Jump to content

Στο Παρά Πέντε (Mega)

castrato
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πάντως ρε παιδιά έχουν δίκιο όσοι φωνάζουν. Δεν είναι η επανάληψη το θέμα, είναι το δούλεμα... και δεν ξέρω τίνος ευθύνη είναι και δε με νοιάζει κιόλας - δεν είναι δικό μου το πρόβλημα να το λύσω αλλά δε συμβαίνει μια φορά να δείξεις κατανόηση του τύπου άνθρωποι είμαστε - κάτι έτυχε.... δηλαδή στις άλλες σειρές, και στο ίδιο κανάλι και σε όλα τα υπόλοιπα, δε παίζουν ηθοποιοί, δε γράφουν σεναριογράφοι, δε σκηνοθετούν σκηνοθέτες, δεν πληρώνουν παραγωγοί; Πώς όλα τα άλλα σήριαλ είναι στην ώρα τους κι αυτό όλο κάτι έχει... μου θυμίζει την παροιμία που λέει "μια ο Γιάννης δε μπορεί, μια ο κ**** του πονεί"... και προσωπικά τον πάω με χίλια τον Καπουτζίδη, από τις Σαββατογεννημένες ακόμα, αλλά όλη η συμπεριφορά του καναλιού και της παραγωγής του σήριαλ είναι απαράδεκτη... όταν είσαι επαγγελματίας είσαι στην ώρα σου, οφείλεις... ο,τι δουλειά κι αν κάνεις... αυτό που κάνουν όλοι εκεί είναι απλά κωλοπαιδισμός κι αυτό δεν έχει δικαιολογία, είναι ξερή γαιδουριά...
'cause somewhere in the crowd there' s you!..

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πάλι ρε γαμώτο? :( :( :(

μέχρι πρότεινος, διαφήμιζαν για καινούριο επεισόδιο, σωστά ?? :blink:

"There's a story still unread"

Εγώ πάντως επειδή είμαι από τους πρώτους που ούρλιαζαν και τσίριζαν για τις επαναλήψεις από το Νοέμβριο κιόλας (πέρυσι το έχαψα το παραμύθι eurovision και ήμουν πιο επιεικής), πλέον δεν έχω να πω τίποτα. Το έχω συνηθίσει.

Απλά αναρωτιέμαι τι θα γίνει με τα υπόλοιπα 14 επεισόδια που απομένουν. Οι επαναλήψεις θα συνεχιστούν γιατί πολύ απλά δεν έχουν τα έχουν γυρίσει, μην πω ότι δεν τα έχει γράψει καν ο Καπού. Πλέον αντί να φωνάζουμε για τις επαναλήψεις, καιρός να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε ότι η σειρά θα κρατήσει τουλάχιστον ως τα επόμενα Χριστούγεννα, εκτός και αν συνεχίσει με νέα επεισόδια το καλοκαίρι (χαχα).

Και μην βρεθεί κανείς να πει ότι ο Καπουτζίδης έχει πει ότι θα τελειώσει φέτος. Γιατί ο ίδιος Καπουτζίδης είναι που είπε ότι αυτή τη χρονιά δεν θα υπάρχουν επαναλήψεις (το είπε πέρυσι το καλοκαίρι) και ο ίδιος Καπουτζίδης είπε ότι τα επεισόδια θα είναι 26 και φέτος (επίσης πέρυσι το καλοκαίρι).

παιδιά τους έστειλα mail και τους τα έψαλα θα μου πείτε τώρα θα το δει κανεις?

ΜAΛΛΟΝ OΧΙ αλλα εγώ το έστειλα...

ας προσπαθήσουμε να στείλουμε όσοι μπορούμε mnm μπας και κάνουν κάτι...;)

Γιατί ξαφνιαστήκατε? αφού όταν δεν δείχνει τρέιλερ από την παρασκευή σίγουρα θα έχει επανάληψη.;)

Πάντως εμένα που παλιά μου άρεσε η σειρά πολύ , τώρα ούτε κρύο , ούτε ζεστή, και όχι επειδή έχει επαναλήψεις αλλά επειδή το σενάριο έχει γίνει γελοίο. Μέτα την άγγελο που ανασταίνει και τούς τόσο εκκεντρικούς σε λίγο θα βάλει και εξωγήινους στο σήριαλ:mad: :confused: :mad:

σε λίγο θα βάλει και εξωγήινους στο σήριαλ

Δεν αργεί η ώρα, αφού μία είχε πάει και έκατσε με τις κεραίες της μπροστά από τη Θεοπούλα στο σινεμά και δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τη ταινία :lol:

αν υποθέσουμε ότι δεν θα ξαναπαιχτούν επαναλήψεις :lol: ,

τέλη Μαίου θα έχει τελειώσει η σειρά :shifty:

"There's a story still unread"

apla pisteyw oti o kapoutzidhs paradinei teleytaia stigmh ta senaria..einai pou einai xronobora ta gyrismata kai g ayto ka8e ligo k ligaki bazoun epanalhpseis...logika etsi 8a paei..thn erxomenh deytera kainourgio kai thn me8epomenh(ka8ara deytera)pali epanalhpsh...mexri telos mah einai gyrw stis 17-18 bdomades opote sigoura oi 5-6 apo aytes 8a einai epanalhpseis gia na ginoun 24 h 26 epeisodia

sofi-k οταν ο αλλος στηνεται στην τηλεοραση(οπως με ειχατε ΚΡΑΞΕΙ εμενα που δεν ειχα δει τα εκατομμυρια τραιλερ για τις διπλες επαναληψεις), ειναι ηθικο το ζητημα να ενημερωνεται ο τηλεθεατης. και οχι να εχει ραντεβου με το μεγκα.

η σημερινη επαναληψη ηταν προσφορα του μεγκα σε οσους νομιζαν οτι θα συνεχιστει η σειρα μεχρι τον μαιο χωρις επαναληψεις(γελανε κ οι πετρες)

επίσης, για αυτους που λενε για τον.. πολυ(χοχοχο) χρονο που κανουν τα γυρισματα: τους υπενθυμιζω να δουνε μια ματια στο ημερολογιο κ να μετρησουν τις μερες κ τα επεισοδια.

και για να μην ξεχνιομαστε το "στο παραπεντε" βλεπετε. οχι υπερπαραγωγη.

το νεο σλογκαν ειναι: ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ.. (μπηκε η) ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

υγ. just_a_comment υποκλινομαι μπροστα σου. αξιζεις ενα λουλουδι απο μενα

sofi-k οταν ο αλλος στηνεται στην τηλεοραση(οπως με ειχατε ΚΡΑΞΕΙ εμενα που δεν ειχα δει τα εκατομμυρια τραιλερ για τις διπλες επαναληψεις), ειναι ηθικο το ζητημα να ενημερωνεται ο τηλεθεατης. και οχι να εχει ραντεβου με το μεγκα.

Δεν διαφωνω οτι πρεπει να ενημερωνεται νωριτερα αλλα νομιζω το ξεραμε πριν "στηθουμε" στην τηλεοραση...Εγω μπηκα στο σαιτ, ειδα οτι εχει επαναληψη και τελος. Δεν χαλιεμαι για τετοια πραγματα και δεν πιστευω οτι θα πρεπει να χαλιεται κανεις.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν διαφωνω οτι πρεπει να ενημερωνεται νωριτερα αλλα νομιζω το ξεραμε πριν "στηθουμε" στην τηλεοραση...Εγω μπηκα στο σαιτ, ειδα οτι εχει επαναληψη και τελος. Δεν χαλιεμαι για τετοια πραγματα και δεν πιστευω οτι θα πρεπει να χαλιεται κανεις.;)

Γενικα καλο ειναι να μην χαλιομαστε με τιποτα στη ζωη,αλλά κουβεντα γινεται εδω και απλα αναφεορυμε τις αποψεις μας.Δεν πιστευω να στεναχωρηθηκε κανείς!!Θυμος ισως,αλλά οχι και στεναχωρια!

apla pisteyw oti o kapoutzidhs paradinei teleytaia stigmh ta senaria..einai pou einai xronobora ta gyrismata kai g ayto ka8e ligo k ligaki bazoun epanalhpseis...

Δεν ισχυει αυτο,γιατι το σημερινο επεισοδιο ηταν ετοιμο απο καιρο.

Σου θυμιζω οτι απο τις 26 Ιανουαριου το site του mega ειχε βαλει την υποθεση του επεισοδιου που επροκειτο να παιξει σημερα!Αρα για να ξερουν την υποθεση του επεισοδιου στο mega,προφανως θα ειχαν το επεισοδιο.Γι αυτο και μολις τελειωσε η επαναληψη,επεσε τρειλερ.

Απλα μπορει να μην ειχαν ετοιμασει ακομα το μεθεπομενο και για λογους ασφαλειας εβαλαν επαναληψη.

Δεν παυουν ομως να ειναι απαραδεκτοι.

Είναι εντελώς ζώα και το Mega και ο Καπουτζίδης (ο οποίος δεν έχω ακούσει να διαχωρίζει τη θέση του με ένα απλό σχολιάκι - καρφάκι του στύλ «το πρόγραμμα δεν το καθορίζω εγώ αλλά το Mega»). :angry: Με έχουν ξενερώσει απίστευτα και δεν ξέρω με τι διάθεση θα κάτσώ να δω το επόμενο επεισόδιο. Ειλικρινά μιλάω, αν δεν είχε «ζουμί» η υπόθεση μπορεί και να μην καθόμουν να το δω... Και αυτά από έναν πιστό της σειράς όπως εμένα...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

εγώ πάντως έχω χάσει το ενδιαφέρον για να το παρακολουθώ...

εαν τυχει να βρίσκομαι στην τηλεόραση εκείνη τη στιγμή και το θυμηθώ θα το παρακολουθήσω.

Η πρώτη σεζόν είχε και εξέλιξη και ατάκες, αυτή η σεζόν έχει πλέον μόνον ατάκες και ελάχιστη εξέλιξη. Σαν να προσπαθουν να ανταπεξέλθουν στο χρονοδιάγραμμα και να μην τα καταφέρνουν

[ f i l i p p o s ]

Μετά το παρα πέντε δεν έχει αυτή τη νέα (και θανατηφόρα φόλα για) σειρά "Μαζί σου" ; Χθες είχε νέο επεισόδιο σε αυτό;

Μήπως θέλαν εκεί στο Mega να μετρήσουν πόσοι θα το δουν συνειδητά χωρίς να είναι "κατάλοιπο" τηλεθέασης από το παρα πέντε;

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

re paidia logika de tha exei alli epanalipsi afou ta epeisodia me tis evdomades vgainoun(efoson vevaia kathari deftera megali deftera kai 2h mera tou Pasxa exei epanalipsi) to sirial teleionei 28 maiou.Ara den exoun logo allis epanalipsis.Ektos an deiksoun kainourgio mia apo tis dedomenes epanalipseis.Borei......
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Είναι εντελώς ζώα και το Mega και ο Καπουτζίδης (ο οποίος δεν έχω ακούσει να διαχωρίζει τη θέση του με ένα απλό σχολιάκι - καρφάκι του στύλ «το πρόγραμμα δεν το καθορίζω εγώ αλλά το Mega»). :angry:

Δεν διαχωριζει τη θεση του ο Καπουτζιδης.Σε συνεντευξη του πριν μια βδομαδα τον ρωτησε ο δημοσιογραφος αν θα ξαναδουμε επαναληψη και ειπε οτι αν το κρινει σκοπιμο για να γυριστει καλυτερα ενα επεισοδιο,τοτε θα ξαναδουμε επαναληψεις.

Μετά το παρα πέντε δεν έχει αυτή τη νέα (και θανατηφόρα φόλα για) σειρά "Μαζί σου" ; Χθες είχε νέο επεισόδιο σε αυτό;

Μήπως θέλαν εκεί στο Mega να μετρήσουν πόσοι θα το δουν συνειδητά χωρίς να είναι "κατάλοιπο" τηλεθέασης από το παρα πέντε;

Νεο επεισοδιο ειχε το Μαζι Σου.

πάντως ρε παιδιά έχουν δίκιο όσοι φωνάζουν. Δεν είναι η επανάληψη το θέμα, είναι το δούλεμα... και δεν ξέρω τίνος ευθύνη είναι και δε με νοιάζει κιόλας - δεν είναι δικό μου το πρόβλημα να το λύσω αλλά δε συμβαίνει μια φορά να δείξεις κατανόηση του τύπου άνθρωποι είμαστε - κάτι έτυχε.... δηλαδή στις άλλες σειρές, και στο ίδιο κανάλι και σε όλα τα υπόλοιπα, δε παίζουν ηθοποιοί, δε γράφουν σεναριογράφοι, δε σκηνοθετούν σκηνοθέτες, δεν πληρώνουν παραγωγοί; Πώς όλα τα άλλα σήριαλ είναι στην ώρα τους κι αυτό όλο κάτι έχει... μου θυμίζει την παροιμία που λέει "μια ο Γιάννης δε μπορεί, μια ο κ**** του πονεί"... και προσωπικά τον πάω με χίλια τον Καπουτζίδη, από τις Σαββατογεννημένες ακόμα, αλλά όλη η συμπεριφορά του καναλιού και της παραγωγής του σήριαλ είναι απαράδεκτη... όταν είσαι επαγγελματίας είσαι στην ώρα σου, οφείλεις... ο,τι δουλειά κι αν κάνεις... αυτό που κάνουν όλοι εκεί είναι απλά κωλοπαιδισμός κι αυτό δεν έχει δικαιολογία, είναι ξερή γαιδουριά...

Συμφωνω απολυτα!!!!! Τιθεται θεμα επαγγελματισμου πλεον....

Πρεπει να κανει μια φορα 20% μπας και συνελθουν λιγακι γιατι.... Μας εχουν σιγουρους και λενε και η επαναληψη 50αρια χτυπαει, και ολοι θα δουν το επομενο καινουριο οποτε τι βιαζομαστε???:mad: :mad: :mad:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

etsi einai re paidia einai poly spastiko na thes na matheis ti tha ginei parakato kai na perimeneis allh mia evdomada, afou den edeikse trailer katalava oti tha exei epanalipsh pantos eimai fan ths seiras kai pistevo oti paramenei to idio kalh oso perysi
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Παιδιά να σας πω κ εγώ την αλήθεια από πέρσι είμαι φανατική τηλεθεάτρια του παρά πέντε..από πέρσι που έβαζαν επαναλήψεις δε μου κακοφαινόταν καθόλου αλλα τώρα τελευταία το παρατράβηξαν κ αυτοί!Αν είναι θέμα του Καπουτζίδη(αν κ δε νομίζω) είναι απαράδεκτος κ καθόλου επαγγελματίας!Τι θα πει δεν προλαβαίνω να γράφω το σενάριο...ας ξενυχτήσει 1-2 μέρες για να το γράψει δεν είναι δικαιολογία..όσο για το mega την έχει δει κάπως κ θέλει να "παίζει" με το κοινό του?μόνο έτσι μπορω να το εξηγήσω...και στην τελικά εμείς φταίμε ρε παιδιά που καθόμαστε κ το βλέπουμε!Αν δεν το δούμε μια φορά κ πέσουν τα νούμερα μετά θα δούμε τι επαναλήψεις θα βάζουν...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμφοιτητές μου που εν αγνοία τους με έσωσαν από τα άσχημα συναισθήματα που σας χτυπησαν χθες την πόρτα. Πώς;

Πολύ απλά! Καθιερώθηκε από την Πρωτοχρονιά ακόμα (που δεν είχε παραπέντε) το βράδυ της Δευτέρας να μας βρίσκει για ρετσίνα! Και φυσικά όσο και να μου αρέσει η σειρά (πολύ) δεν τίθεται θέμα να αφήσω παρέα 30 ατόμων για μια τηλεόραση. Το επεισόδειο (όταν υπάρχει) το βλέπω την άλλη μέρα το πρωί και χωρίς τρομερή αγωνία. Προτείνω να κάνετε κι εσείς το ίδιο (θα πέσουν και οι θεαματικότητες έτσι και θα σταματήσουν τις επαναλήψεις :lol: )

Από πού παν για την πόλη; :blink:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμφοιτητές μου που εν αγνοία τους με έσωσαν από τα άσχημα συναισθήματα που σας χτυπησαν χθες την πόρτα. Πώς;

Πολύ απλά! Καθιερώθηκε από την Πρωτοχρονιά ακόμα (που δεν είχε παραπέντε) το βράδυ της Δευτέρας να μας βρίσκει για ρετσίνα! Και φυσικά όσο και να μου αρέσει η σειρά (πολύ) δεν τίθεται θέμα να αφήσω παρέα 30 ατόμων για μια τηλεόραση. Το επεισόδειο (όταν υπάρχει) το βλέπω την άλλη μέρα το πρωί και χωρίς τρομερή αγωνία. Προτείνω να κάνετε κι εσείς το ίδιο (θα πέσουν και οι θεαματικότητες έτσι και θα σταματήσουν τις επαναλήψεις :lol: )

+1 :up: :hunter: :hunter: :hunter: