Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πλακα εκανα για τα οσκαρ γιατι εχω βαρεθει την γκρινια μας αρεσει η σειρα αν ειναι για οσκαρ η ολα αυτα δεν εχει σχεση νομιζω.Εμας μας αρεσει να την σχολιαζουμε:D

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά η σκηνή στο τέλος παιδιά ήταν κορυφαία ότι και να λέτε.Το μόνο κακό της είναι ότι ήταν στην φαντασία της μόνο...
no sig...

Μέτριο ήταν κατ' εμέ το επεισόδιο με εξαίρεση τον μαύρο σκύλο και το τραγουδάκι στο τέλος που έβαλε. Ξέρει κανείς ποιο είναι;

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Ενας πολιτικος,ενας μεγαλοδικηγορος,ενας μεγαλοεκδοτης,ενας αστυνομικος(μαλλον),και ενας αβουλος πολιτης βιασαν και δολοφονησαν πριν απο 31 χρονια την Ελευθερια...

Την Ελευθερια...Μαλλον συμβολικο μου ακουγεται το ονομα της...

Μέτριο ήταν κατ' εμέ το επεισόδιο με εξαίρεση τον μαύρο σκύλο και το τραγουδάκι στο τέλος που έβαλε. Ξέρει κανείς ποιο είναι;

κοιτα 10 posts πιο πανω ;)

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Βαρετό το σημερινό.. γενικά έχω ξενερώσει με τη σειρά.Πάνε τα παλιά καλά αστεία..το μόνο που κάπως έλεγε ήταν το ύφος της Θεοπούλας όταν κοιτούσε το σκύλο! :lol:

Bέβαια το χει ρίξει στην πλοκή,αλλά και πάλι, δεν μου φαίνεται και τόσο καλά δομημένο.Η Αγγέλα δε θα έπρεπε να υποψιαστεί ότι ο δικηγόρος έχει κάποιο σχέδιο, από τη στιγμή που δεν της ζήτησε πτυχία , μάστερ κτλ?

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Eμένα πάλι μου άρεσε η σκηνή με την Θεοπούλα που πήρε τηλέφωνο την ξαδέρφη του Φώτη στον Τηλεβόα..."1,000 κόμπους είπατε?" ... :lol:

Eμένα πάλι μου άρεσε η σκηνή με την Θεοπούλα που πήρε τηλέφωνο την ξαδέρφη του Φώτη στον Τηλεβόα..."1,000 κόμπους είπατε?" ... :lol:

1.000.000 είπε :p

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Εμενα μ'αρεσει η αντιδραση της Αγγελας στα κατα καιρους φλερτ. Σε λιγο θα τους δερνει...:lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Βαρετό το σημερινό.. γενικά έχω ξενερώσει με τη σειρά.Πάνε τα παλιά καλά αστεία..το μόνο που κάπως έλεγε ήταν το ύφος της Θεοπούλας όταν κοιτούσε το σκύλο! :lol:

Bέβαια το χει ρίξει στην πλοκή,αλλά και πάλι, δεν μου φαίνεται και τόσο καλά δομημένο.Η Αγγέλα δε θα έπρεπε να υποψιαστεί ότι ο δικηγόρος έχει κάποιο σχέδιο, από τη στιγμή που δεν της ζήτησε πτυχία , μάστερ κτλ?

Την ιδια απορια εχω και εγω.Αν γινοντουσαν ετσι οι προσληψεις....τοτε....φεξε μου και γλιστρησα.

Εγω δεν καταλαβα τι σχεση εχει ο κακος με κατι απο το παρελθον,απο τι ακριβως κινδυνευε.Κατι ακουσα ακουσα για το οτι ηταν μπλεγμενος σε ναρκωτικα,αλλα πως εφτασε η ολη η υποθεση στα φακελο και ιδιως στα χερια του Δεληκαρη.

Παντως το αλλο σχετικα με την [προσληψη της Αγγελας]χωρις να ρωτησει καν τις σπουδες ηταν πολυ κουφο.Επισης εντυπωση μου προκαλει το γεγονος οτι ο μονος που υποψιαστηκε οτι κατι δεν παει καλα με την αμεση προσληψη της Αγγελας απο το δικηγορο,ηταν ο Σπυρος ο οποιος αν δεν κανω λαθος ,στο παρελθον μονο δειλος ηταν και δυσκολευονταν να παρει αποφαση για το πως θα κινηθουν.Η Αγγελα τοσο αφελης στο συγκεκριμενο ζητημα???

Επισης στο σημερινο,εκει στη σκηνη που εδειξε την Αγγελα να σηκωνεται σένα τραπεζι και να μιλαει για τη δουλεια των σερβιτωρων νομιζω οτι ο Καπουντζιδης ηθελε να περασι μηνυμα σχετικα με το ποσο απαιτητικοι ειναι μερικες φορες οι πελατες απενντι στους σερβιτορους.Εσεις τι πιστευετε??????:rolleyes: :rolleyes:

Επισης στο σημερινο,εκει στη σκηνη που εδειξε την Αγγελα να σηκωνεται σένα τραπεζι και να μιλαει για τη δουλεια των σερβιτωρων νομιζω οτι ο Καπουντζιδης ηθελε να περασι μηνυμα σχετικα με το ποσο απαιτητικοι ειναι μερικες φορες οι πελατες απενντι στους σερβιτορους.Εσεις τι πιστευετε??????:rolleyes: :rolleyes:

Λες ? Δεν το ειχα σκεφτει αυτο... :wacko:

Εγω δεν καταλαβα τι σχεση εχει ο κακος με κατι απο το παρελθον,απο τι ακριβως κινδυνευε.Κατι ακουσα ακουσα για το οτι ηταν μπλεγμενος σε ναρκωτικα,αλλα πως εφτασε η ολη η υποθεση στα φακελο και ιδιως στα χερια του Δεληκαρη.

Ο κακός ήταν μπλεγμένος μαζί με έναν άλλο σε υπόθεση ναρκωτικών. Ο συνεργός του,λοιπόν, είχε δικηγόρο το Δεληκάρη και τον γλίτωσε και μαζί με αυτόν γλίτωσε κι ο Ανδρέας (κακός). Έτσι έχει και το φάκελο.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Πολυ πιθανον. Ο ιδιος ο Καπουτζιδης δουλευε και ως σερβιτορος στα Flocafe στο Παγκρατι, οποτε μαλλον γραφει απο προσωπικη εμπειρια.

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

παιδιά θυμήστε μου λίγο το όνομα που είπε στην αρχή η θεοπούλα στον σκύλο!!! που του λέει ένα όνομα και αυτός συνεχίζει να την κοιτάει και λέει αυτή μπά δεν είναι....

αχαχαχαχαχα

τι όνομα έιχε πει???

Η Αγγέλα δε θα έπρεπε να υποψιαστεί ότι ο δικηγόρος έχει κάποιο σχέδιο, από τη στιγμή που δεν της ζήτησε πτυχία , μάστερ κτλ?

Το ότι κάτι δεν πάει καλά με την όλη φάση το υποψιάστηκαν. Το είπαν κι όλας. Όσον αφορά στα πτυχία και τα μάστερς δεν ξέρουμε αν έγινε. Πέταξε την πρόταση ο Δεληκάρης, εκείνη φυσικά δέχτηκε αλλά από τότε μέχρι να πάει στο γραφείο του δεν ξέρουμε τι έγινε. Πώς κανονίστηκε το πότε θα πάει κλπ. κλπ.

Άσε που την έδειξε να μπαίνει στο γραφείο και μετά να έχει βγάλει ήδη τις φωτοτυπίες. Στο χρονικό διάστημα μεταξύ αυτών των δύο λογικά μεσολάβησαν πολλά διαδικαστικά για την πρόσληψη, τα πτυχία...όλα αυτά.

Από τα καλά επεισόδια.

Διαφωνώ για αυτά που λέτε για την σκηνή στο τέλος που ονειρευόταν...

Σίγουρα θα προτιμούσαμε όλοι αυτό το ερωτικό συναίσθημα περισσότερο αλλά είναι λογικό ακόμα και σε τέτοιες στιγμές να ονειρεύεται ας πούμε με τέτοιον τρόπο η Ντάλια γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας της από την αρχή της σειράς...

Γενικά πάντως μου άρεσε...:cool:

Γενικά η σειρά είναι πολύ καλή γιατί δεν έχει αισχρότητες, ύβρεις κλπ. όσο κα αν αυτό φαίνεται απίθανο σε κάποιους για μια σειρά που θέλει να επιτύχει.

Έχω συναντήσει αρκετούς παραγωγούς(κυρίως) που σκέπτονται πάντως έτσι... : "Γυμνό, ύβρεις, αισχρότητες και θα σκίσουμε...!!!" (το λέω με δικά μου λόγια γιατί τα original λόγια δε λέγονται στο forum μας...):happy:

μετριο το επεισοδιο..

ο σκυλος κορυφαιος...

μαστιφ ναπολιτανο δεν ηταν?κουκλος ο μπρουνο!!

μονο εμενα δε μου αρεσε το φιναλε?(του επεισοδιου)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εμένα πάλι μου άρεσε πάρα πολύ το τέλος.....Το όνειρό της δείχνει ακριβώς αυτό που είναι.....Το πως σκέφτεται....Και φυσικά φαίνεται για άλλη μια φορά πως το ζει αυτόν τον ρόλο η Σμαράγδα Καρύδη....

Πολύ καλά στημένη και η σκηνή με το τραπέζι στην Μαριλένα....Ωραία η έμπνευση αυτή...

Και φυσικά σούπερ ο σκύλος με τη Θεοπούλα.....Ωραίο δίδυμο....

Το ότι κάτι δεν πάει καλά με την όλη φάση το υποψιάστηκαν. Το είπαν κι όλας. Όσον αφορά στα πτυχία και τα μάστερς δεν ξέρουμε αν έγινε. Πέταξε την πρόταση ο Δεληκάρης, εκείνη φυσικά δέχτηκε αλλά από τότε μέχρι να πάει στο γραφείο του δεν ξέρουμε τι έγινε. Πώς κανονίστηκε το πότε θα πάει κλπ. κλπ.

Άσε που την έδειξε να μπαίνει στο γραφείο και μετά να έχει βγάλει ήδη τις φωτοτυπίες. Στο χρονικό διάστημα μεταξύ αυτών των δύο λογικά μεσολάβησαν πολλά διαδικαστικά για την πρόσληψη, τα πτυχία...όλα αυτά.

Καταρχάς υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά όχι για το λόγο που ανέφερα πριν (τον πιο λογικό δηλαδή),αλλά γιατί τους φάνηκε παράξενο το ότι όλα στο σχέδιο τους δούλευαν ρολόι.

Κατα δεύτερον...ποια πτυχεία και διαδικαστικά ρε συ? Αφου η Αγγέλα δεν έχει βγάλει καμία σχολή! :wacko:

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Εμένα μου άρεσε το χτεσινό! Η ατάκα του Αλέξη "Αυτό δε θα είναι στα καθήκοντά σας" έγραψε ιστορία. :lol:

Για το φινάλε μην ανησυχείτε. Τα σήριαλ του Καπουτζίδη έχουν αίσιο τέλος σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά :happy:

:help: Ισοβίτης 7 ζωές...

Κατα δεύτερον...ποια πτυχεία και διαδικαστικά ρε συ? Αφου η Αγγέλα δεν έχει βγάλει καμία σχολή! :wacko:

Ε σιγά.Δεν νομίζω να ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο.Εδώ έβγαλαν ταυτότητες.

Αυτός μάλλον της είπε οκ δεν πειράζει,άστα για τώρα σε εμπιστεύομαι.Κι αυτό επειδή ήξερε όττ μάλλον δεν θα είχε τέτοια χαρτιά.Απλώς θέλει να τους έχει από κοντά...

no sig...

Καταρχάς υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά όχι για το λόγο που ανέφερα πριν (τον πιο λογικό δηλαδή),αλλά γιατί τους φάνηκε παράξενο το ότι όλα στο σχέδιο τους δούλευαν ρολόι.

Μα πήγαιναν ρολόι επειδή δεν προέκυψε κάποια δυσκολία σαν αυτή που λες! Αρα για το οτι πήγαινε ρολόι (με ο,τι κι αν περιέχει αυτό) κάτι υποψιάστηκαν.

Σ' αυτό σου απάντησε ο Totos παραπάνω. Σιγά το δύσκολο να βρουν χαρτιά.

Η περίληψη του επόμενου επεισοδίου:

Κανείς δε φαίνεται να δίνει σημασία στη διαίσθηση του Σπύρου, παρά το γεγονός ότι αυτή αποδεικνύεται σε πολλά σημεία αλάνθαστη... Η πληροφορία για το πότε θα είναι άδειο το δικηγορικό γραφείο του Δεληκάρη δίνεται εύκολα και άμεσα από τη γραμματέα του στην Αγγέλα. Ανυποψίαστοι σχεδόν οι 5 θα περιμένουν να έρθει η Κυριακή για να μπουν στο γραφείο και να ψάξουν. Οι κάμερες ασφαλείας όμως είναι σε λειτουργία, έτοιμες να εντοπίσουν όποιον μπει στο γραφείο. Και δυστυχώς, δε θα πρόκειται μόνο για την παρέα των πέντε!..

Tην επόμενη Δευτέρα νέο επεισόδιο

Παρακάτω η περίληψη!

Κανείς δε φαίνεται να δίνει σημασία στη διαίσθηση του Σπύρου, παρά το γεγονός ότι αυτή αποδεικνύεται σε πολλά σημεία αλάνθαστη... Η πληροφορία για το πότε θα είναι άδειο το δικηγορικό γραφείο του Δεληκάρη δίνεται εύκολα και άμεσα από τη γραμματέα του στην Αγγέλα. Ανυποψίαστοι σχεδόν οι 5 θα περιμένουν να έρθει η Κυριακή για να μπουν στο γραφείο και να ψάξουν. Οι κάμερες ασφαλείας όμως είναι σε λειτουργία, έτοιμες να εντοπίσουν όποιον μπει στο γραφείο. Και δυστυχώς, δε θα πρόκειται μόνο για την παρέα των πέντε!..

Πάντως πιστεύω ότι η σειρά θα τελειώσει τέλη Ιούνη οπότε 4 επαναληψούλες τις έχουμε σίγουρα

Και μάλιστα το τελευταίο επεισόδιο θα είναι διπλό όποτε υπολογίστε πόσα νεα επεισόδια μένουν......