Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Γυναίκες οδηγοί

tsolakas
 Κοινοποίηση

Τι πιστεύετε για τις γυναίκες οδηγούς??  

309 members have voted

1. 1. Τι πιστεύετε για τις γυναίκες οδηγούς??

• Είναι καλύτερες στην οδήγηση απο τους άντρες
      28
    • Είναι χειρότερες στην οδήγηση απο του άντρες
      61
    • Καλές είναι, χαζεύουμε και "κάτι" απο το παράθυρο οταν καβαλάμε μηχανάκια..!!
      47
    • Νυχτα το πήρες το δίπλωμα..???
      34
    • Αντε πλύνε κανα πιάτο ΜΩΡΗ...!!!
      92
    • "Αγάπη μου" που είναι ο προφυλακτήρας....?????
      47

Recommended Posts

:X Μετα απο αναζητηση δεν βρηκα θεμα που να σχολιαζει τις γυναικες οδηγους..!! Και αφου πλεον υπαρχουν ΑΡΚΕΤΕΣ αναμεσα μας και το site ως επι τω πληστον ειναι ανδροκρατουμενο σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το θεμα οπου εδω θα συζηταμε τις εμπειριες μας και ολα αυτα που μας εχουν συμβει απο Γυναικες οδηγους..

Εβαλα και μια δημοσκοπηση ετσι για να δουμε και τις αποψεις μας για το ποσο καλες ειναι στην οδηγηση..

Και ξεκιναω πρωτος με το θεμα..

Η γνωμη μου ειναι οτι το 50% (για να μην πω παρπανω και φανω "ρατσιστης") των ατυχηματων (μικροατυχηματων περισσοτερο) που συμβαινουν στους Ελληνικους δρομους αιτια αμεση αλλα και εμμεση ειναι μια γυναικα..

Ξερω τωρα θα πεσουν ολες να με φανε και ισως να μπω και στην Μαυρη Λιστα τους αλλα πιστεψτε με εχω παθει του Χριστου τα παθη απο γυναικες στον δρομο.. :X

..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα..

• Απαντήσεις 392
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:X Μετα απο αναζητηση δεν βρηκα θεμα που να σχολιαζει τις γυναικες οδηγους..!! Και αφου πλεον υπαρχουν ΑΡΚΕΤΕΣ αναμεσα μας και το site ως επι τω πληστον ειναι ανδροκρατουμενο σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το θεμα οπου εδω θα συζηταμε τις εμπειριες μας και ολα αυτα που μας εχουν συμβει απο Γυναικες οδηγους..

Εβαλα και μια δημοσκοπηση ετσι για να δουμε και τις αποψεις μας για το ποσο καλες ειναι στην οδηγηση..

Και ξεκιναω πρωτος με το θεμα..

Η γνωμη μου ειναι οτι το 50% (για να μην πω παρπανω και φανω "ρατσιστης") των ατυχηματων (μικροατυχηματων περισσοτερο) που συμβαινουν στους Ελληνικους δρομους αιτια αμεση αλλα και εμμεση ειναι μια γυναικα..

Ξερω τωρα θα πεσουν ολες να με φανε και ισως να μπω και στην Μαυρη Λιστα τους αλλα πιστεψτε με εχω παθει του Χριστου τα παθη απο γυναικες στον δρομο.. :X

Φίλε σίγουρα υπάρχει παρόμοιο θέμα.

Πάντως η κατάσταση με ορισμένες γυναίκες οδηγούς είναι τραγική.Η μία χοντράδα μετά την άλλη :mad: :O

Οι περισσοτερες δεν ξερουν οχι να οδηγουν αλλα ουτε να κινουνται σε μια λωριδα, και ενα ποσοστο απο αυτες ειναι ΠΟΛΥ επικινδυνες.

Οι περισσοτερες δεν ξερουν οχι να οδηγουν αλλα ουτε να κινουνται σε μια λωριδα, και ενα ποσοστο απο αυτες ειναι ΠΟΛΥ επικινδυνες.

Θα συμφωνησω. Οταν το φαναρι ειναι κοκκινο και αντι για φρενο παταει γκαζι, τι να πει κανεις. Μου ετυχε προχθες. Στουκαρε τον μποστινο της και αυτος εμενα.

Δεν λεω, συμβαινει και στους αντρες αλλα παντα για γυναικες ακουω. :lol:

Μερικες δεν θα επρεπε να οδηγουν. Και καλα να ειναι νεοι οδηγοι. Οταν ομως οδηγουν χρονια...?

Edit: Σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις. Αλλα ειναι σπανιες. ΠΟΛΥ σπανιες.

Edit2: Κραξιμο που εχω να φαω :D

Θα συμφωνησω. Οταν το φαναρι ειναι κοκκινο και αντι για φρενο παταει γκαζι, τι να πει κανεις. Μου ετυχε προχθες. Στουκαρε τον μποστινο της και αυτος εμενα.

Δεν λεω, συμβαινει και στους αντρες αλλα παντα για γυναικες ακουω. :lol:

Μερικες δεν θα επρεπε να οδηγουν. Και καλα να ειναι νεοι οδηγοι. Οταν ομως οδηγουν χρονια...?

Edit: Σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις. Αλλα ειναι σπανιες. ΠΟΛΥ σπανιες.

Edit2: Κραξιμο που εχω να φαω :D

Πολλές περιπτώσεις που έχω συναντήσει είναι να σταματάνε καμιά 5-7 μέτρα μετά το φανάρι ενώ πηγαίνουν σχετικά αργά και μπορούν να φρενάρουν :rolleyes:

δεν συμφωνω με την δημοσκοπηση του στυλ : τελικα οι γυναικες ειναι καλες , ναι ή οχι.

πολλοι εχουν παρομοιασει το γυναικειο φυλο με την κακη πλευρα της οδηγησης. εως ενα σημειο εχουν δικιο και αυτο για τον λογο οτι η γυναικα σαν οργανισμος εχει το θαρος του αντρα και την αισθηση χωρου που ισως απαιτειται για μια σωστη οδηγηση. (παρτε μια γυναικα τσαμπουκαλου και που να δουλευει σε εξωτερικο χωρο και βαλτην στη θεση του οδηγου........ θα μεινετε με ανοιχτο στομα)

θα ελεγα γενικα οτι υπαρχουν καλοι και κακοι οδηγοι και οχι γυναικες και ανδρες οδηγοι......

μπορω καλιστα να σας πω απειρα παραδειγμα ανδρων οδηγων που δεν εχουν ιδεα απο οδηγηση και απλα το παιζουν οδηγαρες..... σε αντιθεση με την γυναικα που δεν εκδηλωνει τετοια συμπεριφορα και απλα καθεται στο καβουκι της.....

με αλλα λογια αν εναν ανθρωπο τον πιασεις απο μικρη ηλικια και του μαθεις τοτε δεν θα εχει προβλημα , ειτε αυτη λεγεται γυναικα , ειτε ανδρας.......

δεν συμφωνω με την δημοσκοπηση του στυλ : τελικα οι γυναικες ειναι καλες , ναι ή οχι.

πολλοι εχουν παρομοιασει το γυναικειο φυλο με την κακη πλευρα της οδηγησης. εως ενα σημειο εχουν δικιο και αυτο για τον λογο οτι η γυναικα σαν οργανισμος εχει το θαρος του αντρα και την αισθηση χωρου που ισως απαιτειται για μια σωστη οδηγηση. (παρτε μια γυναικα τσαμπουκαλου και που να δουλευει σε εξωτερικο χωρο και βαλτην στη θεση του οδηγου........ θα μεινετε με ανοιχτο στομα)

θα ελεγα γενικα οτι υπαρχουν καλοι και κακοι οδηγοι και οχι γυναικες και ανδρες οδηγοι......

μπορω καλιστα να σας πω απειρα παραδειγμα ανδρων οδηγων που δεν εχουν ιδεα απο οδηγηση και απλα το παιζουν οδηγαρες..... σε αντιθεση με την γυναικα που δεν εκδηλωνει τετοια συμπεριφορα και απλα καθεται στο καβουκι της.....

με αλλα λογια αν εναν ανθρωπο τον πιασεις απο μικρη ηλικια και του μαθεις τοτε δεν θα εχει προβλημα , ειτε αυτη λεγεται γυναικα , ειτε ανδρας.......

Φιλε Ποπολαρε, δεν ειπαμε να τρεχουν, να κανουν σφηνες και τετοια. Απλως να μην προκαλουν ατυχηματα. Ναι, και οι αντρες προκαλουν ατυχηματα. Αλλα γιατι στο 80% των περιπτωσεων φταινε οι γυναικες? Απλως μαθαινουν οτι μαθαινουν στραβα απο την αρχη και ετσι μενουν. Και δεν θελουν να μαθουν πως να συμπεριφερονται στον δρομο. Αν ηθελαν, θα μαθαιναν.

Ισως δεν εχουν την καψα των αντρων, που απο τα 18 τους (οι πιο πολλοι) παιρνουν διπλωμα αλλα εφοσον το παιρνουν, ειτε στα 18 ειτε στα 30, οφειλουν να σεβαστουν την περουσια και περισσοτερο τις ζωες των αλλων.

Δε μιλαμε φιλε popolare για μια γυναικα τσαμπουκαλου που ειναι στο τιμονι και πιστεψε με 15 χρονια στο τιμονι και σε ΟΛΩΝ των ειδων τα οχηματα (απο αρμα μαχης μεχρι νταλικα) εχω δει ΠΟΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ και σιγουρα καλυτερες απο πολλους αντρες "οδηγαρες" οπως πολυ καλα τους ονομασες..

Για αρκετα χρονια που δουλευα σε φορτηγα σε μαντρα οικοδομων η καλυτερη απο τους 12 οδηγους που δουλευαμε εκει ηταν η Χριστινα 25 ετων τοτε (κορη του αφεντικου φυσικα) οπου οδηγουσε ενα Scania 143 τετραξονικο και το πηγαινε σαν Peugeot Rallye.. :w00t: :w00t:

Μιλαμε για το συνολο των γυναικων σαν οδηγοι που καθημερινα βρισκονται αναμεσα μας.. Παντα φιλικα..

..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα..

Εγώ πιστέυω ότι όταν μια γυναίκα δημιουργέι πρόβλημα , το κάνει ακούσια.

Δεν ξέρει να οδηγεί σωστά. Όχι ότι δεν θέλει.

Δε μιλαμε φιλε popolare για μια γυναικα τσαμπουκαλου που ειναι στο τιμονι και πιστεψε με 15 χρονια στο τιμονι και σε ΟΛΩΝ των ειδων τα οχηματα (απο αρμα μαχης μεχρι νταλικα) εχω δει ΠΟΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ και σιγουρα καλυτερες απο πολλους αντρες "οδηγαρες" οπως πολυ καλα τους ονομασες..

Για αρκετα χρονια που δουλευα σε φορτηγα σε μαντρα οικοδομων η καλυτερη απο τους 12 οδηγους που δουλευαμε εκει ηταν η Χριστινα 25 ετων τοτε (κορη του αφεντικου φυσικα) οπου οδηγουσε ενα Scania 143 τετραξονικο και το πηγαινε σαν Saxo Rallye.. :w00t: :w00t:

Μιλαμε για το συνολο των γυναικων σαν οδηγοι που καθημερινα βρισκονται αναμεσα μας.. Παντα φιλικα..

Είναι ορισμένες πάντως που δεν ξέρουν τι είναι το γκάζι και φρένο και τα πατάνε στην τύχη :p :lol:

Να βλέπεις την άλλη να πηγαίνει με 160 και να πηγαίνει το αμάξι ζιγκ-ζαγκ :lol: :p :w00t:

:O

Εγώ πιστέυω ότι όταν μια γυναίκα δημιουργέι πρόβλημα , το κάνει ακούσια.

Δεν ξέρει να οδηγεί σωστά. Όχι ότι δεν θέλει.

εδω θα συμφωνησω.. Δεν ειναι οτι καταλαβαινουν τι κανουν... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ και κανουν....... Αστο καλυτερα μη το πω... :X

αυτο προσπαθω να σου πω ............

η γυναικα σαν γυναικα εχει μειωμενη αντιληψη του χωρου και παρτο και πρακτικα.......

οταν το αγορακι των 12-13-14 χρονων βγαινει εξω και παιζει μπασκετ , ποδοσφαιρο , τρεχει απο εδω και απο εκει ( τελως παντων καποτε γινοταν αυτα , τωρα ολα τα μουλικα μαζευονται στα ιντερνετ καφε και παιζουν line age...... το αφηνω ασχολιαστο) τα μικρα τα κοριτσακια καθονται στο σπιτι ή το πολυ πολυ μια βολτα με τα ποδια.......και φυσικα στις περισοτερες των περιπτωσεων αυτο συνεχιζεται και οταν περνανε τα χρονια οπου η γυναικα καθεται σε ενα κλειστο χωρο (γενικα μιλαμε) σε αντιθεση με τον ανδρα που περιφερεται.......

και οπως λες : η χριστινα βγηκε ΕΞΩ στο εργοταξιο........

και παλι επιμενω οτι ειναι θεμα παιδειας.........

:O

Δεν ειναι οτι καταλαβαινουν τι κανουν... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ και κανουν....... Αστο καλυτερα μη το πω... :X

Α, μπράβο.

Εμένα μου έχει τύχει μια κυρία , να έχει κλείσει τελείως το δρόμο, με τον τρόπο που πάρκαρε, και όταν της κόρναρα για να το βάλει ποιό καλά (είχε μόνο μια λωρίδα ο δρόμος, δεν μπορούσα να περάσω αλλιώς) με κοίταγε με απορρία, λες και της ζητούσα κάτι απίστευτο.

Το αμάξι είχε περίπου μισό μέτρο απόσταση από την άκρη του δρόμου και πίστευε ότι δεν ενοχλούσε...

Είναι ορισμένες πάντως που δεν ξέρουν τι είναι το γκάζι και φρένο και τα πατάνε στην τύχη :p :lol:

Να βλέπεις την άλλη να πηγαίνει με 160 και να πηγαίνει το αμάξι ζιγκ-ζαγκ :lol: :p :w00t:

Αυτο λες η ξαφνικα εκει που πας ομορφα κι ωραια σου τραβανε ενα φρενιδι γιατι ανακαλυψαν ξαφνικα οτι ξεχασαν το σιδερο αναμενο στο σπιτι και θελουν να γυρισουν πισω μη παει και καει το σπιτι... ΕΛΕΟΣ!!! :lol: :lol:

Η το αλλο.. Περιμενεις ομορφα ομορφα στο φαναρι καθως σκαλιζεις το κινητο η το ραδιο και ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΜ!!!!! "Αχ ξερετε δεν υπολογισα σωστα..." Τι λες ΜΩΡΗ ΓΚΙΟΣΑ???? και εμενα ποιος θα μου το φτιαξει τωρα? Ποιος θα μου πληρωσει τα μεροκαματα μου που θα χασω για να τρεχω σε συνεργεια και φαναρτζιδες??

Ή το άλλο το φοβερό :

Είναι στην ακριανή δεξιά λωρίδα και θυμήθηκε ότι έπρεπε να κάνει αριστερά!!

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!

Άσχετα με το πόσες λωρίδες έχει ο δρόμος (μου έχει τύχει σε δρόμο με τρείς λωρίδες), στρίβει το τιμόνι όλο αριστερά, χωρίς φλάς (καλά αυτό πάει στα κομμάτια) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ, κι' όποιον πάρει ο ΧΑΡΟΝΤΑΣ...

Η το κλασσικό κολλάει στην αριστερή λωρίδα πάει με 50 και δεν ξεκολλάει από εκεί.

Έρχοταν ο πατέρας μου με 140 στην αριστερή και ξαφνικά μία στα 10 μέτρα αλλάζει λωρίδα και πηγαίνει στην αριστερή χωρίς καν να κοιτάξει!(πήγαινε και αργά)

ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ

Εχμ μην τα ισοπεδωνουμε ολα, υπαρχουν και φωτεινα παραδειγματα αναμεσα στις γυναικες! Προσωπικα ξερω 2 γυναικες που ειναι Οδηγαρες με Ο κεφαλαιο.

Απο εκει και περα οι περισσοτερες ναι, εχουν μια μειωμενη αντιληψη του κινδυνου και το χωρου οταν οδηγουν και για αυτο υπαρχουν μερικα προβληματα αλλα μην νομιζετε οτι και εμεις παμε πισω (βλεπε ταξιτζιδες και οσους θεωρουν τον εαυτο τους οδηγαρες).

Το κακο ονομα στις γυναικες το βγαζουν μερικες οπως η φιλη ενος....φιλου που του ειπε: ''Ξερεις γιατι εμεις οι γυναικες δεν σταματαμε στο stop?''

"Γιατι που να αφηνεις συμπλεκτη και να ξαναπατας γκαζι και παλι?'' :o :wacko:

Εχμ μην τα ισοπεδωνουμε ολα, υπαρχουν και φωτεινα παραδειγματα αναμεσα στις γυναικες! Προσωπικα ξερω 2 γυναικες που ειναι Οδηγαρες με Ο κεφαλαιο.

Απο εκει και περα οι περισσοτερες ναι, εχουν μια μειωμενη αντιληψη του κινδυνου και το χωρου οταν οδηγουν και για αυτο υπαρχουν μερικα προβληματα αλλα μην νομιζετε οτι και εμεις παμε πισω (βλεπε ταξιτζιδες και οσους θεωρουν τον εαυτο τους οδηγαρες).

Το κακο ονομα στις γυναικες το βγαζουν μερικες οπως η φιλη ενος....φιλου που του ειπε: ''Ξερεις γιατι εμεις οι γυναικες δεν σταματαμε στο stop?''

Να της παρει αυτοματο!! Αλλα μετα θα βαριεται να παταει το φρενο :wacko:

Nίκο??? Χρόνια πολλά και πάλι ρε ρεμάλι!!! :D ! Τώρα όσον αφορά τις γυναίκες οδηγούς, οι περισσότερες ναι είναι για τα μπάζα, δε ξέρουν να οδηγάνε γιατί απλώς δεν ασχολιούνται να γίνουν πιο καλές και μένουν εκεί που είναι! Αλλά μερικές ( η 1 στις 100) οδηγούν καλά γιατί μπορεί να έχουν ασχοληθεί λίγο παραπάνω!

http://www.vwpoloclub.gr

VW Polo 9N 16V

Η γυνεκες οδηγοι στο συνολο τους ειναι.... Οπου βλεπεις γυνεκα παρεδρομο, σε λιγο ερχετε αστενοφορο...

Υπαρχουν βεβεα και αρκετες (τωρα πλεον) εξερεσεις. Εγω εχω μπει σε αυτοκινιτο που να οδηγαει γυνεκα με 5. Με μονο 1 (την θεια μου,απο τον πατερα) εστανομαι απολυτος ασφαλεις (οδηγαει πολυ καλα) και με αλλη μια (την νονα μου) δεν ειναι και χαλια αλλα το γκαζακι το παραπανω (και ιδικα στην στροφη) πευτει κτλ. Με ολες της αλλες (μαμα μου,θεια απο τον μπαμπα, και φιλη της μαμας) εκλεινα τα ματια συνεχια (και η ζωνη παντα, και ας μην φωραω παραμονο σε φοβο για μπλοκο) Η θεια μου που οδηγαει καλα οδηγαει χρονια τωρα, απο τοτε που θυμαμε τον ευατο μου, η νονα μου παλι οδηγαει αρκετα χρονια, η μαμα μου μολις 1,5 την τελευτεα φορα που μπηκα στο αμαξι, η αλλη θεια απο 20, και φιλη της μανας μου καμποσα χρονια. Αρα δεν εχει να κανει με εξικιωση, ειναι αμα το εχει η οχι στο αιμα.

δηλαδη αυτες που τρεχουν στο dragster και στα mottard τι πρεπει να κανουν τα σκισουν το διπλωμα τους που σε σχεση με εμας αυτες κανουν drift με το ενα χερι? :shifty:

Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι ότι δεν έχει απαντήσει καμία γυναίκα ως τώρα :lol:

Καλά, θα απαντήσω εγώ (αν και μη οδηγός :p ).

Χτες, γυρίζοντας απο το ikea με τον αδελφό μου, μια δύστυχη μπροστά μας στην Αττική, έκανε ένα λάθος . Το τι άκουσα απο τον αδερφό μου για την καημένη συγκεκριμένα και για τις γυναίκες οδηγούς γενικότερα, δε λέγεται. Κατ' αυτόν, με ελάχιστες εξαιρέσεις οι γυναίκες οδηγουν απο χάλια έως παρα πολύ χάλια. :cry:

Πιστεύω πάντως πως είναι σωστό αυτό που ειπωθηκε, σχετικά με την αντίληψη χώρου. Το έχω διαβάσει κι αλλου. Προσωπικα όμως, προτιμώ το μερικά ανασφαλές οδήγημα μιας γυναίκας, απο ενός ταξιτζή, που αρκετές φορές μ' έχει κάνει να δω τον χάρο με τα μάτια μου!

Κάποιος έγραψε κάτι για "γκιόσα". Τι πάει να πει (χωρίς πλάκα) για πείτε.

Κι αυτό το "Αντε πλύνε κανα πιάτο ΜΩΡΗ...!!!" της δημοσκόπησης απο άκομψο έως χυδαίο, το βρίσκω!

ναι πολύ καλές ειδικά όταν ακολουθούν την μόδα.. :)

ΟΚ οι περισσότερες καλές.. ΚΑΙ στην οδήγηση.. :D

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...