NiCkOs_gr Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Και εγώ κάθισα και έβλεπα και ούτε μια φορά δεν έπαιξε το τραίλερ; :( μα τι έγινε δεν προλαβαίνουν τα γυρίσματα; να προσθέσω ότι ούτε στο site του Mega που κάθε κυριακή μετά το γρηγόρη έβαζε το τραίλερ ανέβηκε... οπότε μάλλον πάμε για την άλλη βδομάδα :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Και εγώ κάθισα και έβλεπα και ούτε μια φορά δεν έπαιξε το τραίλερ; :( μα τι έγινε δεν προλαβαίνουν τα γυρίσματα; να προσθέσω ότι ούτε στο site του Mega που κάθε κυριακή μετά το γρηγόρη έβαζε το τραίλερ ανέβηκε... οπότε μάλλον πάμε για την άλλη βδομάδα :S Μπορεί να αποφάσισε (ο Καπουτζίδης) να πάει τη σειρά και δεύτερη χρονιά και γι' αυτό να βάζει πολλές επαναλήψεις για να μη δώσει πολλά επεισόδια. Άλλωστε έχει πει και ο ίδιος σε συνέντευξη του ότι δε θέλει η σειρά του να κουράσει και γι' αυτό αν τη συνεχίσει για δεύτερη χρονιά θέλει να τελειώσει ο πρώτος κύκλος όχι στα τέλη Ιουνίου αλλά από Μάιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Και εγώ κάθισα και έβλεπα και ούτε μια φορά δεν έπαιξε το τραίλερ; :( μα τι έγινε δεν προλαβαίνουν τα γυρίσματα; να προσθέσω ότι ούτε στο site του Mega που κάθε κυριακή μετά το γρηγόρη έβαζε το τραίλερ ανέβηκε... οπότε μάλλον πάμε για την άλλη βδομάδα :S Ποιά άλλη βδομάδα, η επόμενη είναι η καθαρά Δευτέρα που παραδοσιακά παίζουν επαναλήψεις μιας και οι τηλεθεάσεις πέφτουν κατακόρυφα... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 exo tin entyposi oti kainourgio para5 tha 3anadoume stis 13 martiou!!!! dystyxos...... Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Δε θα επαιζε διαφημηση που να ελεγε τουλαχιστον οτι θα το εχει σε επαναληψη?Τι κριμα, περιμενα να δω το επεισοδιο με αγωνια.... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 exo tin entyposi oti kainourgio para5 tha 3anadoume stis 13 martiou!!!! dystyxos...... 13 ε?:cry: σημερα ομως γιατι επαναληψη?:( Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Και εγώ που πίστευα ότι δεν είδα εγώ την διαφήμιση :( Ποιος περιμένει τώρα μέχρι 13 Μαρτίου. Ποιος ο λόγος όμως την επανάληψης? Άντε την επόμενη Δευτέρα το καταλαβαίνω αλλά όχι και αυτή. Και επειδή αποφάσισαν να το πάνε για δεύτερο χρόνο θα μας ταράξουν στις επαναλήψεις???? :angry: Ε ας τελειώσει φέτος να το χαρούμε! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Δηλαδη θα παει και του χρονου? Ελπιζω να μην "χαθει" η ουσια για να εξασφαλισουν αλλη μια χρονια επιτυχιας στο Mega! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Δεν ξέρω σίγουρα. Αλλά από αυτά που λέγονται και από αυτά που γίνονται μάλλον για εκεί το βλέπω. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Σημερα εχει επαναληψη επειδη δεν μπορεσαν ν αολοκληρςσουν τα εξωτερικα γυρισματα λόγω της ομιχλης που είχε ολη την προηγούμενη εβδομαδα!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 δυστυχως επαναληψη...το ειπαν τωρα στη λαμπιρη.. ειπαν σε γενικες γραμμες και το τι θα γινει στη συνεχεια..απο τα πολλα που ειπαν μου εκανε εντυπωση πως αυτος που τους κυνηγουσε τοσο καιρο τελικα θα τους βοηθησει σε μια δυσκολη στιγμη που θα κινδυνεψουν! Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Καταρχην ηρεμησε και ασε τα ...επιχειρηματα (:lol: ) στην ακρη, εκτος εαν εχεις καποιο συμφερον και τα λες αυτα τοτε πασο :rolleyes: Δεν αμφισβητησα κανενα νουμερο της AGB, εαν το ειπα καπου be my guest :rolleyes: Γιατι λεω οτι δεν θα τραβηξει πολυ? Μα ειναι προφανες οτι ολα ειναι τραβηγμενα απο τα μαλια για να βγει ενα επισοδειο, και επισης ,οπως εχουν δηλωσει και οι πρωταγωνιστες, ολα τα γυρισματα γινονται τη προηγουμενη εβδομαδα απο αυτη της προβολης, δηλαδη ζητημα να εχει 1-2 επισοδεια καβατζα ο σεναριογραφος (το εχει πει και αυτο νομιζω). Εγω πιστευω οτι δεν θα τραβηξει μεχρι το τελος της σεζον, οχι επειδη δεν το βλεπει ο κοσμος (καθε αλλο οπως φαινεται) αλλα γιατι ολα βγαινουν με το ζορι κατα τη γνωμη μου. Για να εχεις μια γνωμη για μια σειρα δεν πρεπει να δεις 2-3 επισοδεια τουλαχιστον? Ε ειδα αυτο, το προηγουμενο, και ενα πιο παλιο και...αποειδα!! Τωρα αν νομιζεις οτι μπορει να φτασει εστω στο ελαχιστο τα παλια σηριαλ του Ρωμα ή το καφε της χαρας (μεχρι περσι γιατι φετος ειναι λιγο...) ή ακομα τους 2 ξενους, απαραδεκτους ,δογκανο κλπ κλπ εγω δεν εχω κατι αλλο να πω!! Κατι λεγατε μερικοι, αλλα δε θυμαμαι τι :whistle: Α θυμηθηκα Αφού δεν βλέπεις κωμικές σκηνές σε αυτή τη σειρά , τότε τι σκ___ την βλέπεις; Για την πλοκή της; Δεν έχουν σταματήσει οι υπόλοιποι να γράφουν σκηνές που γελάνε. Αν τα γούστα σου είναι τόσο επιλεκτικά παράτα την σειρά ρε παιδί μου να ησυχάσεις. Και η απαντηση μου : Καλα δεν νομιζω οτι ειμαι και ο μονος που λεει οτι δεν του αρεσουν τα "αστεια" τους, λιγο scroll κανε Το μηνυματακι σου θα το κανω quote σε λιγο καιρο που θα σταματησει να προβαλεται, γιατι το σιγουρο ειναι οτι δεν εχει μελλον Οσο για τις κωμικες σκηνες ζητημα σε 2 να "εσκασα" ενα χαμογελο. Τωρα αν εσυ με αυτα τα αστεια χτυπιεσαι στο πατωμα (που δεν το πιστευω) ... Εχει μελλον ε? Λογω ομιχλης δεν εγινε το επεισοδιο? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 δυστυχως επαναληψη...το ειπαν τωρα στη λαμπιρη.. ειπαν σε γενικες γραμμες και το τι θα γινει στη συνεχεια..απο τα πολλα που ειπαν μου εκανε εντυπωση πως αυτος που τους κυνηγουσε τοσο καιρο τελικα θα τους βοηθησει σε μια δυσκολη στιγμη που θα κινδυνεψουν! Ωραία Ο δολοφόνος που έπιασε τη Ζούμπι θα είναι... Που το παράξενο? Αφού ο μεγάλος είπε στο τηλέφωνο ότι θέλει να ξεφορτωθεί 6 προβληματάκια... (και τον δικό του δλδ... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 δυστυχως επαναληψη...το ειπαν τωρα στη λαμπιρη.. ειπαν σε γενικες γραμμες και το τι θα γινει στη συνεχεια..απο τα πολλα που ειπαν μου εκανε εντυπωση πως αυτος που τους κυνηγουσε τοσο καιρο τελικα θα τους βοηθησει σε μια δυσκολη στιγμη που θα κινδυνεψουν! To οτι περιμενω να τα δω ολα σε αυτη τη σειρα το εχω πει... αλλα αυτο θα ειναι η ανατροπη!Αχ γιατι να μην το εχει σημερα θα σκασω....:( Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 το περίμενα οτι θα γίνει αυτό!! η σειρά είναι κορηφή αλλα 13 Μαρτίου?? πάει πολύ! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Παιδιά έχω βάσιμες πληροφορίες πως την επόμενη Δευτέρα θα έχουμε καινούργιο επεισόδιο Παρά πέντε κι ας είναι Κ. Δευτέρα!!! Και θα έλεγα είμαι σίγουρος πλέον αφού ο αντ1 μετέφερε το fame story live ανήμερα τη Κ. Δευτέρα μιας και χθες Κυριακή πάτωσε απέναντι στο Πολύ τη Κυριακή. Αποκλείεται το mega να μην απαντήσει με νέο επεισόδιο παρά 5, μη σας πω θα βάλει κανένα δίωρο double επεισόδιο, αλλιώς θα είναι ηλίθιοι εκεί στο mega Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 εφ οσον στο σιτε λεει οτι θα εχει επεισοδιο θα εχει.ετσι πιστευω. καθαρα δευτερα αποκλειεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Εχει μελλον ε? Λογω ομιχλης δεν εγινε το επεισοδιο? :lol:Τώρα τι δουλειά έχει η ομίχλη με την απορία μου γιατί έβλεπες τα επεισόδια χωρίς να σου αρέσουν, μου διαφεύγει πραγματικά... :rolleyes: Και πραγματικά πιστεύεις ότι δεν έχει μέλλον η πιο επιτυχημένη σειρά της τρέχουσας (και όχι μόνο) περιόδου; :blink: :wacko: :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 εφ οσον στο σιτε λεει οτι θα εχει επεισοδιο θα εχει.ετσι πιστευω. καθαρα δευτερα αποκλειεται! Επεισόδιο θα έχει αλλά τι επεισόδιο... για δές εδώ.. http://www.megatv.com/programma/movies.asp?id=S176017&seriesID=S176&photo=S176.jpg&sch=1&scheduledate=2/27/2006 Αντιγράφω κιόλας Περιγραφή: Η Κάντυ-Κάντυ (Ντάλια), ο Νιλς Χόλγκερσον (Σπύρος), ο Τεν Τεν (Φώτης) και η Φρου-Φρου (Αγγέλα) βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο της απελευθέρωσης της Κλάραμπελ από τα δεσμά των αδελφών Ντάλτον (κακοί) στο Στρουμφοχωριό (νοσοκομείο). Μαζί τους, συσπειρώνουν τις δυνάμεις τους, ο Μπαμπαστρούμφ (Θωμάς), ο Δρακουμέλ (Μαριλένα), ο Τομ (Σοφία), ο Τζέρυ(Θεοπούλα), η Μάγια Μέλισσα (Ρίτσα), το Μικρό μου πόνυ (Αλέξης), ο Ντόναλντ( Αβραάμ) και η Νταίζη (Φρίντα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 δυστυχως επαναληψη...το ειπαν τωρα στη λαμπιρη.. ειπαν σε γενικες γραμμες και το τι θα γινει στη συνεχεια..απο τα πολλα που ειπαν μου εκανε εντυπωση πως αυτος που τους κυνηγουσε τοσο καιρο τελικα θα τους βοηθησει σε μια δυσκολη στιγμη που θα κινδυνεψουν! Ημουν σίγουρος πως θα γίνει κάτι τέτοιο!!! Ήταν η μόνη λογική διέξοδος στο να ανακαλύψουν ποιός κρύβεται πίσω από τους δύο κακούς που βλέπουμε Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 εφ οσον στο σιτε λεει οτι θα εχει επεισοδιο θα εχει.ετσι πιστευω. καθαρα δευτερα αποκλειεται!Δυστυχώς μας την πέσανε... Δες το πρόγραμμα του Mega για σήμερα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Εχει μελλον ε? Λογω ομιχλης δεν εγινε το επεισοδιο? :lol: Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς!! Δεν το εξηγείς καλύτερα? Τι δεν έκανε τα νούμερα που ήθελε ο σταθμός?? Μήπως οι 1.500.000 τηλεθεατές που το είδαν σε ενημέρωσαν πως θα κοπεί;; :shock: :shock: :shock: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Λοιπόν, κρίμα που δεν θα έχει καινούριο επεισόδιο σήμερα. Όσο για αυτούς που ενδιαφέρονται για τo αν η σειρά θα πάει δεύτερη σεζόν, ακούστε (από το περιοδικό TV Ζάπινγκ): "Το αν τελικά η σειρά θα πάει για δεύτερη χρονιά, ο δαιμόνιος Γιώργος Καπουτζίδης δεν θέλει να βγει να το αναγγείλει, αλλά να το περάσει μέσα από το ίδιο το σίριαλ, με ένα έξυπνο εύρημα που έχει βρει. Οι συζητήσεις του με το Mega πάνε καλά, άρα αναμείνατε οσονούπω να ακούσουμε τα χαρμόσυνα* νέα που θα αφορούν τη δεύτερη χρονιά από αέρος "Στο Παρά 5" και με ιδιοφυή τρόπο." *Εξαρτάται όπως το δει κανείς. Άλλα spoilers για τη συνέχεια: "Σε ένα φλας μπακ που θα δούμε προσεχώς, θα δούμε τον πατέρα της Ντάλιας-Σμαράγδας Καρύδη. Αυτός που θα υποδυθεί τον πατέρα της, δεν θα είναι άλλος από τον πραγματικό πατέρα της Σμαράγδας, τον γνωστό ηθοποιό Ντίνο Καρύδη. Οι όποιες ετοιμασίες πάντως, είναι στα άμεσα σχέδια του Καπουτζίδη, που ελπίζουμε να μην μείνουν στα χαρτιά." "Το φινάλε της σειράς, θα έχει γλυκιά γεύση, όπως υπόσχεται ο Καπουτζίδης, ενώ δεν αποκλείεται να "παίξει" και ένας γάμος, για τον οποίον τηρείται σιγή ιχθύος, όπως άλλωστε ανάλογη σιγή τηρείται και για τον δολοφόνο. Στα προσεχώς, θα εμφανιστούν και πολιτικές προεκτάσεις της υπόθεσης." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 "Το φινάλε της σειράς, θα έχει γλυκιά γεύση, όπως υπόσχεται ο Καπουτζίδης, ενώ δεν αποκλείεται να "παίξει" και ένας γάμος, για τον οποίον τηρείται σιγή ιχθύος, όπως άλλωστε ανάλογη σιγή τηρείται και για τον δολοφόνο. Στα προσεχώς, θα εμφανιστούν και πολιτικές προεκτάσεις της υπόθεσης." na diakindynepso mia provlepsi? i amalia den einai pneyma alla... einai ayti pou sto telos tha pantreytei me ton kapou kai malista ekei tha gnorisoume kai tin konti!! ayto pou grafo den einai avasimo afou se kapoia ekpompi sto diastima pou den itan i amalia sti seira i makrypoulia eixe pei oti sto para5 provlepetai gamos gia keini kai ena melos tis pentadas! Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 na diakindynepso mia provlepsi? i amalia den einai pneyma alla... einai ayti pou sto telos tha pantreytei me ton kapou kai malista ekei tha gnorisoume kai tin konti!! ayto pou grafo den einai avasimo afou se kapoia ekpompi sto diastima pou den itan i amalia sti seira i makrypoulia eixe pei oti sto para5 provlepetai gamos gia keini kai ena melos tis pentadas! Εγώ για να είμαι ειλικρινής, δεν σκέφτηκα αυτό, αλλά τη Ντάλια με τον Αλέξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts