Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όντως, το τελείωμα έδωσε αξία και νόημα στο αστείο (τότε κατάλαβα και το ουφικό σκηνικό) -και όχι η μακροσύρτη και άνοστη εισαγωγή του.

Βασικά, για κάτι τέτοια (γενικότερα) μ'αρέσει το Παρά πέντε. Πχ εδώ ήξεραν ότι το αστείο αυτό δεν θα το πιάσουμε εύκολα (ελπίζω οι γιαγιάδες με τα εγγονάκια τους να μην το έπιασαν καθόλου :p), αλλά παρόλα αυτά το έκαναν.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βγει το φινάλε στη δημοσιότητα από παράπλευρες πηγές. :shifty: -όχι ότι έμειναν πολλά να γίνουν...

:lol:

Έχουμε καλομάθει απ΄τις βρομοδουλειές των Αμερικάνων :p

Εδώ ρε συ αυτοί θα το κάνουν live για να προλάβουν κι εσύ περιμένεις παράπλευρες πηγές;:p

Ανεξάρτητος;

LOL

Βασικά, για κάτι τέτοια (γενικότερα) μ'αρέσει το Παρά πέντε. Πχ εδώ ήξεραν ότι το αστείο αυτό δεν θα το πιάσουμε εύκολα (ελπίζω οι γιαγιάδες με τα εγγονάκια τους να μην το έπιασαν καθόλου :p), αλλά παρόλα αυτά το έκαναν.

Επειδη μαλλον ειμαι πολυ αθωος...:innocent:

Μπορει καποιος να μου εξηγησει το αστειο αυτο...εγω δεν το πιασα:O

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

:lol:

Έχουμε καλομάθει απ΄τις βρομοδουλειές των Αμερικάνων :p

Εδώ ρε συ αυτοί θα το κάνουν live για να προλάβουν κι εσύ περιμένεις παράπλευρες πηγές;:p

Μακάριοι όσοι δε βλέπουν Λαμπίρη και λοιπές παρόμοιες εκπομπές.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Επειδη μαλλον ειμαι πολυ αθωος...:innocent:

Μπορει καποιος να μου εξηγησει το αστειο αυτο...εγω δεν το πιασα:O

Ήταν παρωδία των "νυχτερινών ταινιών" του Alter...

Πάντως πιστευω ότι έναν από τους δύο κακούς θα τον σταματήσει η Αμαλία... Μπορει αυτον με το αυτοκίνητο, μιας και το εχει ξανακανει να σταματησει το αυτοκινητο και να τον κατεβασει κατω... Αλλά μαλλον η Ελευθερια (που σκοτωσαν) ειναι η ΑΜΑΛΙΑ...
[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Αρκετα καλο επεισοδιο. Το γυρίσαμε στο αστυνομικό σεναριο και μ'αρεσει. Βασικα πιστευω οτι η αντιδραση στα τελευταια επεισοδια του πρωθυπουργου ειναι τελειως υπερβολικη! Κοτζαμ αρχηγος κομματος να αυτοκτονησει... Παει πολυ... 4?

Εδω κοτζαμ Χιτλερ και αυτοκτονησε...

Επισης χαθηκαν οι γιαγιαδες στο τελευταιο επεισοδιο...

Άντε να δούμε το τελευταίο, γιατί νομίζω ότι η μόνη «εκκρεμότητα» που έμεινε είναι η ταυτότητα της Αμαλίας (ανεξάρτητα πάντα από τα κουτσομπολιά ότι η Αμαλία είναι πνεύμα - αρκετά πιθανό - και ότι κάποιος από τους πέντε τα τινάζει). Η δολοφονία της Ελευθερίας έκλεισε σαν θέμα...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Άντε να δούμε το τελευταίο, γιατί νομίζω ότι η μόνη «εκκρεμότητα» που έμεινε είναι η ταυτότητα της Αμαλίας (ανεξάρτητα πάντα από τα κουτσομπολιά ότι η Αμαλία είναι πνεύμα - αρκετά πιθανό - και ότι κάποιος από τους πέντε τα τινάζει). Η δολοφονία της Ελευθερίας έκλεισε σαν θέμα...

Μένει να δούμε την κατάληξη του 5ου όπως και των τύπων με τα μαύρα. Επίσης ίσως δοθεί εξήγηση για το πώς τελικά συναντήθηκαν μεταξύ τους, για ποιο λόγο στον "παράδεισο" δεν έβλεπαν την Ντάλια (δε νομίζω λόγω του πατέρα της είναι άσχετο) και γιατί δεν ήταν εκεί (στον "παράδεισο) ο πατέρας του Αλέξη (αυτό μπορεί να μείνει ξεκρέμαστο βέβαια). Επίσης μένει να δούμε αν θα βγάλουν την ιστορία στη δημοσιότητα και τί τελικά θα γίνει με Αλέξη-Ντάλια. Και για την Αμαλία βεβαίως βεβαίως. Δε μένουν και λίγα...

Θελω να δω αν μας εξηγησουν το περσινο flashback της Αμαλιας οταν πηγε να βγαλει φωτογραφια τα παιδια και μας εδειξε τη σκηνη με την καμερα...

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θελω να δω αν μας εξηγησουν το περσινο flashback της Αμαλιας οταν πηγε να βγαλει φωτογραφια τα παιδια και μας εδειξε τη σκηνη με την καμερα...

πορεί η Αμαλία (όντας ελευθερία) να θυμίθηκε κάποια στιγμη από την τότε πενταδα.... Που την σκότωσε

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Μπορεί... το μόνο σίγουρο είναι ότι στο επόμενο επισοδειο θα το μάθουμε... το πόσο σύντομα είναι άλλο θέμα... Τελικά πότε θα είναι το τελευταίο επισόδειο. Στις 18 ή 25 Ιουνίου;

Μένει να δούμε την κατάληξη του 5ου όπως και των τύπων με τα μαύρα. Επίσης ίσως δοθεί εξήγηση για το πώς τελικά συναντήθηκαν μεταξύ τους, για ποιο λόγο στον "παράδεισο" δεν έβλεπαν την Ντάλια (δε νομίζω λόγω του πατέρα της είναι άσχετο) και γιατί δεν ήταν εκεί (στον "παράδεισο) ο πατέρας του Αλέξη (αυτό μπορεί να μείνει ξεκρέμαστο βέβαια). Επίσης μένει να δούμε αν θα βγάλουν την ιστορία στη δημοσιότητα και τί τελικά θα γίνει με Αλέξη-Ντάλια. Και για την Αμαλία βεβαίως βεβαίως. Δε μένουν και λίγα...

Τη Νταλια δεν την εβλεπαν μονο λογω του πατερα της.

Μια τελευταια εκκρεμοτητα ειναι να μπει και κανενας στην φυλακη ,να τιμωρηθει κανενας για το σκανδαλο της Εξιτερ,να μαθουμε τι θα γινει με τον Δεληκαρη(στανταρ θα βρεθει καπου νεκρος),να αποκαλυψουν οι 5 ολα οσα εμαθαν(ισως με καποια εκπομπη του Φωτη για να γινει διευθυντης και να γιγαντωθει ο ΤηλεΒοας),να μαθουμε τι θα γινει με Νταλια-Αλεξη,αν θα βρει αντρα η Ζουμπουλια(πιθανοτατα τον Τζουμανη),να μαθουμε τι θα γινει με τον Λημιωτη,να μαθουμε τι θα γινουν οι 5 στη ζωη τους,και φυσικα να μαθουμε γιατι θα ειναι 4 στο τελος...Τυποι με τα μαυρα.

Και φυσικα Αμαλια...

Αρκετες εκκρεμοτητες...

Παιδια να ρωτησω κατι αν θυμαται κανεις...Απο το επεισοδιο με τα λεφτα της Νταλιας(που τα πεταξαν απο το μπαλκονι) και μετα ποσα επεισοδια εχει δειξει; Τα εχω χασει και θελω να τα δω ολα μαζι. Ευχαριστω.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Να το πω ή θα σε σοκάρω?!?!?!?!:lol:

Έχει δείξει.........

............. 3 επεισόδια!;)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Να το πω ή θα σε σοκάρω?!?!?!?!:lol:

Έχει δείξει.........

............. 3 επεισόδια!;)

Ευτυχως για μενα...Δεν θα εχω πολλα να δω.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

sofi-k ta lefta ta erixnan sto telos tou 19ou epeisodiou. Meta einai to episodio 20,21 kai tin deutera pou mas perase edeije to 22. Ante me to kalo na doume suntoma kai to epomeno epeisodio, pou elpizw na min einai to teleutaio, 8elw duo-tria akoma.....:O

oops den eida oti eixe idi do8ei apantisi... exw ki egw mia erwtisi.. me ti grammatea tou staurianidi 8a epikoinwnisoun oi 5 gia na tis poun telika ti egine????? nomizw itan erwteumeni mazi tou, 8a eprepe na ma8ei poioi kai giati ton skotwsan...

Τη Νταλια δεν την εβλεπαν μονο λογω του πατερα της.

Αν ισχύει αυτό, για μένα είναι αρκετά άτοπο. Τί σχέση έχει με το τί έκανε ο πατέρας της; Ένα ολόκληρο επισόδειο δεν αφιέρωσαν για να μας πουν πως ο,τι κι αν έκανε ο πατέρας της, εκείνη είναι καλός άνθρωπος; Επίσης ας μην ξεχνάμε οτι στις περισσότερες περιπτώσεις με τα λεφτά της Ντάλιας την έβγαλάν καθαρή! Κι από την άλλη πώς "έτυχε" να συναντηθεί με τους υπόλοιπους; Μήπως όλα έχουν να κάνουν με το "πώς" συναντήθηκαν;

Έχω μια εύλογη απορία. Πόσα επεισόδια μένουν; 2 ή 3;

Για την ακριβεια μενουν 1.5 επεισοδια ακομα...

Το τελευταιο που θα ειναι "διπλο", που σημαινει 15 λεπτα παραπανω....

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

oops den eida oti eixe idi do8ei apantisi... exw ki egw mia erwtisi.. me ti grammatea tou staurianidi 8a epikoinwnisoun oi 5 gia na tis poun telika ti egine????? nomizw itan erwteumeni mazi tou, 8a eprepe na ma8ei poioi kai giati ton skotwsan...

:wacko: εκκρεμουν τοσα πολλα,δε νομιζω οτι θα μας δειξει αυτο.θα το αφησει να εννοηθει λογικα...εγω παντα ηθελα να μαθω με τι κρατουσε ο μελαχρινος κακος τη ζαννα.μαλλον το πηγα πολυ πισω εε?:p