SIRHC Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Ναι αγόρασα και εγώ το W900 είχα παλιά το S700 οπότε το μέγεθος δεν ήταν πρόβλημα για μένα. Το ηχείο του είναι καταπληκτικό :up: με φουλ τον ισοσταθμιστή ξεκουφαίνεσαι στα ακουστικά και ακούς πολύ δυνατά στο ηχείο. Τρίζει λίγο το ηχείο αλλά δεν το καταλαβαίνεις. ΟΘΟΝΑΡΑ!!! Τα πλήκτρα πολύύύ μαλακά, καλή λήψη ράδιο, γαμάτα mp3 πλάκα έχει το κοντρολάκι, ανακάλυψα κάτι αν πατήσεις για πολύ ώρα μέσα το κουμπάκι στο πλάι γίνεται mute. Οι εθνικοί χαρακτήρες πρέπει να είναι ενεργοί ή όχι; Ο μηχανισμός τέλειος και δεν νομίζω να μου παρουσιάσει πρόβλημα, σαν τα σαγώνια του καρχαρία 1,2 και 3 του 6280. Αυτά! (Όπως βλέπετε κατενθουσιασμένος) και ΝΑΙ μπορείς να προσθέσεις λέξεις στο Τ9! :) Μεγεία ρε :!: Κατάφερα να σε πείσω τελικά, ε; :cool::p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Μενού-->Organizer-->Ξυπνητήρια-->Επαναλαμβανόμενο ξυπνητήρι.:) Σιγά μην και δεν είχε:D Το παιδί απ'ότι κατάλαβα, ζήτησε πολλά ξυπνητήρια σε μια μέρα. To eπαναλαμβανόμενο ξυπνητήρι απ ότι είδα είναι ένα ξυπνητήρι για πολλές μέρες :(;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Υπάρχει και το ημερολόγιο, που μπορείς να βάλεις πολλές σημειώσεις σε μία ημέρα.Δεν είναι ακριβώς ξυπνητήρι, αλλά... Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Παιδιά καλησπέρα...Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??? Πως στο καλό βάζουμε το ξυπνιτήρι να χτυπήσει πάνω από μια φορά την ίδια μέρα ??? Δεν μπορώ να το βρώ πουθενά και αν δεν υπάρχει το θεωρώ αρκετά σημαντική έλληψη... Υπαρχει μια εφαρμογη που λεγετε infoTimeAlarmClock αυτο θα σου κανει δουλεια.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Το παιδί απ'ότι κατάλαβα, ζήτησε πολλά ξυπνητήρια σε μια μέρα. To eπαναλαμβανόμενο ξυπνητήρι απ ότι είδα είναι ένα ξυπνητήρι για πολλές μέρες :(;) ΑΑΑΑ!!! Πολλά ζητάτε μου φαίνεται!!! Τι το περάσατε? για smartphone?:lol: :p Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 firmware version pws vlepoume? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 @Th3_Rock_is_here Μαύρο παιδιά είναι γαμάτο με τέρμα το EQ τρελάινει κόσμο αύριο ο ταξιδιώτης πουλάει το w810 και το χτυπάει ;) @THEjB Στο S700 δεν είχα κανένα πρόβλημα δεμένα πλαστικα υψηλής ποιότητας και πανάκριβα έφευγε πολύ το χρώμα τους σε περίπτωση γραντζουνιάς. Ο μηχανισμός του S700 τέλειος κανένα πρόβλημα επίσης απλά το γυρνούσες manual. Το κινητό είναι !@#$%^&* ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 firmware version pws vlepoume? >*<<*<* ( Δεξιά-αστέρι / αριστερά , αριστερά-αστέρι / αριστερά-αστέρι ) εμφανίζει ένα κρυφό μενού με διάφορες επιλογές . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 @Th3_Rock_is_here Μαύρο παιδιά είναι γαμάτο με τέρμα το EQ τρελάινει κόσμο αύριο ο ταξιδιώτης πουλάει το w810 και το χτυπάει ;) :lol: ακριβως φιλε μου. λοιπον το w-900 τελικα ειναι ενα κινητο που το ειχα υποτιμησει και δεν του ειχα δωσει την καταλληλη σημασια ποτε.ολα αλλαξαν σημερα το βραδυ που συναντηθηκα με τον φιλο mano the greek (να σαι καλα φιλε) και ειχα την χαρα να το απολαυσω εστω και για λιγο.ρε παιδια τι ηχος ειναι αυτος???εμεινα πραγματικα,αψογη ποιοτητα αναπαραγωγης και σε γενικες γραμμες μου αρεσε και σαν κατασκευη,στιβαρο και ποιοτηκο.και η οθονη του τελεια. περισσοτερα αυριο που θα το εχω κι εγω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 :lol: ακριβως φιλε μου. λοιπον το w-900 τελικα ειναι ενα κινητο που το ειχα υποτιμησει και δεν του ειχα δωσει την καταλληλη σημασια ποτε.ολα αλλαξαν σημερα το βραδυ που συναντηθηκα με τον φιλο mano the greek (να σαι καλα φιλε) και ειχα την χαρα να το απολαυσω εστω και για λιγο.ρε παιδια τι ηχος ειναι αυτος???εμεινα πραγματικα,αψογη ποιοτητα αναπαραγωγης και σε γενικες γραμμες μου αρεσε και σαν κατασκευη,στιβαρο και ποιοτηκο.και η οθονη του τελεια. περισσοτερα αυριο που θα το εχω κι εγω. καλη επιλογη!θα δεις οτι θα σε βγαλει ασπροπροσωπο! αλλα τι λεω αφου το ειδες ηδη εχεις μια ιδεα απο μονος σου! αν κανεις και ταξιδια:lol: θα παθεις πλακα με το ποσα πραγματα μπορεις να κανεις μαζι του για να περασει η ωρα! Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 >*<<*<* ( Δεξιά-αστέρι / αριστερά , αριστερά-αστέρι / αριστερά-αστέρι ) εμφανίζει ένα κρυφό μενού με διάφορες επιλογές . thanx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Και παιδια το πηρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε Μαυρο!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν μπορω να περιμενω να φορτισει για να το ανοιξω και πηρα και δωρο bluetooth headset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υπαρχει καποιο'' μυστικο'' για να εχει μεγαλυτερη αναμονη το τηλ???????????????????????? Δεν το εχω τσεκαρει καθολου.Ποση αναμονη εχει?????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Και παιδια το πηρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε Μαυρο!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν μπορω να περιμενω να φορτισει για να το ανοιξω και πηρα και δωρο bluetooth headset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υπαρχει καποιο'' μυστικο'' για να εχει μεγαλυτερη αναμονη το τηλ???????????????????????? Δεν το εχω τσεκαρει καθολου.Ποση αναμονη εχει?????????????????? Αντε καλοριζικο:) αν δεν χρησιμοποιεις υπηρεσιες 3G αφαιρεσε απο τις ρυθμισεις το 3G και θα εχεις μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας,βεβαια στην αρχη θα εχεις μικροτερη διαρκεια μεχρι να στρωσει η μπαταρια,σε κανα μηνα χρησης περιπου.:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Yπαρχει ανθρωπος που να του αρεσει αυτο το κινητο? καταρχην θες 2 χερια για να το κρατησεις και μια τσαντα να το μεταφερεις!! Ειναι καλο βεβαια για τα ντουβαρια να το βαλεις σαν τουβλο η κανει και σαν πολεμικο οπλο αν σου επιτεθει κανας κλεφτης.. :lol: Ειλικρινα το εχω πιασει στα χερια μου και μπορει οντος να εχει τα παντα σαν κινητο αλλα σας βολευει στα χερια? Ενα χερι δικο μου δεν εφτανε να το κρατησω καλα, ενειωθα οτι κραταγα ενα τουβλο στην κυριολεξια.. Είπαμε είναι μεγάλο αλλά ηρέμησε !!! Δεν είναι τόσο τραγικό όσο λες ! Εγώ το έχω κανα 2μηνο και είναι μια χαρά. (Πριν απο αυτό είχα το Κ700) Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Αντε καλοριζικο:) αν δεν χρησιμοποιεις υπηρεσιες 3G αφαιρεσε απο τις ρυθμισεις το 3G και θα εχεις μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας,βεβαια στην αρχη θα εχεις μικροτερη διαρκεια μεχρι να στρωσει η μπαταρια,σε κανα μηνα χρησης περιπου.:) :) :) Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :) Τιποτα:) αντε να ηρεμησουμε και λιγο με το ασπρο η μαυρο.;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Εγώ ακόμα περιμένω να έρθει το δικό μου από το service... Πάντως με 2g TIM και μέτρια χρήση πάνω από 2 ημέρες δεν μου έβγαζε... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzibas Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 h mpataria thelei dio me tris fortiseis gia na strosi sth arxi moy kratoyse dyo meres me elaxisti xrisi tora to krataei perisotero. exei kseklidosi to kinito kaneis na stelnei ola ta arxeia kai ta klidomena? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Τιποτα:) αντε να ηρεμησουμε και λιγο με το ασπρο η μαυρο.;) ;) εγω παντως θα το επαιρνα χαλαρα ασπρο τωρα το καλοκαιρι που θα μαυρισω κιολας, χαλαρα θα κανει τη διαφορα... χαχαχαχαχααχχαα :lol: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzibas Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 pantos to mayro den fenete h bromia apo tin doylia kai to bradi to katharizo me ena panaki kai einai etimo gia eksodo:p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 εγω παντως θα το επαιρνα χαλαρα ασπρο τωρα το καλοκαιρι που θα μαυρισω κιολας, χαλαρα θα κανει τη διαφορα... χαχαχαχαχααχχαα :lol: Ναι του βαζεις και καμμια coca cola μεσα και το κανεις ψυγειακι παραλιας.:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Υπαρχει μια εφαρμογη που λεγετε infoTimeAlarmClock αυτο θα σου κανει δουλεια.;) Που θα βρω αυτο το προγραμμα? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Που θα βρω αυτο το προγραμμα? Στειλε μου με ΠΜ ενα email να στο στειλω.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι περιέχει η συσκευασία όταν το αγοράζεις?? ευχαριστώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι περιέχει η συσκευασία όταν το αγοράζεις?? ευχαριστώ Το κινητό :p Φορτιστής Καλώδιο USB Handsfree με ράδιο Manuals CD με Synchronization Software Ελπίζω να μην ξεχνάω τίποτα :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts