CakeNet Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Σιγά τα λεφτά που ρίξανε! Συμβολικά ρίξανε κάποιες δεσμίδες! Έτσι κι αλλιώς, κάπως έτσι δεν τα σκόρπαγε και η Ντάλια? :lol: :lol: :lol: Αλήθεια, από που προκύπτει το δεδομένο (πλέον) ότι η Ντάλια θα φύγει με τον Αλέξη για την Αυστραλία;;; Πάντως, σας έλεγα ότι κάτι άλλο παίζει με την Ντάλια και δε νομίζω να την βγάλει έτσι από την μέση ο Καπουτζίδης, αλλά κάποιοι επέμεναν σε δικά τους σενάρια! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Άντε να τελειώνει σιγά σιγά το «Πάρα Πέντε» γιατί πολύ το κούρασε το θέμα... Ποιό βαρετό επεισόδιο δεν έχω ξαναδεί, μέχρι και zapping έκανα ενδιάμεσα, που στην πρώτη σεζόν θα μου κοβόταν το χέρι μόνο που θα το σκεφτόμουν... :down: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 μοναδικες σκηνεσ γελιου για μενα 1."θα λεω τον καιρο" απο τον μελλοντικο αντρα της φριντα 2."απο πιτσαρια ειναι" απο την θεοπουλα.η τελευταια ατακα του επεισοδιου οσο για το σκορπισμα των χρηματων,μου φανηκε εντελως ασχετο και αψυχολογητο Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Και εμενα μου αρεσε πολυ το σημερινο...πολυ συγκινητικο..μου αρεσε πολυ η εξεληξη με τη ζουμπι και την Μαριλενα που τους βοηθησε.Και ειχε και γελιο...μια σειρα πρεπει να τα εχει ολα..αυτο ειναι αυτο που με κραταει το παρα 5...δεν χρειαζεται μονο να χασκογελανε... Πολλά σπίτια πλυμμήρισαν εδώ.Από τα δάκρυα.Όλοι το παρα5 βλέπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 μοναδικες σκηνεσ γελιου για μενα 1."θα λεω τον καιρο" απο τον μελλοντικο αντρα της φριντα 2."απο πιτσαρια ειναι" απο την θεοπουλα.η τελευταια ατακα του επεισοδιου οσο για το σκορπισμα των χρηματων,μου φανηκε εντελως ασχετο και αψυχολογητο ειχε πει ετσι κ αλλιως ο καπουτζιδης οτι οσοι περιμενουν να γελασουν στο επομενο επεισοδιο θα απογοητευτουν...γιατι το επεισοδιο θα ειναι στο μεγαλυτερο μερος του συγκινητικο... Οπως κ ηταν;) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Παιδιά χθες το έχασα το επεισόδιο γιατί ήμουν επίσκεψη σε Γιώργο!Μήπως μπορεί κάποιος να κάνει μια περιληψούλα?Επανάληψη πότε έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Επανάληψη πότε έχει?Λογικά, την επόμενη εβδομάδα. Παραμονή πρωτομαγιάς γαρ... :whistle: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Υπ όψιν αν έχει επανάληψη την άλλη Δευτέρα θα έχουμε καινούριο παρά 5 σε 20 ημέρες. Και αυτό γιατί στις 7 Μαϊου δεν θα έχει ούτως ή άλλως επεισόδιο λόγω τηλεμαραθωνίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 ερε γλεντια!!!:lol: :p θα ξεχασουμε τι κανουν και που βρισκονται:p Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Ρε παιδια βοηθεια...:help: Λογω εορτης πατερα απο τη μεση και μετα το εχασα....:( Τι εγινε τελικα με τη Νταλια??? Το μονο που εμαθα ειναι οτι πετουσαν τα λεφτα της.... Της το ειπαν τελικα???:confused: Και η αδερφη της ελευθεριας που βρεθηκε????:confused: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Στο πρώτο που ρωτάς όχι δεν της το είπαν, απλά συνειδητοποίησαν πως η Ντάλια δεν είναι σαν τον πατέρας της, πως δεν φταίει εκείνη για ότι έγινε και πως για εκείνη τα χρήματα είναι απλά "κίτρινο" και "μοβ", με την έννοια ότι δεν τα θεωρεί σκοπό της ζωής της όπως ο πατέρας της. Στο δεύτερο Τους το είπε μια φίλη της Μαριλένας που τυχαία την ήξερε. :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Και γιατι της πεταγαν τα λεφτα καλε?????:blink: :wacko: :lol: Παντως με την αδερφη της ελευθεριας πολυ βολικα δεν ηρθαν ολα...?? Και με το φακελο του ψηλου που επεσε στα χερια της σοφιας??? Τι να πω... Μου τη δινει οταν συμβαινει (σε πολυ μεγαλο βαθμο οπως τωρα....;) ) Ευχαριστω πολυ Desert!!!!:D Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Και γιατι της πεταγαν τα λεφτα καλε?????:blink: :wacko: :lol: Παντως με την αδερφη της ελευθεριας πολυ βολικα δεν ηρθαν ολα...?? Και με το φακελο του ψηλου που επεσε στα χερια της σοφιας??? Τι να πω... Μου τη δινει οταν συμβαινει (σε πολυ μεγαλο βαθμο οπως τωρα....;) ) Ευχαριστω πολυ Desert!!!!:D Αφήνεται να εννοηθεί ότι η συμπεθέρα "κανόνισε" να μάθει η Ζουμπουλία για την αδελφή της Ελευθερίας -αυτό τουλάχιστον κατάλαβα εγώ. Δηλαδή η Μαριλένα φάνηκε σαν να καταλαβαίνει ότι αν η φίλη της πει στη Ζουμπουλία για την Ασλάνογλου, αυτό το στοιχείο θα τη βοηθήσει στις έρευνες. Τώρα για το φάκελο, πάντα έτσι συμβαίνουν όλα στη σειρά, η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο! Το ότι πετούσαν τα λεφτά ήταν κυρίως συμβολικό, επειδή ακριβώς δεν σήμαιναν πλέον τίποτα γι'αυτούς. PS: Όταν η Αγγέλα είπε "μωβ και κίτρινα" χωρίς να δείχνει ακόμα στο πλάνο τα λεφτά, το μυαλό μου πήγε στους LA Lakers! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgas Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Σιγά τα λεφτά που ρίξανε! Συμβολικά ρίξανε κάποιες δεσμίδες! Έτσι κι αλλιώς, κάπως έτσι δεν τα σκόρπαγε και η Ντάλια? :lol: :lol: :lol: Βασικά η Αμαλία είπε ότι ΟΛΟ το βράδυ πέρασαν έτσι, δηλ να ρίχνουν χρήματα... 6 άτομα επί ένα κάθε 10" για ΟΛΟ το βράδυ δεν θα είναι κι ευτελές ποσό. ΚΙ ύστερα ακούω κάτι για αψυχολόγητα και τέτοια. Γιατί έχουμε γίνει όπως είπε και κάποιος παραπώνω ΤΟΣΟ υλιστές; Δε λέω να έχουμε τα προς το ζην, τα προς το ευ ζην, αλλά δε νομίζω ότι τα παραπάνω μας δίνουν την ευτυχία. Τα λέω ίσως επειδή δε θα τα αποκτήσω ποτέ, αλλά κι έτσι να'ναι χαίρομαι πάντα με αυτά που έχω, και είμαι περήφανος γι'αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsx Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Ωραίο το μήνυμα αλλά επειδή έτυχε κι είχα δει και το επεισόδιο που είχε κάνει το s1ngles για τα λεφτά μου άρεσε περισσότερο το πως είχε περαστεί το μήνυμα εκεί... πιο πραγματικά και λιγότερο μελό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Την επόμενη Δευτέρα στις 21:50 θα έχει So You Think You Can Dance... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Πολλά σπίτια πλυμμήρισαν εδώ.Από τα δάκρυα.Όλοι το παρα5 βλέπαν. Ναι, και στη Νέα Ορλεάνη Παρα5 έβλεπαν πέρσι... Τελείως ελεεινό το τέλος. Δε λέω για την ιδέα που προσπάθησε να περάσει, αλλά για τον τρόπο που το υλοποίησαν. Ειδικά η σκηνή με τα μωβ-κίτρινα, πολύ κρύα και επιτηδευμένη μου φάνηκε. Περισσότερο δράμα θα έβγαζε αν έβαζαν τον Τότσικα να την πει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Βασικά η Αμαλία είπε ότι ΟΛΟ το βράδυ πέρασαν έτσι, δηλ να ρίχνουν χρήματα... 6 άτομα επί ένα κάθε 10" για ΟΛΟ το βράδυ δεν θα είναι κι ευτελές ποσό. ΚΙ ύστερα ακούω κάτι για αψυχολόγητα και τέτοια. Γιατί έχουμε γίνει όπως είπε και κάποιος παραπώνω ΤΟΣΟ υλιστές; Δε λέω να έχουμε τα προς το ζην, τα προς το ευ ζην, αλλά δε νομίζω ότι τα παραπάνω μας δίνουν την ευτυχία. Τα λέω ίσως επειδή δε θα τα αποκτήσω ποτέ, αλλά κι έτσι να'ναι χαίρομαι πάντα με αυτά που έχω, και είμαι περήφανος γι'αυτά. Χαιρομαι να ακουω ατομα σαν κι εσενα ρε φιλε μου...Πραγματικα, χαιρομαι...Κι εξαλλου, ειναι μια σειρα , την οποια αγαπησαμε για το μαγικο, το παραξενο, το μυστηριωδες, το χαρουμενο αλλα και το στεναχωρο στοιχειο που συνδιαζει....Εξαιρετικη σειρα, την οποια οσοι κατηγορουν, φαινεται οτι την βλεπουν...Ασχημο αυτο...Πολυ ασχημο..Μου θυμιζει εποχες Reality shows...Οταν ολοι δεν τα εβλεπαν, αλλα ηξεραν λεπτομερειες και τα κατηγορουσαν...Ελεος λιγακι..Τιποτα αλλο... Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Πεθανε ο παραγωγος του Παρα 5 και σταματησαν τα γυρισματα γιατι οι ηθοποιοι ειναι πολυ φορτισμενοι συναισθηματικα και δεν μπορουν να βγαλουν τις σκηνες. Θεος σχωρεσ'τον τον ανθρωπο αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρη οτι θα δουμε νεο επεισοδιο σε 20 μερες. Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Πεθανε ο παραγωγος του Παρα 5 και σταματησαν τα γυρισματα γιατι οι ηθοποιοι ειναι πολυ φορτισμενοι συναισθηματικα και δεν μπορουν να βγαλουν τις σκηνες. Θεος σχωρεσ'τον τον ανθρωπο αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρη οτι θα δουμε νεο επεισοδιο σε 20 μερες. Αλήθεια λες ?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Πεθανε ο παραγωγος του Παρα 5 και σταματησαν τα γυρισματα γιατι οι ηθοποιοι ειναι πολυ φορτισμενοι συναισθηματικα και δεν μπορουν να βγαλουν τις σκηνες. Θεος σχωρεσ'τον τον ανθρωπο αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρη οτι θα δουμε νεο επεισοδιο σε 20 μερες. τον ιδιο παραγωγο με το "μαζι σου" εχουν? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Περισσότερο δράμα θα έβγαζε αν έβαζαν τον Τότσικα να την πει. :lol: Ευτυχώς να λες που ο Τότσικας περιορίζεται μόνο στο "Μαζί σου" με ερμηνείες που hopefully δεν του επιτρέπουν να κάνει "guest" πουθενά. Πάντως εμένα μου αρεσε το επεισόδιο -και χιούμορ βρήκα και ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Οπότε ok... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 τον ιδιο παραγωγο με το "μαζι σου" εχουν? Ναι γιατι και το επεισοδιο,ηταν κι αυτο αφιερωμενο σ''αυτον.Οπως και στο παρα 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Βασικά η Αμαλία είπε ότι ΟΛΟ το βράδυ πέρασαν έτσι, δηλ να ρίχνουν χρήματα... 6 άτομα επί ένα κάθε 10" για ΟΛΟ το βράδυ δεν θα είναι κι ευτελές ποσό. ΚΙ ύστερα ακούω κάτι για αψυχολόγητα και τέτοια. Γιατί έχουμε γίνει όπως είπε και κάποιος παραπώνω ΤΟΣΟ υλιστές; Δε λέω να έχουμε τα προς το ζην, τα προς το ευ ζην, αλλά δε νομίζω ότι τα παραπάνω μας δίνουν την ευτυχία. Τα λέω ίσως επειδή δε θα τα αποκτήσω ποτέ, αλλά κι έτσι να'ναι χαίρομαι πάντα με αυτά που έχω, και είμαι περήφανος γι'αυτά. Λες να είχαν όλη την περιουσία της στο σπίτι; :lol: :lol: :lol: Πεθανε ο παραγωγος του Παρα 5 και σταματησαν τα γυρισματα γιατι οι ηθοποιοι ειναι πολυ φορτισμενοι συναισθηματικα και δεν μπορουν να βγαλουν τις σκηνες. Θεος σχωρεσ'τον τον ανθρωπο αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρη οτι θα δουμε νεο επεισοδιο σε 20 μερες. Δικαιολογίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Ναι γιατι και το επεισοδιο,ηταν κι αυτο αφιερωμενο σ''αυτον.Οπως και στο παρα 5. Και οι singles τον ίδιο είχαν γιατι αφιέρωσαν το χθεσινό επεισόδιο και το έλεγε κάπου στους τίτλους.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts