Jump to content

Sony Εricsson W900i

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια με ποιον τροπο μεταφερονται τα δεδομενα απο το κινητο στο PC και αντιστροφα?Ερχεται με καλωδιο USB? Επισης wav αρχεια παιζει?

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Wav παιζει μια χαρα.

Δε χρειαζεται εγκατασταση η καθε εφαρμογη. Απλα τη στελνεις στο τηλεφωνο και αυτο την ανοιγει χωρις εγκαταστασεις κτλ. Αυτο γινεται σε κατασταση λειτουργιας τηλεφωνου. Σαυτη την κατασταση το πισι χριεαζεται να εχει περασμενους drivers/προγραμμα για να δει το κινητο.

Η κατασταση μεταφορας αρχειων σβηνει το κινητο ενω μπορει να συνδεθει σε οποιοδηποτε πισι χωρις αναγκαια υπαρξη drivers/προγραμματος.

Ελπιζω να καταλαβες.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Wav παιζει μια χαρα.

Δε χρειαζεται εγκατασταση η καθε εφαρμογη. Απλα τη στελνεις στο τηλεφωνο και αυτο την ανοιγει χωρις εγκαταστασεις κτλ. Αυτο γινεται σε κατασταση λειτουργιας τηλεφωνου. Σαυτη την κατασταση το πισι χριεαζεται να εχει περασμενους drivers/προγραμμα για να δει το κινητο.

Η κατασταση μεταφορας αρχειων σβηνει το κινητο ενω μπορει να συνδεθει σε οποιοδηποτε πισι χωρις αναγκαια υπαρξη drivers/προγραμματος.

Ελπιζω να καταλαβες.

Παιζουν wav?

Εμενα δεν παιζει. Μου γραφει "αδυνατη η αναπαραγωγη αυτου του ηχου"

otan bazeis game h efarmogh se rwtaei paixnidia h efarmogh kai dialegeis alla apothikeuontai mesa sthn mnhmh thl.470mb.:rolleyes:

Τhanks aris 21. Ολα οκ. Αλλα συνεχιζω να μην μπορω να ακουω wav αρχεια.

Wav παιζει μια χαρα.

Ελπιζω να καταλαβες.

Το PC συνδεεται με το κινητο μεσω USB?

Tι ειδους wav βαζεις στο κινητο; Για πες χαρ/κα, συχνοτητα, bitrate κτλ.
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Tι ειδους wav βαζεις στο κινητο; Για πες χαρ/κα, συχνοτητα, bitrate κτλ.

Ρυθμος bit: 35 kbps

Μονοφωνικο

Ρυθμος δειγματος ηχου: 22khz (μηπως γι'αυτο?)

Μορφη ηχου: gsm 6.10

Υποθέτω θα παίζει wave αρχεία μέχρι 16KHz sample rate.

Μαλλον γιατι εβαλα ενα αρχειο με χαρακτηριστηκα

Ρυθμος bit: 128 kbps

Μονοφωνικο

Ρυθμος δειγματος ηχου: 16khz

Μορφη ηχου: pcm

και παιζει κανονικα.

gia sas paides. loipon to provlima mou einai to eksis, evaza paixnidia sto w900 meso usb kai ekana antigrafi kai epikolisi stous fakelous tou pou mou to vgazei san skliro disko. ola mia xara, to eixa foularei paixnidia kai epaiza me tis ores ospou mia mera den mporousa na anoikso to fakelo games kai to fakelo efarmoges. tous epilego na anoiksoun kai apla den anoigoun, kai eno exo paixnidia sto fakelo my others den mporo na ta kanv egatastasi. exo dokimasei ta panta arxeia alla kanena. o fakelow einai san na exei klidosei. exo kanei epanafora rithmiseon kai genikh diagrafi arxeion kai paki tipota. proti fora moy tixenei tetoio pragma. doste mou ta fota sas opoiow mporei. sas yperefxaristo

Ευχαριστω!Ειμαι στα προθυρα αγορας:happy:

Πεταω σε τρεις ωρες και δεν εχω ετοιμασει βαλιτσες ακομη. Για τετοιο κολλημα σου μιλαω. :)

Αντε με το καλο.

gia sas paides. loipon to provlima mou einai to eksis, evaza paixnidia sto w900 meso usb kai ekana antigrafi kai epikolisi stous fakelous tou pou mou to vgazei san skliro disko. ola mia xara, to eixa foularei paixnidia kai epaiza me tis ores ospou mia mera den mporousa na anoikso to fakelo games kai to fakelo efarmoges. tous epilego na anoiksoun kai apla den anoigoun, kai eno exo paixnidia sto fakelo my others den mporo na ta kanv egatastasi. exo dokimasei ta panta arxeia alla kanena. o fakelow einai san na exei klidosei. exo kanei epanafora rithmiseon kai genikh diagrafi arxeion kai paki tipota. proti fora moy tixenei tetoio pragma. doste mou ta fota sas opoiow mporei. sas yperefxaristo

Καταρχήν να σε ενημερώσω ότι το w900 είναι κινητό τηλέφωνο και όχι νέα έκδοση του PSP:lol: :p

Στο λέω αυτό γιατί και εγώ έχω βάλει πολλά παιγχνίδια μέσα(περίπου 20mb=55 παιγχνίδια)και δεν έχω κανένα πρόβλημα, άρα εσύ πρέπει να το ξεπάτωσες:p

Κάνε ένα hard reset στη συσκευούλα σου(επαναφορά ρυθμίσεων-->διαγραφή όλων) και θα είναι μια χαρά.Πρόσεχε όμως στο μέλλον ώστε να μην υπερβαίνεις τα εσκαμμένα:)

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Μια ερωτηση που με "καιει":

Την καμερα στην προσοψη του κινητου μπορεις να τη χρησιμοποιησεις για ληψη φωτογραφιων η ειναι μονο για video κληση? Αν ναι εχει διαφορα στην ποιοτητα σε σχεση με την αλλη καμερα?

Μια ερωτηση που με "καιει":

Την καμερα στην προσοψη του κινητου μπορεις να τη χρησιμοποιησεις για ληψη φωτογραφιων η ειναι μονο για video κληση? Αν ναι εχει διαφορα στην ποιοτητα σε σχεση με την αλλη καμερα?

Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και για κανονικές φωτογραφίες, αλλα πίστεψέ με, δεν θες ;)

Δεν έχει καμία απολύτος σχέση με την κανονική κάμερα του κινητού :ninja:

Επισης, απ'οτι καταλαβα μαλλον δεν υπαρχει τροπος να μεταφερω τις επαφες μου απο το Sharp gx30 sto w900, τουλαχιστον το κινητο ερχεται με καποιο software που σου επιτρεπει να εισαγεις τις επαφες σου μεσω του υπολογιστη?Σκοπευω να περασω τις επαφες του Sharp με το προγραμμα που εχει και μετα να τις κανω μια μια copy-paste στο SE.

Επισης, απ'οτι καταλαβα μαλλον δεν υπαρχει τροπος να μεταφερω τις επαφες μου απο το Sharp gx30 sto w900, τουλαχιστον το κινητο ερχεται με καποιο software που σου επιτρεπει να εισαγεις τις επαφες σου μεσω του υπολογιστη?Σκοπευω να περασω τις επαφες του Sharp με το προγραμμα που εχει και μετα να τις κανω μια μια copy-paste στο SE.

Το W900 κάνει synchronize με το Outlook.

Άμα και το Sharp κάνει sync με το Outlook μπορείς να ακολουθήσεις την πορεία

Sharp -> Outlook -> W900.

Αλλά δεν ξέρω από Sharp οπότε θα πρέπει να το ψάξεις μόνος σου :happy:

Καταρχήν να σε ενημερώσω ότι το w900 είναι κινητό τηλέφωνο και όχι νέα έκδοση του PSP:lol: :p

Στο λέω αυτό γιατί και εγώ έχω βάλει πολλά παιγχνίδια μέσα(περίπου 20mb=55 παιγχνίδια)και δεν έχω κανένα πρόβλημα, άρα εσύ πρέπει να το ξεπάτωσες:p

Κάνε ένα hard reset στη συσκευούλα σου(επαναφορά ρυθμίσεων-->διαγραφή όλων) και θα είναι μια χαρά.Πρόσεχε όμως στο μέλλον ώστε να μην υπερβαίνεις τα εσκαμμένα:)[/QUOφιλε μου εκανα και διαγραφη ολων και επαναφορα ρυθμισεων και τιποτα. τι αλλο μπορει να χρειαζεται??? σε ευχαριστω

Κάνε ένα hard reset στη συσκευούλα σου(επαναφορά ρυθμίσεων-->διαγραφή όλων) και θα είναι μια χαρά.Πρόσεχε όμως στο μέλλον ώστε να μην υπερβαίνεις τα εσκαμμένα:)[/QUOφιλε μου εκανα και διαγραφη ολων και επαναφορα ρυθμισεων και τιποτα. τι αλλο μπορει να χρειαζεται??? σε ευχαριστω

Πάλι τπτ???:blink:

Δλδ δεν ανοίγει ο φάκελος?

Α, αν χρησιμοποιείς κάποιο memory stick κάνε και σε αυτό format.

Αν πάλι τπτ , δοκίμασε να κάνεις ένα update μέσω του internet.

Κοίτα, είναι πρόβλημα λογισμικού , δεν έχει κάτι το τηλέφωνο,οπότε θα στρώσει , πού θα πάει.Περιμένω νέα(αν θέλεις βοήθεια για το update , στείλε μου pm:) )

Για το φίλο που θέλει να μεταφέρει τον τηλεφωνικό κατάλογο του Sharp στο w900 , γιατί δεν δοκιμάζει με bt??:)

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

Στείλτες μέσω bluetooth, ή μέσω του παλιού προγράμματος διαχείρησης πέρνατες στον υπολογιστή σου σε μορφή csv και βάλτες σε κάποιο πρόγραμμα διαχείρησης του W900 και στείλτες έτσι.

Αλλά νομίζω το bluetooth ότι είναι το πλέον κατάλληλο... Και είναι και ιδιαίτερα βολικό εάν το παλιό σου κινητό υποστιρίζει αποστολή όλων των επαφών μέσω bluetooth (τα SE το έχουν, γι' αυτό που είχες όμως εσύ δε γνωρίζω).

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Στείλτες μέσω bluetooth, ή μέσω του παλιού προγράμματος διαχείρησης πέρνατες στον υπολογιστή σου σε μορφή csv και βάλτες σε κάποιο πρόγραμμα διαχείρησης του W900 και στείλτες έτσι.

Αλλά νομίζω το bluetooth ότι είναι το πλέον κατάλληλο... Και είναι και ιδιαίτερα βολικό εάν το παλιό σου κινητό υποστιρίζει αποστολή όλων των επαφών μέσω bluetooth (τα SE το έχουν, γι' αυτό που είχες όμως εσύ δε γνωρίζω).

Το υποστηρίζει ή όχι , το SE θέλει επιβεβαίωση για κάθε μια v.card που θα στέλνεται:(

to kinito erxete me usb kalodio.

otan sindeeis to kalodio se rotaei an theleis na einai se katastash:

1 metafora arxeion

2 kanonikh litoyrgia

sthn proti o ypologisteis ton blepei san apospomenoi skliro kai den thes drivers

eno sthn deyteri prepei na exeis baleis to PC Suite. kai sta dio mporeis na antalaksis arxei a alla sthn proti periptosi einai kalitera kai den kolaei.

elpizo na bolithisa.:)

kai mia erotisi. pos apenergopoieis thn paysh metaxh ton tragoydion?

Se kati paliotera SE otan eixes mhnhma h anapantiti to led sta plagia se pliroforoyse. lathos thimame?:O

Το υποστηρίζει ή όχι , το SE θέλει επιβεβαίωση για κάθε μια v.card που θα στέλνεται:(

Όχι δε χρειάζεται επιβεβαίωση, διότι αν επιλέξεις αποστολή όλων δεν στέλνει κάθε μια vCard ξεχωριστά, αλλά όλες μαζί σε ένα αρχείο με όνομα "whole phonebook.wab", με εικόνες με τα πάντα και αποθηκεύονται αυτόματα στον κατόλογο του κινητού :)

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

• The title was changed to Sony Εricsson W900i