captum Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Όντως, το τελείωμα έδωσε αξία και νόημα στο αστείο (τότε κατάλαβα και το ουφικό σκηνικό) -και όχι η μακροσύρτη και άνοστη εισαγωγή του. Βασικά, για κάτι τέτοια (γενικότερα) μ'αρέσει το Παρά πέντε. Πχ εδώ ήξεραν ότι το αστείο αυτό δεν θα το πιάσουμε εύκολα (ελπίζω οι γιαγιάδες με τα εγγονάκια τους να μην το έπιασαν καθόλου :p), αλλά παρόλα αυτά το έκαναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 βγει το φινάλε στη δημοσιότητα από παράπλευρες πηγές. :shifty: -όχι ότι έμειναν πολλά να γίνουν... :lol: Έχουμε καλομάθει απ΄τις βρομοδουλειές των Αμερικάνων :p Εδώ ρε συ αυτοί θα το κάνουν live για να προλάβουν κι εσύ περιμένεις παράπλευρες πηγές;:p Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Βασικά, για κάτι τέτοια (γενικότερα) μ'αρέσει το Παρά πέντε. Πχ εδώ ήξεραν ότι το αστείο αυτό δεν θα το πιάσουμε εύκολα (ελπίζω οι γιαγιάδες με τα εγγονάκια τους να μην το έπιασαν καθόλου :p), αλλά παρόλα αυτά το έκαναν. Επειδη μαλλον ειμαι πολυ αθωος...:innocent: Μπορει καποιος να μου εξηγησει το αστειο αυτο...εγω δεν το πιασα:O Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 :lol: Έχουμε καλομάθει απ΄τις βρομοδουλειές των Αμερικάνων :p Εδώ ρε συ αυτοί θα το κάνουν live για να προλάβουν κι εσύ περιμένεις παράπλευρες πηγές;:p Μακάριοι όσοι δε βλέπουν Λαμπίρη και λοιπές παρόμοιες εκπομπές. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Επειδη μαλλον ειμαι πολυ αθωος...:innocent: Μπορει καποιος να μου εξηγησει το αστειο αυτο...εγω δεν το πιασα:O Ήταν παρωδία των "νυχτερινών ταινιών" του Alter... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Πάντως πιστευω ότι έναν από τους δύο κακούς θα τον σταματήσει η Αμαλία... Μπορει αυτον με το αυτοκίνητο, μιας και το εχει ξανακανει να σταματησει το αυτοκινητο και να τον κατεβασει κατω... Αλλά μαλλον η Ελευθερια (που σκοτωσαν) ειναι η ΑΜΑΛΙΑ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Αρκετα καλο επεισοδιο. Το γυρίσαμε στο αστυνομικό σεναριο και μ'αρεσει. Βασικα πιστευω οτι η αντιδραση στα τελευταια επεισοδια του πρωθυπουργου ειναι τελειως υπερβολικη! Κοτζαμ αρχηγος κομματος να αυτοκτονησει... Παει πολυ... 4? Εδω κοτζαμ Χιτλερ και αυτοκτονησε... Επισης χαθηκαν οι γιαγιαδες στο τελευταιο επεισοδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Άντε να δούμε το τελευταίο, γιατί νομίζω ότι η μόνη «εκκρεμότητα» που έμεινε είναι η ταυτότητα της Αμαλίας (ανεξάρτητα πάντα από τα κουτσομπολιά ότι η Αμαλία είναι πνεύμα - αρκετά πιθανό - και ότι κάποιος από τους πέντε τα τινάζει). Η δολοφονία της Ελευθερίας έκλεισε σαν θέμα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Άντε να δούμε το τελευταίο, γιατί νομίζω ότι η μόνη «εκκρεμότητα» που έμεινε είναι η ταυτότητα της Αμαλίας (ανεξάρτητα πάντα από τα κουτσομπολιά ότι η Αμαλία είναι πνεύμα - αρκετά πιθανό - και ότι κάποιος από τους πέντε τα τινάζει). Η δολοφονία της Ελευθερίας έκλεισε σαν θέμα... Μένει να δούμε την κατάληξη του 5ου όπως και των τύπων με τα μαύρα. Επίσης ίσως δοθεί εξήγηση για το πώς τελικά συναντήθηκαν μεταξύ τους, για ποιο λόγο στον "παράδεισο" δεν έβλεπαν την Ντάλια (δε νομίζω λόγω του πατέρα της είναι άσχετο) και γιατί δεν ήταν εκεί (στον "παράδεισο) ο πατέρας του Αλέξη (αυτό μπορεί να μείνει ξεκρέμαστο βέβαια). Επίσης μένει να δούμε αν θα βγάλουν την ιστορία στη δημοσιότητα και τί τελικά θα γίνει με Αλέξη-Ντάλια. Και για την Αμαλία βεβαίως βεβαίως. Δε μένουν και λίγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Θελω να δω αν μας εξηγησουν το περσινο flashback της Αμαλιας οταν πηγε να βγαλει φωτογραφια τα παιδια και μας εδειξε τη σκηνη με την καμερα... Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 σε πολλα εχουν να δωσουν εξηγησεις!τι στο διαολο 3 βδομαδες θα εχουν να τα <<μαγειρεψουν>> :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Θελω να δω αν μας εξηγησουν το περσινο flashback της Αμαλιας οταν πηγε να βγαλει φωτογραφια τα παιδια και μας εδειξε τη σκηνη με την καμερα... πορεί η Αμαλία (όντας ελευθερία) να θυμίθηκε κάποια στιγμη από την τότε πενταδα.... Που την σκότωσε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Μπορεί... το μόνο σίγουρο είναι ότι στο επόμενο επισοδειο θα το μάθουμε... το πόσο σύντομα είναι άλλο θέμα... Τελικά πότε θα είναι το τελευταίο επισόδειο. Στις 18 ή 25 Ιουνίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Μένει να δούμε την κατάληξη του 5ου όπως και των τύπων με τα μαύρα. Επίσης ίσως δοθεί εξήγηση για το πώς τελικά συναντήθηκαν μεταξύ τους, για ποιο λόγο στον "παράδεισο" δεν έβλεπαν την Ντάλια (δε νομίζω λόγω του πατέρα της είναι άσχετο) και γιατί δεν ήταν εκεί (στον "παράδεισο) ο πατέρας του Αλέξη (αυτό μπορεί να μείνει ξεκρέμαστο βέβαια). Επίσης μένει να δούμε αν θα βγάλουν την ιστορία στη δημοσιότητα και τί τελικά θα γίνει με Αλέξη-Ντάλια. Και για την Αμαλία βεβαίως βεβαίως. Δε μένουν και λίγα... Τη Νταλια δεν την εβλεπαν μονο λογω του πατερα της. Μια τελευταια εκκρεμοτητα ειναι να μπει και κανενας στην φυλακη ,να τιμωρηθει κανενας για το σκανδαλο της Εξιτερ,να μαθουμε τι θα γινει με τον Δεληκαρη(στανταρ θα βρεθει καπου νεκρος),να αποκαλυψουν οι 5 ολα οσα εμαθαν(ισως με καποια εκπομπη του Φωτη για να γινει διευθυντης και να γιγαντωθει ο ΤηλεΒοας),να μαθουμε τι θα γινει με Νταλια-Αλεξη,αν θα βρει αντρα η Ζουμπουλια(πιθανοτατα τον Τζουμανη),να μαθουμε τι θα γινει με τον Λημιωτη,να μαθουμε τι θα γινουν οι 5 στη ζωη τους,και φυσικα να μαθουμε γιατι θα ειναι 4 στο τελος...Τυποι με τα μαυρα. Και φυσικα Αμαλια... Αρκετες εκκρεμοτητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 πως θα καλύψει όλες αυτές τις εκκρεμότητες σε ένα επεισόδιο,μήπως τα κανει πολύ βιαστικά και βγεί μάπα το επεισόδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Παιδια να ρωτησω κατι αν θυμαται κανεις...Απο το επεισοδιο με τα λεφτα της Νταλιας(που τα πεταξαν απο το μπαλκονι) και μετα ποσα επεισοδια εχει δειξει; Τα εχω χασει και θελω να τα δω ολα μαζι. Ευχαριστω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Να το πω ή θα σε σοκάρω?!?!?!?!:lol: Έχει δείξει......... ............. 3 επεισόδια!;) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Έχω μια εύλογη απορία. Πόσα επεισόδια μένουν; 2 ή 3; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Να το πω ή θα σε σοκάρω?!?!?!?!:lol: Έχει δείξει......... ............. 3 επεισόδια!;)Ευτυχως για μενα...Δεν θα εχω πολλα να δω.:p Thanks:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikopoula Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 sofi-k ta lefta ta erixnan sto telos tou 19ou epeisodiou. Meta einai to episodio 20,21 kai tin deutera pou mas perase edeije to 22. Ante me to kalo na doume suntoma kai to epomeno epeisodio, pou elpizw na min einai to teleutaio, 8elw duo-tria akoma.....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikopoula Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 oops den eida oti eixe idi do8ei apantisi... exw ki egw mia erwtisi.. me ti grammatea tou staurianidi 8a epikoinwnisoun oi 5 gia na tis poun telika ti egine????? nomizw itan erwteumeni mazi tou, 8a eprepe na ma8ei poioi kai giati ton skotwsan... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Τη Νταλια δεν την εβλεπαν μονο λογω του πατερα της. Αν ισχύει αυτό, για μένα είναι αρκετά άτοπο. Τί σχέση έχει με το τί έκανε ο πατέρας της; Ένα ολόκληρο επισόδειο δεν αφιέρωσαν για να μας πουν πως ο,τι κι αν έκανε ο πατέρας της, εκείνη είναι καλός άνθρωπος; Επίσης ας μην ξεχνάμε οτι στις περισσότερες περιπτώσεις με τα λεφτά της Ντάλιας την έβγαλάν καθαρή! Κι από την άλλη πώς "έτυχε" να συναντηθεί με τους υπόλοιπους; Μήπως όλα έχουν να κάνουν με το "πώς" συναντήθηκαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Έχω μια εύλογη απορία. Πόσα επεισόδια μένουν; 2 ή 3; Για την ακριβεια μενουν 1.5 επεισοδια ακομα... Το τελευταιο που θα ειναι "διπλο", που σημαινει 15 λεπτα παραπανω.... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 oops den eida oti eixe idi do8ei apantisi... exw ki egw mia erwtisi.. me ti grammatea tou staurianidi 8a epikoinwnisoun oi 5 gia na tis poun telika ti egine????? nomizw itan erwteumeni mazi tou, 8a eprepe na ma8ei poioi kai giati ton skotwsan... :wacko: εκκρεμουν τοσα πολλα,δε νομιζω οτι θα μας δειξει αυτο.θα το αφησει να εννοηθει λογικα...εγω παντα ηθελα να μαθω με τι κρατουσε ο μελαχρινος κακος τη ζαννα.μαλλον το πηγα πολυ πισω εε?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tania_5217 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 ti deftera simfwna me to site tou mega 8a dei3ei epanalipsi to ep.48. an eimaste tixeroi to teleftaio 8a to doume tin paralli deftera...an kai proswpika de 8a ekplagw an to dei3ei kai stis 25 tou mina.:rolleyes: Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts