giannis_13 Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Ευχαριστώ και τους δυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Σε ολους οσους το εχουν Vodafone. ΜΗΝ το κάνετε unbranded. Ειναι απο τα ελαχιστα κινητα που ΔΕΝ του λειπει τιποτα απο το κανονικο. Δεν εχει κανενα περιορισμο , ολα ειναι ιδια με το κανονικο και το μονο που αλλαζει ειναι το αρχικο μενου με τα εικονιδια. Τα υπομενου ειναι ακριβως ιδια. Οποτε για αλλαγη εικονιδιων δε νομιζω οτι αξιζει καποιος να χασει τη 2ετη εγγυηση του... Και σας το λεω εγω που ειμαι ψιλοπεριεργος με κατι τετοια και θελω να τα αλλαζω... επισης... ΠΩΣ βλεπουμε την εκδοση software που εχει το κινητο μας? Ρωτησα και πιο παλια και απαντηση δε πηρα... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Δεν μίλησα για τα μηνύματα, αλλά για τις επαφές! Στο Τ610 που είχα παλιότερα δεν έβαζε το τελικό ς και έτσι αναγκαζόμουν πχ. να γυρίσω στα αγγλικά και ν βάλω s. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έχει φτιάξει ακόμα αυτό η SE... Αν βέβαια γράφεις μόνο με κεφαλαία, τότε κανένα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayri Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 παιδια εχει καποιος προγραμμα του v900 remote για τηλεοραση? και που υπαρχουν αλλες εφαρμογες??:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karxarias Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 ΕΧΩ προβλημα!!!! κατεβασα το προγραμμα για update απο την se.ξεκιναω το προγραμμα και μου λεει να διαλεξω τι υποδοχη εχει το κινητο για καλωδιο και το επιλεγω.μχρι εδω καλα μου βγαζει μετα ενα πινακα και μου λεει 1. απενεργοποιησε το κινητο 2.αφαιρεσε sim 3.βαλε μπαταρια 4.πατα το c 5συνδεσε το τηλ με usb τα εκανα ολα αυτα αλλα παραμενει ετσι χωρισ να κανει κατι. το κινητο εβγαλε μια οθονη που λεει να μην αφαιρεθει το καλωδιο αν δεν κλεισω εφαρμογη παιδια βοηθεια.τι λαθος εκανα? μηπως ξεχασα κατι? αν γινεται το update ετσι τοτε γιατι εχει την επιλογη στο μενου ρυθμισεις-update??? και εγω εχω 512 συνδεση και εγω πατησα το c και δεν εκανε κατι!!! το κινητο το αναγνωριζει και εχει τους drivers ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ΄''ΚΟΥΤΟΥΣ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ B O H Θ Ε Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :X :X Παράθεση Γυναικες πολλες,παρα πολλες μα ποτε δεν ειναι αρκετες!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 ΕΧΩ προβλημα!!!! κατεβασα το προγραμμα για update απο την se.ξεκιναω το προγραμμα και μου λεει να διαλεξω τι υποδοχη εχει το κινητο για καλωδιο και το επιλεγω.μχρι εδω καλα μου βγαζει μετα ενα πινακα και μου λεει 1. απενεργοποιησε το κινητο 2.αφαιρεσε sim 3.βαλε μπαταρια 4.πατα το c 5συνδεσε το τηλ με usb τα εκανα ολα αυτα αλλα παραμενει ετσι χωρισ να κανει κατι. το κινητο εβγαλε μια οθονη που λεει να μην αφαιρεθει το καλωδιο αν δεν κλεισω εφαρμογη παιδια βοηθεια.τι λαθος εκανα? μηπως ξεχασα κατι? αν γινεται το update ετσι τοτε γιατι εχει την επιλογη στο μενου ρυθμισεις-update??? και εγω εχω 512 συνδεση και εγω πατησα το c και δεν εκανε κατι!!! το κινητο το αναγνωριζει και εχει τους drivers ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ΄''ΚΟΥΤΟΥΣ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ B O H Θ Ε Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :X :X Το έγραψα και πιο πάνω.Την ώρα που συνδέεις το κινητό με το καλώδιο το c πρέπει να είναι πατημένο.Και θα εξακολουθείς να το έχεις πατημένο μέχρι να σου πει να το αφήσεις. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ: >*<<*<* Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 παιδια εχει καποιος προγραμμα του v900 remote για τηλεοραση? και που υπαρχουν αλλες εφαρμογες??:O το w900i θελεις να πεις!.οχι τετοια εφαρμογη δεν υπαρχει για το συγκεκριμενο κινητο.επισης ριξε μια :worry: στο Παιχνιδια,Εφαρμογες,Θεματα,κλπ για W900i Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 sry pou kanw tin idia erwtisi gia 3i fora alla kaneis den m apantise :p mporeite na m dwsete link gia to update? epsa3a olo to site alla gia to w900 dn brika :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Δε θα πας στου w900, αλλα στου s700:P Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Δε θα πας στου w900, αλλα στου s700:P Σε όποιο και να πας δεν έχει διαφορά.Ένα πρόγραμμα κατεβάζεις , το οποίο είναι ίδιο σε όλα τα κινητά.Είναι το πρόγραμμα μέσω του οποίου γίνεται το update. Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moonlight_Shadow Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Σε ολους οσους το εχουν Vodafone. ΜΗΝ το κάνετε unbranded. Ειναι απο τα ελαχιστα κινητα που ΔΕΝ του λειπει τιποτα απο το κανονικο. Δεν εχει κανενα περιορισμο , ολα ειναι ιδια με το κανονικο και το μονο που αλλαζει ειναι το αρχικο μενου με τα εικονιδια. Τα υπομενου ειναι ακριβως ιδια. Οποτε για αλλαγη εικονιδιων δε νομιζω οτι αξιζει καποιος να χασει τη 2ετη εγγυηση του... Και σας το λεω εγω που ειμαι ψιλοπεριεργος με κατι τετοια και θελω να τα αλλαζω... επισης... ΠΩΣ βλεπουμε την εκδοση software που εχει το κινητο μας? Ρωτησα και πιο παλια και απαντηση δε πηρα... Edw 8a diafwnhsw, proswpika eida arketes mikroallages, pio grhgoro menu, veltiwsh ston hxo, epitelous de xreiazetai na vazw "kanoniko" ka8e fora pou 8elw na travhxw video kai alla mikra kai kala. Sumfwnw sto oti isws ola auta na mhn aksizoun na xaseis thn egguhsh sou, pantws veltiwsh sto kinhto vlepeis. PS: Gia to software version, an exeis to kinhto unbranded (eirwnia e? :P), stis ru8miseis emfanizetai h epilogh Update Service, ki ekei mporeis na to tsekareis ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Ειμαι και εγω ενας κατοχος του W900i Vodafone(μαυρο παντα....) και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος!!!!! Το μονο που φοβαμαι ειναι να μην μου πεσει κατω μιας και καθως ανοιγει γλυστραει πολυ.... Ερωτηση: γινετε να σταλθει μηνυμα(κατι σαν sms) bluetooth με αυτο το τηλεφωνο ???????? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Mporei kapoios please na mou pei ti perielamvanei to kouti tou w900i se VODA LIVE??? thanks Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Mporei kapoios please na mou pei ti perielamvanei to kouti tou w900i se VODA LIVE??? thanks Εκτός από το τηλέφωνο ,την μπαταρία και τις οδηγίες χρήσης , ένα φορτιστή , ένα cd με τα απαραίτητα προγράμματα, usb cable , στέρεο ακουστικά , το εξωτερικό ραδιοφωνάκι , ανταλλακτικά καλύμματα για τα ακουστικά(δεν είναι ακριβώς αναταλλακτικά , αλλά είναι σε 3 διαφορετικά μεγέθη για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα δικά σου αυτιά. Αυτά. Κάρτα μνήμης δεν υπάρχει.Μην είμαστε και πλεονέκτες:p Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeRibo5 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Εκτός από το τηλέφωνο ,την μπαταρία και τις οδηγίες χρήσης , ένα φορτιστή , ένα cd με τα απαραίτητα προγράμματα, usb cable , στέρεο ακουστικά , το εξωτερικό ραδιοφωνάκι , ανταλλακτικά καλύμματα για τα ακουστικά(δεν είναι ακριβώς αναταλλακτικά , αλλά είναι σε 3 διαφορετικά μεγέθη για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα δικά σου αυτιά. Αυτά. Κάρτα μνήμης δεν υπάρχει.Μην είμαστε και πλεονέκτες:p Δηλαδη δεν εχει ΚΑΜΙΑ διαφορα απο το πακετο του κανονικου κινητου χωρις το Vodafone ε? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Δηλαδη δεν εχει ΚΑΜΙΑ διαφορα απο το πακετο του κανονικου κινητου χωρις το Vodafone ε? Δεν ξέρω τι περιέχει το non-live Πάντως, από όσο ξέρω οι διαφορές είναι μόνο στο λογισμικό.:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Δεν ξέρω τι περιέχει το non-live Πάντως, από όσο ξέρω οι διαφορές είναι μόνο στο λογισμικό.:) Ok σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, το πήρε ενας φίλος και μου φάνηκε λίγο περιεργο που δεν ειχε μέσα καρτα. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Ok σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, το πήρε ενας φίλος και μου φάνηκε λίγο περιεργο που δεν ειχε μέσα καρτα. . :O . :O . Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Κατά πάσα πιθανότητα το είχαν ανοίξει... Να το πάει πίσω και να απαιτήσει την κάρτα! To W900 δεν έχει κάρτα! 512 mb built-in έχει, σιγά μην έδιναν ;) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Ειμαι και εγω ενας κατοχος του W900i Vodafone(μαυρο παντα....) και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος!!!!! Το μονο που φοβαμαι ειναι να μην μου πεσει κατω μιας και καθως ανοιγει γλυστραει πολυ.... Ερωτηση: γινετε να σταλθει μηνυμα(κατι σαν sms) bluetooth με αυτο το τηλεφωνο ???????? Μπορείς να στείλεις μέσω bluetooth είτε σημείωση (στην οποία θα έχεις γράψει το μήνυμα που θες να στείλεις) είτε επαφή (στην οποία πάλι θα έχεις γράψει το μήνυμα το οποίο θες να στείλεις). Τελικά έχει κάρτα μέσα το κουτί, ναι ή όχι. Ο THEjB και ο PropheT λεει ότι δεν έχει ενώ ο Πέτρος λεει ότι έχει. :wacko: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Μπορείς να στείλεις μέσω bluetooth είτε σημείωση (στην οποία θα έχεις γράψει το μήνυμα που θες να στείλεις) είτε επαφή (στην οποία πάλι θα έχεις γράψει το μήνυμα το οποίο θες να στείλεις). Τελικά έχει κάρτα μέσα το κουτί, ναι ή όχι. Ο THEjB και ο PropheT λεει ότι δεν έχει ενώ ο Πέτρος λεει ότι έχει. :wacko: Ο Πέτρος έχει W800, τουλάχιστο με βάση τον avatar του. Εμένα δεν είχε... και οπως θα δεις και παρακάτω, αναφέρεται η δυνατότητα του κινητού να διαβάσει κάρτες αλλά όχι κάποια κάρτα συγκεκριμένης χωρητικότητας. Διαστάσεις (mm): 109 x 24 x 49 Βάρος (γραμ.): 148 Χρόνος Ομιλίας: 8.5 (ώρες) Xρόνος Αναμονής: 370 (ώρες) Έχρωμη Οθόνη: TFT QVGA 262,144 χρώματα (240x320 pixel) MMS: Ναί Κάρτα Μνήμης: Εσωτερική 470 MB, Memory Stick Duo / Duo Pro Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Ευχαριστω παιδες....Οχι δυστυχως δεν εχει καρτα εξτρα αν και καλο θα ηταν να τοποθετηθει μια 512Μb για να φτασει το Giga και να χωραει ποιο πολλα τρςαγουδακια:D :D :D :D Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Μπορείς να στείλεις μέσω bluetooth είτε σημείωση (στην οποία θα έχεις γράψει το μήνυμα που θες να στείλεις) είτε επαφή (στην οποία πάλι θα έχεις γράψει το μήνυμα το οποίο θες να στείλεις). Τελικά έχει κάρτα μέσα το κουτί, ναι ή όχι. Ο THEjB και ο PropheT λεει ότι δεν έχει ενώ ο Πέτρος λεει ότι έχει. :wacko: Ο THEjB και ο PropheT έχουν δίκιο, λόγω συνήθειας άρχισα να γράφω για το W800. :dizzy: Παιδιά να με συγχωρείτε... :sorry: :) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Ο THEjB και ο PropheT έχουν δίκιο, λόγω συνήθειας άρχισα να γράφω για το W800. :dizzy: Παιδιά να με συγχωρείτε... :sorry: :) Αντε , καλά , σε συγχωρούμε!!:D :p Ρε παιδιά , ο φωτισμός των πλήκτρων σε εσάς είναι έτσι??:blink: :blink: http://www.mobilmania.cz/Article/BigImgGSMNew.asp?path=%2FFiles%2FObrazky%2Fart19%2FSonyEricssonW900i%2F&file=%2F67.jpg Σε εμένα πάλι όχι:worry: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Αντε , καλά , σε συγχωρούμε!!:D :p Ρε παιδιά , ο φωτισμός των πλήκτρων σε εσάς είναι έτσι??:blink: :blink: http://www.mobilmania.cz/Article/BigImgGSMNew.asp?path=%2FFiles%2FObrazky%2Fart19%2FSonyEricssonW900i%2F&file=%2F67.jpg Σε εμένα πάλι όχι:worry: ουτε και μενα θα θελαμε...αλλα δεν... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts