια απόσταση 500μ. σίγουρα) και φυσικά να μπλοκάρουν και όλοι οι υπόλοιποι κάθετοι δρόμοι γιατί κάποιος παρκάρει σε αυτή την στροφή.Έλα μου ντε που πολλές φορές κάθομαι να δω ποιος είναι ο οδηγός και μαντέψτε.....τι περισσότερες φορές ΠΑΛΙ είναι γυναίκα!Αλλά αυτό που μου την σπάει είναι που δεν λένε ένα συγγνώμη αλλά πάνε να βγουνε και από πάνω!!!

Για τον σεβασμό στους πεζούς...πάλι δεν θα συμφωνήσω!Που να δεις πόσες φορές έχω δώσει προτεραιότητα σε πεζό και ξαφνικά ακούω κάποιες ηλίθιες να μου κορνάρουν...!Ε αν έχω και νεύρα ακούνε κάτι μπινελίκια και τρέχουν να κρυφτούν (βγάζω και το άχτι μου :) ).

Για το προσπέρασμα πάνω σε στροφή....αναλόγως την στροφή!!!Π΄ρωτα από όλα σπάνια βλέπω γυναίκες να κάνουν προσπέραση ακόμα και κανονική γιατί φοβούνται κάτι που μπορεί να είναι επικίνδυνο ΠΑΛΙ ΕΜΜΕΣΑ γιατί όταν έχεις ένα φορτηγό που πάει αναγκαστικά αργά και είναι τέρμα δεξιά για να περάσεις και δεν περνάς και οι άλλοι από πίσω περιμένουν σαν μ*****ς τότε αναγκάζονται να κάνουν διπλό προσπέρασμα που είναι επικίνδυνο γιατί ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!Και τότε βγαίνει η κάθε μία και μου λέει ότι έφταιγε αυτός που τράκαρε!Ε όταν του έχουν σπάσει τα νέυρα με άλλους τρόπους ολόκληρη την μέρα εεεε δεν θα αντέξεις....άνθρωπος είσαι όχι ρομπότ!Και σκέψου να οδηγάς το αυτοκίνητο της δουλειάς και να βιάζεσαι και ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ πάνω από το κεφάλι σου!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

σήμερα έγινε το εξής τραγικό συμβάν.

συγγρού απογευματάκι να κατεβαίνω αριστερή λωρίδα και μπροστά μια γκόμενα με ένα porschiko και ακριβώς απο δίπλα μεσαία λωρίδα μια άλλη γκόμενα και μιλούσαν η μία στην άλλη και να έχουν φτιάξει τρελή ουρά απο πίσω.κορναρίσματα,μπινελίκια,φώτα τίποτα αυτές. πηγαίναμε με 30 χιλιομετράκια για κανά 2-3λεπτο. μέχρι που αναγκάστηκα να βγώ τελείως δεξιά για να ξαναγυρίσω αριστερά πάλι.

και μετά λέμε πώς γίνονται τα ατυχήματα

Όχι ρε παιδιά. Εγώ αφήνω και άντρες και γυναίκες, όταν είναι σε δύσκολα σημεία και δεν έχουν ορατότητα. Ανάλογα με τη διάθεσή μου φυσικά (όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος). Όταν όμως πας να βγεις στην ΤΙΓΚΑ Ημμητού στο παγκράτι, και δεν έχεις ορατότητα, και η άλλη όχι μόνο δεν σταματάει επειδικτικά αλλά μπαίνει και σε κλείνει ώστε να μην μπορείς να προχωρήσεις ούτε εκατοστό, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών σε αφήνει (γιατί κατανοεί οτι το σημείο είναι δύσκολο!!!) τι να υποθέσω πια;

1/7 Αιμίλιε ε; Ωραίος!

Ρε κορίτσια δεν έγινε και τίποτα άμα οδηγήσετε παραχωρητικά. Δεν θα σας πούμε και τίποτα!......έλεος πια!

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Μαλιστα! Λοιπον, παμε παλι:

Παρεθεσα ενα στατιστικο στοιχειο απο την Ευρωπαικη Ενωση που λεει οτι την 12ετια 1991-2002 το 80% ολων των θανατηφορων ατυχηματων που εγιναν αφορουσαν ανδρες και το 20% γυναικες. Αφου λοιπον υποστηριζετε οτι υπαρχουν 4 φορες παραπανω ανδρες οδηγοι στο δρομο απο γυναικες, τοτε παω πασο, τα ποσοστα ειναι αναλογα. Οποτε runner εξαιτιας των ζευγαριων και των επαγγελματιων οδηγων σε καθε 5 οδηγους στον δρομο οι 4 που βλεπεις ειναι ανδρες, ΟΚ!

Και συνεχιζοντας με τα λεγομενα σου runner, ανεφερες βιολογικες διαφορες για να πεισεις για την ορθοτητα των λεγομενων σου. Πραγματι οι ανδρες εχουν καλυτερο χρονο αντιδρασης και καλυτερη αισθηση του χωρου. Βεβαια μενοντας στις βιολογικες διαφορες, οι ανδρες εχουν αυξημενα επιπεδα τεστοστερονης σε σχεση με τις γυναικες, μια ορμονη που προκαλει επιθετικη οδηγηση. Στην Αμερικη και στο Ηνωμενο Βασιλειο υπαρχει μια νεα μοδα για τις (πλουσιες) γυναικες: να περνουν τεστοστερονη. Οι ιδιες αναφερουν πως εκτος απο τα θετικα που εχει, εχουν παρατηρησει αναμεσα στα αρνητικα και πολυ αυξημενη επιθετικοτητα στην οδηγηση. Επισης οι γυναικες ειναι καλυτερες στις πολλαπλες εργασιες, οποτε μιας που οταν οδηγουμε, συνομιλουμε, ακουμε μουσικη, αλλαζουμε σταθμους, ακομα και μερικοι μιλανε στο κινητο (και εγω το κανω), οι γυναικες ειναι καλυτερες στο να ανταπεξερχονται σε ολα αυτα εν αντιθεσει με τους ανδρες. Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι τα δυο φυλλα εχουν πολλες γενετικες διαφορες αλλα δεν μπορουμε ευκολα να προσδιορισουμε χρησιμοποιωντας τες ποιο φυλλο ειναι καλυτερο στην οδηγηση.

Polakia το οτι δουλεψες σε δυο ασφαλιστικες μαλλον δεν σημαινει οτι εχεις καλυτερη επιγνωση της αγορας. Ασφαλως θα γνωριζεις το http://www.carinsurance.gr οπου βαζεις τα στοιχεια σου και σου οριζει τα ασφαλιστρα σου σε πολλες ασφαλιστικες εταιριες. Βαλε λοιπον τα στοιχεια σου την πρωτη φορα ως ανδρας και δες τις τιμες, την δευτερη με τα ιδια στοιχεια αλλαξε μονο το φυλλο σου σε γυναικα. Σε μενα η interamerican που με αφορουσε μου εβγαλε 15 ευρω φθηνοτερα ασφαλιστρα σαν γυναικα παρα ως ανδρας! Οποτε ειναι γεγονος οτι με τα ιδια ακριβως στοιχεια σε μερικες ασφαλιστικες εταιριες οι γυναικες εχουν φθηνοτερα ασφαλιστρα. Δεν πρεπει να σε ξενιζει αυτο, στο εξωτερικο η δουλεια που κανεις, αν εχεις η οχι οικογενεια, ακομα και η μαρκα του αυτοκινητου σου εχει αντικτυπο στα ασφαλιστρα. Α, νομιζω οτι και στην Ελλαδα αν εισαι δημοσιος υπαλληλος εχεις εκπτωση σε μερικες ασφαλιστικες.

Τελος, ως προς τις παρατηρησεις πολλων οτι οι γυναικες ειναι χειροτεροι οδηγοι οπως διαπιστωνουν καθημερινα, η θεση που εχουμε ηδη παρει προ της παρατηρησης επηρεαζει την παρατηρηση και συνηθως επιβεβαιωνει την αρχικη μας θεση.

Το σιγουρο ειναι οτι δεν θελω να συνεχισω σε μια φυλετικη διαμαχη, δεν εχω αλλωστε και τον χρονο. Καλως ή κακως οι περισσοτεροι εδω εχουμε ηδη σχηματισει μια θεση και δεν νομιζω μερικα επιχειρηματα παραπανω να την αλλαξουν.

Α ναι, tsolakas, δεν χρειαζεται να της (μου) απαντησεις τιποτε, αφου ειμαι ανδρας. Οποτε ειμαι ηδη σαφως ανωτερος οδηγος σε σχεση με τις γυναικες συμφωνα με τις ιδεες σου.

Ένα ακόμη λάθος!!Μπορεί να έχουμε αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης αλλά επειδή σε γυναίκες δόθηκαν και έγιναν πιο επιθετικές στην οδήγηση αυτό δεν είναι το ίδιο "αποτελεσματικό" στους άντρες.Ο λόγος είναι ότι ο άντρας έχει αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ!Έχει μάθει να ζει με αυτό (και ψυχολογικά και σωματικά ο οργανισμός του) καθόλη την διάρκεια της ζωής του!ΟΜΩΣ όταν σε έναν οργανισμό προσθέτεις μια ουσία πέραν του κανονικού ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!Για αυτό αν ξαφνικά ανεβάσεις τα επίπεδα τεστοστερόνης σε μια γυναίκα απότομα τότε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ είναι να αντιδράσει πολύ πιο "ανώμαλα" από έναν άντρα που ΕΧΕΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ την ίδια ποσότητα στον οργανισμό του.Το είπα πολύ απλά για να καταλάβεις περίπου τι παίζει!

Για τις πολλαπλές εργασίες....μην παίρνεις και όρκο!Οι έρευνες σε αυτό το θέμα δεν είναι ολοκληρωμένες και ειδικά για το οδήγημα είναι αναξιόπιστες γιατί εκεί μπαίνουν και άλλοι πολλοί παράγοντες που είναι ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ!

Για τις ασφαλιστικές.....σου απάντησα πιο πάνω άρα τζάμπα μας ΞΑΝΑΛΕΣ ότι τα ασφάλιστρα είναι πιο φθηνά αφού ο λόγος έχει αναφερθεί πιο πάνω!

Για την ανωτερότητα στο οδήγημα....επειδή λέμε ότι ΓΕΝΙΚΑ οι άντρες είναι καλύτεροι από τις γυναίκες δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που είναι καλύτερες από κάποιους άντρες!ΟΜΩΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ και οδηγούς ίδιας "κατηγορίας"(ηλικία,πείρα οδήγησης κ.α.) διαφορετικών φύλων!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Έχω βγάλει ένα γνωμικό που λέει το εξής: τα λάθη των γυναικών στην οδήγηση τα καλύπτουν οι αφαλιστικές εταιρείες και τα λάθη των αντρών το χώμα.

Ένα ακόμη λάθος!!Μπορεί να έχουμε αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης αλλά επειδή σε γυναίκες δόθηκαν και έγιναν πιο επιθετικές στην οδήγηση αυτό δεν είναι το ίδιο "αποτελεσματικό" στους άντρες.Ο λόγος είναι ότι ο άντρας έχει αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ!Έχει μάθει να ζει με αυτό (και ψυχολογικά και σωματικά ο οργανισμός του) καθόλη την διάρκεια της ζωής του!ΟΜΩΣ όταν σε έναν οργανισμό προσθέτεις μια ουσία πέραν του κανονικού ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!Για αυτό αν ξαφνικά ανεβάσεις τα επίπεδα τεστοστερόνης σε μια γυναίκα απότομα τότε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ είναι να αντιδράσει πολύ πιο "ανώμαλα" από έναν άντρα που ΕΧΕΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ την ίδια ποσότητα στον οργανισμό του.Το είπα πολύ απλά για να καταλάβεις περίπου τι παίζει!

Για τις πολλαπλές εργασίες....μην παίρνεις και όρκο!Οι έρευνες σε αυτό το θέμα δεν είναι ολοκληρωμένες και ειδικά για το οδήγημα είναι αναξιόπιστες γιατί εκεί μπαίνουν και άλλοι πολλοί παράγοντες που είναι ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ!

Για τις ασφαλιστικές.....σου απάντησα πιο πάνω άρα τζάμπα μας ΞΑΝΑΛΕΣ ότι τα ασφάλιστρα είναι πιο φθηνά αφού ο λόγος έχει αναφερθεί πιο πάνω!

Για την ανωτερότητα στο οδήγημα....επειδή λέμε ότι ΓΕΝΙΚΑ οι άντρες είναι καλύτεροι από τις γυναίκες δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που είναι καλύτερες από κάποιους άντρες!ΟΜΩΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ και οδηγούς ίδιας "κατηγορίας"(ηλικία,πείρα οδήγησης κ.α.) διαφορετικών φύλων!

Ο Θεός έδωσε στον άντρα 2 κεφάλια, έτσι όταν ανεβαίνει η τεστοστερόνη δουλεύει μόνο το ένα, μάντεψε ποιό!! :):)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

Μαλιστα! Λοιπον, παμε παλι:

Παρεθεσα ενα στατιστικο στοιχειο απο την Ευρωπαικη Ενωση που λεει οτι την 12ετια 1991-2002 το 80% ολων των θανατηφορων ατυχηματων που εγιναν αφορουσαν ανδρες και το 20% γυναικες. Αφου λοιπον υποστηριζετε οτι υπαρχουν 4 φορες παραπανω ανδρες οδηγοι στο δρομο απο γυναικες, τοτε παω πασο, τα ποσοστα ειναι αναλογα. Οποτε runner εξαιτιας των ζευγαριων και των επαγγελματιων οδηγων σε καθε 5 οδηγους στον δρομο οι 4 που βλεπεις ειναι ανδρες, ΟΚ!

Επίσης οι άντρες οδηγοί περνάνε κατά μέσο όρο περισσότερο χρόνο στο τιμόνι και καλύπτουν και μεγαλύτερες αποστάσεις!

Οπότε ερχόμαστε στο μέγεθος της συχνότητας ατυχημάτων ανά ώρα οδήγησης ή/και ανά χιλιόμετρο. Οπότε... μην το ψάχνεις...

Κάνουμε περισσότερα χιλιόμετρα, οδηγούμε περισσότερες ώρες, οδηγούμε με μεγαλύτερες ταχύτητες (με μια βόλτα στην εθνική οδό θα δεις ότι το ποσοστό των γυναικών δεν ειναι 20% όπως μέσα στη πόλη αλλά ουτε 5%) και παρόλαυτα αναλογεί ίσως αριθμός ατυχημάτων σε γυναίκες και σε άντρες οδηγούς. ;)

Ο Θεός έδωσε στον άντρα 2 κεφάλια, έτσι όταν ανεβαίνει η τεστοστερόνη δουλεύει μόνο το ένα, μάντεψε ποιό!! :):)

Τώρα τι να πω για αυτό? Να πω ότι το πράγμα το ισοπεδώσαμε τελείως! Να πω ότι οι γυναίκες εδώ τώρα βγάζουν όλη τη κακία τους? Εγώ αυτό βλέπω! Αγαπητή μου Peny αν ο άντρας έχει κράτηση και δε σκέφτεται όπως νομίζεις ότι σκέφτεται δε πρόκειτε να τον κάνει ότι θέλει το κάτω κεφάλι! Εγώ τουλάχιστον δε σκέφτομαι μόνο αυτό, και ούτε οι περισσότεροι σκέφτονται μόνο αυτό! Δεν οδηγάμε σκέφτοντας ότι το αμάξι είναι η προέκταση του πουλιού μας, ίσως μερικοί το κάνουν αλλά όχι όλοι! Κανείς εδώ μέσα δεν ειρωνεύτηκε τόσο πολύ όσο έκανες εσύ τώρα! Πρέπει να σέβεσαι όπως σε σέβονται! Για αυτούς τουλάχιστον που σε σέβονται, μερικοί μπορεί να μην το έκαναν, πάντως σκέψου αυτούς που μίλησαν αντικειμενικά και πόσο τώρα τους προσβάλεις! Εγώ είπα να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας, γιατί ήξερα πως θα αρχίσει να μιλάει ο καθένας! Σαν να γίνεται πόλεμος! Πρέπει και οι δύο να δεχόμαστε τα λάθη μας και να μην τα κρύβουμε! Γιατί εδώ μέσα όλοι κρύβουμε τα λάθη μας! Το σωστότερο θα ήταν να υπάρχει σύγκριση μεταξύ του Τάκη και του Σάκη οδηγού, ή του Κώστα και της Μαρίας οδηγού για παράδειγμα! Δε πρέπει να μιλάμε για το σύνολο! Πρέπει να μιλάμε σύμφωνα με το άτομο, εκεί η στατιστική θα είναι αληθινή! Το σύνολο δε λέει τίποτα, γιατί απλώς η στατιστική αν ξέρεις από μαθηματικά ποτέ δε λέει την αλήθεια, ποτέ οι επιστήμονες δε μιλάνε με στατιστικά, αλλά με αποδείξεις και με σίγουρα πράγματα!

http://www.vwpoloclub.gr

VW Polo 9N 16V

Τώρα τι να πω για αυτό? Να πω ότι το πράγμα το ισοπεδώσαμε τελείως!

Χαλάρωσε γιατί το είπα για πλάκα, είδες και τα γελάκια απο δίπλα... :) :)

Να πω ότι οι γυναίκες εδώ τώρα βγάζουν όλη τη κακία τους? Εγώ αυτό βλέπω! Αγαπητή μου Peny αν ο άντρας έχει κράτηση και δε σκέφτεται όπως νομίζεις ότι σκέφτεται δε πρόκειτε να τον κάνει ότι θέλει το κάτω κεφάλι! Εγώ τουλάχιστον δε σκέφτομαι μόνο αυτό, και ούτε οι περισσότεροι σκέφτονται μόνο αυτό! Δεν οδηγάμε σκέφτοντας ότι το αμάξι είναι η προέκταση του πουλιού μας, ίσως μερικοί το κάνουν αλλά όχι όλοι! Κανείς εδώ μέσα δεν ειρωνεύτηκε τόσο πολύ όσο έκανες εσύ τώρα! Πρέπει να σέβεσαι όπως σε σέβονται! Για αυτούς τουλάχιστον που σε σέβονται, μερικοί μπορεί να μην το έκαναν, πάντως σκέψου αυτούς που μίλησαν αντικειμενικά και πόσο τώρα τους προσβάλεις! Εγώ είπα να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας, γιατί ήξερα πως θα αρχίσει να μιλάει ο καθένας! Σαν να γίνεται πόλεμος!

Δεν είναι ειρωνία το "άντε πλύνε κανα πιάτο μωρή"??? Εσείς έχετε κακία και περνιέστε για ανώτεροι και εξυπνότεροι. Δεν είπαμε ποτέ ότι δεν είστε καλύτεροι απο εμάς, αλλά όταν βάζεις το "Ν" απο πίσω και έρχεται το κάθε τσουτσέκι και σου κολλάει και όλες τις άλλες μαγκιές που κάνει πως να μη γίνει κομπλεξική οδηγός μετά.

Εμένα 2 φορές με έχουν πετάξει από το δρόμο πάνω σε προσπέραση, 1η ένας με φορτηγάκι μέσα στην πανεπιστημιούπολη που αν είναι δυνατόν πόσο πιο μέσα να πήγαινα για να περάσει ο μ@λ@κ@ς και 2η στη Χαμοστέρνας ένας αλβανός πάνω στη στροφή που ήμουν τέρμα δεξιά θυμήθηκε ότι θέλει να στρίψει και αυτός δεξιά και σου λέει "γυναίκα είναι δεν γ@μιέτ@ι" παραλίγο να με ρίξει στα κεκλιδώματα (αν έτρεχα λίγο παραπάνω με είχε φάει).

Μη λέτε λοιπόν μόνο για τις γυναίκες γιατί και εσείς δεν πάτε πίσω άσε που εμείς δεν σας κάνουμε ρόμπα στο δρόμο

Μην τα παίρνεις όλα στραβά για πριν έκανα πλάκα και sorry για όσους προσβλήθηκαν :cry:

Yesterday

Όταν κάνουμε πλάκα δε βάζουμε γελάκια αλλά γλωσίτσες! Αυτό ξέρω! Anyway δεν υπάρχει λόγος να τρωγόμαστε! :)

http://www.vwpoloclub.gr

VW Polo 9N 16V

Σήμερα παραλίγο να συμβούν δυο ατυχήματα με υπαίτιους γυναίκες οδηγούς μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών. Στην πρώτη περίπτωση ανάβει πράσινο και ξεκινάω να στρίψω αριστερά, ξαφνικά βλέπω από αριστερά ένα αυτοκίνητο να παραβιάζει το κόκκινο και με μεγάλη ταχύτητα να έρχεται να στρίψει δεξιά ευτυχώς τα κοκαλώσαμε και οι δυο και έτσι τη γλιτώσαμε. Στο αμέσως επόμενο φανάρι ενώ έχει ανάψει πράσινο πάνω από δυο δευτερόλεπτα που σημαίνει ότι το άλλο φανάρι ήταν καρά κόκκινο περνάει γυναίκα πάνω σε μηχανάκι σαν να μην τρέχει τίποτα, ευτυχώς που άργησε να ξεκινήσει ο μπροστινός μου και ευτυχώς που δεν ήμουνα πρώτος στο φανάρι για τι συνήθως ξεκινάω αμέσως με το που ανάβει πράσινο και θα είχε γίνει ατύχημα. Το συμπέρασμα που έχω βγάλει εγώ είναι ότι οι γυναίκες είναι πιο απρόσεκτες από τους άντρες στο δρόμο.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

penyV

Για το "γνωμικό" που ανέφερες παλιό-χαβαλεδιάρικο(για κάποια πράγματα σωστό όμως!) αλλά όπως φαίνεται δεν ισχύει σε αυτό το θέμα τόσο πολύ!

Για το Ν που λες....κι εγώ είχα βάλει το Ν και μου είχε τύχει να πάει να μου την "βγει" και γυναίκα οδηγός και άντρας και σε πληροφορώ ότι ούτε καν επηρεάστηκα από τις "μαγκιές"!Αν σε μια γυναίκα το κάνουν αυτό είναι πολύ πιο πιθανό να τα χάσει πάντως!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όταν κάνουμε πλάκα δε βάζουμε γελάκια αλλά γλωσίτσες! Αυτό ξέρω! Anyway δεν υπάρχει λόγος να τρωγόμαστε! :)

:p :p Happy????

Yesterday

penyV

Για το "γνωμικό" που ανέφερες παλιό-χαβαλεδιάρικο(για κάποια πράγματα σωστό όμως!) αλλά όπως φαίνεται δεν ισχύει σε αυτό το θέμα τόσο πολύ!

Μη το λες, μη το λες!! :D

Σκηνικό: γυρίζω απο το σχολείο σπιτι με τη μικρή. Φτάνω στο φανάρι και περιμένω να περάσω. Μολις το φανάρι γίνεται πράσινο (για τους πεζούς φυσικά) κατεβαίνω απο το πεζοδρόμιο και πάω να περάσω απέναντι. Οπου ένας οδηγός με το βλέμμα καρφωμένο σε μια κοπέλα που πηγαίνει παράλληλα μ' αυτόν, παραλίγο να με στείλει κανονικά!

Τι μου λες μετά, δεν ισχύει σε αυτό το θέμα.... Και να 'ταν μια φορά, να πω! :rolleyes: Η κοπέλα φυσικά κούκλα, ε? :lol:

Σκηνικό: γυρίζω απο το σχολείο σπιτι με τη μικρή. Φτάνω στο φανάρι και περιμένω να περάσω. Μολις το φανάρι γίνεται πράσινο (για τους πεζούς φυσικά) κατεβαίνω απο το πεζοδρόμιο και πάω να περάσω απέναντι. Οπου ένας οδηγός με το βλέμμα καρφωμένο σε μια κοπέλα που πηγαίνει παράλληλα μ' αυτόν, παραλίγο να με στείλει κανονικά!

Τι μου λες μετά, δεν ισχύει σε αυτό το θέμα.... Και να 'ταν μια φορά, να πω! :rolleyes: Η κοπέλα φυσικά κούκλα, ε? :lol:

:offtopic: :offtopic:

Για να μην μπαίνουν στον κόπο...

Ε, η κοπέλα έπρεπε να συλληφθεί, για παραβίαση του ορίου... ομορφιάς!!!

(Να της γίνει και σωματικός έλεγχος)!!!!!!

Που πας καλή μου με τα μπούτια έξω και τα... τα... τα... τα... τέλος πάντων όλα έξω;

:blink:

Δυο ματάκια έχω ο άνθρωπος , τι να πρωτοκοιτάξω;

Το "μωρό" :love: , το δρόμο , την κυρία ή το μωρό :baby: ;

:offtopic: :offtopic:

Για να μην μπαίνουν στον κόπο...

Ε, η κοπέλα έπρεπε να συλληφθεί, για παραβίαση του ορίου... ομορφιάς!!!

(Να της γίνει και σωματικός έλεγχος)!!!!!!

Που πας καλή μου με τα μπούτια έξω και τα... τα... τα... τα... τέλος πάντων όλα έξω;

:blink:

Δυο ματάκια έχω ο άνθρωπος , τι να πρωτοκοιτάξω;

Το "μωρό" :love: , το δρόμο , την κυρία ή το μωρό :baby: ;

Σωστός ο νέος :D :D

ΧΕΧΕ!!!!ΣΩΣΤΟΣ!

Απάντησε ο φίλος με τον καλύτερο τρόπο!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Ξέρετε τι μου θυμίζει αυτό; Απρίλης 1993, είχαμε πάει την καθιερωμένη εκδρομή στην Ελλάδα με το σχολείο και ήμαστε στα Μετέωρα. Όπως επιστρέφαμε προς το λεωφορείο, κάποιος συμμαθητής προσπαθούσε να διασταυρώσει ενώ ερχόταν μια συμμαθήτρια με μίνι και ένα Ι.Χ. από την άλλη πλευρά. Και λέει στον συμμαθητή ο οδηγός του λεωφορείου μας: "Πρόσεχε! Δεν κοιτάει εσένα, το μίνι κοιτάει!" :p :lol:

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

• 9 months later...

Μονο την κοπελα μου ειχα σε υποληψη,αλλα και αυτη μου τα χαλαει τωρα τελευταια.

Παντως τις τελευταιες μερες εχω δει τρελα σκηνικα με γυναικες.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

επειδη με ειχε πρηξει το τελευταιο καιρο εδωσα στη κοπελα μου το αμαξι μου για μια βολτα.εγω ημουνα απο τη βεραντα και κοιταζα...εκει που περιμενω να βαλει μπρος και να φυγει ,βαζει κανονικα μπρος αλλα το αμαξι αντι για μπροστα εφυγε πισω......

μπερδεψε τη πρωτη με την οπισθεν......:X :cool: :ninja: :cry: :!:

Γυναίκες...:D

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

επειδη με ειχε πρηξει το τελευταιο καιρο εδωσα στη κοπελα μου το αμαξι μου για μια βολτα.εγω ημουνα απο τη βεραντα και κοιταζα...εκει που περιμενω να βαλει μπρος και να φυγει ,βαζει κανονικα μπρος αλλα το αμαξι αντι για μπροστα εφυγε πισω......

μπερδεψε τη πρωτη με την οπισθεν......:X :cool: :ninja: :cry: :!:

Πως δε πατησε κανεναν να λες.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

σχετικά με τις γυναίκες οδηγούς, ένα έχω να πω....

δεν ορίζουν τις λέξεις που ξεστομίζουν νομίζοντας πως θα την γλιτώσουν επειδή είναι γυναίκες.Πλέον ακούς συχνότερα βαριά μπινελίκια απο γυναίκες πρός άντρες στην οδήγηση παρά απο άντρα σε άντρα και μάλιστα προσβάλλοντας μάνα,σπίτι κτλ....

είχα μία περίπτωση, πεζός εγώ, πήγε να με χτυπήσει με το αυτοκίνητο και αντί να φύγει, με έβρισε άγρια,ανταπέδωσα το μπινελίκι.Φτάνει σε Στόπ έχοντας 2 αυτοκίνητα μπροστά,φεύγει το πρώτο και επειδή πίστεψε πως θα μπορέσει να περάσει, βγάζει κεφάλι απο το παράθυρο και μου πετάει ένα μεγαλοπρεπές γ@μ. το .... της μάνας σου.....

δυστυχώς γι'αυτήν, δεν πέρασε το Στόπ....

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]