toledo Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Τι είναι το vc?:worry: :worry: Γιατί το μόνο vc(βε-σε) που ξέρω, δεν έχει σχέση με κινητά:lol: :p Αν πάντως εννοείς αυτό http://www.gsmarena.com/vk_mobile_vk2010-1394.php , λέγεται vK:) sori file nai ayto enoousa oraio tilefono kai me 1g mnimi eida oti to bgazoun telos to off topic Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 SOS. Μετά από δοκιμή αναβάθμισης με το πρόγραμμα της SE, βλέπει το κινητό και στην "λήψη λογισμικού τηλεφώνου" δεν κατεβάζει τίποτα. Το δε κινητό απεβίωσε. Δεν ξεκινάει. Φτάνει στην άσπρη οθόνη και μετά απλώς αναβοσβήνει η άσπρη οθόνη. Firewall, Antivirus τα έχω απενεργοποιήσει. Any help??? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3p Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 mporoume k ta V-L na kanoume anavathmisi meso tou programmatos pou dinei o moonlight?epeidi to dokimasa idi to programma k leei oti den uparhei diathesimi anavathmisi..eho tin R5AG001..kserete an ehei vgei neoteri ekdosi?panta gia vodafone live... Telika tin ekana tin anavathmisi..me tin tetarti prospatheia ...alla den uparhoun para mono agglika san glossa menu...oles oi alles kapout...ti reset tou ekana ti tama stin tino tipota...lete na tou kano reset pou ta svunei ola? Και βέβαια!Εγώ αναβάθμισα το δικό μου μόλις προχθές(είναι vodafone live) και μετά την αναβάθμιση το κινητό απλά πετάει:D :D Δε νομιζω οτι το reset θα βοηθήσει σε κάτι μάλλον για κάποιο λόγο δεν έχει γίνει σωστα η αναβάθμιση!:rolleyes: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzibas Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 kai to diko mou kai piga sto SE ayrio tha to paro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 paidia kapoios pou exei to w900i pou den einai vodafone live!mporei na mpainei sto vodafone na blepei tv h na katebazei tragoudia?:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 mporoume na vroume kapou games se warez?kana mirc channel i kati tetoio?auto to iphone pou proanaferthike ti einai? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 To PC Suite δε βλεπει το κινητο αλλα μονο μεσω USB!, απο ΙR, bt ολα οκ. Εχει τυχει σε κανενα; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 To PC Suite δε βλεπει το κινητο αλλα μονο μεσω USB!, απο ΙR, bt ολα οκ. Εχει τυχει σε κανενα; Ελα jois21 βαλε το myphoneExplorer αν τοχεις ειναι πολυ καλυτερο και χωρις τετοια κοληματα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 mporoume na vroume kapou games se warez?kana mirc channel i kati tetoio?auto to iphone pou proanaferthike ti einai? aivanet.com iphone-forum.org Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Λοιπον γεια σας παιδια!!!Εχω ενα προβλημα...Συνδεω κανονικα το κινητο στο pc επιλεγω απο το κινητο μεταφορα αρχειων στελνω τα αρχεια μου στο κινητο...παταω δεξι κλικ εξαγωγη και μετα βγαζω το καλωδιο..Ανοιγει το κινητο..κανονικα..το θεμα ειανι πως οταν το βαλω στην αρχη οταν ανοιγει στο flight mode λεει προβλημα καλωδιου μεταφορας δεδομενων..και κατι αλλα..Να ανησυχισω???? και οτι δεν υπαρχουν αρχεια...Οταν ομως το βαλω στη κανονικη λειτουργια τα δειχνει.... Κανενας με το ιδιο προβλημα??? καμια ιδεα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Παιδιά πολύ ψέυτικο το μαύρο:( Πτώση από 1μ. και έχει γίνει ασπρόμαυρο!!! (ασπρόμαυρο,που λεει ο λόγος) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 to onoma apo ena programma mas xrwstas antonispap40 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Λοιπον γεια σας παιδια!!!Εχω ενα προβλημα...Συνδεω κανονικα το κινητο στο pc επιλεγω απο το κινητο μεταφορα αρχειων στελνω τα αρχεια μου στο κινητο...παταω δεξι κλικ εξαγωγη και μετα βγαζω το καλωδιο..Ανοιγει το κινητο..κανονικα..το θεμα ειανι πως οταν το βαλω στην αρχη οταν ανοιγει στο flight mode λεει προβλημα καλωδιου μεταφορας δεδομενων..και κατι αλλα..Να ανησυχισω???? και οτι δεν υπαρχουν αρχεια...Οταν ομως το βαλω στη κανονικη λειτουργια τα δειχνει.... Κανενας με το ιδιο προβλημα??? καμια ιδεα.. Ιδεα ειναι να βαλεις το MyPhoneExplorer να σωθεις!!!!;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 θνξ, ωραιο προγραμματακι. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 to onoma apo ena programma mas xrwstas antonispap40 :p Δεν ξέρει πως λέγετε...Είναι στα βουλγάρικα(ή κάτι τέτοιο) και δεν τα καταλαβαίνει...:( ... Επίσης λέει πως είναι δοκιμαστικό και κολάει πολλές φορές:( Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 θνξ, ωραιο προγραμματακι. Τιποτα jois21.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Λοιπον γεια σας παιδια!!!Εχω ενα προβλημα...Συνδεω κανονικα το κινητο στο pc επιλεγω απο το κινητο μεταφορα αρχειων στελνω τα αρχεια μου στο κινητο...παταω δεξι κλικ εξαγωγη και μετα βγαζω το καλωδιο..Ανοιγει το κινητο..κανονικα..το θεμα ειανι πως οταν το βαλω στην αρχη οταν ανοιγει στο flight mode λεει προβλημα καλωδιου μεταφορας δεδομενων..και κατι αλλα..Να ανησυχισω???? και οτι δεν υπαρχουν αρχεια...Οταν ομως το βαλω στη κανονικη λειτουργια τα δειχνει.... Κανενας με το ιδιο προβλημα??? καμια ιδεα.. Καλύτερα να ανησυχήσεις γιατί δεν είναι φυσιολογικό. Εμένα δεν μου το έχει κάνει ποτέ! Παιδιά , αφήστε τις γκρίνιες με το χρώμα.Έχω ήδη προλάβει να δώ μερικά κακοποιημένα w900 και εκτός από γρατζουνιές , το χρώμα είναι μια χαρά.Δεν ξεφλουδίζει , δεν κάνει τπτ περίεργο.Άμα το πετάς κάτω ή το χτυπάς στις γωνίες τι θέλεις να σου κάνει το χρώμα??? Μόνο το ασημί (τύπου S700) ήταν ευαίσθητο , όπως σε όλα τα κινητά με αυτό το χρώμα(το συγκεκριμένο ασημί είναι το πιο ευαίαθητο στις γρατζουνιές χρώμα). Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Εχω δει πολυ χτυπημενα W900. Οσο χαραγμενα και να ειανι το χρωμα δε φευγει. Ειναι το ιδιο σε ολο το "βαθος" του πλαστικου (το οποιο ειναι ΠΟΛΥ χοντρο). Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Καλύτερα να ανησυχήσεις γιατί δεν είναι φυσιολογικό. Εμένα δεν μου το έχει κάνει ποτέ! Παιδιά , αφήστε τις γκρίνιες με το χρώμα.Έχω ήδη προλάβει να δώ μερικά κακοποιημένα w900 και εκτός από γρατζουνιές , το χρώμα είναι μια χαρά.Δεν ξεφλουδίζει , δεν κάνει τπτ περίεργο.Άμα το πετάς κάτω ή το χτυπάς στις γωνίες τι θέλεις να σου κάνει το χρώμα??? Μόνο το ασημί (τύπου S700) ήταν ευαίσθητο , όπως σε όλα τα κινητά με αυτό το χρώμα(το συγκεκριμένο ασημί είναι το πιο ευαίαθητο στις γρατζουνιές χρώμα). εμενα το Κ700ι μου απο γκρι μεταλλικο εχει γινει γκρι με πολλες σταμπες ασπρες :lol: μονο το καπακι της μπαταριας εχει παραμεινει οπως εχει :) γι'αυτο οπως φαινεται η SE εβαλε μυαλο και τα νεα της κινητα δεν ειναι κανενα ασημι.το παθημα εγινε μαθημα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 το ασπρο λετε να ειναι χειροτερο αμα χτυπηθει? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 το ασπρο λετε να ειναι χειροτερο αμα χτυπηθει? Κοιτα οτι κινητο και ναναι αμα χτυπηθει την εβαψε που λενε:) τωρα για το συγκεκριμενο απλα στο ασπρο οι γρατζουνιες φαινονται λιγοτερο;) αλλα σαν χρωμα σοβαρου κινητου δεν λεει τοχω δει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Μια ερώτηση. Πόσες φορές δοκιμάσατε μέχρι να πετύχετε να γίνει το update. Όταν κατεβάζει το λογισμικό, ξαφνικά σταματάει και μετά από λίγο μου λέει ότι απέτυχε. Ακόμα και όταν κατεβάζει, δεν ολοκληρώνει. Φταίει το site που τα κατεβάζει? Δοκίμασα και με ADSL και με PSTN από το σπίτι. ΥΓ. Πάλι με το SeXy moy έμεινα. Ά ρε Siemens που είσαι με τα updates σου :'-) Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Κοιτα οτι κινητο και ναναι αμα χτυπηθει την εβαψε που λενε:) τωρα για το συγκεκριμενο απλα στο ασπρο οι γρατζουνιες φαινονται λιγοτερο;) αλλα σαν χρωμα σοβαρου κινητου δεν λεει τοχω δει.:) Είναι πιο trendy απλά το άσπρο... :D Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Εχω δει πολυ χτυπημενα W900. Οσο χαραγμενα και να ειανι το χρωμα δε φευγει. Ειναι το ιδιο σε ολο το "βαθος" του πλαστικου (το οποιο ειναι ΠΟΛΥ χοντρο). Εγώ πάντως που είδα το μαύρο, το λοιπήθικα...στη θέση του μαύρου έχει γείνει γκρί Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Είναι πιο trendy απλά το άσπρο... :D Ναι ειπαμε θυμιζει λιγακι κουτι φαρμακειου:) μικρο ψυγειακι:lol: σαπουνι rexona:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts