Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι ενας αλλος μερικες σελιδες πριν σιγουρος ειναι για το δικο του τελος.:rolleyes:

Μας δουλευουνε ομαδικως μου φαινεται.:p

Καλάααααα... Δεν λέω κατι αλλο.. θα έρθετε ολοι εδω τη Δευτέρα και θα μου πέιτε... Δεν θα κάτσω να αποδείξω οτι η γη ειναι Τετράγωνη, ούτε οτι δεν ειμαι ελέφαντας..

Στο χερι σας ειναι να μου πειτε οτι ειχα δικιο, ή να με κράξετε.. Εγω εδω θα ειμαι τη δευτερα να ακούσω αυτα που έχετε να μου πείτε...

καλα αν οντως ισχυει αυτο το τελος τοτε ολο το σιριαλ θα ειναι σκετη αποτυχια!δηλαδη ενα σεναριο το οποιο στηριζεται σε ενα ονειρο κ σε μια κατα φαντασια προσωπικοτητα η οποια ερχεται να δωσει δικαιοσυνη!ουτε καν στα πιο εξωπραγματικα ονειρα δεν γινονται αυτα!αλλα τι να περιμενει κανεις απο ενα παιδακι βλεπε καπουτζιδη ο οποιος γραφει σεναρια για παραμυθια που απευθυνονται σε μικρα παιδια!

καλά, μην πάμε και στο άλο άκρο....:X

η σειρά είναι απ τις καλύτερες που έχουν βγεί στην τηλεόραση,

ανεξάρτητα από τό τί τέλος θα έχει :rtfm: :rtfm:

"There's a story still unread"

Καλά λίγο ξενερα θα ειναι, αλλά μπορούμε να κανουμε κατι γι' αυτο??? 3 μερες περιπου εμειναν για το τέλος.. Ας το δεχτούμε και ας κάτσουμε να το δούμε.. Ασχετα που εγω θα δουλεύω εκεινη την ώρα αλλα τι να κανουμε.. Υπάρχει και το R-Dvd player...:lol: :p
[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Εγώ το βρίσκω παράλογο να τελειώνει έτσι. Άλλωστε εάν τελείωνε έτσι, για ποιο λόγο να τους δούνε στην Ραφήνα να κάνουνε γύρισμα σε ταβέρνα? Δεν νομίζω ότι θα τανε λογικό, θα έβλεπε τώρα στο όνειρό της ότι πήγανε σε ταβέρνα, στο τελευταίο επεισόδιο? Εγώ λέω μακάρι ο max_max να βγει ψεύτης. (ΒΑΝ αν έλεγε ψέματα :p )

Να καεί στην πυρά ο max max αν λέει ψέματαααα

και ο Καπουτζίδης στην θέση του αν λέει αλήθεια

Οντος θα ειναι απογοητευση αν ειναι ολα ονειρο, και ο λογος ειναι ειναι πολυ απλοικο, πολυ ευκολη λυση....

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Για να το ξεφτυλισω λιγο, η αληθεια ειναι οτι ο τυπος με τα μαυρα ειναι ονειρο.

:O :love: :heat: :whistle: :rotfl: :lol: :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να το ξεφτυλισω λιγο, η αληθεια ειναι οτι ο τυπος με τα μαυρα ειναι ονειρο.

:O :love: :heat: :whistle: :rotfl: :lol: :p

να το συνεχισω κ εγω λιγακι!το ολο παρα πεντε ειναι ονειρο το οποιο το βλεπουμε ολοι στον υπνο μας κ θα θελαμε ενα τετοιο σιριαλ να δουμε! :zzz: :zzz: :lol:

apo ar8ro sto contra.gr:

Ανατροπή με 'Παρά Πέντε"

Με τους πρωταγωνιστές του Παρά Πέντε θα "κλείσει" την φετεινή τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή "Ανατροπή". Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης έχει ήδη κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες της τελευταίας του εκπομπής, στην οποία θα έχει καλεσμένους όλους τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς που ολοκληρώνει τον κύκλο της.

Μάλιστα στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη θα υποδυθεί μια ηρωίδα-έκπληξη που θα οδηγήσει στη λύση πολλών μυστηρίων και κυρίως αυτού της Αμαλίας.

παιδια ετοιμαστειτε για κραξιμο στο αγαπητο φιλο max_max!τουλαχιστον θα φαει το μισο :lol: :lol:

καπως ετσι θα γινει μονο που η αμαλια ειναι η αεροσυνοδος!

'Ολο το παραμυθάκι ειναι ενα όνειρο της Ντάλιας. Οσα εχουμε δει μεχρι στιγμής θα ειναι ονβειρο... η σκηνη με το πλοίο θα υπάρχει και δεν θα ειναι η τελαυταια, διότι με το που βρισκονται ου 4 πάνω σε αυτό, η Ντάλια "ξυπνάει" και εκει, μετά από 10 περιπου λεπτα τελειωνει. Μεσα σε αυτα τα 10 λεπτά, όλοι συναντιούνται τυχαία στο δρόμο και μολις η Ντάλια τους αναγμωρίσει, μένει άφωνη και εκει τελειώνει... Είναι σαν να μας λέει οτι τελικά όσα ειδε στο προφητικό όνειρό της, θα πραγματοποιηθούν... A la Παπακαλιάτης...

Το μηνυματάκι ειναι σιγουρο..Μην το γελάτε και θα επιβεβαιωθώ, απ' όσους κράξουν, τη ΔΕΥΤΕΡΑ... Γι΄αυτο περιμενετε να δειτε....

Η μόνη που θα "υπάρχει" θα ειναι η Αμαλία, που ως πνεύμα, θα βοηθησει τη Ντάλια να δει αυτό το "ονειρο"...

εντελώς πατάτα... χειρότερο και από του Παπακαλιάτη γιατί θα είναι αντιγραφή! δεν νομίζω να είναι ετσι...

Maybe I'll hold my breath and jump right in

Αυτοί που μιλούν για μη προβλέψιμο τέλος να τους πω ότι φυσικά και είναι προβλέψιμο μόνο και μόνο από τους στίχους του τραγουδιού.

Μόνο που ακόμα και αυτό οι περισσότεροι το κατάλαβαν ένα επεισόδιο πριν το τέλος και συνειδητοποίησαν το νόημα του στίχου "στον ύπνο μου το είδα..." κλπ.

Οπότε να μας πουν τι τέλος θα ήθελαν να το κανονίσουμε...:cool:

καλα το σιριαλ ηταν προβλεψιμο απο περυσι.............. με το που ξεκινησε κ ακουγαμε στους τιτλους το τραγουδι με την φραση στον υπνο μου το ειδα!

Σωστά...! Δεν το είχα συνδιάσει έτσι... Αλλά και πάλι δε μ'αρέσει το τέλος.. Γιατί ρε Καπουτζίδη; Περίμενα κάτι άλλο, περισσότερο νορμάλ...

vre paidia de mporei na teleiwsei etsi oti kai kala itan oneiro...8a faei terasteio kra3imo...i seira tou papakaliati itan etsi den paizei na to 3anakane kai malista se sirial tou mega eipame ala oxi ki etsi.

'

to oti to telos 8a einai moufa egw eimai sxedn sigouri alla de 8a nai oneiro omws...apla 8a 3enerwsoume...exw proais8ima!

:p

Αν όντως όλο αυτό που παρακολουθούσαμε 2 χρόνια ,τελικα αποδειχθει (ή μαλλον παρουσιαστει απο τον Καπουτσιδη) ότι ήταν ένα όνειρο

εγω δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος της αφηγητριας (Μακρυπούλια) σε όλο το σηριαλ ;

έχουν αφηγητές και τα όνειρα :!:

Αφηστε που δεν θα εχει μεγαλη διαρκεια.Μεχρι της 11 και τεταρτο θα παει.Σιγα το μεγαλο επεισοδιο.Αν βαλω και τις διαφημισεις.....:wacko:

Αν τελειωσει ετσι...οτι και καλα ηταν ολα ονειρο και δεν εχουν συμβει ακομα τοτε:down:

Καλυτερα να δειξει κατι αλλο που να ειναι μουφα παρα αυτο...Το ειδαμε στο Κλεισε Τα Ματια μη το ξαναδουμε και στο Παρα5:down:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θελω να πιστεψω τον max_max αλλα ακουσα στην τηλεοραση οτι βγηκαν φημες οτι ολο αυτο που ζουνε ειναι ενα ονειρο. Πηγαν και ρωτησαν τον Καπουτζιδη και απαντησε κατηγορηματικα ΟΧΙ
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

paidia na doso ena clue? kseroume oti den tha pethanei kanenas apo tin 5ada alla symfona me tin amalia sti skini me to ploio tha einai 4! mipos loipon aytos/i pou leipei einai aytos/i pou leipei kai sti foto poy krataei i zoumpi sta xeria tis sto telos tu trailer dld i idia? mipos oi alloi 4 kateythinontai se kapoio nisi gia na tin synantisoun? alitheia kseroume kati gia tin katagogi tou tzoumani? vazo intriga tora alla gia na doume........

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Θελω να πιστεψω τον max_max αλλα ακουσα στην τηλεοραση οτι βγηκαν φημες οτι ολο αυτο που ζουνε ειναι ενα ονειρο. Πηγαν και ρωτησαν τον Καπουτζιδη και απαντησε κατηγορηματικα ΟΧΙ

Και ξερεις ποσο αξιοπιστος ειναι ο λογος του Καπουτζιδη βεβαια...:p

Θα δουμε την Δευτερα με τα ματακια μας και τοτε θα ξερουμε αν ισχυει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι απίθανο η Ντάλια με τον Αλέξη να μένουν πίσω για να ζήσουν τον ερωτά τους;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Και ξερεις ποσο αξιοπιστος ειναι ο λογος του Καπουτζιδη βεβαια...:p

Θα δουμε την Δευτερα με τα ματακια μας και τοτε θα ξερουμε αν ισχυει.

πως δεν ξερουμε!τυπος κ υπο γραμμη!ο λογος του συμβολαιο!τι μια μας ελεγε για 32 επεισοδια μετα για οχι κ ευχαριστο τελος μετα θελει ευχαριστο.................!ουτε κ αυτος ξερει τι θελει!παντως ο λογος του μετραει....................:lol: :lol: