sansara Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Αντε... πειτε τιποτα να ζεσταθουμε :p Λοιπον, εχουμε τον παυλο κρατουμενο και οι μαγκες πανε να πεσουν στην φακα με τους κακους. Ξεχναω τιποτα απο το στορυ? Τι θα γινει αποψε λετε? Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Θα έχει καινούργιο επεισόδιο σήμερα; Δεν πέτυχα καθόλου τρέιλερ για καινούργιο επεισόδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Παιδιά το αποψινό αναμένεται πολύ ουαου!!! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Ναι πιστεύω να έχει πολλή δράση,γιατί στο προηγούμενο ξενερώσαμε με τις δήθεν ατάκες...;) Τα αποτελέσματα μετα τις 11.:lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Kαλα ποιος ανησυχησε για το αν θα εχει επαναληψεις??? Καθιστε μια-δυο βδομαδες ακομη και θα δειτε για πότε θα αρχισουν οι επαναληψεις και οι τηλεταινιες. Φετος θα εχει άλλα 26 επεισοδια,οποτε θα τελειωσει γυρω στον Μαιο εκτος αν εχει πολυ συχνα επαναληψεις οπως περυσι,αρα θα παει μεχρι αρχες Ιουνιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas76 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Δεν είναι spoiler...αφού έχει ήδη παίξει τρειλερ αλλα για καλό και για κακό.... Τρία από τα μέλη της παρές δηλαδή όλοι εκτός από το Σπύρο και τη Ζούμπι θα κρατηθούν όμηροι από τους κακούς. Η Αμαλία (δες ο χάρος βγήκε παγανιά.....) θα πατήσει τον εκτελεστή όμως οπότε θα έχουν χαρτί για ανταλλαγή! Η συνέχεια θα είναι στο spoiler που έγραψα πιο πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Άντε. Καλό μας βόλι. Πάντως κάποιος χτυπάει τον Φώτη στη μύτη. Και αυτός που είναι δεμμένος όπου δένουν τον Φώτη, την Αγγέλα και την Ντάλια ρωτάει:"Τι έπαθε;" και η Αγγέλα απαντά "Πλαστική". Και η δε Ζουμπουλία με το Σπύρο τρέχουν σαν αλαφιασμένοι. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 paidia i amalia einai pneyma.anhke sth symmoria ton kakon.tin skotosan sto aeroplano. 1)se ena epeisodio h zouboulia tin eixe apokalesei aggelo 2)ena taksidi ths allakse th zoi 3)to epitheto ths yparxei sta thimata tou aeroporikou dystyxhmatos 4)tous glytonei sto para 5(eidika ekei me to treno fainetai oti de borei na einai praktoras/astynomikos giati tha itan adynato na tous sosei eno itan pano sto treno.eprepe na eixe yperfysikes dynameis gia na stamathsei to treno thn katallhli stigmh.) 5)gnorizei ti tha ginei sto mellon afhghtria=amalia H Amalia tha tous sosei sto epomeno epeisodio epeidi tha pesei me to amaksi pano se ena kako.Gia afto tin eidame na pataei opion vrei sto proigoumeno. Kαλα κανεις και λες την αποψη σου,αλλά αν αρχιζα να τα λεω εγω αυτα που λες εσυ,θα μου ειχε ορμηξει ο Cakenet και θα με εβριζε!Και να φανταστεις εγω λεω "διαβασα σε ενα παριοδικο οτι..." ή "τζογαρω οτι...",κατι που εσυ δεν ειπες! Τεσπα,αρχιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Nτάλια :Εσύ ο σπασίκλας που μας τα πρήζεις τόση ώρα!:lol::lol::lol::lol::D:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Kαλα κανεις και λες την αποψη σου,αλλά αν αρχιζα να τα λεω εγω αυτα που λες εσυ,θα μου ειχε ορμηξει ο Cakenet και θα με εβριζε!Και να φανταστεις εγω λεω "διαβασα σε ενα παριοδικο οτι..." ή "τζογαρω οτι...",κατι που εσυ δεν ειπες! Τεσπα,αρχιζει... Καλά, εσείς έχετε βγάλει θεωρίες και για το οτιδήποτε και απο το οτιδήποτε που συμβαίνει στη σειρά! Και το ότι αντέδρασα δε σημαίνει ότι σε έβρισα...δεν είμαι άλλωστε ο μόνος που σου την είπε για τις περίφημες "θεωρίες" σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annula Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 ton dolofono patise mallon i amalia... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Το cd single της Αμαλίας: Φιλίίί - φιλίίί με λυυυτρώνειιις!!!:lol: :lol: Πολύ καλό μέχρι στιγμής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Μάλλον τον ψηλό από τους κακούς... Αλήθεια, γιατί αναφέρει το Mega συνέχεια στο πρόγραμμά του ότι ξεκινάει στις 21.50 αφού τελικά ξεκινάνε έτσι κι αλλιώς μετά τις 10... μήπως για να ανεβάσουν τα νούμερα του Πολυθρόνα για 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Ωραίο το σημερινό αλλά δε προχώρησε καθόλου η πλοκή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Καλά, εσείς έχετε βγάλει θεωρίες και για το οτιδήποτε και απο το οτιδήποτε που συμβαίνει στη σειρά! Και το ότι αντέδρασα δε σημαίνει ότι σε έβρισα...δεν είμαι άλλωστε ο μόνος που σου την είπε για τις περίφημες "θεωρίες" σου! Παντως η 1η θεωρια που ειχα βγαλει πριν απο αιωνες,οτι ο θανατος της Ελευθεριας ηταν μαλλον ομαδικος βιασμος σημερα επαληθευτηκε...Θα δουμε και για τις αλλες,ελπιζω να εχω ενα καλο ποσοστο. Και συ τοις αλλοις εγω παντα ελεγα οτι ειναι δικη μου αποψη,ο αξιοτιμος φιλος πριν τις παρουσιασε ως αντικειμενικη πραγματικοτητα. Τεσπα,θα δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Ε όχι και δεν προχώρησε.. Κάθε επεισόδιο έχει τους δικούς του ρυθμούς στην εξέλιξη της ιστορίας. Το σημερινό ήταν πολύ ωραίο. Γέλασα όταν Σπύρος και Ζουμπουλία έχουν κρυφτεί και ταίζουν το σκύλο με τα κεφτεδάκια..:lol: Τώρα που το θυμήθηκα.. Ο Παύλος είπε ότι η ομάδα των κακών 5 αποτελούνταν μόνο από άντρες.. Άρα γυναίκα δεν υπήρχε.. Αυτό για κάποιους που έλεγαν ότι η Αμαλία μπορεί να ήταν μέλος τους. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annula Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 sugkini8ika ligo otan o Ale3is koitouse tis fotografies tis Ntalias :cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 oraio oraio to simerino.. kai me ploki kai me arketo gelio :D itan psiloanamenomeno vevaia oti i amalia tha eixe xtipisei to sinergati tou, me to pou eida na pataei kapoion to skeftika alla ok.. dinei mia oraia tropi gia na glitosoun oi ipoloipoi 3. ante..tin alli vdomada pali :) Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Παντως η 1η θεωρια που ειχα βγαλει πριν απο αιωνες,οτι ο θανατος της Ελευθεριας ηταν μαλλον ομαδικος βιασμος σημερα επαληθευτηκε...Θα δουμε και για τις αλλες,ελπιζω να εχω ενα καλο ποσοστο. Και συ τοις αλλοις εγω παντα ελεγα οτι ειναι δικη μου αποψη,ο αξιοτιμος φιλος πριν τις παρουσιασε ως αντικειμενικη πραγματικοτητα. Τεσπα,θα δουμε... Μα...βγάλατε θεωρίες και υποθεωρίες για τα πάντα σου είπα, λογικό είναι να πετύχεις και κάτι. Αλλά τι να σκεφτώ όταν διαβάζω θεωρίες τύπου: "Η Αμαλία είπε: το ορκίζομαι στη μανούλα μου! ...άρα ήταν η μανούλα της στο αεροπλάνο!" :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinistro Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Σαφώς καλύτερο από το προηγούμενο. Πλοκή και αστεία. Ο καλύτερος συνδυασμός. Για δες, ο μαυροφορεμένος νοιάζεται για τον ψηλό...ακόμη και οι δολοφόνοι έχουν φίλους. Οι κακοί δε σκέφτονται να φιμώσουν τον Παύλο, και στην αρχή τον έχουν μαζί με τους τρεις, επιτρέποντάς του να τους πει ό,τι θέλει. Βέβαια, από την άλλη ο Παύλος πιάνει την πάρλα περί δικαιοσύνης και οι άλλοι περιμένουν υπομονετικά πότε θα πάει στο ψητό, ενώ θα έπρεπε να ξέρουν πια οτι το προσδόκιμο ζωής οποιουδήποτε τους μιλάει σε τέτοιες καταστάσεις είναι όσο και ενός ζαχαρένιου χρυσόψαρου... "Μας δίνουν λέει τους τρεις, αλλά όχι και τον Παύλο" "Κι αν τους δίναμε τη Μαρινέλλα;" Τελείως ψυχεδελική η σκηνή με τις κουκουλοφόρους-γιαγιάδες.:blink: Μην τυχόν και πει κανείς οτι η ατάκα του Σπύρου στην ερώτηση της Σοφίας "Ποιος είναι στην πόρτα;" "Κανείς. Δηλαδή, η Αμαλία" αποδεικνύει οτι εκείνη είναι φάντασμα, γιατί θα βάλω τις φωνές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 ΤΕΛΕΙΟ-ΤΕΛΕΙΟ-ΤΕΛΕΙΟ!!! (πολύ καιρό είχαμε να δούμε τόσο καλές αναλογίες γελιου-μυστηρίου-δράσης σε επεισόδιο...) αντε να ξαναφουντώσουν πάλι οι θεωρίες με τις πεντάδες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 sugkini8ika ligo otan o Ale3is koitouse tis fotografies tis Ntalias :cry: Εγω παλι εκεινη τη στιγμη γελουσα!!!Γιατι οι φωτογραφιες την εδειχναν με τον κινεζο και τη χελωνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Κι εμένα μου άρεσε πολύ το σημερινό επεισόδιο! Ωραία αστεία και αρκετή πρόοδο στην πλοκή! ...μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Μα...βγάλατε θεωρίες και υποθεωρίες για τα πάντα σου είπα, λογικό είναι να πετύχεις και κάτι. Μπραβο,αρα επρεπε να την πεις και στον σημερινο! Αλλά τι να σκεφτώ όταν διαβάζω θεωρίες τύπου: "Η Αμαλία είπε: το ορκίζομαι στη μανούλα μου! ...άρα ήταν η μανούλα της στο αεροπλάνο!" :lol: :lol: :lol: Να σκεφτεις οτι ο χρονος θα δειξει...Η υπομονη ειναι μεγαλη αρετη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Εν το μεταξύ, εγώ το έβλεπα μαζί με την μάνα μου και ώρες ώρες πετούσε κάτι ωραίες θεωρίες. π.χ. Όταν είπαν ότι ήταν 5 οι δολοφόνοι λέει η μάνα μου: Α, οι γονείς τους!!! ( των 5 ) Πλάκα πλάκα πάντως ειναι το καλύτερο της 2ης σεζόν ( μέχρι στιγμής τουλάχιστον )... EDIT Όντως η σκηνή με τον σκύλο ήταν όλα τα λεφτά!!! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts