Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε aris_21 το πας για αναβαθμιση στην θεσσαλονικη...ενω μενεις Λαρισα!!!???

τελικα εσεις με τα w900 εισαστε πολυ πορωμενοι!!!! Καλο ταξιδι για σαλονικα και

τις διαβολοπιτες με ρεγουλα!!!

φιλακια!!!(θα μου λειψεις...)

afou hrtha salonika na mhn faw kai mia biabolopita mexri na ginei to w900i.file kolabrou se perimenw salonika gia aksexastes biabolopites.:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά, έχω παρατηρήσει το εξής:

Εκαί που μιλάω και η ένταση του ακουστικού είναι στο φούλ ,ξαφνικά πέφτει πάρα πολύ και ύστερα απο μερικά δευτερόλεπτα ξανααυξάνεται.:blink: :blink: Αυτό μόνο όταν μιλάω απο το ακουστικό του τηλεφώνου.Οχι απο το hands free ή το μεγάφωνο.

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?:worry:

Akyro paidia, diko mou lathos:O :O

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

παιδια μηπως κανεις μπορει απο αυτους που εβγαλαν την karatameni vodafone, να μας πει ποιες ειναι οι διαφορες ? το μενου πως ειναι , της vodafone έχει ξεθωριασμενα εικονιδια που εγω προσωπικα τα βλέπω απαίσια, τα κανονικα πως ειναι ???? καμια; αλλη διαφορα ? ταχυτητα κλπ ?

κανενας ??????

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Το εφερε και το e-shop στα 439 ευρω σε μη vf live εκδοση!!!:) Αρα επεσα μεσα που το περιμενα στην ιδια τιμη με το vf live

Εχει κανείς τις ρυθμίσεις για ΤΙΜ WAP/ΜΜS???

:rolleyes: Καλησπερα.μπες εδω και ακολουθησε της οδηγιες,:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

1.- Παιδια καποιος που το εχει ξεvodafoniasei μπορει να μας πει ποιες ειναι οι διαφορες ????? στο μενου τα εικονιδια ειναι ξεθωριασμενα οπως της vodafone /??????? , εχει καλυτερη ταχυτητα αποκρισης ??????

2.- επισης πως βλεπουμε ποια εκδοση εχουμε ???????

3.- Καλα αυτη η vodafone για ποιο λογο αλλαζει το μενου των συκευών και αφου το αλλαζει χαθηκε ο κοσμος να βάλει ποιο καλά εικονιδια ?? χιλιαδες υπάρχουν , αυτα που εχει ειναι αισχως !!!!!!!

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Παιδια μια βοηθεια...

Αυτη εδω η καρτα ειναι συμβατη με το W900?

http://www.sandisk.com/Products/Item(1190)-SDMSG-2048-SanDisk_Gaming_Memory_Stick_PRO_Duo_2GB.aspx

ειναι η gaming edition οπως λεει για υψηλη μεταφορα δεδομενων...

θα ειναι συμβατη η χρειαζεται την απλη pro duo?

tnx a lot παιδια

Παιδια μια βοηθεια...

Αυτη εδω η καρτα ειναι συμβατη με το W900?

http://www.sandisk.com/Products/Item(1190)-SDMSG-2048-SanDisk_Gaming_Memory_Stick_PRO_Duo_2GB.aspx

ειναι η gaming edition οπως λεει για υψηλη μεταφορα δεδομενων...

θα ειναι συμβατη η χρειαζεται την απλη pro duo?

tnx a lot παιδια

Nai, nomizw tha kanei.Memory sticks den vgazei mono h Sony.Sto Plaisio tha vreis kai alles markes.Vevaia, an rwthseis thn SE tha sou pei oti gia na eisai sigouros na pareis Sony.Afou einai memory stick duo pro kanei.Allwste afto den leei kai to manual?Leei memory stick duo pro made by Sony?Den nomizw:D

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

Nai, nomizw tha kanei.Memory sticks den vgazei mono h Sony.Sto Plaisio tha vreis kai alles markes.Vevaia, an rwthseis thn SE tha sou pei oti gia na eisai sigouros na pareis Sony.Afou einai memory stick duo pro kanei.Allwste afto den leei kai to manual?Leei memory stick duo pro made by Sony?Den nomizw:D

vasika den to eipa na mhn kanei giati einai SANDISK alla epeidei einai Gaming Edition (dhladh h grigori karta tis sandisk) kai einai kyriws gia PSP.

apo oti fainetai se ayto to site oi SANDISK einai poly kalyteres ylopoihseis apo tis SONY (kai oi aples kai oi high Speed)

http://hardware.gamespot.com/Story-ST-20872-2229-x-x-x

Παιδιά το πήρα και εγώ το κινητό εχθές το απόγευμα!

328 ευρώ από τον Γερμανό με σύνδεση ΤΙΜ120 UNBRANDED :D :D :D :D

Το κινητό είναι τέλειο... Το έχω ακόμα με την αρχική φόρτιση της μπαταρίας :) Η Οθόνη του δεν παίζεται και μου αρέσει πάρα πολύ το ότι χρησιμοποιεί μικρά μεγέθη γραμματοσειρών και την αξιοποιεί!

Περισσότερες εντυπώσεις και από εμένα αργότερα.

Παιδιά το πήρα και εγώ το κινητό εχθές το απόγευμα!

328 ευρώ από τον Γερμανό με σύνδεση ΤΙΜ120 UNBRANDED :D :D :D :D

Το κινητό είναι τέλειο... Το έχω ακόμα με την αρχική φόρτιση της μπαταρίας :) Η Οθόνη του δεν παίζεται και μου αρέσει πάρα πολύ το ότι χρησιμοποιεί μικρά μεγέθη γραμματοσειρών και την αξιοποιεί!

Περισσότερες εντυπώσεις και από εμένα αργότερα.

Αντε καλοριζικο.Αν εχει τυχει να εχεις δει την οθονη του vodafone live θα ηθελα να μας κανεις μια συγκριση.Macromedia Flash Lite τελικα υποστηριζει οπως το z800?Μαρεσε πολυ που υπηρχε αυτο το κινουμενο σχημα κατω απο καθε εικονιδιο που επελεγες!

Αντε καλοριζικο.Αν εχει τυχει να εχεις δει την οθονη του vodafone live θα ηθελα να μας κανεις μια συγκριση.Macromedia Flash Lite τελικα υποστηριζει οπως το z800?Μαρεσε πολυ που υπηρχε αυτο το κινουμενο σχημα κατω απο καθε εικονιδιο που επελεγες!

Ευχαριστώ :)

Την οθόνη του VL την είχα δει στο FNAC και στο ΠΛΑΙΣΙΟ. Χωρίς να είμαι απόλυτος, πιστεύω ότι του δικού μου είναι ελαφρώς πιο ζωντανή.

Πάντως όταν έβγαλα σήμερα το προστατευτικό ξετρελάθηκα με την ευκρίνια και τα χρώματα. Δεν θυμάμαι να ήταν έτσι το VL.

Macromedia Flash Lite υποστηρίζει κανονικά (έχει και ένα sample μουφό-flashάκι).

Τα εικονίδια στο μενού αλλάζουν ΠΛΗΡΩΣ όταν αλλάζεις themes. Εγώ για παράδειγμα χρησιμοποιώ ένα theme που αλλάζει τα εικονίδια και τα κάνει όπως στην φωτογραφία παρακάτω... Το εικονίδιο που έχεις επιλεγμένο κάθε φορά ακτινοβολεί με διάφορες ακτίνες να κινούνται πάνω του :D

http://img528.imageshack.us/img528/1482/075rq.th.jpg

Η μπαταρία ακόμα δεν έχει αδειάσει... από εχθές το απόγευμα στις 8 μέχρι σήμερα δεν το έχω κλείσει καθόλου και είναι ακόμα με την αρχική του φόρτιση! :) Nice!

Την οθόνη του VL την είχα δει στο FNAC και στο ΠΛΑΙΣΙΟ. Χωρίς να είμαι απόλυτος, πιστεύω ότι του δικού μου είναι ελαφρώς πιο ζωντανή.

Πάντως όταν έβγαλα σήμερα το προστατευτικό ξετρελάθηκα με την ευκρίνια και τα χρώματα. Δεν θυμάμαι να ήταν έτσι το VL.

Macromedia Flash Lite υποστηρίζει κανονικά (έχει και ένα sample μουφό-flashάκι).

Τα εικονίδια στο μενού αλλάζουν ΠΛΗΡΩΣ όταν αλλάζεις themes. Εγώ για παράδειγμα χρησιμοποιώ ένα theme που αλλάζει τα εικονίδια και τα κάνει όπως στην φωτογραφία παρακάτω... Το εικονίδιο που έχεις επιλεγμένο κάθε φορά ακτινοβολεί με διάφορες ακτίνες να κινούνται πάνω του :D

Η μπαταρία ακόμα δεν έχει αδειάσει... από εχθές το απόγευμα στις 8 μέχρι σήμερα δεν το έχω κλείσει καθόλου και είναι ακόμα με την αρχική του φόρτιση! :) Nice!

Ok!!Απλα τελεια!!!!!Κιεγω πιστυω οτι η οθονη του απλου θα ειναι καπως καλυτερη!!!!!Thank you prophet.Το flash του τι λεει?

Παιδια ξερετε με τι ταχυτητα διαβαζει το W900i την memory stick duo?

Δηλαδη εχει την δυνατοτητα να αξιοποιησει την ταχυτητα μιας high speed η οχι?

Καλησπέρα ρε παιδιά. Εγώ έχω δει το w900i και είμαι ξετρελαμένος μαζί του. Όπως επίσης και με ένα άλλο κινητό και επειδή αυτή τη στιγμή σκέφτομαι να πάρω ένα από τα 2 θα με βοηθούσατε πάρα πολύ με την άποψή σας (εννοείται και με τα κατάλληλα επιχειρήματα!).

w900i Sony ή 6270 Nokia ???

Σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με!!!!

Καλησπέρα ρε παιδιά. Εγώ έχω δει το w900i και είμαι ξετρελαμένος μαζί του. Όπως επίσης και με ένα άλλο κινητό και επειδή αυτή τη στιγμή σκέφτομαι να πάρω ένα από τα 2 θα με βοηθούσατε πάρα πολύ με την άποψή σας (εννοείται και με τα κατάλληλα επιχειρήματα!).

plaka kaneis etsi?

w900i toy xwneis ena stick 2gb kai to exeis kai mp3 player kai apo hxo idio me ta antistoixa walkman...

to nokia ti tha to kaneis?

Το ίδιο ακριβώς...Ήχο μπορεί να μην έχει τόσο ποιοτικό αλλά δεν μπορώ εγώ τουλάχιστον να βρω κάποια άλλη διαφορά.Αυτό ρωτάω αν υπάρχει και ξέρει κανείς τίποτε άλλο.

Το ίδιο ακριβώς...Ήχο μπορεί να μην έχει τόσο ποιοτικό αλλά δεν μπορώ εγώ τουλάχιστον να βρω κάποια άλλη διαφορά.Αυτό ρωτάω αν υπάρχει και ξέρει κανείς τίποτε άλλο.

h othoni toy se einai poly kalyterh

egv basika den jerw me ti taxythta diavazei memory stick...diladi an simferei na agoraseis memory stick high speed...i tha paei tsampa...

pantws edw mesa apo oti katalava den gnwrizoun kai polla opote min to psahneis

Eixa το 6270 πηρα το w900 δεν μου αρεσε το ανοιγμα? Το σχεδιο? Δεν ξερω ...ο ηχος οχι τοσο δυνατος οπως το νοκια η οθονη καμια σχεση του 6270 καλυτερη με ανεση... φωτο και βιντεο καλυτερο το 900 με διαφορα ...

ΒΕΒΑΙΑ ολα αυτα ειναι προσωπικες εκτιμησεις...Εγω θα παρω ξανα το 6270....Η εκλογη δικη σου

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Eixa το 6270 πηρα το w900 δεν μου αρεσε το ανοιγμα? Το σχεδιο? Δεν ξερω ...ο ηχος οχι τοσο δυνατος οπως το νοκια η οθονη καμια σχεση του 6270 καλυτερη με ανεση... φωτο και βιντεο καλυτερο το 900 με διαφορα ...

ΒΕΒΑΙΑ ολα αυτα ειναι προσωπικες εκτιμησεις...Εγω θα παρω ξανα το 6270....Η εκλογη δικη σου

othoni me tpt kalyterh...alla me tpt:D

othoni me tpt kalyterh...alla me tpt:D

Mαλλον με τιποτα καλυτερη του SE, του νοκια μονο με σαρπ και μοτορολα συγκρινεται.:)

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

!

Αυτο συμβαινει και στα live κινητά...Το theme που θα επιλέξεις μπαινει κανονικά... :rolleyes:

:X

Μηπως μπορειτε να με διαφωτισετε σχετικά με την ποιότητα του ακουστικού; Εχω κολλήσει τελευταια με ενα s700 λόγω της ποιότητας συνομιλίας που είναι άριστη. Θα αγόραζα το w900 αν με κάλυπτε στον τομέα αυτό!!
Gilles smiles!

Μηπως μπορειτε να με διαφωτισετε σχετικά με την ποιότητα του ακουστικού; Εχω κολλήσει τελευταια με ενα s700 λόγω της ποιότητας συνομιλίας που είναι άριστη. Θα αγόραζα το w900 αν με κάλυπτε στον τομέα αυτό!!

To akoustiko einai apo ta pio dynata pou exw akousei.

Apo kei kai pera ola mia xara.Ta mpasa einai swsta, wste na akous ton synomilhth sou opws prepei.Ola mia xara.

• The title was changed to Sony Εricsson W900i