Jump to content

gsx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gsx

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

gsx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ είχα διαβάσει στο 7 Μέρες TV πριν κανά μήνα που ο σεναριογράφος έλεγε ότι σκέφτεται να συνεχίσει και για s1ngles 4. Μήπως θα συνεχίσει με άλλο σκηνοθέτη; Θυμάστε σε ποιό περιοδικό ήταν η συνέντευξη που λέτε:confused:;
  2. Και το επεισόδιο δείχνει ότι θάναι καλό, πάντως το trailer είναι από τα καλύτερα που έχω δει στην ελληνική τηλεόραση ever!:) Τόχουν ανεβάσει στο http://www.megatv.com. Αξίζει να μπείτε να το δείτε, έχουν κάνει τρομερή δουλειά...
  3. Παιδιά, εδώ μας βάζουν κάμερες στους δρόμους, ένα σωρό πληροφορίες κυκλοφορούν για μας σε διάφορους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε όλον τον πλανήτη, το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να βάλουν και μηχανάκι στην τηλεόραση μου... What next? Αριθμομηχανή στο καζανάκι για να ξέρουν ΚΑΙ πόσες φορές κατουράμε; Ας είναι αυθαίρετα τα νούμερα, δεν πειράζει...
  4. Είδα το τρέιλερ και φαίνεται ωραίο επεισόδιο το αυριανό. Η Ράνια πάει την Σερέτη στο δικαστήριο... για να δούμε...
  5. Παίζει το τρέιλερ της προηγούμενης βδομάδας. Ξέρει κανείς αν θάχει επανάληψη; Κι αν ναι, γιατί ρε :X, αφού δεν έχει ποδόσφαιρο το Mega σήμερα!!!
  6. Ήθελα από καιρό να δω Heroes αλλά δεν τα είχα καταφέρει. Λένε ότι η σειρά αρχίζει να ανεβαίνει από το 3ο επεισόδιο αλλά εγώ έχω πάθει πλάκα ήδη από το πρώτο! Εκπληκτική σειρά!!!:up:
  7. -Μετά από πόσα λεπτά επιτρέπεις να σου δίνουν συμβουλές; -Μετά από κανά εικοσάλεπτο περίπου. Αλλά δεν σε βλέπω να το φτάνεις. -Γιατί; -Γιατί η κακή αρχή είναι το ήμισυ του τίποτα. -(για το διάβασμα στην κηδεία) Γιατί τον διαβάζουν έξω; -Για να τα πάει καλύτερα στις εξετάσεις. :lol::lol::lol: Και θα συμφωνήσω με το "τα ζόμπι φορούσαν ψηλοτάκουνα", ξεράθηκα!!
  8. Επιτέλους ξαναρχίζει!!!:D Έχει καταλάβει κανείς γιατί το λένε 2 1/2; Κι ούτε εγώ την πάω την Ανδριανού, θα παίζει τελικά για πολλά επεισόδια;!!
  9. hoxton :!: :!: :!: λέγεται η καφετέρια που βλέπουμε στη σειρά κι είναι στο Γκάζι!!! Το γράψανε στο forum του site της σειράς!!!
  10. Δεν πρέπει νάναι το Cafe plus, Link. Έχω πάει και δεν έχει σχέση με τη βασική καφετέρια. Μπορεί να κάνουν άλλα γυρίσματα εκεί αν και δεν μου θύμισε τίποτα...:confused: Btw, είναι εντελώς σίγουρο ότι δεν έχει καινούριο την Τετάρτη;
  11. Σούπερ η ανατροπή στο χαρακτήρα του Μάκη! Μ' αρέσει που δεν τον παρουσιάζουν τελείως ηλίθιο. Και γέλασα τρομερά εκεί που η Λίλα του λέει περήφανη ότι του είναι πιστή εδώ και τρεις βδομάδες κι εκείνος φωνάζει "ΜΑ ΤΑΧΟΥΜΕ ΕΝΑΜΙΣΙ ΜΗΝΑ!":lol: :lol: :lol: Και μ' άρεσε που η Λίλα είναι πάντα εκεί για τους φίλους της, μόλις την πήρε ο Μπίλης να συνεχίσουν τις πρόβες, αμέσως είπε πως θ' ακυρώσει όλες τις δουλειές. Περιμένω πως και πως να δω αν θα χορέψουν καλά στο διαγωνισμό ή θα τα κάνουν θάλασσα! Εγώ νομίζω ότι θα χορέψουν τέλεια!!! (η Λίλα τουλάχιστον)
  12. Δεν έχω δει καθόλου τηλεόραση χθες. Είδε κανείς αν έδειξε κανά trailer τι θα γίνει στο επόμενο;
  13. Χίλια ευχαριστώ, Sofi-K!
  14. Σόρυ, επειδή είμαι καινούριος στο forum, πως μπαίνει το spoiler; Και βάζουμε και σ' αυτά που βλέπουμε στο τρέιλερ;:confused: :O Αν μπορεί κανείς απ' τους παλιούς να δώσει καμιά οδηγία, ευχαριστώ εκ των προτέρων!:!:
×
×
  • Create New...