Sinistro Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Ο Σταυριανιδης ηξερε τον εγκεφαλο απλα δεν ειχε στοιχεια για να τον κατηγορησει. Μα την ώρα που πεθαίνει λέει κάτι του στυλ "δεν ξέρω ποιός είναι ο εγκέφαλος...αλλά έχουν άκρες παντού". Έτσι τουλάχιστον το θυμάμαι...:confused: Επίσης λέει και "είχα στοιχεία, αλλάααα..." Δεν είμαι σίγουρος τι πάει να πει εδώ. Ίσως "...αλλά πέθανα και δε πρόλαβα!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 ναι μωρέ τα παιδάκια. Ο σταυριανίδης, ο καστέλης, ο αρχικακός και η αμαλία έκαναν Πάρτι και θέλαν κι αναμνηστική φωτογραφία :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καλό! Εννοούσα, όμως: "Λέτε η Αμμαλία τελικά να είναι πνεύμα(η Ελευθερία δηλαδή);" Δηλαδή το φλας-μπακ που είχε λέτε να ήταν από τότε που ήταν ζωντανή κι έκανε παρέα με τους άλλους τέσσερις, Καστέλη, Σταυριανίδη, Αρχικακό κτλ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
think_2b Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Μα την ώρα που πεθαίνει λέει κάτι του στυλ "δεν ξέρω ποιός είναι ο εγκέφαλος...αλλά έχουν άκρες παντού". Αφού το θυμάμαι...:confused: Επίσης λέει και "είχα στοιχεία, αλλάααα..." Δεν είμαι σίγουρος τι πάει να πει εδώ. Ίσως "...αλλά πέθανα και δε πρόλαβα!" exeiw dikio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 2)υπαρχουν δυο εκδοχες της ιστοριας: α)η αμαλια ειναι το πνευμα της ελευθεριας και βοηθαει τους 5 για να πληρωσουν οι κακοι την δολοφονια! β)η αμαλια ηταν μεσα στους πεντε κακους, αλλα οταν σκοτωσαν την φιλη της (ελευθερια), εφυγε απο τους πεντε και τωρα βοηθαει τους καλους! :D :D :D :D Το πρώτο χάνεται λόγω υπερφυσικών φαινομένων. Το δεύτερο επίσης χάνεται, γιατί η Αμαλία αν το 1976 ήταν το λιγότερο 18 ετών για να είναι φίλη της Ελευθερίας, σήμερα θα ήταν 48 ετών, πράγμα που δεν φαίνεται. Μπορεί όμως να είναι κόρη της Ελευθερίας και να έμαθε την ιστορία από κάποιον συγγενή. Το επίθετο έτσι κι αλλιώς το πήρε από τον πατέρα της. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Τέλεια ατάκα με τη Eurovision...ρίχνει και μπιχτές που και που για να μην ξεχνιόμαστε... Eκεί που με 'πιασε νευρικό γέλιο ήταν που μπήκε ο Φώτης στο γραφείο του μπαμπά του - λούτσα - και μπαίνει και η ξαδέρφη η φρικαρισμένη..και λέει ο μπαμπάς τπυ Φώτη στην ξαδέρφη "Κλείσε σε παρακαλώ την πόρτα γιατί θα πάθει πνευμονία.." και απαντάει αυτή "Και άμα την κλείσω θα μουχλιάσει.." ... από όσους ρώτησα ήμουν η μόνη που έπιασα την ατάκα αλλά γελούσα πολλή ώρα ακόμα...:lol: Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Προσωπικά το σημερινό επεισόδιο μου άρεσε, κυρίως επειδή έδωσε αρκετά στοιχεία για να διαλευκανθεί η ιστορία. Απορίες που δημιουργήθηκαν: 1. Τελικά, αυτός στο κρεβάτι λεγόταν Καστέλης; Ή Βενετόπουλος; Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τον άφησαν να σαπίσει. Υποθέτω, στη φυλακή. Άρα, ήταν αυτός που έκανε φυλακή και δραπέτευσε; Σίγουρα πάντως, το όνομά του είναι Κώστας, και ο Καστέλης λέγεται Κωνσταντίνος, ενώ ο Βενετόπουλος λέγεται Γεράσιμος. 2. Το "δεν έχουμε το ίδιο αίμα" φαίνεται ότι λεγόταν περιπαικτικά από τον Σταυριανίδη, μήπως τελικά πρόκειται για (ετεροθαλή ή μη) αδελφό; 3. Από την ομάδα των 5 νέων ξέρουμε τον "αρχηγό" και τον "καστέλη". Και οι 5 ήθελαν να δολοφονήσουν την Ελευθερία (σύμφωνα με τα λεγόμενα του "Καστέλη"). 4. Τελικά ο Σταυριανίδης άνηκε στην ομάδα των 5 νέων; 5. Οι δύο 'εκτελεστές' δεν θα τιμωρηθούν που πάλι έχασαν μέσα από τα χέρια τους τους 5; Φάουλ που εντόπισα: η Ζουμπουλία είχε το κινητό της στη τσάντα της όταν έπεσε στη πισίνα, όμως μετά (στο κρεβάτι, όταν έλαβε το μήνυμα) δούλευε κανονικά... :) Τι μου την έσπασε: Από τη στιγμή που έπεσαν άρρωστοι στο κρεβάτι, η υπόθεση δεν εξελίχθηκε καθόλου. Ούτε είχε κανένα φοβερό αστείο. Τι μου άρεσε πιο πολύ: το 'σπάσιμο' της αυταρχικότητας και αυστηρότητας της Μαριλένας, όταν επιστρέφουν πια σπίτι, και αρχίζουν να γελάνε και οι δύο συμπεθέρες.. :) Από τη στιγμή που αποκαλύπτεται το όνομα της Αγγέλας στο επόμενο επεισόδιο, μάλλον θα βρεθούν πολύ κοντά στο να εντοπίσουν οι κακοί τους καλούς. Υποθέτω ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και προς την αντίθετη κατεύθυνση, και οι καλοί θα πλησιάσουν στην αποκάλυψη των κακών. ΥΓ. Τελικά το θέμα της Αμαλίας έμεινε ξεκρέμαστο εδώ και αρκετά επεισόδια, άραγε ισχύει αυτό που ειπώθηκε περί αλλαγής του σεναρίου λόγω διαρροής; ΥΓ2. Να τολμήσω μια πρόβλεψη: ο γάμος που ειπώθηκε ότι θα γίνει στο τέλος της σειράς, θα είναι του Φώτη με την Αγγέλα... Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 k emena m'arese poli simera!gelasa se polla simeia!eidika ekei pou ebale to everything itan fobero!:lol: k ekei pou leei i ntalia ston aleksi "na su fero giaourti apo ta tempi?" eixe poli gelio!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xartaetos Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 H Amalia den apokleietai na einai to pneuma tis Eleutherias. allwste o Kastelis leei "tha meinei panta nea, de tha gerasei pote" san na uponoei oti zei. episis: -O egkefalos mi ksexnate oti leei "ekeini oute pou gurize na se koitaksei", ara simainei oti tin kserane kala, den itan apla enas fonos. -episis o Kastelis leei "me prodwsate kai oi tesseris!" ara den einai i Eleftheria stous 5. -o Benetopoulos kai o Kastelis einai diaforetika atoma? An einai tote oi 5 mporei na itan: Staurianidis, Kastelis, Benetopoulos, egkefalos kai autos pou dolofonithike se "autokinitistiko" (mou diafeugei to onoma tou). Apo tin alli omws o Kastelis den mporei na ennoei oti ton prodwse kai o Staurianidis afou leei "psaxnei akoma?"... opote poioi einai oi alloi? oeo :p -oi sakoules tou supermarket profanws eixan mesa oikogeneiaki suskeuasia anapsuktikwn :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 δε με ενθουσιασε το χτεσινο επεισοδιο:O γελασα στην νταλικα οταν επαιζε το everything και με το σχολιο της αγγελας:lol: μαθαμε καποια πραγματα για τοτε,αλλα θολα.ελπιζω φετος να μαθουμε τα παντα γιατι αν ειναι να περιμενουμε μεχρι του χρονου:mad: και η θεοπουλα ηταν πολυ αστεια οταν γλεντουσε το επερχομενο διαζυγιο:p δε μου αρεσε που δεν εδειξε πως πεσανε πανω στην νταλικα απο το μπαλκονι.ηθελα να το δω πολυ:confused: μαλλον ειχα πολλες απαιτησεις απο τη σκηνοθεσια:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 ποιό ήταν το σχόλιο της Αγγέλας για το everything? -το έχασα!! εγώ γέλασα παρα πολύ με το πορτρέτο, που λέει η Ντάλια στην Αγγέλα "κρύβομαι!!!" και πραγματι ήταν φοβερό! και με το "ε, ψίτ, κύριε? Εσείς, που ουρείτε...." ----->Και τι δεν θα έδινα να ήμουν σε αυτό το ξενοδοχείο που ήταν στο τέλος κι ας ψηνόμουν στο πυρετό!!!!ΚΑΡΑΧΛΙΔΑ!!! Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lizi Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 για το ρολο της αμαλιας ακουσα σε μια συνεντευξη της Μακρυπουλια στο backstage οτι θα ξαναεμφανιστει στα τελευταια επεισοδεια και οτι δεν μπορει να βρισκεται σε καθε επεισοδιο γιατι ο ρολος της αμαλιας ειναι ενας ρολος που εμφανιζεται σε ''συγκεκριμενες'' περιστασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Eκεί που με 'πιασε νευρικό γέλιο ήταν που μπήκε ο Φώτης στο γραφείο του μπαμπά του - λούτσα - και μπαίνει και η ξαδέρφη η φρικαρισμένη..και λέει ο μπαμπάς τπυ Φώτη στην ξαδέρφη "Κλείσε σε παρακαλώ την πόρτα γιατί θα πάθει πνευμονία.." και απαντάει αυτή "Και άμα την κλείσω θα μουχλιάσει.." ... από όσους ρώτησα ήμουν η μόνη που έπιασα την ατάκα αλλά γελούσα πολλή ώρα ακόμα...:lol: Το πιο αστειο σκηνικο όλου του επεισοδίου ήταν αυτο!!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Για να σας πικράνω λίγο, πριν μερικές μέρες σε γυρίσματα της σειράς , ελέχθη καθαρά ότι πάμε έυκολαααααα για 2η σεζόν. :X Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Μα χθες η Σμαραγδα Καρυδη δηλωσε πως φετος θα δουμε εως το 26ο επεισοδιο και το καλοκαιρι θα συνεχιζουν τα γυρισματα για τον επομενο κυκλο!!! Εμενα μου αρεσε το χθεσινο επεισοδιο... Κατι μου λεει πως η Αμαλια ειναι το πνευμα της Ελευθεριας... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 ποιό ήταν το σχόλιο της Αγγέλας για το everything? -το έχασα!! Πηρε το χέρι του ο νταλικερης απο το μπουτι της αγγέλας και ζητησε συγγνωμη και η Αγγέλα απαντησε οτι δεν πειράζει αρκει να μην βγει παρα έξω και βλαψει τον τουρισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaveiros Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Μια Ερώτηση Πώς μπορεί μια κοπέλα γύρω στα 25 (Αμαλία) να είναι κόρη μιας γυναίκας που πέθανε πριν από 30-31 χρόνια; Παράθεση If you can't change the world, change yourself, but if you can't change yourself then change the world Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Στο τέλος που τσούγγρισαν τα ποτήρια και λένε και του χρόνου ωχ! λέω πάει αυτό ήταν το τελευταίο για φέτος αλλά ευτυχώς θα δούμε και την επόμενη Δευτέρα :) Γέλασα πάααααααρα πολύ με τη Ντάλια που κρυβόταν στην κορνίζα :lol: :lol: Επίσης γελάω απίστευτα με τη Ζούμπι να κάνει ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :lol: :lol: Άσχετο, το ξέρετε ότι υπάρχει στάση λεωφορείου Ντάλια? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Την αγόρασε και αυτή; :p Συμφωνώ πως η σκηνή με το Everything ήταν πολύ επιτυχημένη Καθώς και η Ντάλια που κρυβόταν σαν πορτραίτο. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Aισχος το χθεσινο....απο γελιο δεν γελασα σε ουτε ΜΙΑ σκηνη. Απο εξελιξη της ιστοριας καλα τα πηγε,εχουμε να συζηταμε αρκετα πραγματα αλλα δεν μου θυμιζει σε τιποτα την σειρα που εβλεπα μεχρι τον Δεκεμβρη.Κριμα.... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Τελικά το τσιράκι του κακού σκότωσε τη Φωτεινή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinistro Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Μάλλον, για να μιλάει για "διπλή δολοφονία". Πάντως αυτό δεν έγινε πολύ σαφές στο επεισόδιο. Στην αρχή ο εγκέφαλος είπε στη Φωτεινή οτι ξέρει οτι δεν έφταιγε σε τίποτα, και μετά είπε οτι δεν τη χρειάζεται άλλο (διφορούμενο αυτό!) Έπειτα ο κακός-Καλογήρου όπλισε το πιστόλι του, αλλά εκείνη την ώρα νόμιζα οτι απλώς ήταν μια κίνηση ρουτίνας που την τρόμαξε, όχι οτι ετοιμαζόταν να την σκοτώσει. Τώρα βέβαια αποκτά άλλο νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 εντάξει το επεισόδιο ήταν ωραίο, μεγάλο, αλλά πολλές ατέλειες :O edit: δευτέρα του Πάσχα θα κάνουμε Ανάσταση... den tou anoiksan to kefali,aplos ton xtyphsan. giati gamoto polles ateleies?entaksei isos alla episodeia tou na htan kalytera alla ki ayto mes sto gelio k th drash htan,poies ateleies? H Eλευθερία δεν είναι στους πέντε, αν κατάλαβα καλά. Μάλλον αντροπαρέα ήταν. Κάτι μου λέει ότι ο πατέρας του Φώτη θα αποκαλύφθεί ότι ήταν στους πέντε.... Αν, όμως, η Ελευθερία είναι στους πέντε, τότε η Αμαλία στο φλασ-μπακ είχε πει "Έλα να βγούμε μια φωτογραφία και οι πέντε". Λέτε;;;;;;;; oxi vevaia!!helloooo!pos na einai h dolia h eleytheria stous 5 afou aytoi oi 5 phgan k th skotosan!k oxi den einai h amalia to pneyma ths eleytherias, giati proton exoume dei th foto ths eleytherias k deyteron poly travigmenh h istoria me ta pneymata! o thomas de nomizo na exei sxesh.. Προσωπικά το σημερινό επεισόδιο μου άρεσε, κυρίως επειδή έδωσε αρκετά στοιχεία για να διαλευκανθεί η ιστορία. Απορίες που δημιουργήθηκαν: 1. Τελικά, αυτός στο κρεβάτι λεγόταν Καστέλης; Ή Βενετόπουλος; Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τον άφησαν να σαπίσει. Υποθέτω, στη φυλακή. Άρα, ήταν αυτός που έκανε φυλακή και δραπέτευσε; Σίγουρα πάντως, το όνομά του είναι Κώστας, και ο Καστέλης λέγεται Κωνσταντίνος, ενώ ο Βενετόπουλος λέγεται Γεράσιμος. 2. Το "δεν έχουμε το ίδιο αίμα" φαίνεται ότι λεγόταν περιπαικτικά από τον Σταυριανίδη, μήπως τελικά πρόκειται για (ετεροθαλή ή μη) αδελφό; 3. Από την ομάδα των 5 νέων ξέρουμε τον "αρχηγό" και τον "καστέλη". Και οι 5 ήθελαν να δολοφονήσουν την Ελευθερία (σύμφωνα με τα λεγόμενα του "Καστέλη"). 4. Τελικά ο Σταυριανίδης άνηκε στην ομάδα των 5 νέων; 5. Οι δύο 'εκτελεστές' δεν θα τιμωρηθούν που πάλι έχασαν μέσα από τα χέρια τους τους 5; ΥΓ. Τελικά το θέμα της Αμαλίας έμεινε ξεκρέμαστο εδώ και αρκετά επεισόδια, άραγε ισχύει αυτό που ειπώθηκε περί αλλαγής του σεναρίου λόγω διαρροής; ΥΓ2. Να τολμήσω μια πρόβλεψη: ο γάμος που ειπώθηκε ότι θα γίνει στο τέλος της σειράς, θα είναι του Φώτη με την Αγγέλα... loipon...1)nai htan o kastellhs.ayto eipothike katarxas.omos epeidh ki emena me provlimatise ayto pou eipe oti sapise(sth fylakh?),skeftomai mhpos kastellhs k venetopoulos=the very same.omos exo tis amfivolies mou..:confused: 2)den mporo na katalavo...alla akoma ki an htan eterothalh aderfia giati na einai toso shmantiko?:what: 3).....sosta!k o kastellhs htan eroteymenos mazi ths.:love: omos...giati ithelan na th dolofonhsoun?:worry: 4)arxika etsi nomiza mexri pou kapoios apo to forum mou thimise oti o stayrianidhs prin pethanei eixe pei:"den ksero poios einai o egkefalos.."ayto omos ta mperdeyei pio poly..:dizzy: 5)den mporo na ksero...:help: ki emena m'aresan h zoumpi me th marilena,opos epishs to malli ths ntalias,to apaixto"eseis pou oureite..!",to everything,to paei paei paei k alla polla...ontos tha htan kalytero na synexistei h ypothesh meta ton pyreto. oson afora to epomeno episodeio sthn perilhpsi leei"h diplh dolofonia..klp".poia diplh dolofonia??mono ton kastellh de skotose o kakos?h exo..xasei episodeia?a,k pos vriskoun thn aggela,arage? gia diarroh..de nomizo.tha th doume syntoma thn amalia. oso gia thn provlepsi..symfono! telos mia aporia....pote k pos anaferthike h koutalidou??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 3).....sosta!k o kastellhs htan eroteymenos mazi ths.:love: omos...giati ithelan na th dolofonhsoun?:worry: Μου φάνηκε απο τα λεγόμενα του Καστέλη ότι ενδεχόμενα να παίχτηκε κάτιμε βιασμό :X της Ελευθερίας ίσως να κάνω και λάθος που κολάει η Κουταλίδου Δεν καταλαβαίνω γιατί όχι; Πάρτυ κάνανε, την φέρανε και τραγούδησε... Και σαν αντίθεση με τη σκηνή της νύφης που αποχωρεί κόλλησε μια χαρά. Τελικά το τσιράκι του κακού σκότωσε τη Φωτεινή; Πολύ πιθανό. Αλλά τέτοιες σκηνές που κόβονται στο επίμαχο σημείο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν παρακάτω για να αποκαλυφθεί μια διαφορετική έκβαση... Γιατί το θέμα της Αμαλίας είναι "ξεκρέμαστο"; Εμένα μια χαρά μου φαίνονται όλα σχετικά με την Αμαλία. Πρέπει σώνει και καλά να είναι δαιμόνι ή alien η γυναίκα για να δικαιολογηθεί η συμπεριφορά της; Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xartaetos Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 mono ton kastellh de skotose o kakos?h exo..xasei episodeia? Skotwse kai tin Fwteini pou "prosexe" ton Kasteli. Afou edwse to oplo ston allo kai tis eipe "de tha se xreiastw allo" kai ustera o allos oplise. Ti skotwse afou oxi mono den tou itan xrisimi alla to monadiko pou tha mporouse na kanei itan na milisei sto mellon. opote ksemperdepse mazi tis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Skotwse kai tin Fwteini pou "prosexe" ton Kasteli. Afou edwse to oplo ston allo kai tis eipe "de tha se xreiastw allo" kai ustera o allos oplise. Ti skotwse afou oxi mono den tou itan xrisimi alla to monadiko pou tha mporouse na kanei itan na milisei sto mellon. opote ksemperdepse mazi tis. nai ma mou fanhke pos o arxikakos thn kathisixase:"se pisteyo foteinh..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts