charmed_powers Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Μα δε λέει πουθενά ότι υπήρχε δεσμός......... ναι δε το λεει πουθενα αυτο!απλα λεει οτι ηταν το αγαπημενο της προσωπο και ηταν κρυφα(?) ερωτευμενη μαζι του:wink: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Ntalia Love... Ton goustare pisteuo i Ntalia apo oti exo katalavei eos tora kai poli malista... Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 οτι τον γουσταρε..τον γουσταρε..:D αλλα αν τα ειχαν η οχι δεν το ξερουμε ακομα που θα παει,θα το μαθουμε στη συνεχεια:) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 E den nomizo na ta ixan kati eipe pei sto gio autounou x8es to vradi sto teleuteo alla den 8imame ti! Pantos apo osa exei pei den exo katalavei oti ta ixan! den vgazo tetoio simperasma! :P Se mia vdomada prota O 8eos vlepoume! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Aς κάνω κι εγώ τη παρατήρηση μου τώρα μιας και εντόπισα ένα μικρό λαθάκι στη σειρά που απορώ πως και δε το πρόσεξε κανένας... Οι κακοί τους έπιασαν και πλέον όλοι τους νομίζουν νεκρούς, ακόμα και η Ζάνα τους είχε πει να μην κάνουν τίποτα γιατί πλέον όλοι νομίζουν ότι έχουν φύγει από τη μέση αλλά... ...ο Φώτης εμφανίζεται καθημερινά στο Τηλεβόα και παρουσιάζει τις μισές εκπομπές του καναλιού άρα δεν είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποιος μπορεί να τον δει από τους κακούς και να τον αναγνωρίσει ακόμα και σε ένα τόσο μικρό κανάλι;;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 diladi paizei periptwsi paiderastias tou patera tou Alexi me tin 14xroni Natalia ?? ahahaahahahahahaha Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 diladi paizei periptwsi paiderastias tou patera tou Alexi me tin 14xroni Natalia ?? ahahaahahahahahaha Η Ντάλια ήταν 20, ο γιός του (Αλέξης) ήταν 14!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Aς κάνω κι εγώ τη παρατήρηση μου τώρα μιας και εντόπισα ένα μικρό λαθάκι στη σειρά που απορώ πως και δε το πρόσεξε κανένας... Οι κακοί τους έπιασαν και πλέον όλοι τους νομίζουν νεκρούς, ακόμα και η Ζάνα τους είχε πει να μην κάνουν τίποτα γιατί πλέον όλοι νομίζουν ότι έχουν φύγει από τη μέση αλλά... ...ο Φώτης εμφανίζεται καθημερινά στο Τηλεβόα και παρουσιάζει τις μισές εκπομπές του καναλιού άρα δεν είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποιος μπορεί να τον δει από τους κακούς και να τον αναγνωρίσει ακόμα και σε ένα τόσο μικρό κανάλι;;;+1... :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Aς κάνω κι εγώ τη παρατήρηση μου τώρα μιας και εντόπισα ένα μικρό λαθάκι στη σειρά που απορώ πως και δε το πρόσεξε κανένας... Οι κακοί τους έπιασαν και πλέον όλοι τους νομίζουν νεκρούς, ακόμα και η Ζάνα τους είχε πει να μην κάνουν τίποτα γιατί πλέον όλοι νομίζουν ότι έχουν φύγει από τη μέση αλλά... ...ο Φώτης εμφανίζεται καθημερινά στο Τηλεβόα και παρουσιάζει τις μισές εκπομπές του καναλιού άρα δεν είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποιος μπορεί να τον δει από τους κακούς και να τον αναγνωρίσει ακόμα και σε ένα τόσο μικρό κανάλι;;; Μα ακριβώς αυτό ΜΠΟΡΕΙ να συμβεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια.Να την πατήσει η πεντάδα δλδ :rolleyes: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Μα ακριβώς αυτό ΜΠΟΡΕΙ να συμβεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια.Να την πατήσει η πεντάδα δλδ :rolleyes: ;) Poli sosti paratirisi... mporei an ginei kapos esti!!! Pou kserete mporei o Kapouzidis na dei to post kai na to dior8osi i na tou dosoume ampneusi! lol Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Kαλά χθες έγινε το απίστευτο δε νομίζω ποτέ επανάληψη να έπιασε τέτοιο ποσοστό!!Μόνο μια μονάδα χώριζε το καφέ από την επανάληψη του παρά5 ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 19,4 (43,0) ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (Ε) 18,4 (38,8) Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Μα αφού στο επεισόδιο που θα ακολουθήσει θα υπάρξει "πρόβλημα" με τον Φώτη...τυχαία υποτίθεται ότι στο χρονικό αυτό διάστημα δεν θα τον είχε δεί κάποιος. Στο μεθ-επόμενο θα υπάρξει πρόβλημα με τα κορίτσια, οπότε θα καταλάβουν οι κακοί ότι ζούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Εχει αναφερθει αυτό που λέτε με τον Φώτη και το κανάλι στη σειρά. Και ειχαν πει σε πολύ γενικές γραμμές οτι ούτε οι του σταθμού δεν βλέπουν το κανάλι, σιγά μη το βλέπουν οι «κακοί» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 ο τηλεβοας οπως+να το κανουμε δεν ειναι και το πιο δημοφιλες καναλι:lol: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Εχει αναφερθει αυτό που λέτε με τον Φώτη και το κανάλι στη σειρά. Και ειχαν πει σε πολύ γενικές γραμμές οτι ούτε οι του σταθμού δεν βλέπουν το κανάλι, σιγά μη το βλέπουν οι «κακοί» απο την αλλη ομως το ειχε αναφερει το καναλι η ζουμπουλια οταν εκανε και καλα την καθαριστρια στην ελενα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Δεν νομίζω πάντως να έδωσε και πολλή σημασία ο "κακός", στο σπίτι της Έλενας, όταν η Ζουμπουλία είπε για τον Φώτη. Παρόλα αυτά, η σειρά είναι ακόμα στο 12ο επεισόδιο. Μάλλον έχουμε πολλά ακόμα να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Δεν νομίζω πάντως να έδωσε και πολλή σημασία ο "κακός", στο σπίτι της Έλενας, όταν η Ζουμπουλία είπε για τον Φώτη. Παρόλα αυτά, η σειρά είναι ακόμα στο 12ο επεισόδιο. Μάλλον έχουμε πολλά ακόμα να δούμε. Oxi mallon.. exoume akoma pola na doume! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Γιατί τόση μανία με το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια; Δεν μπορείτε να αράξετε και απλά να το απολαύσετε; Τι θα κερδίσετε αν ξέρετε τι θα γίνει στο μέλλον; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Γιατί τόση μανία με το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια; Δεν μπορείτε να αράξετε και απλά να το απολαύσετε; Τι θα κερδίσετε αν ξέρετε τι θα γίνει στο μέλλον; Exeis apolito dikaio file mou alla den nomizo na einai toso mania para kouventa... tora 8a mou peis kouventa pou exei ftasi tis 46 melides... exeis dikaio en meri!!! Apolauste to paidia kai otan vgei Katevaste to kiolas na to vlepete ESIS oxi na to emporeutite!!! opote 8elete kai ola ok kai irema! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Γιατί τόση μανία με το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια; Δεν μπορείτε να αράξετε και απλά να το απολαύσετε; Τι θα κερδίσετε αν ξέρετε τι θα γίνει στο μέλλον; κουβέντα να γίνεται... Πάντως εδω μέσα έχω βρει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία που δεν είχα δει ή δεν είχα συνδέσειή και ακόμα (ελπίζω) έχω δώσει στοιχεία Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTeD Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί (όχι ότι είναι τίποτα σημαντικό - για μερικούς ίσως είναι :lol: ) αλλά υπάρχει ένα βιντεάκι από μια σειρά στον Alpha με την φίλη μας την Αγγέλα σε αποκαλυπτικές ερωτικές περιπτήξεις. :O Αν μη τι άλλο, για λόγους περιέργειας τουλάχιστον ίσως κάποιος θέλει να δει πώς είναι η θυληκή πλευρά της φίλης μας. :happy: Δεν ξέρω αν υπάρχει στα γνωστά hubs, ρίχτε μια ματιά. Στο στο pc μου το έχω ως: Άγνωστη - Ξέχασέ με.wmv Το είχα αρκετό καιρό το βιντεάκι και παλιά που το είχα δει δεν μου είχε πει τίποτα. Αλλά η Αγγέλα στο Παρά5 όλο κάτι μου θύμιζε :D :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Δεν ξέρω αν είδατε, αλλά στο τρέιλερ της εκπομπής 42΄ του Mega, ο Γιώργος Καπουτζίδης, λέει ότι θα συμβεί κάτι που θα στεναχωρήσει κάποιους στο τέλος, αλλά φυσικά δεν το αποκαλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Δεν ξέρω αν είδατε, αλλά στο τρέιλερ της εκπομπής 42΄ του Mega, ο Γιώργος Καπουτζίδης, λέει ότι θα συμβεί κάτι που θα στεναχωρήσει κάποιους στο τέλος, αλλά φυσικά δεν το αποκαλύπτει. Sto telos tou episodeiou i tis seiras? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Έτσι όπως ακούγεται, της σειράς μάλλον εννοεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Δεν ξέρω αν είδατε, αλλά στο τρέιλερ της εκπομπής 42΄ του Mega, ο Γιώργος Καπουτζίδης, λέει ότι θα συμβεί κάτι που θα στεναχωρήσει κάποιους στο τέλος, αλλά φυσικά δεν το αποκαλύπτει. Λέτε το τρένο όντως να τους πάτησε;;;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts