katsifis Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 το ε[ισοδιο θα ειανι επαναλυψη..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 νομιζω πως οχι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 το ε[ισοδιο θα ειανι επαναλυψη..? Καινούργιο θα είναι. Μπορείς να δεις και το τρέιλερ στο site του μέγκα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 το μεγκα παιζει διαφημιστικο,στα περιοδικα λεει πως θα ειναι επαναληψη.. χασαμε τον μπουσουλα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Έχει καινούριο επεισόδιο..Μόλις είδα το trailer με τον φοβερό διάλογο Σπύρου-Θεοπούλας "-Ξέρεις τι θέλεις να πάρεις? -Αυτόν!" Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siba2001 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 το ειπαμε!:p αυτος που θα επρεπε να βλεπει η νταλια στο οραμα ειναι ο πατερας του αλεξη κι οχι ο δικος της παντως.:confused: Σωστή σε βρίσκω... Το σίγουρο είναι ότι κάτι τρέχει και με τους 2 μπαμπάδες :p Στο όραμα όλοι βλέπαν συγγενικά τους πρόσωπα...γιατί η Ντάλια να δεί τον πατέρα του Αλέξη? Ναι μεν ηταν στο αεροπλάνο μαζί με τους άλλους αλλα μπορει στο όραμα να βρισκόταν μόνο συγγενείς τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Είδα το τρέιλερ και μου φάνηκε καλούτσικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Ολα τα λεφτα το σημερινο μεχρι τωρα!!!!!! :lol: :lol: :lol: Θεοπουλα rulezzzz!!!!:lol: :lol: :lol: Ηταν μια ιδανικη συνεργασια αστυνομιας πολιτων...!!!:p Αυτα ειναι!!!:respect: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Ολα τα λεφτα το σημερινο μεχρι τωρα!!!!!! :lol: :lol: :lol: Θεοπουλα rulezzzz!!!!:lol: :lol: :lol: Οντως η Θεοπουλα δινει ρεστα...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Τελικά ο αλέξης τους είπε το μυστικό εε? Τέλειο πάντως. Τι λέτε να γίνει με την ντάλια? Πάντως δεν είπε νέο επεισόδιο την επόμενη εβδομάδα, ύποπτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Τελικά ο αλέξης τους είπε το μυστικό εε? Τέλειο πάντως. Τι λέτε να γίνει με την ντάλια? Πάντως δεν είπε νέο επεισόδιο την επόμενη εβδομάδα, ύποπτο!! Αναμενομενο θα ελεγα εγω.....;) ;) Εμενα μου αρεσε και το τελειωμα με τους 4 να κοιτανε τα λεφτα....:up: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Ρε παιδιά, μόνο εμένα μου φάνηκε ψιλομάπα το σημερινό και το μόνο ενδιαφέρον που είχε ήταν η αποκάλυψη του Αλέξη (αν και είχε προβλεφθεί); :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Καλο ηταν. Μ'αρεσε η ατακα της Αγγελας::p -Εσενα ποτε σου ειπε η μητερα σου για το σεξ; -Οταν ηταν ηδη πολυ αργα. Η εξελιξη με τον πατερα της Νταλιας ηταν καλη, αντε να δουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Ρε παιδιά, μόνο εμένα μου φάνηκε ψιλομάπα το σημερινό και το μόνο ενδιαφέρον που είχε ήταν η αποκάλυψη του Αλέξη (αν και είχε προβλεφθεί); :worry: γιατι μαπα? εμενα μου αρεσε πολυ γιατι εκτος απο την αποκαλυψη ειχε κ γελιο με τη θεοπουλα κλπ. ποτε θα ξαναδουμε την αμαλλλιτσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 γιατι μαπα?Μου φάνηκε αργό και «τραβηγμένο». Προσωπική άποψη πάντα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Πολύ καλό το σημερινό. Πιστεύω από τα καλύτερα του 2ου κύκλου. Όσο για την επόμενη εβδομάδα, στο site του MEGA δεν έχει καν την περίληψη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Καταπληκτικό επεισόδιο! Η αποκάλυψη με τον πατέρα της Ντάλιας ήταν ανατριχιαστική... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 anatrixiasa!:scared: Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 λογικα παλι επαναληψη την επομενη εβδομαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Όλα τα λεφτά η Ντάλια με τον ταξιτζή που της λέει ψιλά και αυτή κοιτάζει με τρόπο προς τα πάνω.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Όλα τα λεφτά η Ντάλια με τον ταξιτζή που της λέει ψιλά και αυτή κοιτάζει με τρόπο προς τα πάνω.:lol: Όντως!!! Η Ντάλια είναι απλά απίθανη! Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 oraio to simerino ontos! 15 meres ypomoni poios kanei omos? exo arxisei kai toys variemai toys typous! avrio tha vgei kai o "aleksis" ston arnaoutoglou anti na kanei kana gyrisma! ts ts ts Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Όλα τα λεφτά η Ντάλια με τον ταξιτζή που της λέει ψιλά και αυτή κοιτάζει με τρόπο προς τα πάνω.:lol: :lol: :lol: :lol: Ελιωσα στο γελιο!!! :lol: :lol: :lol: Η Νταλια ειναι για βολτα με τα μεσα μαζικης μεταφορας!!!! :p Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Απο τα καλυτερα...Σημερα επεσε τρομερο γελιο...! Για αλλη μια φορα εδωσε ρεστα η Νταλια....Οπως κι ολοι οι υπολοιποι...Ποιος μπορει να ξεχασει την Θεοπουλα...; Κανεις.....!!!!! Πλεον, οσο φτανει το τελος, οι εξελιξεις θα ειναι ολο και πιο καυτες...!!! Την επομενη εβδομαδα.... επαναληψη....Ανυπομονω να μαθω αν θα κυκλοφορησει η σειρα σε DVD...Τετοιες σειρες αξιζουν, πραγματικα !!! Κριμα που φτανει σιγα σιγα στο τελος...Αν περιμενουμε να δουμε αναλογη επιτυχημενη σειρα απο την τηλεοραση, μου φαινεται θα περιμενουμε πολυ καιρο ακομα, μην πω χρονια.....Τελος παντων....Την καληνυχτα μου σε ολους...!!!! Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Moυ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, το σενάριο είναι πολύ πρωτότυπο για κωμωδία, το όλο concept διαφορετικό, μένει να δούμε αν θα μας δικαιώσει η σειρά στη συνέχεια. :cool: Το σεναριο κι ολο το σηριαλ μας δικαιωσε τελικα και με το παραπανω.....!!!!! Τιποτα αλλο.... Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts