NiCkOs_gr Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Δεν ξέρω πάντως αν το προσέξατε, αλλά στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, ο εγκέφαλος έλεγε στον χαμηλότερο κακό, πως αυτή η ιστορία δεν πρέπει να βγει ιδιαίτερα τώρα, πριν από το καλοκαίρι. Τι άραγε μπορεί να εννοούσε; Τι τόσο ιδιαίτερο έχει αυτό το καλοκαίρι και δεν πρέπει να μαθευτεί; ίσως λόγω δίκης ή πιο πιθανά λόγω του ότι θα βάλει υποψήφιος για εκλογές (στο σήριαλ πάντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikky Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 ναι απ' οτι φαινεται ειναι πολιτικος... και μαλλον θα παιζουν εκλογες πριν το καλοκαιρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 ναι απ' οτι φαινεται ειναι πολιτικος... και μαλλον θα παιζουν εκλογες πριν το καλοκαιρι... Από όσα έχουν ακουστεί, είναι πολιτικός ο "εγκέφαλος". Αφού σε προηγούμενο επεισόδιο, ο μπράβος Νο2 είπε πως και στη Γερμανία που πήγε, δούλευε ΚΑΙ εκεί, για πολιτικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 έχει βγεί πουθενά η περίληψη για το επόμενο επεισόδιο?? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Δεδομένου του ότι η αφωνία της Ζουμπουλίας καλά κρατεί, η εξειδικευμένη πλέον χρήση της διεθνούς γλώσσας με την συμμετοχή της Αμαλίας θα έχει ως αποτέλεσμα ένα και μοναδικό τηλεφώνημα στο σπίτι της Ντάλιας. Ο Αρχηγός καλεί το διώκτη της ομάδας για να του ανακοινώσει ότι τα ξέρει όλα κι ότι αναλαμβάνει ο ίδιος δράση. Η υπόλοιπη ομάδα, που έχει αυγατίσει, θα καταστρώσει ένα άκρως πρωτότυπο αλλά θεωρητικά αποτελεσματικό σχέδιο διάσωσης της Ζουμπουλίας, το οποίο και θέτει σε εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veejay Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 έχει βγεί πουθενά η περίληψη για το επόμενο επεισόδιο?? Κοίτα #1234 κ #1235 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''The only thing in this world that gives orders... is balls.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
castrato Δημ. February 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Λετε το νοσοκομείο να ανήκει και αυτό στον όμιλο Χατζηαλεξάνδρου; Μιά σκέψη έκανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Λετε το νοσοκομείο να ανήκει και αυτό στον όμιλο Χατζηαλεξάνδρου; Μιά σκέψη έκανα... Χμ... εξυπνο αυτο !:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pepi Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Έβλεπα ειδήσεις χτες στο Star και αναφερθήκανε στο Παρα 5 και έδειξε κάποια στιγμή τον Καπουτζίδη με την Λάμπρη (Αγγέλα) και ο δημοσιογράφος προφανώς τον ρώτησε αν τελικά θα συνεχίσει και δεύτερη χρονιά και απο δίπλα του η Λάμπρη χτυπιόταν και έλεγε οτι όλοι οι υπόλοιποι (το καστ εννοούσε) οτι το θέλουν πολύ και οτι είναι στο χέρι του Καπουτζίδη.. Παράθεση The board is set.. The pieces are moving.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Έβλεπα ειδήσεις χτες στο Star και αναφερθήκανε στο Παρα 5 και έδειξε κάποια στιγμή τον Καπουτζίδη με την Λάμπρη (Αγγέλα) και ο δημοσιογράφος προφανώς τον ρώτησε αν τελικά θα συνεχίσει και δεύτερη χρονιά και απο δίπλα του η Λάμπρη χτυπιόταν και έλεγε οτι όλοι οι υπόλοιποι (το καστ εννοούσε) οτι το θέλουν πολύ και οτι είναι στο χέρι του Καπουτζίδη.. Προφανώς και το θέλουν όλοι, πρόκειται να ξαναδούν τέτοια επιτυχία; Τέτοιες επιτυχίες σε σειρές είναι μετρημένες στα δάχτυλα και ειδικά σε κωμωδίες. Αλλά αν ο σεναριογράφος δε το θέλει δε γίνεται τίποτα... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veejay Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Προφανώς και το θέλουν όλοι, πρόκειται να ξαναδούν τέτοια επιτυχία; Τέτοιες επιτυχίες σε σειρές είναι μετρημένες στα δάχτυλα και ειδικά σε κωμωδίες. Αλλά αν ο σεναριογράφος δε το θέλει δε γίνεται τίποτα... Δν είναι όμως κ λίγο ''δίκοπο μαχαίρι''¨; Μακάρι βέβαια να συνεχίσει κ 2η σαιζόν,αλλά αν χάσει σε ποιότητα..; Σκεφτείτε π.χ. ''το Καφέ της Χαράς''. Το πρώτο χρόνο είχε -κάποια- ποιότητα κ πρωτο:lol:τυπία ,ενώ μετά ασ' τα να πάνε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''The only thing in this world that gives orders... is balls.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Τελικά μάλλον ο Γιώργος είναι έτοιμος να μας πάει και δεύτερη χρονιά, σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΤV Ζαπινγκ σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου Βασίλη Μπουζιώτη απαντά δείχοντας έτοιμος να συνεχίσει απλά θέτει κάποιους όρους... -Βρε Γιώργο, θα «πάμε» δεύτερη χρονιά ή όχι; Με ρωτάνε καθημερινά... Ξέρω ότι το θέλει όλη η ομάδα, ξέρω ότι το θέλει και το κανάλι πολύ.. Δεν είναι πιεστικοί μαζί μου, ούτε μου... τάζουν λαγούς με πετραχήλια όπως γράφεται, αλλά, ναι, η επιθυμία που έχουν εκφράσει είναι να το... «πάμε» και δεύτερη χρονιά. Το θέμα, όμως, δεν είναι να το... πάμε για να το... πάμε, ούτε γιατί φέρνουμε καλά νούμερα. Το θέμα είναι να «πάει» για να γίνει καλύτερη η σειρά, να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πάντα υπάρχει ένας φόβος, αν κάτι που ήταν «φρέσκο» ξεφτίσει τη δεύτερη χρονιά Αλλά τους φόβους τους έχουμε για να τους ξεπερνάμε. . Δεν πρέπει να κάνουμε πίσω, αλλά να προχωράμε μπροστά -Κι εγω αυτής της άποψης είμαι. Οι φόβοι μόνο πίσω σε πηγαίνουν... Φόβο είχα και μετά τις «Σαββατογεννημένες». Σκεφτόμουν αν έπρεπε ή όχι να τολμήσω να κάνω ένα πιο τολμηρό βήμα σεναριακά .. Δεν το φοβήθηκα Και δεν έχασα. Χρειάζεται τόλμη στη δουλειά αυτή... Αν με ρωτάς τη γνώμη μου, ναι, θέλω να «πάει» και δεύτερη χρονιά η σειρά για να προχωρήσει και να εξελιχτεί... Από την άλλη, δεν θέλω να χαλάσει η παρέα που έχουμε φτιάξει - σημαίνει για μένα πάρα πολλά. Ο κόσμος δεν ξέρει ότι αυτό που βγάζει η πεντάδα μας προς τα έξω είναι και η αλήθεια μας, αφού «δέσαμε» εξαιρετικά και λειτουργούμε σαν ομάδα... Κανείς μας δεν θέλει να χάσει αυτό που έχουμε μεταξύ μας... Κανείς! Το θέμα είναι να δεχτούν να μην «πάμε» με τριάντα δύο επεισόδια φέτος, αλλά με λιγότερα - γύρω στα είκοσι έξι - για να μην πέσουμε και πάνω στο Μουντιάλ που θα μας αποδυναμώσει και να κάνουμε άλλα τόσα - και όχι τριάντα δύο! - του χρόνου. Από την άλλη, πρέπει να μος δοθεί ακόμα πιο πολύς χρόνος για τα γυρίσματα του κάθε επεισοδίου, για να πετύχουμε το ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, όπως και περισσότερα μέσα, αλλά και ελευθερίες να «γυρίζουμε» και στο εξωτερικό! Πώς το κάνουν οι άλλοι; Εμείς μόνο μέχρι τον... Μαραθώνα πήγαμε κι αυτό με τα χίλια ζόρια! Γράφεται ότι βάζω. . όρους στο ΜΕGΑ! Δεν μου αρέσει οι λέξεις «όροι». Θέλω, όπως μας πρόσεξαν και μας στήριξαν, να το κάνουν ακόμα πιο έντονα, οφού αποδείξαμε ότι τοδικαιούμαστε.. Το «όροι» κάνει λίγο ότι θα... σκάσω μύτη στο ΜΕΟΑ και θα πετάξω το ντοσιέ μου. Και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, το ξέρεις πολύ καλά... Δεν μου πάνε τέτοιες κινήσεις -Καθόλου, όμως (γέλια), θα το έκανες χάλια αν το έκανες. Χάλια, όμως... θα έβγαινα σούργελο, δεν μου πάνε αυτά και δεν μου αρέσουν (γέλια). Προσπαθώ να περάσω αυτά που θέλω, με δίκαια επιχειρήματα μόνο.. -Αρα «πάμε» και δεύτερη χρονιά... Να ξέρω τι θα απαντώ επιτέλους... Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το θέλουμε και, αν όλα πάνε καλά, τότε, ναι... Λογικά τα βλέπω τα επιχειρήματα του, θέλει να πάει για δεύτερη χρονιά αλλά λογικό είναι να θέλει και περισσότερο χρήμα για τη παραγωγή και πιστεύω το mega να μη του χαλάσει χατήρι. Η σειρά φέρνει 50άρια και αξίζει να αυξηθεί το κόστος της, εδώ άλλες σειρες πάνε μέτρια ή χάλια και κόστισαν μια περιουσία (δες μάγισσες αλλά και παλιότερα αίθουσα του Θρόνου κλπ). Το θέμα είναι ότι αν πάει Δεύτερη χρονιά θα στερηθούμε τη σειρά από τα μέσα-τέλη Μαϊου φέτος. Άντε επιτέλους να δούμε και γυρίσματα το εξωτερικό να δούμε και real πως πέρασε η Θεοπούλα στο Παρίσι!! :D Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotas21 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 kalo einai h seira na paei gia 2 kuklo exei kai thn dunamikh kai gia 3 kuklo afou einai seira kimodias kai musthriou einai kata kapoion tropo san ta friends Παράθεση Nευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια. http://i17.photobucket.com/albums/b63/votris/tttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsiou_baltsa Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 para5 Αν εξαιρέσεις τις "Τρείς Χάριτες",τους "Απαράδεκτους",τους "Δύο ξένους","Δέκα μικρούς μήτσους",το "Σ'αγαπώ,Μ' αγαπάς",το "Είσαι το ταιρι μου" και το "Και οι Πατρεμένοι έχουν ψυχή" , ΝΑΙ είναι καλύτερη από το "Κωσταντίνου και Ελένης" και τον Σάκη τον υδραυλικό! Κατα πρώτον απο όλα όσα ανέφερες μόνο οι Απαράδεκτοι έχουν καυστικό και πρωτότυπο χιούμορ, άντε και οι Δύο ξένοι.Ακόμα και το Κων/νου και Ελένης έχει περισσότερο γέλιο από τα υπόλοιπα.Κατα δεύτερον ΜΗΝ κλέβεις γνώμες τρίτων. Η αντιγραφή διώκειται ποινικά. Δε βλάπτει να πείς τη ΔΙΚΗ σου γνώμη. Και κατα τρίτον, όλοι εδώ είμαστε φανατικοί. Αυτά να πάς να τα πείς σε topic του Ρώμα και του Σεφερλή, τους <<ποιοτικούς>> του είδους που εσύ προτιμάς. Σε λίγο θα συγκρίνεις το Παρα 5 με το Καλημέρα ζωή. Τέλος off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 para5 Αν εξαιρέσεις τις "Τρείς Χάριτες",τους "Απαράδεκτους",τους "Δύο ξένους","Δέκα μικρούς μήτσους",το "Σ'αγαπώ,Μ' αγαπάς",το "Είσαι το ταιρι μου" και το "Και οι Πατρεμένοι έχουν ψυχή" , ΝΑΙ είναι καλύτερη από το "Κωσταντίνου και Ελένης" και τον Σάκη τον υδραυλικό!. Egw exw mia aporia!!! Otan to ant-egrafes auto, forages kai to kaskolaki pou eixe dwro to periodiko???;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Egw exw mia aporia!!! Otan to ant-egrafes auto, forages kai to kaskolaki pou eixe dwro to periodiko???;) :lol: :lol: m'ekanes k gelasa bradiatika!!!:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Egw exw mia aporia!!! Otan to ant-egrafes auto, forages kai to kaskolaki pou eixe dwro to periodiko???;) Aυτό πήγαινε σε μένα ή στον LoGotHeTiS γιατί δε το έπιασα... :confused: Αν πήγαινε σε μένα προφανώς και δε το αντέγραψα υπάρχουν και πιο σύγχρονοι μέθοδοι πλέον!! Scaner+ABBYY και έτοιμο το αποτέλεσμα σε μισό λεπτό :D :D Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 paidia mou eipe enas filos oyi akouse se mia koutsompolistikh ekpomph oti egine agrios kaugas sto cast ths seiras,anamesa se dyo prwtagwnistes....fhmes elpizw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veejay Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 paidia mou eipe enas filos oyi akouse se mia koutsompolistikh ekpomph oti egine agrios kaugas sto cast ths seiras,anamesa se dyo prwtagwnistes....fhmes elpizw... Ισχύει...δυστυχώς! Καπού-Ζουμπουλία. Η Ζ ήθελε κάποιες μέρες άδεια για κάτι δουλείες,ο Κ τις/της αρνήθηκε κ τσακώθηκαν. Το γυαλί όμως δεν ραγίζει εύκολα... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''The only thing in this world that gives orders... is balls.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Η Κάντυ-Κάντυ (Ντάλια) ο Νιλς Χόλγκερσον (Σπύρος), ο Τεν Τεν (Φώτης) η Φρου-Φρου (Αγγέλα) βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο της απελευθέρωσης της Κλάραμπελ:heat: από τα δεσμά των αδελφών Ντάλτον (κακοί):ninja: στο Στρουμφοχωριό (νοσοκομείο). Μαζί τους, ο Μπαμπαστρούμφ (Θωμάς), ο Δρακουμέλ (Μαριλένα):lol: , ο Τομ (Σοφία), ο Τζέρυ(Θεοπούλα), η Μάγια Μέλισσα (Ρίτσα), το Μικρό μου πόνυ (Αλέξης):lol: , ο Ντόναλντ( Αβραάμ) και η Νταίζη (Φρίντα) Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTeD Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 ΧΑχαχα το σημερινό δίνει ρέστα! Πολύ πλάκα και ο παραλληλισμός με το Kill Bill (κλειστό μάτι, ίδια μουσική και γενικά soundtrack kill bill). Καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Νταλια : τι κανεις "Μικρό μου πόνυ" ? Αλεξης : τρωω ΣΑΝΟ!!!!!!!!!!!:lol: :w00t: :lol: πολυ φαση και αυτο το επεισοδιο! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 OLA ETIMA.... KSEKINAME!!!! :) :) :) :) :) Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 ΤΕΛΕΙΟ επεισόδιο! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 ΠΟΛΥ καλό το σημερινό επεισόδιο!! :up: Είχε και γέλιο αλλά κυρίως περιπέτεια/αγωνία, πάντα όλα αυτά όμως με έναν καρτουνίστικο και εύθυμο τρόπο που σε κερδίζει για τα καλά! Μας άφησε όμως το καλύτερο, τι επιχείρηση δηλαδή έχουν ακριβώς στήσει, για το επόμενο επεισόδιο... Δεν πειράζει όμως, το επεισόδιο ήταν άπαιχτο και είμαι ικανοποιημένος.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts