ddr2 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Ευχαριστώ για τη απάντηση, το περίεργο είναι ότι συνέβη σε ακανόνιστα χρονικά διαστήματα και π.χ. τις τελευταίες 5 μέρες δουλεύει κανονικά, έτσι αν το πάω σε σέρβις και να το κρατήσουν 2-3 μέρες μπορεί να μη παρουσιάσει τίποτα. Για τη μπαταρία πάλι δε νομίζω, καθώς κρατάει με χρήση τηλεφωνική μέχρι και 5 24ωρα. Θα περιμένω λίγο ακόμα και αν δε ξαναπαρουσιασθεί δε το πάω για σέρβις. Πως λέει και η διαφήμιση της ΚΙΑ " ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ..." :lol: :lol: Στο σέρβις δεν χρειάζεται να σβήσει στα χέρια τους.Αυτοί θα ελέγξουν αν από ηλεκτρονικής άποψης είναι ή όχι όλα οκ. Επίσης θα κοιτάξουν και την χωρητικότητα της μπαταρίας σου. Θα σου πατήσουν και ένα update. Σε 3 μέρες φαντάζομαι θα το έχεις πίσω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blabla Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Στο σέρβις δεν χρειάζεται να σβήσει στα χέρια τους.Αυτοί θα ελέγξουν αν από ηλεκτρονικής άποψης είναι ή όχι όλα οκ. Επίσης θα κοιτάξουν και την χωρητικότητα της μπαταρίας σου. Θα σου πατήσουν και ένα update. Σε 3 μέρες φαντάζομαι θα το έχεις πίσω. Πείρα τηλέφωνο τη Vodafone, απο εκεί προμηθεύτηκα τη συσκευή, και μου είπαν το ίδιο για τη αναβάθμιση που πιθανών χρειάζεται να γίνει στο τηλέφωνο. Είναι εντός εγγύησης και δε θα χρεωθώ με κάτι, μόνο που θα χρειαστεί ένα διάστημα 8 - 10 μέρες για να σταλεί Αθήνα και να επιστραφεί. Μου είπαν επίσης ότι θα χαθούν όλα τα δεδομένα και να τα αντιγράψω. Μέσω USB καλωδίου έχω μεταφέρει στο υπολογιστή τις επαφές εκεί έχω όμως το εξής πρόβλημα. Σε κάθε σύνδεση με υπολογιστή ζητά να κάνει συγχρονισμό με το Outlook. Εκεί όμως έχω πολύ περισσότερες επαφές που δε τις χρειάζομαι στο κινητό. ¨έχει κανείς καμιά ιδέα πώς να επιλέγω τις επαφές που θα μεταφερθούν από το υπολογιστή στο τηλέφωνο? Παράθεση Ένα πράγμα αξίζει στη ζωή….. Να τη ζεις κάθε στιγμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Πείρα τηλέφωνο τη Vodafone, απο εκεί προμηθεύτηκα τη συσκευή, και μου είπαν το ίδιο για τη αναβάθμιση που πιθανών χρειάζεται να γίνει στο τηλέφωνο. Είναι εντός εγγύησης και δε θα χρεωθώ με κάτι, μόνο που θα χρειαστεί ένα διάστημα 8 - 10 μέρες για να σταλεί Αθήνα και να επιστραφεί. Μου είπαν επίσης ότι θα χαθούν όλα τα δεδομένα και να τα αντιγράψω. Μέσω USB καλωδίου έχω μεταφέρει στο υπολογιστή τις επαφές εκεί έχω όμως το εξής πρόβλημα. Σε κάθε σύνδεση με υπολογιστή ζητά να κάνει συγχρονισμό με το Outlook. Εκεί όμως έχω πολύ περισσότερες επαφές που δε τις χρειάζομαι στο κινητό. ¨έχει κανείς καμιά ιδέα πώς να επιλέγω τις επαφές που θα μεταφερθούν από το υπολογιστή στο τηλέφωνο? Α, σόρρυ, δεν είχα δεί που μένεις. Ναι, με το πήγαινε-έλα θα αργήσει λιγάκι. Αυτό με τις επαφές δεν το έχω βρεί.Μάλλον δεν γίνεται... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Έχω την εντύπωση ότι στις ρυθμίσεις του συγχρονισμού επιλέγεις με ποιό φάκελο του Outlook θα συγχρονίζεται το κινητό. Μπορείς λοιπόν στο Outlook να φτίαξεις ένα δεύτερο φάκελο επαφών (πχ mobile contacts) και να μεταφέρεις ή να αντιγράψεις τις επαφές που θέλεις να συγχρονίζεις με το κινητό. Στις ρυθμίσεις του SE PC suite να δηλώσεις αυτόν το φάκελο για συγχρονισμό. Τώρα χρησιμοποιώ το Myphone Explorer αλλά παλιότερα νομίζω έτσι το είχα κάνει. Ελπίζω να βοήθησα. ΥΓ. Αν μπορείς στείλε και χαιρετίσματα στην πατρίδα μου την Χίο μια και είσαι κοντά :-) Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blabla Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Έχω την εντύπωση ότι στις ρυθμίσεις του συγχρονισμού επιλέγεις με ποιό φάκελο του Outlook θα συγχρονίζεται το κινητό. Μπορείς λοιπόν στο Outlook να φτίαξεις ένα δεύτερο φάκελο επαφών (πχ mobile contacts) και να μεταφέρεις ή να αντιγράψεις τις επαφές που θέλεις να συγχρονίζεις με το κινητό. Στις ρυθμίσεις του SE PC suite να δηλώσεις αυτόν το φάκελο για συγχρονισμό. Τώρα χρησιμοποιώ το Myphone Explorer αλλά παλιότερα νομίζω έτσι το είχα κάνει. Ελπίζω να βοήθησα. ΥΓ. Αν μπορείς στείλε και χαιρετίσματα στην πατρίδα μου την Χίο μια και είσαι κοντά :-) Έχεις δίκαιο, το έψαξα στις ρυθμίσεις και πράγματι μπορείς να ορίσεις με ποιο υποφάκελο του Outlook θα γίνεται ο συγχρονισμός. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Από το Myphone Explorer τι εντυπώσεις έχεις? Το δοκίμασα αλλά δε κατάφερα να συνδέσω το κινητό. Ψάχνει να το βρει σε όλες τις θύρες αλλά χωρίς επιτυχία. Έχεις καμιά εμπειρία με αυτό. Η έκδοση που κατέβασα είναι η τελευταία 1.4.5. όσο για τη Χίο θα στείλω τους χαιρετισμούς σου στις 20 του μήνα που θα περνώ με το καράβι από εκεί :) :) Παράθεση Ένα πράγμα αξίζει στη ζωή….. Να τη ζεις κάθε στιγμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Στο MyPhone Explorer έχω και εγώ την ίδια έκδοση (1.4.5). Εγώ συνδέομαι μέσω Bluetooth. Ρύθμισα το φορητό και το κινητό να συνδέονται και τα όρισα εκατέρωθεν σαν αξιόπιστες συσκευές. Απ' ότι είδα για serial port στις bluetooth ρυθμίσεις όρισε την Com 17 σαν port. Μετά ήταν απλό. Εγκατέστησα το MyPhone Explorer και όρισα σύνδεση μέσω της com 17. Τώρα δουλεύει ρολόϊ. Και δεν έχει καμμία σχέση με τις επαφές του Outlook που είναι πολύ περισσότερες. Γενικά με έχει βολέψει πολύ και νομίζω ότι όποιος το έχει δοκιμάσει δεν ξαναγυρνάει στο SE PC suite. Για USB σύνδεση δεν το έχω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι ότι αν ορίσεις τη σωστή port δεν θα έχεις πρόβλημα. ΥΓ Ευχαριστώ για τα χαιρετίσματα και καλό ταξίδι. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Παιδια τι γινεται με τις αναβαθμισεις μεσω νετ. Μπορειτε να κανεται η εχουμε προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 molis xtes phra ki ego ena w900 se aspro !! polu oraio kai polu kalo kinitaki !! einai vodafone !! exei kapoia kleidomata h oxi? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 molis xtes phra ki ego ena w900 se aspro !! polu oraio kai polu kalo kinitaki !! einai vodafone !! exei kapoia kleidomata h oxi? Δεν νομιζω να εχει κανενα κλειδωμα.αυτα ισχυαν παλιοτερα και σε κινητα κ700,κ750. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 molis xtes phra ki ego ena w900 se aspro !! polu oraio kai polu kalo kinitaki !! einai vodafone !! exei kapoia kleidomata h oxi? Απολυτως κανενα κλειδωμα ολα ειναι "φιλετο"!!!:happy: Και εγω το Vodafone γι' αυτο στο λεω! Αλλα σε ασπρο το πηρες...?? Θα λερωνει ευκολα!!! :shifty: :p Καλοριζικο tasosvel!!!!!!!:) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 m arese polu perissotero to aspro opote to phra se aspro !!mexri tora eimai polu euxaristhmenos !! aurio tha peraso kai merika games na do ti leei !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad23_ Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 ωραιο και το ασπρο,ειναι σαν ipod. απο παιχνιδια θα τρελλαθεις,υπαρχουν παααααααααρα πολλα και τρεχουν και με φοβερη ποιοτητα Παράθεση url='http://sealover.gurubb.com'][/url] TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE BRIEFCASE ΓΙΑ Ρ990/Μ600/W950 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blabla Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 m arese polu perissotero to aspro opote to phra se aspro !!mexri tora eimai polu euxaristhmenos !! aurio tha peraso kai merika games na do ti leei !! Αλήθεια, που το αγόρασες? υποτίθεται ότι έχει σταματήσει η παραγωγή του και στα καταστήματα που έχω δει τους τελευταίους μήνες δε υπήρχε. Και σε τι τιμή το πείρες, θα με ενδιέφερε να ξέρω πόσο πάει ακόμα. Παράθεση Ένα πράγμα αξίζει στη ζωή….. Να τη ζεις κάθε στιγμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Πρεπει να ειναι γυρο στα 420, απ οτι εχω δει σε καποια καταστηματα. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airborne Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Ευχαριστώ για τη απάντηση, το περίεργο είναι ότι συνέβη σε ακανόνιστα χρονικά διαστήματα και π.χ. τις τελευταίες 5 μέρες δουλεύει κανονικά, έτσι αν το πάω σε σέρβις και να το κρατήσουν 2-3 μέρες μπορεί να μη παρουσιάσει τίποτα. Για τη μπαταρία πάλι δε νομίζω, καθώς κρατάει με χρήση τηλεφωνική μέχρι και 5 24ωρα. Θα περιμένω λίγο ακόμα και αν δε ξαναπαρουσιασθεί δε το πάω για σέρβις. Πως λέει και η διαφήμιση της ΚΙΑ " ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ..." :lol: :lol: Κι εγω είχα το ίδιο πρόβλημα φιλε μου και σκεφτομουν να το παω. Εχει περάσει ομως ενας ολοκληρος μηνας και δεν μου το εχει παρουσιασει.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airborne Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Ρε παιδια, θελω να μιλησω για ενα θεμα που για το οποιο εχει γινει λογος και παλαιοτερα στο topic. Αφορα στο handsfree που ερχεται με το κινητο. Οπως ειχε αναφερει και καποιος φιλος το handsfree εκει που καθεται χωρις να το πειραξεις χανει την επαφη με το τηλεφωνο ειτε οταν ακουσ mp3 ειτε οταν μιλας. Το πηγα κι εγω στο service της SE να μου το αλλαξουν. Μου έδωσαν ενα καινουριο. Το καινουριο που μου εδωσαν δουλεψε μια χαρα για μιαμιση βδομαδα και μετα αρχιζε να παρουσιαζει τα ιδια συμπτωματα αλλα αυτη τη φορα χανει την επαφη καθε 30 δευτερολεπτα περιπου!!!:blink: Εχω απογοητευτει εντελως ελαττωματικά τα φτιάχνουν? Εννοειται θα τους το πα ω πισω για αντικατασταση αλλα πολυ φοβαμαι πως αυτο το πραγμα θα γινεται μεχρι ν ληξει η εγγυηση... Εχει να πει καποιος κατι γι'αυτο?Παιζει να φταει το software?Εχει βγει καποιο update που λυνει ισως αυτο το προβλημα η ολα εγκεινται στο hardware, δηλαδη τα handsfree ειναι της πλακας? Εχω παρει 1GB memory stick για να ακουω mp3 και με αυτην τη βλακεια δεν μπορω καν να παρω τηλεφωνο πλεον!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Καμια φορα μου το κανει και εμενα αυτο....αλλα πολυ σπανια 4-5 φορες ολες και ολες!!!! Μηπως φταινε οι επαφες του καλωδιου με του κινητου και δεν "θυληκωνουν" σωστα?? Ισως απο το βαλε-βγαλε συνεχεια δημιουργει προβληματα?? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Το λέω κατηγορηματικά, δεν είναι θέμα επαφών!!!! Η σύνδεση χάνεται για 1-2 δευτερόλεπτα, το handsfree σβήνει και μετά επανέρχεται η σύνδεση μόνη της ενώ το handsfree εξακολουθεί να είναι σβηστό:wacko: :wacko: . Αλλά η αλήθεια είναι ότι συμβαίνει σπανιότατα. Αν γίνεται κάθε 30 δευτερόλεπτα που λέει ο φίλος, καλό θα είναι με μια οδοντογλυφίδα να καθαρίσει τους ακροδέκτες του κινητού και του handsfree, να ξαναδοκιμάσει και να μας πεί αποτελέσματα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blabla Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Πρεπει να ειναι γυρο στα 420, απ οτι εχω δει σε καποια καταστηματα. Δηλαδή καλά κρατάει ακόμα και αν κάποια στιγμή σκεφτώ να το πουλήσω μεταχειρισμένο, δε θα πάει τσάμπα.:cool: Παράθεση Ένα πράγμα αξίζει στη ζωή….. Να τη ζεις κάθε στιγμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blabla Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Κι εγω είχα το ίδιο πρόβλημα φιλε μου και σκεφτομουν να το παω. Εχει περάσει ομως ενας ολοκληρος μηνας και δεν μου το εχει παρουσιασει.:confused: περίεργο πράγμα, γιατί συνέβη και σε μένα το ίδιο διάστημα και μετά λειτουργεί απολύτως φυσιολογικά, λες να τα πείραξε καμιά ηλιακή θύελλα... :D :D Παράθεση Ένα πράγμα αξίζει στη ζωή….. Να τη ζεις κάθε στιγμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Πρεπει να ειναι γυρο στα 420, απ οτι εχω δει σε καποια καταστηματα. 434 το είχα δεί τελευταία φορά στο Πλαίσιο.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paogr Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Παιδια τι γινεται με τις αναβαθμισεις μεσω νετ. Μπορειτε να κανεται η εχουμε προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 se emena simveni to allo...i epafes pou vazoun ine pseutikes k etsi to kalodio tou akoustikou me tin paramikri kinisi aposindeete elafra..ite apo tin mia gonia ite apo tin alli..de tolmao na to akoumpiso k tsoup vgeni..ine spasimo..k ante oso ise akinitos..an perpaas trehis i otidipote ehis provlima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 se emena simveni to allo...i epafes pou vazoun ine pseutikes k etsi to kalodio tou akoustikou me tin paramikri kinisi aposindeete elafra..ite apo tin mia gonia ite apo tin alli..de tolmao na to akoumpiso k tsoup vgeni..ine spasimo..k ante oso ise akinitos..an perpaas trehis i otidipote ehis provlima Are u sure?:wacko: Χρησιμοποιώ το ίδιο καλώδιο 8 μήνες τώρα καθημερινά σχεδόν.Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Να σε ρωτήσω, με ποιό τρόπο το αφαιρείς??Μήπως έχεις κάνει καμιά ζημιά? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Are u sure?:wacko: Χρησιμοποιώ το ίδιο καλώδιο 8 μήνες τώρα καθημερινά σχεδόν.Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Να σε ρωτήσω, με ποιό τρόπο το αφαιρείς??Μήπως έχεις κάνει καμιά ζημιά? Παιδια σ'εμένα κάποια pin από το βύσμα των ακουστικών, έχουν σφηνώσει μέσα με αποτέλεσμα να μην ακουμπάνε σωστα και να μην στέλνει ήχο.Υπάρχει κανένας τρόπος να τα τραβήξω έξω? δοκίμασα με μια καρφίτσα αλλά μπήκαν πιο βαθια :( όλα φάινονται σαν να έχουν ελατήριο απο μέσα αλλα τώρα πως σφήνωσαν αυτα δεν μπορώ να καταλάβω :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts