Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σιγά τα λεφτά που ρίξανε! Συμβολικά ρίξανε κάποιες δεσμίδες! Έτσι κι αλλιώς, κάπως έτσι δεν τα σκόρπαγε και η Ντάλια? :lol: :lol: :lol:

Αλήθεια, από που προκύπτει το δεδομένο (πλέον) ότι η Ντάλια θα φύγει με τον Αλέξη για την Αυστραλία;;;

Πάντως, σας έλεγα ότι κάτι άλλο παίζει με την Ντάλια και δε νομίζω να την βγάλει έτσι από την μέση ο Καπουτζίδης, αλλά κάποιοι επέμεναν σε δικά τους σενάρια! :D

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άντε να τελειώνει σιγά σιγά το «Πάρα Πέντε» γιατί πολύ το κούρασε το θέμα... Ποιό βαρετό επεισόδιο δεν έχω ξαναδεί, μέχρι και zapping έκανα ενδιάμεσα, που στην πρώτη σεζόν θα μου κοβόταν το χέρι μόνο που θα το σκεφτόμουν... :down:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

μοναδικες σκηνεσ γελιου για μενα

1."θα λεω τον καιρο" απο τον μελλοντικο αντρα της φριντα

2."απο πιτσαρια ειναι" απο την θεοπουλα.η τελευταια ατακα του επεισοδιου

οσο για το σκορπισμα των χρηματων,μου φανηκε εντελως ασχετο και αψυχολογητο

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Και εμενα μου αρεσε πολυ το σημερινο...πολυ συγκινητικο..μου αρεσε πολυ η εξεληξη με τη ζουμπι και την Μαριλενα που τους βοηθησε.Και ειχε και γελιο...μια σειρα πρεπει να τα εχει ολα..αυτο ειναι αυτο που με κραταει το παρα 5...δεν χρειαζεται μονο να χασκογελανε...

Πολλά σπίτια πλυμμήρισαν εδώ.Από τα δάκρυα.Όλοι το παρα5 βλέπαν.

μοναδικες σκηνεσ γελιου για μενα

1."θα λεω τον καιρο" απο τον μελλοντικο αντρα της φριντα

2."απο πιτσαρια ειναι" απο την θεοπουλα.η τελευταια ατακα του επεισοδιου

οσο για το σκορπισμα των χρηματων,μου φανηκε εντελως ασχετο και αψυχολογητο

ειχε πει ετσι κ αλλιως ο καπουτζιδης οτι οσοι περιμενουν να γελασουν στο επομενο επεισοδιο θα απογοητευτουν...γιατι το επεισοδιο θα ειναι στο μεγαλυτερο μερος του συγκινητικο...

Οπως κ ηταν;)

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά χθες το έχασα το επεισόδιο γιατί ήμουν επίσκεψη σε Γιώργο!Μήπως μπορεί κάποιος να κάνει μια περιληψούλα?Επανάληψη πότε έχει?

Επανάληψη πότε έχει?
Λογικά, την επόμενη εβδομάδα. Παραμονή πρωτομαγιάς γαρ... :whistle:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Υπ όψιν αν έχει επανάληψη την άλλη Δευτέρα θα έχουμε καινούριο παρά 5 σε 20 ημέρες. Και αυτό γιατί στις 7 Μαϊου δεν θα έχει ούτως ή άλλως επεισόδιο λόγω τηλεμαραθωνίου.

Ρε παιδια βοηθεια...:help:

Λογω εορτης πατερα απο τη μεση και μετα το εχασα....:(

Τι εγινε τελικα με τη Νταλια???

Το μονο που εμαθα ειναι οτι πετουσαν τα λεφτα της....

Της το ειπαν τελικα???:confused:

Και η αδερφη της ελευθεριας που βρεθηκε????:confused:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Στο πρώτο που ρωτάς

όχι δεν της το είπαν, απλά συνειδητοποίησαν πως η Ντάλια δεν είναι σαν τον πατέρας της, πως δεν φταίει εκείνη για ότι έγινε και πως για εκείνη τα χρήματα είναι απλά "κίτρινο" και "μοβ", με την έννοια ότι δεν τα θεωρεί σκοπό της ζωής της όπως ο πατέρας της.

Στο δεύτερο

Τους το είπε μια φίλη της Μαριλένας που τυχαία την ήξερε.

:)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Και γιατι της πεταγαν τα λεφτα καλε?????:blink: :wacko: :lol:

Παντως με την αδερφη της ελευθεριας πολυ βολικα δεν ηρθαν ολα...??

Και με το φακελο του ψηλου που επεσε στα χερια της σοφιας???

Τι να πω... Μου τη δινει οταν συμβαινει (σε πολυ μεγαλο βαθμο οπως τωρα....;) )

Ευχαριστω πολυ Desert!!!!:D

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Και γιατι της πεταγαν τα λεφτα καλε?????:blink: :wacko: :lol:

Παντως με την αδερφη της ελευθεριας πολυ βολικα δεν ηρθαν ολα...??

Και με το φακελο του ψηλου που επεσε στα χερια της σοφιας???

Τι να πω... Μου τη δινει οταν συμβαινει (σε πολυ μεγαλο βαθμο οπως τωρα....;) )

Ευχαριστω πολυ Desert!!!!:D

Αφήνεται να εννοηθεί ότι η συμπεθέρα "κανόνισε" να μάθει η Ζουμπουλία για την αδελφή της Ελευθερίας -αυτό τουλάχιστον κατάλαβα εγώ. Δηλαδή η Μαριλένα φάνηκε σαν να καταλαβαίνει ότι αν η φίλη της πει στη Ζουμπουλία για την Ασλάνογλου, αυτό το στοιχείο θα τη βοηθήσει στις έρευνες.

Τώρα για το φάκελο, πάντα έτσι συμβαίνουν όλα στη σειρά, η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο!

Το ότι πετούσαν τα λεφτά ήταν κυρίως συμβολικό, επειδή ακριβώς δεν σήμαιναν πλέον τίποτα γι'αυτούς.

PS: Όταν η Αγγέλα είπε "μωβ και κίτρινα" χωρίς να δείχνει ακόμα στο πλάνο τα λεφτά, το μυαλό μου πήγε στους LA Lakers! :lol::lol:

Σιγά τα λεφτά που ρίξανε! Συμβολικά ρίξανε κάποιες δεσμίδες! Έτσι κι αλλιώς, κάπως έτσι δεν τα σκόρπαγε και η Ντάλια? :lol: :lol: :lol:

Βασικά η Αμαλία είπε ότι ΟΛΟ το βράδυ πέρασαν έτσι, δηλ να ρίχνουν χρήματα... 6 άτομα επί ένα κάθε 10" για ΟΛΟ το βράδυ δεν θα είναι κι ευτελές ποσό. ΚΙ ύστερα ακούω κάτι για αψυχολόγητα και τέτοια. Γιατί έχουμε γίνει όπως είπε και κάποιος παραπώνω ΤΟΣΟ υλιστές; Δε λέω να έχουμε τα προς το ζην, τα προς το ευ ζην, αλλά δε νομίζω ότι τα παραπάνω μας δίνουν την ευτυχία. Τα λέω ίσως επειδή δε θα τα αποκτήσω ποτέ, αλλά κι έτσι να'ναι χαίρομαι πάντα με αυτά που έχω, και είμαι περήφανος γι'αυτά.

Ωραίο το μήνυμα αλλά επειδή έτυχε κι είχα δει και το επεισόδιο που είχε κάνει το s1ngles για τα λεφτά μου άρεσε περισσότερο το πως είχε περαστεί το μήνυμα εκεί... πιο πραγματικά και λιγότερο μελό!

Πολλά σπίτια πλυμμήρισαν εδώ.Από τα δάκρυα.Όλοι το παρα5 βλέπαν.

Ναι, και στη Νέα Ορλεάνη Παρα5 έβλεπαν πέρσι...

Τελείως ελεεινό το τέλος. Δε λέω για την ιδέα που προσπάθησε να περάσει, αλλά για τον τρόπο που το υλοποίησαν. Ειδικά η σκηνή με τα μωβ-κίτρινα, πολύ κρύα και επιτηδευμένη μου φάνηκε. Περισσότερο δράμα θα έβγαζε αν έβαζαν τον Τότσικα να την πει.

Βασικά η Αμαλία είπε ότι ΟΛΟ το βράδυ πέρασαν έτσι, δηλ να ρίχνουν χρήματα... 6 άτομα επί ένα κάθε 10" για ΟΛΟ το βράδυ δεν θα είναι κι ευτελές ποσό. ΚΙ ύστερα ακούω κάτι για αψυχολόγητα και τέτοια. Γιατί έχουμε γίνει όπως είπε και κάποιος παραπώνω ΤΟΣΟ υλιστές; Δε λέω να έχουμε τα προς το ζην, τα προς το ευ ζην, αλλά δε νομίζω ότι τα παραπάνω μας δίνουν την ευτυχία. Τα λέω ίσως επειδή δε θα τα αποκτήσω ποτέ, αλλά κι έτσι να'ναι χαίρομαι πάντα με αυτά που έχω, και είμαι περήφανος γι'αυτά.

Χαιρομαι να ακουω ατομα σαν κι εσενα ρε φιλε μου...Πραγματικα, χαιρομαι...Κι εξαλλου, ειναι μια σειρα , την οποια αγαπησαμε για το μαγικο, το παραξενο, το μυστηριωδες, το χαρουμενο αλλα και το στεναχωρο στοιχειο που συνδιαζει....Εξαιρετικη σειρα, την οποια οσοι κατηγορουν, φαινεται οτι την βλεπουν...Ασχημο αυτο...Πολυ ασχημο..Μου θυμιζει εποχες Reality shows...Οταν ολοι δεν τα εβλεπαν, αλλα ηξεραν λεπτομερειες και τα κατηγορουσαν...Ελεος λιγακι..Τιποτα αλλο...

...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:)

Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο...

Πεθανε ο παραγωγος του Παρα 5 και σταματησαν τα γυρισματα γιατι οι ηθοποιοι ειναι πολυ φορτισμενοι συναισθηματικα και δεν μπορουν να βγαλουν τις σκηνες. Θεος σχωρεσ'τον τον ανθρωπο αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρη οτι θα δουμε νεο επεισοδιο σε 20 μερες.

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Πεθανε ο παραγωγος του Παρα 5 και σταματησαν τα γυρισματα γιατι οι ηθοποιοι ειναι πολυ φορτισμενοι συναισθηματικα και δεν μπορουν να βγαλουν τις σκηνες. Θεος σχωρεσ'τον τον ανθρωπο αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρη οτι θα δουμε νεο επεισοδιο σε 20 μερες.

Αλήθεια λες ?:cry:

τον ιδιο παραγωγο με το "μαζι σου" εχουν?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Περισσότερο δράμα θα έβγαζε αν έβαζαν τον Τότσικα να την πει.

:lol: Ευτυχώς να λες που ο Τότσικας περιορίζεται μόνο στο "Μαζί σου" με ερμηνείες που hopefully δεν του επιτρέπουν να κάνει "guest" πουθενά.

Πάντως εμένα μου αρεσε το επεισόδιο -και χιούμορ βρήκα και ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Οπότε ok...

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

τον ιδιο παραγωγο με το "μαζι σου" εχουν?

Ναι γιατι και το επεισοδιο,ηταν κι αυτο αφιερωμενο σ''αυτον.Οπως και στο παρα 5.

Λες να είχαν όλη την περιουσία της στο σπίτι; :lol: :lol: :lol:

Δικαιολογίες...

Ναι γιατι και το επεισοδιο,ηταν κι αυτο αφιερωμενο σ''αυτον.Οπως και στο παρα 5.

Και οι singles τον ίδιο είχαν γιατι αφιέρωσαν το χθεσινό επεισόδιο και το έλεγε κάπου στους τίτλους....

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday